Перейти к содержимому

Реклама

Фото
- - - - -

Китайский коронавирус и наши перспективы

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
11362 ответов в теме

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 04 Май 2023 - 17:01

Ну, ти ж пишеш...

:sm13_: хорош :sm302:

не имеющие отношения к медицине - не пишите херни в отношении вакцинации..

тут каждый йопелевод умеет колесо перебортировать и на глаз отбалансировать.. вакцинация - вообще на раз-два шарит..

что за дебильная позиция? нихера не делай. выживешь, если не помрёшь.

я б более опытным медикам хоть немного верил бы. вакцина то каким боком мешает шансам выжить?

я той- не дуже в темі- а вона точно пройшла ВСІ етапи випробувань? не. Тю... Короче по темі- перевзував літо на зиму, бо продав і знав шо буду чіпляти інші колеса, так от кажу- перекинь мені резину і не балансуй, бо тиждень два і іншу почеплю, короче  і такі шо-  дуже не ганяв, але до 100кмч різниці і проблем не відчув.... от тобі і балансуй  :sm12_:  як здоровья нема- то і вакцина не допоможе. 

я полагаюсь на экспертов, раз сам не шарю.

в чём проблема вакцинироваться?

так а смисл  де? колися тоді від грипу і т.д. = чогось то ти птичий пропустив, свинячий теж не колов. чи колов?  :sm13_:

2 раза укололся. что плохого в этом - не заметил. ни разу не болел (тьфу еще 3 раза)..

ЗЫ опять же: вред от дедовской вакцинации в чём? да, на несколько дней иммунитет может понизиться. но, потом у тебя больше шансов выжить.

или нет...от в чому питання. 

• 0

Реклама!!!

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18604
  •  

Опубликовано 04 Май 2023 - 17:58

Тут завжди можна сказати - От вколовся , захворів та вижив , а не вколовся б , то помер би . А можна сказати що не коловся , перехворів і живий здоровий та й на хрена мені вакцинація .
Зараз в лікарнях повно як одних так і інших , ото вони там і дискутують .
  • 0
Реклама в подписи запрещена

Ник 78

Ник 78

Авторитет

• Сообщений 21281
  •  

Опубликовано 04 Май 2023 - 18:43

Манагер, не тобі тоді взагалі щось за медицину і вакцинацію розмірковувати. Фахової підготовки з епідеміології в тебе 0. З медицини теж 0. Тому як юрист - міжнародник юристу - міжнароднику: ваше бачення як і ви можуть відправитись як ти казав? Ааа в піше еротичне)))

Изменено: Ник 78, 04 Май 2023 - 18:51

Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
podpis_2016.png

paa

paa

Авторитет

• Сообщений 12084
  •  

Опубликовано 04 Май 2023 - 19:14

Этого раза, когда твои слегли?

Та да, а шо тебя смущает?

Тут завжди можна сказати - От вколовся , захворів та вижив , а не вколовся б , то помер би . А можна сказати що не коловся , перехворів і живий здоровий та й на хрена мені вакцинація .

А можна сказати - не вколовся, захворів і склеїв ласти, та й на хрена мені та вакцинація, та і все іньше теж і ніяких дискуссій :smile44:

• 0

Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 04 Май 2023 - 19:23

Вакцинація мабуть не зайва кожного року під новий штам, і від грипу теж, але хтось її робить? І чи хтось розробляє вакцину від кожного штаму? Щось думаю що ні..
нормальне здоров’я і імунітет скромне імхо є запорукою успіху від цих всіх вірусів..

Звичайно можна обрати інший варіант, не виходити з хати, а як виходити то в респіраторі і шарахатись від людей, правда є великий ризик померти від важкого психозу, чи алкоголізму..

Изменено: Мірик, 04 Май 2023 - 19:24

• 0

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 15961
  •  

Опубликовано 04 Май 2023 - 19:34

Та да, а шо тебя смущает?

У моих вакцинированных такие же симптомы крайний раз - голова, ломает чуть и потеря обоняния. Пару дней и норм, запахи тоже возвращались за пару дней.

А у меня только обоняние исчезало.

Вот думаю: вакцина если уж попала в организм да ещё и бустернулась, то по-любому отработает своё,  активирует иммунный ответ на любое  появление ковида, пусть уже и не стоящего внимания иммунитета из-за вырожденности вируса.  Просто потому, что механизм формирования ответа ввели и активировали прививкой. Теперь, пока в организм будут попадать "прописанные" вакциной спайк-белки, иммунитет обязан будет реагировать штатно, вызывая воспалительный процесс, пусть даже лёгкий и быстрый.

В то время как ненадроченый вакциной иммунитет перестал реагировать после 2-3 модификаций ковида как не достойные внимания и реакции, как и на сотни других вирусов.

• 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18604
  •  

Опубликовано 04 Май 2023 - 19:40

А можна сказати - не вколовся, захворів і склеїв ласти, та й на хрена мені та вакцинація, та і все іньше теж і ніяких дискуссій :smile44:

Так , я не всі варіанти перерахував .
Ще один - вколовся , захворів та коники відкинув .
  • 0
Реклама в подписи запрещена

paa

paa

Авторитет

• Сообщений 12084
  •  

Опубликовано 04 Май 2023 - 20:23

Вот думаю: вакцина если уж попала в организм да ещё и бустернулась, то по-любому отработает своё,  активирует иммунный ответ на любое  появление ковида, пусть уже и не стоящего внимания иммунитета из-за вырожденности вируса.  Просто потому, что механизм формирования ответа ввели и активировали прививкой. Теперь, пока в организм будут попадать "прописанные" вакциной спайк-белки, иммунитет обязан будет реагировать штатно, вызывая воспалительный процесс, пусть даже лёгкий и быстрый.

В то время как ненадроченый вакциной иммунитет перестал реагировать после 2-3 модификаций ковида как не достойные внимания и реакции, как и на сотни других вирусов.

Все это чисто твои измышления, у меня две и бустер, у мамы нет вакцинации, один раз переболела в средней степени тяжести, а подцепили в одном месте и слегли одновременно, я через 2 дня как огурец, у мамы еще температура

• 0

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 15961
  •  

Опубликовано 04 Май 2023 - 22:06

Все это чисто твои измышления

Та ясен пень. Это можно на +\- одинаковые по устойчивости организмы спроецировать. А возраст - это сильный фактор, да и индивидуальные  особенности у каждого могут быть очень свои. Но и параметры вакцин  тоже под усреднённые и наиболее массовые условия  затачивают.

• 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 04 Май 2023 - 23:43

не знаю о чем спор.

есть МОЗ и ВОЗ. я больше верю им, чем чувакам с УОКа.. пусть даже кто-то утверждает, что слонялся где-то совсем рядом с эпидемиологами..

тем более, что вакцина бесплатна и безболезненна. более того, даже денег платят, чтобы уменьшить геморр и расходы при возне с "великоумными" чуваками в бессознанке под ШВЛ.

есть мнение медиков, что вакцина уменьшает риск тяжелого течения болезни и летального исхода.

для меня это - достаточный аргумент. опять же, те же евреи в Израиле точно ведь не глупые.. вакцинировались первыми.

Как?!! Как можно заболеть, сидя дома и не снимая ффп3? Ты можешь даже от переломов привиться и тебе  тоже поможет, бо ты ж  дивана не встаёшь...

живу, как мне хочется и ложу на мнения разных дятлов..

Изменено: Manager, 05 Май 2023 - 00:08

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12320
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 07:32

ВООЗ ще та мутна конторка, не даремно Трамп на них бочку котив, при всій своїй неоднозначності.
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 07:50

ВООЗ як і всі інші міжнародні організації діють в інтересах тих чи інших кол осіб, часто це немає ніякого відношення до їх профільних обов’язків які вони декларують.
Якщо передивитись заяви ВООЗ на протязі всієї ковідноі історії то буквально ща місяць можна знайти протиречиві заяви і висновки, хоча основна їхня тема пихати по світу як найбільше вакцин під різними приводами якось визиває багато зайвих питань..
Вони не зацікавлені в просуванні скажем ліків від серцево-судинних, раку і тд від яких може в рази більше людей чим від різних вірусів, а от безкоштовні вакцини як не від полімеоліту то від ковіду то завжди будьласка.
  • 0

rvgu

rvgu

Авторитет

• Сообщений 4774
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 09:36

У моих вакцинированных такие же симптомы крайний раз - голова, ломает чуть и потеря обоняния. Пару дней и норм, запахи тоже возвращались за пару дней.

А у меня только обоняние исчезало.

чому я не хворів? чому жінка була привита 2 рази -бо на роботі заставили і хворіла.  Був пару разів в авто- бо працюю з авто, водіі яких пішли на лікарняний по ковід, як потім виясниться,  ввечері, а я заліз вранці в ті авти, і ще зимою- вікна і тп закриті- дихав бацилами і ...

чому я зробив вакцину від грипу - у 2014 і захворів, більше ніхто за ВСЮ зиму з рідних не хворів. 

• 0

Реклама!!!

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 11:41

лишь высказал своё мнение и выбрал меньшее из двух зол.

никому ничего не навязываю.

катят бочку на ВОЗ обычно ламеры, которые где-то что-то на вокзале возле шаурмешной услышали.

те же евреи колются. а они не совсем дураки.

"если бы спорт был полезен для здоровья, то на каждом турнике висело бы по 3 еврея".. (С) это из баянных приколов об их здравом смысле.

чому я зробив вакцину від грипу - у 2014 і захворів, більше ніхто за ВСЮ зиму з рідних не хворів. 

говорят, руководитель файзера сделал 4 прививки и заболел.

но, он жив.

а больше 6млн чел скопытилось.

есть ли причинно-следственная связь - фиг докажешь. но, он таки жив.

понятно, что первоначальная дельта - похоже, была самой падучей.

Изменено: Manager, 05 Май 2023 - 11:49

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 13:29

Так не тільки на ВОз бочку котять, на ООН наприклад теж, така от могутня і визнана організація і все вони знають і рішають, а по факту дують там щоки і нічого від їх рішень не залежить, людей гине не менше. Від їхньої « обеспокоєності» так і з ВОЗ і з ще рядком стоячих світових організацій, і часом два чувака біля шаурмешні перекинувшись пару словами можуть більш точно охарактеризувати їхню роботу чим самі продвінуті експерти.
  • 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 15:47

Всьо, вже нікому не цікаво..
https://health.fakty...emiyi-covid-19/

ВООЗ відмінила статус пандемії Covid-19

Але краще поберегтись і ще років десять сидіти вдома і бажано в респіраторі, хто його знає чи можна тим ВООЗ довіряти.
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 16:06

та ржите, переболев по 3 раза..

там говорят еще и побочек - может быть дофига и больше.

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 16:09

Може, а може і ні, як і від вакцин які застосовуються вперше.
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 16:15

ржите конечно

комаровский тоже вакцинировался и заболел

и постарел лет на 10

и типа осложнения.

но, живой.

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 16:22

Тепер розберись чи не від вакцини часом:sm13_:
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 16:37

Правило простое: если ты не медик - доверяй медикам.

Но, точно не кучке идиотов с разных форумов.

Некоторые пытаются высмеивать разумные меры безопасности.

Идиоты - они и есть идиоты.

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 16:37

Кучці ідіотів точно довіряти не треба, але є масса як епідеміологів так і лікарів які ставили під сумнів цю всю ботву, і як виявилось вони буле точне не менше праві чим ті хто притримувались офіційних кроків, можна глянути на той же Китай, який три роки тримав своїх людей під замком і нічого не виграв з цього, і потім в один момент забив на це все і дав добро на нормальний спосіб життя, і сталось чудо- ковід відступив.

Але берегтися треба, ВООЗ цуко коварний, сьогодні відмінив пандемію, а завтра взяв і знов ввів, а ти вже на вулиці і без респіратора, ну нах, треба ще як мінімум роки три в хаті никатись поки все не устаканиться, а то мало що там.
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 16:44

Как по мне, когда объясняет как не заболеть переболевший 2-3 раза - просто тупой дятел.

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 16:50

Та хтож тобі бункерному що розказує, сиди не рипайся, ззовні стільки небезпек..
  • 0

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 16:53

Для особо тупых: если болел - значит нифига не шаришь в защите.

Мнения тупых и не шарящих не парят от слова вообще.

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 17:11

Ти як завжди скотився до свого звичного бидло стилю, причому в твою сторону ніхто криво не пише, необзиває тебе тупим, кривим, ідіотом і тд.
Максимум легкий стьоб.

Розумію що тут вже ніяка вакцина недопоможе..
  • 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37274
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 17:20

если болел - значит нифига не шаришь в защите.
ВООЗ заявила про закінчення пандемії коронавірусу.

Водночас у ВООЗ заявили, що небезпека від коронавірусу нікуди не зникла, тому необхідно надалі дотримуватися правил безпеки.

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 14910
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 17:22

Для особо тупых: если болел

Мнения тупых и не шарящих не парят от слова вообще

• 0

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12320
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 18:55

Чувак на грєбнє волни, не збивайте з курсу)
  • 0

vamp

vamp

Авторитет

• Сообщений 1310
  • Гос. номер:ХХХ
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 21:53

чому я не хворів? чому жінка була привита 2 рази -бо на роботі заставили і хворіла. 

Год назад сын устраивался на работу и его заставили уколоться, за текущий год он болел четыре раза, а мы с супругой, непривитые, переболели раз.
  • 0

Пусть Бог воздаст Тебе вдвойне всё то , что Ты желаешь мне

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 05 Май 2023 - 22:02

Ти як завжди скотився до свого звичного бидло стилю, причому в твою сторону ніхто криво не пише, необзиває тебе тупим, кривим, ідіотом і тд.
Максимум легкий стьоб.

Розумію що тут вже ніяка вакцина недопоможе..

ну, извините, если особо нежные..

иногда нужно называть вещи своими именами.

вроде ж не блондинки, которых нужно сладострастными речами соблазнять.

понятно, что местами крайне сложно избежать. но, как по мне, пойти в кино и там подцепить - это глупо.

doyen

doyen

Новичок

• Сообщений 0
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2023 - 12:17

спам

• 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37274
  •  

Опубликовано 08 Июнь 2023 - 14:10

15 червня 2022 року Джеффрі Сакс виступив на заході, організованому іспанським аналітичним центром GATE Center. У його промові пролунали суперечливі слова про походження SARS-CoV-2: «Я переконаний, що він (COVID-19 — ред.) виник завдяки біотехнологіям лабораторій США, а не природним шляхом. До речі, я кажу це після двох років інтенсивної роботи над цим питанням. Отже, на мій погляд, це помилка біотехнологій, а не випадковий природний ефект. Ми не знаємо цього напевно, я повинен бути абсолютно точним. Але є достатньо доказів того, що це питання слід розслідувати.

У мережі поширили нібито заяву американського вченого, голови комісії журналу The Lancet Джеффрі Сакса про те, що вірус SARS-CoV-2 винайшли в лабораторіях США.

Росія вже встигла скористатися цим інфоприводом: голова Держдуми В’ячеслав Володін заявив, що США мають виплатити компенсації усім державам, які постраждали від наслідків пандемії COVID-19.

Джеффрі Сакс дійсно зробив таку заяву, проте наукове розслідування походження SARS-CoV-2 досі триває.

Лабораторне походження вірусу залишається лише гіпотезою, вчені не відкидають теорію про природне виникнення нового коронавірусу.

Изменено: ШВАРЦ, 20 Июнь 2023 - 10:17

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37274
  •  

Опубликовано 01 Июль 2023 - 16:02

⚡️Відсьогодні в Україні скасований карантин через COVID-19

Майже три з половиною роки українці прожили з оголошеною пандемією. 

З початку пандемії в Україні зафіксували понад 5,5 млн випадків захворювання, з них понад 112 тисяч — летальні.

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

paa

paa

Авторитет

• Сообщений 12084
  •  

Опубликовано 01 Июль 2023 - 16:07

⚡️Відсьогодні в Україні скасований карантин через COVID-19

Фсе, тему можно закрывать :sm12_:

• 0

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых