ну а к весне 60-80% переболеет. Ждать осталось недолго)
"год... сєстра... год.... скажи мне год...."
п.с. я так розумію що стогодні ще тільки 52 лютого....
Опубликовано 23 Март 2020 - 10:05
У меня знакомые поехали в Китай встречать их новый год, когда в Ухане уже во всю гулял вирус ещё и детей повезли - это нормально?Это от недостатка информированности о болезни.
"год... сєстра... год.... скажи мне год...."
п.с. я так розумію що стогодні ще тільки 52 лютого....
В феврале был штиль, а $ 23. Никто не воспринимал так этот вирус.
Опубликовано 23 Март 2020 - 10:47
Вчера одна баба из моз сказала... поднимите статистику за январь и февраль....
Лично у меня 2 знакомых в начале февраля 3 недели болели и все симптомы совпадают....
Опубликовано 23 Март 2020 - 10:50
У Великій Британії, США, Франції та Північній Італії зафіксовано раптове зростання випадків втрати нюху.Про це йдеться в заяві Британської асоціації оториноларингології.
Цей симптом може проявлятися за відсутності інших ознак захворювання, тобто такі пацієнти можуть бути прихованими носіями COVID-19, зазначають медики.
Ану принюхайтесь, чим пахне?..
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 23 Март 2020 - 11:08
ПомнюЯ тоже уже писал, что летом прошлым кума похоронили, всё началось очень быстро и очень быстро закончилось, человеку всего 45 было, диагноз атипичная пневмония((( а этой зимой в поликлинику даже заходить страшно было от того колличества людей с кашлем сильным и температурой(((
Опубликовано 23 Март 2020 - 11:33
Лично у меня 2 знакомых в начале февраля 3 недели болели и все симптомы совпадают...
І нащо нам ті тести, якщо ви так просто злегка рознізняєте симтоми? Та й лікарі непотрібні, достатньо сформувати штат з юзерів уок. Без образ, але кожен має займатись своїми справами...Знаю как минимум трех переболевших в конце января, симптоматика один-в один....
Опубликовано 23 Март 2020 - 11:45
Это от недостатка информированности о болезни.
+1, перед карантином куму еле отговорили брать путевку в Египет, собиралась с детьми ехать, конечно в карантин бы уже не поехала, но бабло бы пропало.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 23 Март 2020 - 12:14
1. За кордон їздять не тільки у відпустку.Из заставили в отпуск ехать?
Опубликовано 23 Март 2020 - 12:30
1. За кордон їздять не тільки у відпустку.
Не тільки, але відпочиваючих там більшість,
жаба вона така, ак це втратити гроші
Ще два тижні тому весь світ бурлив як завжди, і ніхто не чекав такого тотального стопа, тому звинувачувати когось що він виявився за кордоном не варто, ніхто неочікував.
Та ладно, ще місяць тому, може і не чекали,а два тижні тому, вже була видна дупа в кінці тунеля.
Опубликовано 23 Март 2020 - 12:30
В Украине международный пассажиропоток достиг таких размеров, что не впустить вирус в страну было почти неосуществимой задачей. Так что нарекать что кто-то там поехал в отпуск безсмысленно. А вот не допустить такого резкого роста заражений, как в Италии, ещё более-менее реально.
Изменено: alex83, 23 Март 2020 - 12:31
Опубликовано 23 Март 2020 - 12:36
В Украине международный пассажиропоток достиг таких размеров, что не впустить вирус в страну было почти неосуществимой задачей. Так что нарекать что кто-то там поехал в отпуск безсмысленно. А вот не допустить такого резкого роста заражений, как в Италии, ещё более-менее реально.
Вот и надо было закрыть страну на выезд отдыхающих как только началась эвакуация наших из Уханя.
Опубликовано 23 Март 2020 - 12:43
Не надо обобщать. Речь только об отпускниках была. Социальная ответственность у каждого своя.1. За кордон їздять не тільки у відпустку.
.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 23 Март 2020 - 12:56
два тижні тому сам тільки повернувся з Європи, у нас вже міряли температуру на в’їзді, розказував полякам- сміялись, за сміхом я бачив підтекст типу як від нас « чистих « європейців якісь ванючі українці можуть заразитись, всі сиділи на жопі рівно, особо не парились.Не тільки, але відпочиваючих там більшість,
жаба вона така, ак це втратити гроші
Та ладно, ще місяць тому, може і не чекали,а два тижні тому, вже була видна дупа в кінці тунеля.
Опубликовано 23 Март 2020 - 12:56
Не надо обобщать.
Опубликовано 23 Март 2020 - 12:58
Та й туристів немає в чому звинувачувати в загальній кількості - кордони не закриті, авіарейси в Мілан, Шарм та інші літали щодня, обмеження на пересування по Європі не булоМ - мозги.
Опубликовано 23 Март 2020 - 13:09
Ви особисто останніх 2 тижні дотримувались карантинних заходів (не ходили на роботу, не спілкувались з іншими, дотримувались дистанції)?Так. Неделю. Только за продуктами с соблюдением всех мер.
Опубликовано 23 Март 2020 - 13:37
Выше писалиІ нащо нам ті тести, якщо ви так просто злегка рознізняєте симтоми? Та й лікарі непотрібні, достатньо сформувати штат з юзерів уок. Без образ, але кожен має займатись своїми справами...
Опубликовано 23 Март 2020 - 14:21
Зараз з Китая 250 тис швидких тестів по Україні розвезуть і вангую кожен третій тест буде позитивний.
вопрос в их доступности
весь ФБ кишит постами "медиков" что бы не шли с симптомами в больницу.
скорую - тоже нельзя.
Психи приватизировали психушку, выгнали врачей и санитаров и наконец-то почувствовали себя здоровыми людьми.
Опубликовано 23 Март 2020 - 14:40
вопрос в их доступности
весь ФБ кишит постами "медиков" что бы не шли с симптомами в больницу.
скорую - тоже нельзя.
Кстати про ФБ, там вроде хвастались что Петя миллион тестов привез, где же они?
Опубликовано 23 Март 2020 - 14:55
Неужели ты веришь в статистику по телеку в 57 заразившихся?))))
Опубликовано 23 Март 2020 - 15:03
що їх потрібно все більше тестувати. От тільки поки що немає тих тест систем, а достовірність експрес тестів нажаль низька.
Опубликовано 23 Март 2020 - 15:20
Изменено: rogii, 23 Март 2020 - 15:21
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых