а хтось їх так рахував раніше?А шо хоть в одній єпідемії при наявному рівні медицини була така кількість хворих?
Реклама

Китайский коронавирус и наши перспективы
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 19:45
Цей твій "доктор-инфекционист" таку фігню наговорив в тому інтерв'ю , що в цивілізованій країні його б уже і ліцензії на медичну діяльність позбавили б, причому не за його так звану позицію, а за незнання медичних основ.
"доказано на высочайшем уровне и опубликовано в топовых журналах" это точно доктор?
rogii,paa, а у Вас какое образование, на секундочку?
ПТН ПНХ
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 19:48
з тобою важко дискутувати, бо у тебе очі від страху великі, сам боюсь, але не настільки, та справа у тому що від сердечно -судинних вмирає більше, але ніхто не париться і не вкидає мільярди щоб цьому запобігти, типу увійшло в норму, вмирають тай вмирають, самі винуваті, скільки людей вмирають від гіпертонії.. пофіг, ВООЗ чомусь не слідкує за тим що більшість ліків це лише засоби для зняття симптоматики, а не лікування першопричини і так ділі, прикладів безліч.Да что вам те проценты. Она количеством берет. Или несколько сотен потерь в день таки замало для осознания серьезности ситуации?
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 20:02
бо у тебе очі від страху великі,
С чего ты взял. Не выдумывай. Никакого страха. Ситуация реально оповая.
Да, есть болезни от которых тоже много умирает. Но они не заразные, не передаются воздушно-капельным путем. Нет такого вала больных в одночасье. Сердечно-сосудистые, гипертония это как правило возрастное, наследственное и неправильный образ жизни. Нет средства от старения и деградации организма, не придумали еще. И борются с этими недугами, никто о них не забывает. И лекарств куча.
Ставить эти болезни в один ряд в эпидемией короны, нонсенс.
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 20:24
Раніше під час сезонного грипу стаціонари також були переповнені, тік ніхто не акцентував на цьому увагу, і від ускладнень масово помирали, але ніхто про це не розказував, а тут вирішили усім прививки зробити...С чего ты взял. Не выдумывай. Никакого страха. Ситуация реально оповая.
Да, есть болезни от которых тоже много умирает. Но они не заразные, не передаются воздушно-капельным путем. Нет такого вала больных в одночасье. Сердечно-сосудистые, гипертония это как правило возрастное, наследственное и неправильный образ жизни. Нет средства от старения и деградации организма, не придумали еще. И борются с этими недугами, никто о них не забывает. И лекарств куча.
Ставить эти болезни в один ряд в эпидемией короны, нонсенс.
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 20:25
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 20:31
А можна по пунктах?Цей твій "доктор-инфекционист" таку фігню наговорив в тому інтерв'ю , що в цивілізованій країні його б уже і ліцензії на медичну діяльність позбавили б, причому не за його так звану позицію, а за незнання медичних основ.
1.Замість перешочергової вакцинації груп ризику і пенсів почали вакцинувати вояк і чиновників ?
2.Вакцинують тік перехворівших? Нах?
3.Вакцинують поголовно без попереднього аналізу?
4. Зробили ідиотизм з qr кодами і обмежувальними заходами?
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 20:42
Не, не помню. У нас тут, если честно, совсем другие заботы были... Напомни что-то резонансное.
Ничего резонансного четырнадцатый-пятнадцатый год , мы активно шли в Европу под руководством Яценюка, Милованова,затягивали пояса . Та и тут на форуме оптимистично аплодировали экономии коштив .
Людей уволили не глядя на законы , а потом они отсуживали компенсации.
Специалисты вирусологи говорят в слизистой вакцинированных в два раза больше вирусов чем у невакцинированных , они опаснее для окружающих
Еще нужно учитывать что вакцинированным можно считать человека через двадцать один день после второй дозы .
До того он представляет повышенную опасность как доя себя , так и для окружающих .
Колоть на вокзале перед посадкой в поезд это не превышение власти , это преступление
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 21:23
Вище :-)rogii,paa, а у Вас какое образование, на секундочку?
Я написав про лікаря, який з медичної точки зору наговорив кучу нісенітниці. Писати, де він лажанувся в своєму інтерв'ю, воно тобі треба?А можна по пунктах?
Ти реально не хочеш подумати? Ця хвороба тупо ложить медицину, через те що тягне людський і матеріальний ресурс. В мене потужна багатопрофільна лікарня на 300 койок заповнена на 70% хворими, які потребують кисневої підтримки. Всі відділення перепрофільовані, щоб могти надавати допомогу ковідним хворим. І так по всій країні. І так було у всіх країнах за кордоном до вакцинації і "до вживання таких заходів".за історію людства це безпрецендентний випадок коли при епідемії хворобою з 3% смертності вживають таких заходів.
Вакцинація і обмежувальні заходи в цивілізованих країнах дозволили скоротити потіх ковід хворих в лікарні та продовжувати в нормальному режимі лікувати ті хронічні і гострі хвороби, які нікуди не ділися. Нам до такого далеко. Антивакцинаторський рух робить своє і, на жаль, від цього страдають і помирають звичайні люди.
Изменено: rogii, 06 Ноябрь 2021 - 21:24
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 21:24
Чому я питаю, в мене як і у всіх є захворілі знайомі . Я звернув увагу що вакцинованих та невакцинованих приблизно порівну.
Але перехворівші один раз , другий раз переносять взагалі легко , в тому числі в я
Изменено: Шусман, 06 Ноябрь 2021 - 21:29
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 21:32
rogii,paa, а у Вас какое образование, на секундочку?
А он шо на латыни говорил, пардон, не заметил
А можна по пунктах?
1.Замість перешочергової вакцинації груп ризику і пенсів почали вакцинувати вояк і чиновників ?
2.Вакцинують тік перехворівших? Нах?
3.Вакцинують поголовно без попереднього аналізу?
4. Зробили ідиотизм з qr кодами і обмежувальними заходами?
1. Вначале пытались, те группы забили.
2.Шо за бред?
3.Какого анализу? Когда их делали при вакцинации?Представляешь себе нагрузку на мед систему?
4.Срисовали с Европы, мы же туда идем.
Специалисты вирусологи говорят в слизистой вакцинированных в два раза больше вирусов чем у невакцинированных , они опаснее для окружающих
Ты прям как тот чувак из видоса говоришь
Ссылка будет на специалистов?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 21:38
Изменено: rogii, 06 Ноябрь 2021 - 21:38
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 21:47
Сказати не можеш , зрозуміло.
Не хочу .
Ссылка будет на специалистов?
По перше не хочу , по друге , не пам'ятаю випадку щоб якась ссилка в чомусь когось переконана.
Я читав , я дивився , мені було цікаво
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 21:52
В мене в лікарні на стаціонарному лікуванні періодично 2-4 вакцинованих.
Заболела подруга жены(ковишилд в марте, астра зенека корея в июне) принесла с работы от девочки сопливившей пару дней(тоже привита тем же и тогда же) у девочки дельта с воспалением легких, подруга еще успела сходить в гости к невакцинированным кумовьям( кума по итогу подхватила) сама пару дней потемпературила, сейчас пьет витаминки и наблюдает.
Не хочу .
По перше не хочу , по друге , не пам'ятаю випадку щоб якась ссилка в чомусь когось переконана.
Я читав , я дивився , мені було цікаво
Дарма, було б цікаво почитати, чи може там такий самий відосік про космічні кораблі
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 21:59
Дивно що є люди які про це не чули . Яка нагрузка на мед систему? Велика мабуть ну то й що , така робота .
По друге , в Європах довідка про хворобу діє пів року . В нас ще не затвердили її форму.
В європі дійсна довідка про наявність антитіл . В нас - ні .
Потім " вначале пытались те забили" - это естественно.
Государство приняло законы по которому сняло с себя всю ответственность за возможные последствия. При таком положении все здравомыслящие что то бы заподозрили.
Вот я об этом и говорю , несогласному всегда так будет , или давай доказ , или источник фуфло
Дарма, було б цікаво почитати, чи може там такий самий відосік про космічні кораблі
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 22:10
Набери наприклад в юту бі радіо нв, епідеміолог наталія виноград , професор, ведучий вірусолог моз.
Але повторюю, для антиантивакцтнаторів це буде " ні о чем"
Тому тут й йшла мова про бісер як з одної , так і з другої сторони
Изменено: Шусман, 06 Ноябрь 2021 - 22:12
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 22:43
Яка нагрузка на мед систему?Перегрузка. Слышал?
мені важливіше своя рубахаПриходишь ты на , не дай Бог конечно, операцию. А мест нет, карантин.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 22:52
Набери наприклад в юту бі радіо нв, епідеміолог наталія виноград , професор, ведучий вірусолог моз.На Ютубі повно інших відосиків з не менш іменитими медичними працівниками, які мають протилежну точку зору. Навіть в цій темі є присутні медики, і вони мають різне бачення. Але, як відомо, найкраще розбираються в медицині у нас таксисти, перекупи і представники деяких інших професій, не пов"язаних з медициною

Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 22:55
Если я, говорю , буду тут разглагольствовать что делать в стране , это ж будет смешно .
Отчего же, отвечает он , это важно и интересно.
Другой случай , говорит , скажем Андре , или тот же я что думает.
Та кто ты такой чтоб я тебя слушал , пруфы давай .
Тут порежишь чепу .
Не , не так , почешешь репу
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 22:59
Про Ланцет говорить не буду , уже страниц пять назад было , все кому надо , тот забыл
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 23:06
Извиняюсь чтобы не сорваться .Там куча видосов, давай конкретику.
Я ж сказал не хочу . Ты ж вроде прочитал .
Вот смотри , я стараюсь не отвечать грубостью на грубость .Ты уже определись, ты думаешь или "специалисты вирусологи говорят"?
Инке как антивакцинатору абсолютно все равно укололся ты чи не . Даже наоборот , я поддерживаю твоё желание вакцинироваться . Колись , пожалуйста .
Это несмотря на то , что ты представляешь большую угрозу для здоровых .
Дело твоё, ты волен в своём выборе .
Но ваша агрессия непонятна .
Опубликовано 06 Ноябрь 2021 - 23:16
Извиняюсь чтобы не сорваться .
Я ж сказал не хочу . Ты ж вроде прочитал .
Ну нет, так нет, я свои выводы сделал
Это несмотря на то , что ты представляешь большую угрозу для здоровых .
Это чевойто?
Но ваша агрессия непонятна .
Какая агрессия? Просто спросил
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых