vovan8706,
Багатий Сингапур не витримав, також пішов по шляху несправедливості.
https://www.unian.ua...8eS5lYTrjyV7IOY
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 11:54
vovan8706,
https://www.unian.ua...8eS5lYTrjyV7IOY
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 12:19
Я хочу сказати, що ти видаєш власні висновки за встановлений факт.
До 2020 года по рекомендациям СДС вакцинация проводилась в период до эпидемиологического сезона. Сейчас в связи с ковидными обстоятельствами это требование "немного" подвинули, но даже в обновлённом отчёте СДС по вакцинациям можно найти следующее:
Вакцинация против гриппа людей с COVID-19
Опыт вакцинации против гриппа людей с COVID-19 ограничен. Соображения относительно вакцинации лиц с положительным результатом теста на COVID-19 или находящихся на карантине после заражения должны включать в себя вопрос о том, может ли введение реципиента в учреждение вакцинации подвергнуть других людей заражению COVID-19, находится ли человек в острой форме и степень тяжести заболевания. болезнь, наличие факторов риска тяжелого гриппа, вероятность того, что вы сможете сделать прививку в более поздний срок, и желание избежать путаницы поствакцинальных симптомов с симптомами болезни COVID-19. Как правило, тех, кто находится в карантине или изоляции, не следует доставлять в учреждение вакцинации, если это может привести к заражению других людей COVID-19. Тем, у кого COVID-19 средней или тяжелой степени тяжести, вакцинацию обычно следует отложить до выздоровления, что соответствует Общим рекомендациям ACIP по передовой практике иммунизации (46). Для людей с легкой или бессимптомной формой COVID-19 можно рассмотреть возможность дополнительной отсрочки, чтобы не путать симптомы заболевания COVID-19 с реакциями после вакцинации. Поскольку рекомендации по вакцинации этой группы населения могут продолжать развиваться, клиницистам следует ознакомиться с текущими рекомендациями CDC (https://www.cdc.gov/...ance/index.html) для получения последней информации.
https://www.cdc.gov/..._cid=rr7005a1_w
В данном случае речь конкретно о вакцинации от гриппа. Но с учётом общепринятой версии о кратном превышении опасности ковида по сравнению с гриппом, рекомендации лишь увеличивают свою актуальность в те самые несколько раз...
Тут тобі відповідь на це питання дасть хіба що Шусман, що читає британський часопис Лансет,
Тут просто голову включить достаточно, какие-то глубокие исследования для этого не нужны. Ты не задумывался, чем именно страшны госпитальные инфекции? Правильно, тем, что они добавляются к уже существующей основной и существенно ухудшают состояние больного. Дальше мысль развивать надо или аналогия понятна?
Стоит уточнить, что
За даними New York Times, у Сінгапурі одна з найкращих систем охорони здоров'я у світі.
а у нас граждане лечатся за свой счёт. Если государство выставит счёт за "своё" лечение, то он не значительно увеличится на фоне общих расходов. Поэтому я бы не переоценивал эффективность этого метода у нас.
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 12:25
Andre_71, Таке відчуття, що намагаєшся надати БУДЬ-ЯКУ інформацію, лиш би було. Взагалі не розумію, як стосуються інформація cdc (чи будь-кого іншого регулюючого органу) по вакцинації від грипу ХВОРИХ (так-так саме ХВОРИХ) на ковід?
Тут просто голову включить достаточно, какие-то глубокие исследования для этого не нужны.
Шкода, але в цьому основна проблема . Саме впевненість у власному розумі призводить до помилок.
а у нас граждане лечатся за свой счёт
Ні, 90% лікарських препаратів в стаціонарі отримують безкоштовно.
Изменено: rogii, 10 Ноябрь 2021 - 12:26
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 12:35
Взагалі не розумію,
То я вже зрозумів...
Ні, 90% лікарських препаратів в стаціонарі отримують безкоштовно.
Ну тоді жодних сумнівів у сингапурьському шляху у нас. Наш Лі Куан Ю троьх друзів вже посадив, залишилось тільки кисень перекрити невакцинованим......
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 12:42
Тут просто голову включить достаточно, какие-то глубокие исследования для этого не нужны. Ты не задумывался, чем именно страшны госпитальные инфекции? Правильно, тем, что они добавляются к уже существующей основной и существенно ухудшают состояние больного. Дальше мысль развивать надо или аналогия понятна?
Тут головне не плутати віз і кобилу. Якщо вже хворий, то ще на верх вакцину накладати звісно безглуздо.
А варіант вакцинувався і через день-два захворів - також передбачити важко.
Наш Лі Куан Ю троьх друзів вже посадив, залишилось тільки кисень перекрити невакцинованим......
Поки було в переносному сенсі, тепер сенс буде і прямий
А як ціни на все зменшив ...
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 12:42
Andre_71, Ніхто нічого не перекриє. І заклику ніхто не робить не лікувати не вакцинованих. Сингапур це приклад того як економічно сильній державі важко нести тягар безкоштовного масового лікування. У нас ще набагато важче, бо ресурси обмежені. Знову ти все перекрутив на свій лад...
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 13:10
Вакцинований считается сразу после укола? Или через час? Или через день? Или таки после второй дозы? Как больницы "цыплят считают"?
У цьому дописі відповідь на ці запитання
Спойлер
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 13:23
У цьому дописі відповідь на ці запитання
Все правильно расписано, но вся печаль в наших "покемонах", попытка сделать правильно была, но не вышло и пошли как всегда через задний проход, нашим так привычней
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 14:31
Маззи, есть английский медицинский журнал Ланцет , кажуть самый авторитетный в мире . Если интересно открой , почитай там много статистики
Але бліже к тєлу, раз ти відкривав Ланцет і бачив там многа статістікі........- в якій саме статті мені про це почитати? Ти яку читав?
Було, ти тільки назву кинув і в кущі втік. Сумніваюсь що в вивченні матеріалів даного журналу ти зайшов далі його назви почутої на Ютубі.
.....там тобі питання конкретне ставив що до британського часопису. Яку статтю ти читав з того журналу?
З дозволу шановного загалу дозволю собі посилання на сторінку "того, чиє ім'я не можна згадувати" марно.
Спойлер
https://www.thelance...0676-9/fulltext
Изменено: Andre_71, 10 Ноябрь 2021 - 15:31
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 14:48
Імунітет тих, хто перехворів на COVID-19, запропоновано прирівняти до вакцинногоІніціатива можливо й вірна, але прирівнювати перехворівших, які були офіційно підтверджені плр-тестом, чи усіх які скажуть "влітку були симптоми як у сусіда/кума/свата, тому мені не потрібна ваших вакцин, дайте клятий сертифікат". Можливо можна зробити тест на антитіла, але яка ймовірність правдивості цього тесту?
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 14:56
прирівнювати перехворівших, які були офіційно підтверджені плр-тестом
взагалі то двома - на старті позитивний і на фініші - негативний. так говорять про сертифікат одужання що має бути, але от про негативний плр після хвороби я не чув щщоб хтось робив. а записів має бути два, підтверджені відповідними плр-тестами.
тому думаю що ті пропозиції на такому ж рівні і залишаться - аби побалакати. а з врахуванням останній віянь, що антитіла то не показник імунітету, то все тільки через щеплення.
Изменено: vigors, 10 Ноябрь 2021 - 14:56
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 15:43
яким чином визначається іммунітет саме від щеплення?
надією, що сформовані правильні Т-лімфоцити, а значить і імунітет..
А антитіла то просто так, тільки говорить що організм з вірусом пересікся і не факт що хворів навіть... однак вірус бачив... і просто злякався...
Изменено: vigors, 10 Ноябрь 2021 - 15:44
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 15:46
правдивості цього тесту?
- Микола Воронін
- Кореспондент з питань науки
22 липня 2021
а з врахуванням останній віянь, що антитіла то не показник імунітету,
О, так то вже може бути застаріла інформація, майже чотири місяці минуло, наразі концепції змінюються стрімко...
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 15:49
наразі концепції змінюються стрімко...
Час править всесвітом...
Тому перехворівший 90 днів з імунітетом, вакцинований - 365 днів...
Керівник пфайзера вже заявив, що все нормально, і просто раз в рік треба юзати їх продукцію і змиритись з таким станом справ, бо тільки час є обʼєктивним...
п.с.
Робити тести на антитіла до коронавірусу SARS-CoV-2, щоб дізнатися, чи є у вас імунний захист від нього, не має сенсу.
