Жоден фахівець ніколи не скаже що щеплення врятує від захворювання. ЖОДЕН!
Так стовідсотково нічо не дасть гарантіі і шо забити на все - лягти і померти
Опубликовано 22 Сентябрь 2021 - 16:21
І де я таке казав?Так стовідсотково нічо не дасть гарантіі і шо забити на все - лягти і померти
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 22 Сентябрь 2021 - 16:52
Де взагалі є інфа що привівка дає хоч якусь гарантію?
Ти або наївний, або робиш такий вигляд...хто з лікарів хоч раз давав тобі гарантію?
Щеплення не може дати гарантію, воно тільки зменшує ймовірність зараження, тому що кожна людина то унікальний організм зі своїм імунітетом, тобто багажем хвороб чи схильностей до них
з.і. твоїм дітям робили БЦЖ?
Опубликовано 22 Сентябрь 2021 - 16:59
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Опубликовано 22 Сентябрь 2021 - 17:20
звідкиля отримав іммунітет Розумков: від вакцини ци сам їх виробив перехворівши?. Навіщо обов'язкове щеплення людині як що в нього на теперешній час є власний іммунітет?
Доктор сказал : в морг.
Міністерство охорони здоров'я України запровадить обов'язкову вакцинацію від COVID-19 держчиновників та освітян, заявив український прем'єр-міністр Денис Шмигаль.
Опубликовано 22 Сентябрь 2021 - 17:48
В Україні зареєстрували 95 смертей серед людей, яким робили щеплення проти COVID-19. 77 із них ніяк не пов’язані з вакцинацією.
Розслідування причин ще 18 смертей триває, тому поки що не можна сказати, чи пов'язані вони з вакцинацією. Про це у відповідь на запит журналістів LIGA.Life повідомили в Державному експертному центрі Міністерства охорони здоров'я.
Опубликовано 22 Сентябрь 2021 - 18:17
В Україні зареєстрували 95 смертей серед людей, яким робили щеплення проти COVID-19. 77 із них ніяк не пов’язані з вакцинацією.
Розслідування причин ще 18 смертей триває, тому поки що не можна сказати, чи пов'язані вони з вакцинацією. Про це у відповідь на запит журналістів LIGA.Life повідомили в Державному експертному центрі Міністерства охорони здоров'я.
детский сад- как надо так и напишут
Изменено: rvgu, 22 Сентябрь 2021 - 18:17
Реклама!!!
Опубликовано 22 Сентябрь 2021 - 18:32
До срачки та вакцина. Нічого вона не полегшує перебіг хвороби. Люди так само вмирають.В Україні зареєстрували 95 смертей серед людей, яким робили щеплення проти COVID-19. 77 із них ніяк не пов’язані з вакцинацією.
Опубликовано 22 Сентябрь 2021 - 20:49
Опубликовано 23 Сентябрь 2021 - 06:38
Опубликовано 23 Сентябрь 2021 - 07:10
Умерло три.
У нас 105.
Т.е. в 35 раз больше.
Опубликовано 23 Сентябрь 2021 - 07:27
Давай смотреть реально, а не как удобноРеальней некуда. Вакцинированных умирает меньше, чем невакцинированных. И не взирая на
Ми всі помремо - прікінь
Да, две модерны, вроде ж писал.
Надо прививаться, что бы там не крутили напёрсточники.
За добу 22 вересня 2021 року в Україні зафіксовано 7 866 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 667, медпрацівників – 175).
Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я станом на ранок четверга, 23 вересня.
Також за минулу добу:
◾️ госпіталізовано – 2 070 осіб;
◾️ летальних випадків – 123;
◾️ одужало – 2 305 осіб.
За добу протестовано:
◾️ методом ПЛР – 41 625 осіб,
◾️ методом ІФА – 9 742 особи,
◾️ експрес-тестами – 33 568 осіб.
За весь час пандемії в Україні:
◾️ захворіло – 2 370 425 осіб;
◾️ одужало – 2 237 973 осіб;
◾️ летальних випадків – 55 284;
◾️ проведено ПЛР-тестувань – 12 593 275.
За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Харківській (839), Львівській (685), Донецькій (520), м. Київ (467) та Дніпропетровській (456) областях.
В Україні до кінця року діє адаптивний карантин, країну поділили на зони. З 23 вересня всі регіони перейшли в жовту.
В Україні зробили вже понад 11,5 млн щеплень від коронавірусу, понад 5,2 млн осіб отримали дві дози.
Опубликовано 23 Сентябрь 2021 - 09:14
Судя по ситуации в Сингапуре, ....До спины или плеча вся та вакцинация, но зато все в строю
Еще бы сравнить количество тестов "на душу населения" там и у нас. И коммуникацию людей между собой и всем миром.
Про потери, вообще молчу.
Не, я конечно понимаю, что они там недоумки. А все спецы на УОКе.
)))
Опубликовано 23 Сентябрь 2021 - 10:19
де ти таку умну тезу знайшов?
Вважаєш себе оракулом, а інших інфузоріями, які не мають морального права тобі задавати питання чи надавати коментарі?
яка ж тоді різниця для пересічного звідкиля отримав іммунітет Розумков: від вакцини ци сам їх виробив перехворівши?. Навіщо обов'язкове щеплення людині як що в нього на теперешній час є власний іммунітет?
Судячи з цієї логіки, якщо Разумков перехворів, то щеплення йому не потрібно, тому що має стійкий імунітет від цієї хвороби. Тоді чому він заразився знову?
Мої діти мають повний календар щеплень і що?
У мене так само. Але як ти вище зазначив, "вакцина не дає ніякої гарантії", навіщо тоді вакцинуватись?
Опубликовано 23 Сентябрь 2021 - 10:42
Опубликовано 23 Сентябрь 2021 - 11:55
А я шо? Я ні шо))))Нік , це тобі сказав оракул , який за запитання на свою адресу , чи коментар , дає баг на три дні
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых