Про вакцинацию в мире.
https://ourworldinda...nated (by dose)
Опубликовано 17 Февраль 2022 - 17:20
Опубликовано 19 Февраль 2022 - 18:15
За те ми тепер знаєм точну відстань при якій вірус не передаєтьсяАле не у всіх є можливість тримати таку дистанцію з потенціальними носіями зарази
Як сказав один кацапський мудозвон: "Переболеем все. Кроме путина."
Поки Зеленський ніфіга не зробив з того що натриндів. До другої половини грудня він ще натредить скільки, що про це забудуть.Цей
Так що триндуном виявився ти
Хейтерам: вакцинувався модерною за власної волі, при трезвому умі і ясній пам"яті, незадовго до того, як пообіцяли 1000 грн
Вийшло приємним бонусом.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 19 Февраль 2022 - 18:46
Хейтери це хто?У Вікіпедії забанили?
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 19 Февраль 2022 - 23:28
Тут , на форуме нету противников твоего личного выбора , и никогда не было .Ти дійсно впевнений, шо тут, на форумі не знайдеться когось, хто закине мені, шо я вколовся ради тих нещасних тисячі гривень?.. Ти настільки наївний?
---
Актуальна пісня, правда з ненормативною лексикою
Опубликовано 20 Февраль 2022 - 01:36
Давай цю роль на себе візьму я)))Ти дійсно впевнений, шо тут, на форумі не знайдеться когось, хто закине мені, шо я вколовся ради тих нещасних тисячі гривень?.. Ти настільки наївний?
---
Актуальна пісня, правда з ненормативною лексикою
Изменено: FINNN, 20 Февраль 2022 - 01:39
Опубликовано 20 Февраль 2022 - 09:08
1000 тож купа грошей, можна деякий час навіть собаку не продавати))))Немає в мене собаки, тільки кіт-перс
Опубликовано 20 Февраль 2022 - 15:34
God save the Queen!
Королева Великобританії заразилась Ковідом.
Опубликовано 20 Февраль 2022 - 16:47
Ей же никто не давал Вовину тышу , вот и допрыгалась.Тебе шо, Вован8706 покусав?..
Про імунітет:
Опубликовано 20 Февраль 2022 - 20:14
Розпіарили 1000грн ніби вони резинові, і на комуналку,і на ліки і на книги... На все прям хватить....
У мене тільки одне запитання...Звідки береться ця тисяча?
За просто так-навіть чиряк на жорі не вискочить.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 20 Февраль 2022 - 20:38
Шусман,
У Буратіно,вони були до цікавості...
А тут гроші тупо впали на картку і всі радуються як діти...
Деньги это овеществлённый человеческий труд!
А тут де зненацька не візьмись з'явилась тища на шару...
Звідки дравішки?
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Февраль 2022 - 10:02
"Спасибі" путлеру, тема Ковіду в Україні стала неактуальною
Навіть найпопулярніша тема УОКу заглохла
Изменено: Щукарь, 23 Февраль 2022 - 10:03
Опубликовано 23 Февраль 2022 - 13:27
"Спасибі" путлеру, тема Ковіду в Україні стала неактуальною
Навіть найпопулярніша тема УОКу заглохла
Шварц не може розірватись надвоє)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 25 Февраль 2022 - 19:39
Шварц не може розірватись надвоє)Щиро надіюсь, шо він вціліє під обстрілами
Опубликовано 01 Март 2022 - 15:26
Я ещё не очухался от короны(((
что за симптомы? я заболел на второй день войны- причем первый день, я был дома. Пару дней температура 37.3- 37.7 . Пил типа колдрекса, пару раз. Сильно болели глаза-красные. Теперь температура норм= но к спине только прикасается кофта-футболка- по всему телу дрожь... такого у меня никогда еще не было. почитал- вроде не корона. Что интересно жена переболела пару недель назад чем то похожим- но у нее температура была 38.9. и пила антибиотики- при этом болела сильно спина- сдавала узи-анализы - с почками все норм.
Реклама!!!
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых