А цікаво скільки тоді вчених досліджували 99 млн щеплених людей і в яких країнах?
Изменено: dzhaith, 01 Март 2024 - 13:38
Опубликовано 17 Март 2024 - 14:50
❗️Нова небезпечна бактеріальна інфекція вбиває третину хворих у Японії, — The Guardian
Від початку 2024 року в країні зафіксовано 400 випадків "стрептококового синдрому токсичного шоку" (STSS). На думку вчених, кількість таких випадків зростатиме.
Симптоми хвороби, як у звичайної застуди, але вона викликає ускладнення, які у 30% випадків призводять до смерті, особливо у людей у віці понад 30 років. Причину ускладнень лікарі та науковці пояснити не можуть. Рекомендують носити маски, бо передається ця хвороба повітряно-крапельним шляхом.
Вот японский ккоронов Рус.
Опубликовано 23 Март 2024 - 12:08
пару днів тому помер Уткін від тромбу . я особисто знаю пару здорових мужиків які раптово померли від тромбів .
в світлі того що досить багато інформації що тромби - результат прививок ( не всі звичайно ) , то є матеріал для роздумів .
Опубликовано 23 Март 2024 - 12:53
Изменено: Мірик, 23 Март 2024 - 13:00
Опубликовано 23 Март 2024 - 13:08
та їх мільйон, чого тільки вартувало скрінінг населення через дію з ковід сертифікатами, зараз ці дані благополучно перетекли в « оберіг» і посприяють набагато ефективнішій мобілізації чим якби цього не було б зроблено, знову ж таки тестування суспільства на тотальний контроль і покору силовим методам- пів світу загнали в хати, це теж прекрасна репетиція і дресирування людей у часи невідворотного військового конфлікту з можливими акціями масових непокор.. наразі на євроконтиненті і там де це ще вдалось з допомогою ковідсертифікатів оцифрували та отримали дані 70-80 населення це просто грандіозне охоплення яке дає змогу набагато ефективніше працювати спецслужбам, і це тільки вершина йзбергу.Ну скажи ж хоч одну, яка має сенс. ))
Опубликовано 23 Март 2024 - 13:13
люди напхані вакцинами від передових виробників мають ряд різних проблемУ меня жена медик. Никто в в нашей семье не вакцинировался(хотя по по докам есть отметка). С самого начала выглядело всё это подозрительно. С таким диагнозом больные есть круглый год. Только в разные периоды их число колеблется. Сейчас(весной) чуть увеличилось.
Опубликовано 23 Март 2024 - 13:18
Опубликовано 23 Март 2024 - 13:24
Ну давай по пунктам
Коли зявилась нова невідома хвороба , всі \не всі але багато хто злякалися . Санітанрі норми , маски , скупчення - в принципі все вірно . Те що ти принципово ходив провокував якусь там охорону , твоя особиста справа ,
Коли почалася примусова вакцинація , я був проти того щоб колотися невідомо чим . Я не вакцинувався й багато разів казав про причини .
З тебе ж сміялися за теорію змови , про теорії що це вигідно чи то китайцям чи америкосам чи руським . А чому не індусам . І з чого ти взяв що я примкнув до теорії змови ?
Біл Гейтс , приватизувавший всесвітній моз заробив гарні гроші скориставшись лячнісю ліберальних державців .
А спеціально спланована операція масонів по загону населення в електронні концлагеря , хто зна . Я не вірю .
Изменено: Шусман, 23 Март 2024 - 13:35
Опубликовано 23 Март 2024 - 13:27
Она в кабинете терапевта весь приём. Маска иногда одна, иногда меняется. Так же перчатки. Все кашляют. Домашняя одежда в шкафу рядом. По логике мы(семья) должны были погибнуть в первые месяцы) Ну и домой она всегда приносит весь букет бактерий. За 30 лет уже у нас иммунитет к ним)
нова невідома хворобаона была всегда. Просто диагноз писали иначе.
Опубликовано 23 Март 2024 - 13:34
Дмитрій , я теж коли перший раз захворів , прийшов в больнічку з температурою , офигів - душний кабінет , вікна зачинені , ніяких ламп кварцування . Сидить лікар дід якого визвали з пенсії на роботу , маска приспущена але в костюмі космонавта . Така ж сама санітарка .
Потім , через місяць як я перехворів мені почали викручуючи руки пропонувати вакцинуватися .
Опубликовано 23 Март 2024 - 14:31
ці стереотипи про масонів.. навіщо ці страшилки.. будь-які спецслужби хочуть мати більше даних про людей, хто де як, це завжди згодиться, можеш звичайно у це не вірити, правда у це не вірити то приблизно як не вірити у те що небо синє.А спеціально спланована операція масонів по загону населення в електронні концлагеря , хто зна . Я не вірю .
Изменено: Мірик, 23 Март 2024 - 14:32
Опубликовано 23 Март 2024 - 16:10
якби такі прості люди як я і ти моглиб от так просто зробити висновки звичайна вона чи ні.. тут великі розуми вірусології неможуть дійти якогось однозначного висновку корисні вони чи шкідливі, з різного роду ГРВІ організм має сам справлятись чи йому допомагати, ну і так далі.З загоном вакцинуватись перегнули звичайно, але про якісь погані наслідки від вакцинації я би не перебільшував. Звичайна вакцина, як від сезонного грипу.
Опубликовано 23 Март 2024 - 18:03
пару днів тому помер Уткін від тромбу .
Ти того Уткіна бачив?
я особисто знаю пару здорових мужиків які раптово померли від тромбів .
в світлі того що досить багато інформації що тромби - результат прививок
Я теж і було це за 15-ть років до короновіруса і щеплень від грипу
а різні противірусні вакцини як ти сам кажеш якщо задуматись визвали багато випадків серцево-судинних захворювань..
Сову на глобус
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 23 Март 2024 - 18:11
та звичайно, я теж так думаю, що той коронавірус ні про що, а двіжа наробили на весь світ.. хтось бабла скосив, хтось « курчат порахував і оклеймив», когось притримали в узді як Китай ну і так далі.. але головне вірити що ця корона така дивна хвороба яка вміє по команді взятись з нізвідки , а потім в один момент подітись в нікуди..Зрозуміло. Ні про що. ))
то до Шусмана, він через стільки часу вирішив що треба задуматись..Сову на глобус
Изменено: Мірик, 23 Март 2024 - 18:11
Опубликовано 23 Март 2024 - 18:46
Ну скажи ж хоч одну, яка має сенс. ))
Відпрацювання технологий контролювання мас населення будь-яких соціальних прошарків. Зрозуміло, не прям заради цього замутили корону, але привід став дуже доброю нагодою для зацікавлених та був використаний досить ефективно . І назви хоч одну державу, яка не зацікавлена у такій технологий в світлі поширення демократії та прав людині, коли інших засобів впливу майже не залишилось. Всі ж такі вумні, що пальця у рота не поклади...
Опубликовано 23 Март 2024 - 18:53
Відпрацювання технологий
Эти технологии отработаны 200 лет назад и в нескольких вариантах.
Действительно считаешь, что переполненные больницы и массовые смерти от короны - инсценировки для отработки указанных тобой технологий? )))
Веришь в многомиллиардные потери толстосумов ради этой идеи поуправлять людом? Да они и так им успешно управляют. ))
Опубликовано 23 Март 2024 - 19:29
"Больше товаров, хороших и разных"(с)Эти технологии отработаны 200 лет назад и в нескольких вариантах.
Это лишьДействительно считаешь, что переполненные больницы и массовые смерти от короны - инсценировки для отработки указанных тобой технологий? )))
.. одна, яка має сенс.
"Кто-то теряет, кто-то находит.." Борьба за влияние и управление - вечный процесс и двигатель прогресса на этой планете...Веришь в многомиллиардные потери толстосумов ради этой идеи поуправлять людом?
Изменено: Andre_71, 23 Март 2024 - 21:48
Опубликовано 23 Март 2024 - 21:17
але чомусь ті на кому проводять експеремент, вперто вірять що експеремент проводиться виключно для того щоб зробити їм добре і послушно йдуть за трендом))Страшно, разумеется, только с точки зрения субстрата, на котором эксперимент проводится. Остальные акторы вполне довольны.
Опубликовано 23 Март 2024 - 21:26
Тут двояко. Нас всіх щепили від народження - БЦЖ, поліомеліт, дифтерія і т.д.але чомусь ті на кому проводять експеремент, вперто вірять що експеремент проводиться виключно для того щоб зробити їм добре і послушно йдуть за трендом))
Опубликовано 23 Март 2024 - 21:45
Тут двояко. Нас всіх щепили від народження - БЦЖ, поліомеліт, дифтерія і т.д. Також експеримент? Чи вже на завершальній стадії?
Це зворотній бік медалі. Контрольоване стадо має бути здоровим, який сенс володіти та контролювати стадо, з якого не возьмеш ані молока, ані м'яса, чисельність якого падає та треба більше витрачатися на його лікування. Це навіть не сарказм та цинізм, це здоровий глузд та логіка - якщо ви(народ) довірили нам(владі) керувати вами, то ми будемо робити так, щоб цей процес мав сенс та був максимально ефективним з точки зору керуючого. А ви потім ще подякуєте.
Тоді вже простіше тютюн чи алко відпустити у вільне плавання, заодно отримавши гарний відкат від виробників.
Тобто ти вважаєш, що людство не зазнає депопуляції лише через складнощі доступу до всього цього "добра"?
Изменено: Andre_71, 23 Март 2024 - 21:49
Опубликовано 23 Март 2024 - 22:07
Опубликовано 23 Март 2024 - 22:36
Ні звичайно, але якщо є завдання зменшити популяцію, то чом би й не скористатися, не одними вакцинами і війнами сапієнсів нищити.Тобто ти вважаєш, що людство не зазнає депопуляції лише через складнощі доступу до всього цього "добра"?
То різні речі. Поліомеліт - майже завжди інвалідність до кінця життя, смисл навантажуватм соціалку.Нарахунок прививок обовʼязкових з дитинства без яких не пускають дітей ні в садочок ні в школу.. дивно це якось що дуже турбуються щоб ми не захворіли на полеміоліт, але якось ніхто не турбується що населення України скоротилось за 30 років в двічі..
Опубликовано 23 Март 2024 - 22:43
у кого є завдання зменшити популяцію , хто дає таке завдання ?
на карту подивіться . Нігерія , Пакістан , Індонезія , населення більше двухсот мільйонів . Єгипет сто двадцять , країни про які ми маємо дуже примарні уявлення ростуть , розвиваються .
Ось скаже хто небуть із прихильників вселенского керівництва - Хто . Ротшильди , Рокфелери ?
Опубликовано 23 Март 2024 - 22:52
Якщо вже стоїть питання зменшення популяції, то чому би не взятися в першу чергу за ті країни, де народжуваність б'є всі рекорди.
З раціональної точки зору, бо в тих країнах питоме споживання ресурсу в перерахунку на людину на порядок нижче, аніж у розвинутих.
Лозунг "Треба не менше витрачати, а більше заробляти!" виявився хибним: таки треба менше витрачати, для здоров'я корисніше, як виявилось...
у кого є завдання зменшити популяцію , хто дає таке завдання ? .....- Хто . Ротшильди , Рокфелери ?
Здоровий глузд та еволюція. Зжерти все навкруги та здохнути з голоду у власному гівні - так собі ідея. Точніше ідея може і нічого с точки зору споживача, але тупікова...
Изменено: Andre_71, 23 Март 2024 - 22:53
Опубликовано 23 Март 2024 - 23:01
З загоном вакцинуватись перегнули звичайно, але про якісь погані наслідки від вакцинації я би не перебільшував. Звичайна вакцина, як від сезонного грипу.
Как бы это деликатно сказать..., есть такой поганий наслідок - у вакцинованого отказывают в приеме спермы (в клиниках искусственного оплодотворения).
Пс: я не сдавал)))
Опубликовано 24 Март 2024 - 12:00
Отказали?
Я не пытался)
А як по ньому видно, світиться в темноті?)
Маю особистий приклад, що із насінням все в порядку і в природний спосіб)
База какая-то есть кому делали прививку от короны)
ПС: можешь пойти стать донором))
А у переболевшего короной?
Речь о прививках от нее
0 пользователей, 4 гостей, 0 скрытых