Изменено: vigors, 10 Ноябрь 2021 - 15:51
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 16:27
про негативний плр після хвороби я не чув щщоб хтось робив
Скажу більше, мені точно не робили другий тест, після того як перехворів, прийшов до лікаря, поспілкувались, запитав як самопочуття та я пішов. А от коли перший робили, то того дня смс прийшла, щоб сидів вдома та встановив додаток, та у хелсі відповідний запис проведеного тесту
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 16:41
мені точно не робили другий тест, після того як перехворів, прийшов до лікаря, поспілкувались
я ж писав, що всім править час - так от 15 днів з дня позитивного тесту і для суспільства ти здоровий... головне щоб сімейник вніс точно дані про дату зверення і результат тесту.
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 16:48
Керівник пфайзера вже заявив, що все нормально, і просто раз в рік треба юзати їх продукцію і змиритись з таким станом справ
Робити тести на антитіла до коронавірусу SARS-CoV-2, щоб дізнатися, чи є у вас імунний захист від нього, не має сенсу.Тобто і не сподівайтесь, що будуть розроблені якісь інші засоби визначення маркерів.
"В очередь, сукины дети"(с)...
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 17:27
Шусман, Поясни, будь ласка. Чому зря сказав і що саме
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 18:34
Так і є - вакцинованих лікується пару пацієнтів. 90% ліків і вакциновані, і не вакциновані отримують безкоштовно, бо вони входять у протокольне лікування. Не розумію, що тут "чересчур"? Багато отримують безкоштовно чи мало?)Я поверил , может действительно вакцинированных лечется пару человек . И тута бац , такая фраза : госпитализированные обеспечены лекарствами на 90 . Это уже чересчур
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 18:34
Урядам варто обговорити тему визнання імунітету після COVID-19 рівноцінним вакцинальному – для цілей, пов'язаних із відвідуванням громадських заходів, роботи та поїздок у транспорті.
Я в темі раніше викладав статтю з журналу Science, аналогічну, що ті хто перехворів мають імунітет на рівні 85-95% відсотків.
Як і після вакцинації двома дозами.
Падає він за пів року до рівня однієї вакцини 40-45%.
Якщо ще переглянути дослідження тут: https://www.nejm.org...ery=main_nav_lg
Особливо досвід Ізраїлю, імунітет за пів року падає до рівня однієї дози вакцини, далі роблять третю, бустерну, дозу і знову імунітет в 90-95%.
Так, що скоро кожні пів року будемо в автоматичному режимі отримувати дозу, з занесенням в всі можливі бази-чіпи і т.д.
В назначений час і місце кожному - дозу, а хто не зробив - ну може їхати на далекі села в Карпати і жити відлюдником.
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 19:18
Изменено: Шусман, 10 Ноябрь 2021 - 19:21
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 19:26
Человек попавший в больницу по скорой помощи
перша доба практично все згідно протоколів і в наявності за державний кошт, є перелік наявного в любому відділенні..
том саме швидкими і стараються попасти в лікарню не залежно ві діагнозу.
два роки тому так не було точно, мав досвід.
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 19:36
Я тебе верю .
літом лежав по кардіології в стаціонарі, докупляв тільки один препарат, бо він не передбачений протоколом був. все інше, системи, фізрозчини і ліки видавали на місці. єдине, тільки рноший день аналізи безкоштовні, потім платно бо приватна лабораторія. вони гребуть нормально.
п.с. забув, мінімум - треба код направлення від сімейного лікаря з смс.
Изменено: vigors, 10 Ноябрь 2021 - 19:57
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 20:01
Нащо ти мені розповідаєш якісь свої життєві приклади (підійшли, непідійшли, гроші підвіз), до чого тут це? Тобі говорять про забезпечення ліками, що держава покриває протокольне лікування корони з бюджету і воно для хворого нічого не коштує. А ти своє "нє вєрю". Ну і не вір, який сенс щось ще розповідати? Кажу ж, проїхали, немає сенсу продовжувати.А ты сказки рассказываешь про 90 процентов
Опубликовано 10 Ноябрь 2021 - 20:13
держава покриває протокольне лікування корони з бюджету і воно для хворого нічого не коштує.
зі слів Львівських лікарів, на одного ковідного 28 тис передбачено, з дельтою цих коштів ледь на кисень вистачає. питання можливо врегулюють, правда не відомо коли.
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых