А стерилизация спиртом работает...спросите у Гугла...
И вечно под кайфом
Опубликовано 23 Октябрь 2023 - 12:56
Маска на больном задерживает большую часть, а на здоровом защищает но не 100%
Так с этим и не спорю. Даже настаиваю на этом. )
Но сказано было несколько другое:
Размер ячейки маски и самого вируса несовместимы. Маска для уже заражённых, чтобы воздушно-капельный путь не работал для прочих.
Изменено: Avtomobilist, 23 Октябрь 2023 - 12:56
Опубликовано 23 Октябрь 2023 - 14:33
Панове адепти масочного режиму, хто з вас знає гігієну маски?
Яку скільки можна носити, в якій скільки можно находитись на добу, як знімати маску, що з нею робити після і т.ін.?
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 23 Октябрь 2023 - 14:47
Панове адепти масочного режиму, хто з вас знає гігієну маски?
Яку скільки можна носити, в якій скільки можно находитись на добу, як знімати маску, що з нею робити після і т.ін.?
Ну тож ти про ідеальні умови, я наприклад використовував довше ніж треба, просто періодично обробляв санітайзером, медицина взагалі рекомендує спирт
Я вважаю, краще хвора людина чхне у грязну маску, ніж комусь у обличчя
Изменено: paa, 23 Октябрь 2023 - 14:48
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 23 Октябрь 2023 - 18:23
..
Що саме?
Те, що маска затримує соплі, не віруси. До речі, більшість заражень відбувалось зовсім не повітряно-крапельним способом (від якого якось захищають маски та інші "намордники"), а аерозольним. Там розмір співставний з розміром самого віруса.
По-друге, шановні, як Ви здобудите імунитет (звісно крім штучного - щепленням), не контактуючи зі збудником?
пс. соррі, джерела інфи надавати не буду...
Изменено: Юрий Сергеевич, 23 Октябрь 2023 - 18:23
ПТН ПНХ
Опубликовано 23 Октябрь 2023 - 19:04
Те, що маска затримує соплі, не віруси.
Це протиречить цьому:
більшість заражень відбувалось зовсім не повітряно-крапельним способом (від якого якось захищають маски та інші "намордники"), а аерозольним.
Ніхто і не каже, що маска захищає на 100 відсотків. Але вирогідність передачі зменшує суттєво.
По-друге, шановні, як Ви здобудите імунитет
Перебіг хвороби залежить від кількості вірусу, що попав до організму. Чим його менще, там краще. А імуніет набувається все одно.
З,І, Можна ще згадати хірургів, котрі оперують в масках з давніх давен. Неуки якісь. ))
Изменено: Avtomobilist, 23 Октябрь 2023 - 19:05
Опубликовано 23 Октябрь 2023 - 20:29
До речі, більшість заражень відбувалось зовсім не повітряно-крапельним способом (від якого якось захищають маски та інші "намордники"), а аерозольним. Там розмір співставний з розміром самого віруса.
Так повітряно-крапельний, той самий аерозольний, тільки частинки більші
А взагалі то всі ржали, а Комаровський завжди говорив - проветривание, проветривание и еще раз проветривание
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 24 Октябрь 2023 - 07:56
Если не ошибаюсь - одноразовые маски менять каждые 2 или 3 часа. Утилизация от ситуации: мусор, сжигание ( не встречал)Панове адепти масочного режиму, хто з вас знає гігієну маски?
Изменено: bzhasso, 24 Октябрь 2023 - 07:57
Опубликовано 24 Октябрь 2023 - 09:13
Опубликовано 24 Октябрь 2023 - 18:44
Если детским мылом моют детей то, что моют хозяйственным?...Маю ще кусок мила хозяйственного, яким ретельно мив руки в ковідну епоху...
ага... а я до сих пор весьмоюсь хозяйственным мылом (привычка с шахты) ...так вот почему ковидняк ко мне не прицепился...
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
0 пользователей, 5 гостей, 0 скрытых