нагибают на вакцинацию... насколько я знаю, даже тех, кто по мед.показаниям не может\не должен (все эти сотрудники в массе совей пенсионного возраста)
Ну дак в основному саме такою категорією і забиті ковідні відділення...
Вже вище відписувався...
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 10:08
нагибают на вакцинацию... насколько я знаю, даже тех, кто по мед.показаниям не может\не должен (все эти сотрудники в массе совей пенсионного возраста)
Ну дак в основному саме такою категорією і забиті ковідні відділення...
Вже вище відписувався...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 10:13
Изменено: Мірик, 12 Ноябрь 2021 - 10:14
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 10:20
Вони ще зараз по 3-4-5 разу вакцинуються, природній імунітет піде до жіночого статевого органу, і будуть як наркомани кожних три місяці на дозі...Німечинна де по словах деяких юзерів дуже дисципліноване населення і чітко виконує вказівки влади по карантину і вакцинації і де привито до 70% відсотків населення- вийшла в лідери по числу інфікованих.. знов постає питання по логіці і алгоритму вакцинації навіть там.. якщо вакцини дієві чому при такій кількості вакцинованих у них така велика кількість виявлених інфікованих?
Якщо типу інфікований не дорівнює хворий, то як свідчить практика більшість виявлених всеж серед симптомних які звертаються до лікаря, і знов рушиться теорія що вакциновані значно менше поширюють вірус.
Изменено: FINNN, 12 Ноябрь 2021 - 10:21
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 10:24
Німечинна де по словах деяких юзерів дуже дисципліноване населення і чітко виконує вказівки влади по карантину і вакцинації і де привито до 70% відсотків населення-
Ща тебе накинут, сказали же вакцинированные не умирают они вечные. А антиваксы все смертные.
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 10:28
Німечинна де по словах деяких юзерів дуже дисципліноване населення і чітко виконує вказівки влади по карантину і вакцинації і де привито до 70% відсотків населення- вийшла в лідери по числу інфікованих.. знов постає питання по логіці і алгоритму вакцинації навіть там.. якщо вакцини дієві чому при такій кількості вакцинованих у них така велика кількість виявлених інфікованих?
Якщо типу інфікований не дорівнює хворий, то як свідчить практика більшість виявлених всеж серед симптомних які звертаються до лікаря, і знов рушиться теорія що вакциновані значно менше поширюють вірус.
Вакцины действуют, только не так, как надеялись в начале - полностью преодолеть вирус. На сегодня вакцинация позволяет избежать локдаунов. В той же Германии новых случаев много, но смертей мало и больницы не забиты тяжелыми больными, так как вакцинированные если и болеют, то почти все в легкой форме.
Вони ще зараз по 3-4-5 разу вакцинуються, природній імунітет піде до жіночого статевого органу, і будуть як наркомани кожних три місяці на дозі...
Вообще-то, всё наоборот. Вакцина повышает общий иммунитет. Только короткий период времени сразу после вакцианции он снижен.
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 10:30
Вакцины действуют, только не так, как надеялись в начале - полностью преодолеть вирус. На сегодня вакцинация позволяет избежать локдаунов. В той же Германии новых случаев много, но смертей мало и больницы не забиты тяжелыми больными, так как вакцинированные если и болеют, то почти все в легкой форме.
Был видос довольно понятный , вирус мутирует и первая вакцина не поможет от сегодняшней дельты и так далее, это не тубик который не мутирует и там все ясно , тут чисто выкачка денег, будет вечно , как интернет подсадят всех))) Хотя все иммунологи нормальные не проплаченные говорят, если переболел не в коем случае не делать вакцины минимум 6 месяцев.
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 10:31
зрозуміло, дякую.Вакцины действуют, только не так, как надеялись в начале - полностью преодолеть вирус. На сегодня вакцинация позволяет избежать локдаунов. В той же Германии новых случаев много, но смертей мало и больницы не забиты тяжелыми больными, так как вакцинированные если и болеют, то почти все в легкой форме.
.
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 10:32
Хотя с развитием военных дронов и армия скоро не нужна, вчера смотрел обзор выставку воен. дронов конечно терминатор не за горами)))
За горами, бо очень дорого. Дешевле - бабы еще нарожают.
Німечинна де по словах деяких юзерів дуже дисципліноване населення і чітко виконує вказівки влади по карантину і вакцинації і де привито до 70% відсотків населення- вийшла в лідери по числу інфікованих.. знов постає питання по логіці і алгоритму вакцинації навіть там.. якщо вакцини дієві чому при такій кількості вакцинованих у них така велика кількість виявлених інфікованих?
Так мабуть в них чихнув і побіг тест робити, а там корона яка б зникла через пару днів, але в статистику вже попав
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 10:33
вирус мутирует
Показники знизилися через агресивніший штам Дельта. Загалом це стосується запобігання зараженню, але у боротьбі з летальними випадками препарати працюють відмінно.
У березні вакцина Pfizer/BioNTech запобігала зараженню коронавірусом з ефективністю 86,9%, а у вересні вже з ефективністю 43,3%. Кращі результати у Moderna: її ефективність знизилася з 89,2% у березні до 58% у вересні. Найгірша ситуація у Johnson & Johnson – 86,4% у березні проти 13,1% у вересні.
Щодо запобігання смерті ситуація має кращий вигляд. З липня по жовтень Pfizer показала ефективність у 84,3% (70% у людей віком від 65 років), Moderna – 81,5% (75,5% у людей віком від 65 років), Johnson & Johnson – 73% (52,2% у людей віком від 65 років).
оригінал https://www.science....science.abm0620
Изменено: vigors, 12 Ноябрь 2021 - 10:34
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 10:36
хз, можливо, був пару раз в Німечинні, вроді люди як люди, так як у нас є різні люди і думки, хтось зразу біжить, хтось « шнапсом» лікується.Так мабуть в них чихнув і побіг тест робити, а там корона яка б зникла через пару днів, але в статистику вже попав
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 10:48
зрозуміло, дякую.
Думаю все банально просто , иммунитет у старушек и дедушек германии на багато выше наших городских бабулек. Едят , что попало живут как попало...... 100 евро пенсия и 1000 евро при одинаковых ценах на продукты и уже топливо все это тоже говорит о последствиях, бабули ходят зимой в пальтишках ссср. Плюс, они немцы, делают наверно все процедуры которые у нас раньше обязаловкой были типа флюорографии и т.д.
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 10:51
Показники знизилися через агресивніший штам Дельта. Загалом це стосується запобігання зараженню, але у боротьбі з летальними випадками препарати працюють відмінно. У березні вакцина Pfizer/BioNTech запобігала зараженню коронавірусом з ефективністю 86,9%, а у вересні вже з ефективністю 43,3%. Кращі результати у Moderna: її ефективність знизилася з 89,2% у березні до 58% у вересні. Найгірша ситуація у Johnson & Johnson – 86,4% у березні проти 13,1% у вересні. Щодо запобігання смерті ситуація має кращий вигляд. З липня по жовтень Pfizer показала ефективність у 84,3% (70% у людей віком від 65 років), Moderna – 81,5% (75,5% у людей віком від 65 років), Johnson & Johnson – 73% (52,2% у людей віком від 65 років).
Шось мені здається, що ті вакцини - заодно з вірусами. Принаймні діють так само: не дають померти носію, не вбивають вірус, дають йому змогу мутувати і таким чином розповсюджуватись. Висновок: віруси захопили мізкі Біла Гейтса, ВОЗ і біг-фарми та керують людьми в планетарних масштабах...
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 11:01
Думаю все банально просто , иммунитет у старушек и дедушек германии на багато выше наших городских бабулек. Едят , что попало живут как попало...... 100 евро пенсия и 1000 евро при одинаковых ценах на продукты и уже топливовсе это тоже говорит о последствиях, бабули ходят зимой в пальтишках ссср.
Думаю, что с иммунитетом как раз лучше у наших - иммунитет тренируется как раз в тяжёлых физиологических условиях. А вот с социально-психологическими условиями у нас всё сильно хуже. Психо-соматика - страшная сила. Одно дело попасть в больницу и знать, что там реально будут лечить(и есть чем). И другое дело бояться в эту больницу загреметь, бо там додавят как не врачи так сопутствующие болячки.
.
Тоді я сказав, що у нас 90% ліків отримують безкоштовно. .......... Звичайно, це все стосувалось ковіду, не думав, що це хтось зможе
А есть какая-то методика определения(или протокол), который разделяет терапию от собственно ковида и от вызванных им осложнений? И что оно такое - лечение именно ковида?
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 11:02
та вроді ще все банальніше, рівень медицини в Німечинні набагато вищий, тому і смертей менше.Думаю все банально просто , иммунитет у старушек и дедушек германии на багато выше наших городских бабулек. Едят , что попало живут как попало...... 100 евро пенсия и 1000 евро при одинаковых ценах на продукты и уже топливо
все это тоже говорит о последствиях, бабули ходят зимой в пальтишках ссср. Плюс, они немцы, делают наверно все процедуры которые у нас раньше обязаловкой были типа флюорографии и т.д.
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 11:20
та вроді ще все банальніше, рівень медицини в Німечинні набагато вищий, тому і смертей менше.
да это нашим гениям надо обьяснить , что нельзя в одну очередь здоровых и больных сгонять. где делась запись на хрена вся эта урбанизация
. Я их называю Слупи команда Слупи.... Расшифровка из двух слов
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 11:30
Читав про цю новину, тільки не побачив конкретних цифр, таке підвищення нових випадків серед вакцинованого населення чи як? Все таки 70% це не 99%
картинка просто так
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 12:05
технических сотрудников кпи (охранников, уборщиков, техников, - немалый штат) приравняли к освитянам и нагибают на вакцинацию... насколько я знаю, даже тех, кто по мед.показаниям не может\не должен (все эти сотрудники в массе совей пенсионного возраста)
А в нас довго ні в чому не розбираються, працюєш в закладі освіти все ти освітянин.
Сказано вакцинуватися - все всі вакцинуйтесь.
Начебто тим хто перехворів, або має протипоказання - не потрібно вакцинуватись.
Але форма документів ще не затверджена і процедура не ясна.
Але з роботи не вакцинованих вже відсторонюють.
Багато хто пішов в відпустку за свій рахунок, до першої вакцини і нового НАКАЗУ.
Пенсіонерам трішки легше їх в першу чергу вакцинують.
Мій керівник науковий на 40 років старше мене, вакцинувався файзером в університеті одним із перших.
Це кінець липня перша доза, середина серпня друга.
Недавно перехворів на ковід і отримав купу ускладнень зі здоров'ям.
Изменено: vovan8706, 12 Ноябрь 2021 - 12:18
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 12:17
оригінал
Те що я і писав тут раніше :
Я в темі раніше викладав статтю з журналу Science, аналогічну, що ті хто перехворів мають імунітет на рівні 85-95% відсотків. Як і після вакцинації двома дозами. Падає він за пів року до рівня однієї вакцини 40-45%. Якщо ще переглянути дослідження тут: https://www.nejm.org...ery=main_nav_lg Особливо досвід Ізраїлю, імунітет за пів року падає до рівня однієї дози вакцини, далі роблять третю, бустерну, дозу і знову імунітет в 90-95%. Так, що скоро кожні пів року будемо в автоматичному режимі отримувати дозу, з занесенням в всі можливі бази-чіпи і т.д. В назначений час і місце кожному - дозу, а хто не зробив - ну може їхати на далекі села в Карпати і жити відлюдником.
Сезонний грип. Є люди які прививаються кожного сезону від грипу. Так і з ковідом. Буде два сезони і потрібно буде перед кожним привитись.
Від звичайного грипу я ніколи не прививавсь і особо не хворів ним.
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 12:19
Мій керівник науковий на 40 років старше мене, вакцинувався файзером в університеті одним із перших.
Це кінець липня, середина серпня.
ты ж вроде топил за вакцинацию?
а потерпел бы твой керивнык до октября- то може легче все было бы- ибо иммунитет нужен на зиму. а не летом. А как офы утверждают- то защита работает первые пару мес. лучше всего
Реклама!!!
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 12:32
не знаю не одного лікаря ні другого, але стиль подачі повинен сподобатись антивакцинаторам
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 12:43
Це кінець липня перша доза, середина серпня друга.
Прикинь, если бы не вакцинировался.. А кто, кстати? Я давно КПИ закончил, но может узнаю фамилию)
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 12:46
an76, у атішніків теж проблем вистачає крім ковіду-сколіоз, проблеми з зором, волохаті долоні на крайній випадок.
нет уже такого. Уже у всех хорошие мониторы и крутые стулья. Сейчас скорее лишний вес грозит из-за того что в офисе всегда печеньки, а дома кухня рядом)
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 12:46
А кто, кстати? Я давно КПИ закончил, но может узнаю фамилию)
https://intellect.kpi.ua/profile/kpi9
ФІОТ
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 12:49
Помню, вёл у нас какой-то предмет, хороший препод!
На сайте "Доцент NULL NULL"))
Опубликовано 12 Ноябрь 2021 - 12:50
лишний вес грозит из-за того что в офисе всегда печеньки, а дома кухня рядом)
А впасти і 5 раз по 50віджимань (після кожної пічєньки)від полу заважає інтелект зробити?
Чи краще коли морда в штани не влазить?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых