Перейти к содержимому

Реклама

Фото
- - - - -

Китайский коронавирус и наши перспективы

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
11365 ответов в теме

трой

трой

Авторитет

• Сообщений 14869
    Range Rover Sport, 2014г,
    5л - 510л.с.
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 18:49

Ось це вже більше схоже на пандемію
это очевидно бьiло сразу

мерьi по всему миру не тривиальньiе

мабуть Китай таки почти сразу сообщил, шо там у него сбежало (ну или намерено разлито) из пробирки, иначе тревогу б никто не поднимал, когда не бьiло очевидной картиньi

• 0

У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6559
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:13

Офісна плєсєнь)))
Завжди дивували люди робочих професій без вищої освіти які вважають що фізична праця важча і важливіша від розумової.
Куди ти дінеш свій урожай без офісних працівників? А без інженерів які сидять в офісах ти би не на тракторі поле орав, а парою коней, і не хімікатами зі шкідникамм боровся, а віником по полю саранчу ганяв)))

Я сопромат вчив і ще всякі там теплотехніки в бурсі на тракториста.Нікому то не потрібно було в калушських мухосранськах,а в бєзразмєрні київи їхати мені гордість не позволяла.Так тобі легше буде?Думаю шо той сопромат краще знаю від київських маминих синків з мамкиною квартіркою і звязками.

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:18

это очевидно бьiло сразу
мерьi по всему миру не тривиальньiе
мабуть Китай таки почти сразу сообщил, шо там у него сбежало (ну или намерено разлито) из пробирки, иначе тревогу б никто не поднимал, когда не бьiло очевидной картиньi

очевидно буде через рік коли буде статистика смертей по світу за рік, Покищо рано про щось говорити, знову повторюсь те що вірус є ніхто не заперечує, а от загальний кіпіш якого не було в новітній історії наштовхує на питання, не люблю робити поспішних висновків в таких питаннях. Доречі ти заскрінив наш діалог, який ми мали підняти через два тижні? Непамятаю чи вже пройшло.
І цей, теж непамятаю чи була мова за скрін того що Аваков залишиться при любих розкладах, ти казав що максимум на перехідний період, вже всі змінились він залишився, аргумент коронавірус не аргумент, його « затвердили» ще до карантину, а під час карантину вже змінили двох міністрів.

Изменено: Мірик, 02 Апрель 2020 - 19:18

• 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37388
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:19

Я сопромат вчив і ще всякі там теплотехніки в бурсі
Ничего не путаешь ?

В Англии : некоторые породы собак способны обнаруживать и больных коронавирусной инфекцией. Тонкий нюх собак обусловлен крупными и утолщенными обонятельными луковицами, чьи размеры в 4 раза больше человеческих. Такая сверхчувствительная система способна почувствовать не только различные химические и взрывчатые вещества, но и даже раковые заболевания, болезнь Паркинсона и некоторые другие заболевания человека. (с) СМИ

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6559
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:21

Жити треба по срєдствах з хорошим запасом,а не купляти круті тачки в кредит.Понти.Мої розумні розрахунки сказали що треба мати кію відро 09 року,свою хату і жирок на чорний день.Хоча ніхто не застрахований що я завтра не поїду з тачкою євро аби хліб купити,але є робочі руки яким є завжди робота.

• 0

трой

трой

Авторитет

• Сообщений 14869
    5л - 510л.с.
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:28

очевидно буде через рік
странно, что то, что уже очевидно всему миру, не очевидно тут
  • 0

У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:34

Я сопромат вчив і ще всякі там теплотехніки в бурсі на тракториста.Нікому то не потрібно було в калушських мухосранськах,а в бєзразмєрні київи їхати мені гордість не позволяла.Так тобі легше буде?Думаю шо той сопромат краще знаю від київських маминих синків з мамкиною квартіркою і звязками.

Я не понимаю ты чего такой злой :sm13_: . Это есть проблема , ты сходи на турники начни отжиматься, а то так и до инфаркта не далеко. 

Помнишь было такое профессии все нужны, профессии все важны. Хороший управленец сейчас навес золота. Да мне кажется всегда была проблема.

Жити треба по срєдствах з хорошим запасом,а не купляти круті тачки в кредит.Понти.Мої розумні розрахунки сказали що треба мати кію відро 09 року,свою хату і жирок на чорний день.Хоча ніхто не застрахований що я завтра не поїду з тачкою євро аби хліб купити,але є робочі руки яким є завжди робота.

Жирок если у тебя нормальный расход , а доход ноль как сейчас у некоторых, может быстро превратиться в кожецу на косточке. Я уже убеждаюсь и не раз , что человек должен быть многофункционален и если есть средства иметь несколько направлений в бизнесе.

http://vgr.by/2020/0...ak-iz-priyutov/

Это не отсюда , мне лента новостей в телепоне там и читаю, но писали за США.

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:35

странно, что то, что уже очевидно всему миру, не очевидно тут

дивно інше що загальна кількість смертей не перевищує якихось критичних значень щоб сильно відрізнялись від інших років.
  • 0

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:38

функціонування всіх видів фінансових установ, у тому числі ломбардів і кредитних спілок.

Это самое полезное и жирное разрешение для страны , ну вот прям самое нужное. А мы то ждали когда они , что то придумают для народа , прикол в том , что у.е. в гору а золото минус 300 грн в ломбардах шикардос .  Прям как фильмы смотришь про войну как всякие антиквары процветали когда им тянули все за хлебушек.

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:42

an76,причому ціна золота на світових ринках за останній місяць не хило так вверх пішла.
  • 0

трой

трой

Авторитет

• Сообщений 14869
    5л - 510л.с.
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:42

дивно інше що загальна кількість смертей не перевищує якихось критичних значень щоб сильно відрізнялись від інших років.

учитьiвай мировой карантин, и то распространение всё ещё вьiсокое

ну и подумай вот о чём:

все вирусологи мабуть не хуже нас с тобой знают статистику, тем не менее именно они забили тревогу и те мерьi, которьiе введеньi в мире таки о чём то нам сообщают

• 0

27REGION

27REGION

Бандерівець

• Сообщений 10499
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:44

где-то в интернете сегодня прочитал , что в Китае опять много случаев  зафиксировали (((

Американська розвідка стверджує, що Китай підробив статистику про спалах COVID-19 в країні. Оскільки звіт є секретним, чиновники відмовилися деталізувати його зміст. Але, за їх словами, суть полягає в тому, що публічна звітність Китаю про випадки інфікування та летальності навмисно підроблена.
https://24tv.ua/heal...avirus_n1309625

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6559
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:45

Я не понимаю ты чего такой злой  . Это есть проблема , ты сходи на турники начни отжиматься, а то так и до инфаркта не далеко.  Помнишь было такое профессии все нужны, профессии все важны. Хороший управленец сейчас навес золота. Да мне кажется всегда была проблема.
Мені поки і потім турніка не треба,на роботу хожу,а ричаги в тракторі тяжкі як на турніку.А той управлєнєц чим буде тепер управляти.Ти ніколи не задумувався чому продукти в одну ціну,а то і дорожчі від європейських при майже безплатній робочій силі в порівнянні з європою?Управлєнців багато в ланцюгу від виробника до споживача.
  • 0

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37388
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:46

Мої розумні розрахунки сказали що треба мати кію відро 09 року,свою хату і жирок на чорний день.

У Путина жирок 550 млрд в одном фонде и 120 в другом, а эпидемия раздута (с) Лукашенко.

Типа надо убрать с улиц недовольных (жёлтые жилеты и т.д)

В Белоруси есть комсомол.

Изменено: ШВАРЦ, 02 Апрель 2020 - 19:47

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:46

Осторожно крик души в конце видео :sm13_:  :smile3:  :sm302:  :sm12_:

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6559
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:51

У Путина жирок 550 млрд в одном фонде и 120 в другом, а эпидемия раздута (с) Лукашенко.

В Белоруси есть комсомол.

Да,про жирок пуцькіна давно хотів прочитати.Куда там нашим простим карманнікам з ВР?Ти ще шось про путіна видай. :smile3:

Изменено: TPAKTOPICT, 02 Апрель 2020 - 20:10

• 0

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 15066
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:56

TPAKTOPICT

Ти в перервах між важелями потрудись 3.10 прочитати....

І по темі, навіть трактор не застрахований від враження вірусом, який приміряє корону і сідає в кабіну....  :ad_new:

п.с. нічого особистого.

• 0

Ugeen_K

Ugeen_K

Das Reich Ukraine

• Сообщений 10230
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 19:59

Прочитав і відчув себе офісним планктоном в повному обсязі. Піду краще знов в офіс та буду нудити в монітори.
Прям лозунг :
Сопромат не вчив - не мужик

Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди.  Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)

Слава Україні!!!

pyan_2010.png

Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .

ШВАРЦ

ШВАРЦ

Авторитет

• Сообщений 37388
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:07

Ти ще шось про путіна видай.

Он хорошо устроился.

Беларусь : страна должна воспользоваться моментом и поднять экономику. Этот вирус в мире это наш ШАНС улучшить экономику в Беларуси! Просто нужно держать ситуацию под контролем. Беларусь это новый экономический центр Европы!

• 0

dcbac9fda97ft.jpg

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6559
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:07

TPAKTOPICT

І по темі, навіть трактор не застрахований від враження вірусом, який приміряє корону і сідає в кабіну....  :ad_new:

п.с. нічого особистого.

Це в баяні то?Не перегибай палку бро.Винеси тему в таке місце де флуд заборонений.Думаю це тобі під силу при такому знанні уставу.Да і кнопку жми,нє стєсняйся.

Американці в черзі за халявним хавчиком.

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:08

учитьiвай мировой карантин, и то распространение всё ещё вьiсокое

ну и подумай вот о чём:
все вирусологи мабуть не хуже нас с тобой знают статистику, тем не менее именно они забили тревогу и те мерьi, которьiе введеньi в мире таки о чём то нам сообщают

тривогу забив перший ВООЗ , вірусологі ще й зараз неможуть толком нічого внятного сказати, мова йде про смертність 3%, але якось не внятно все, чи то від коронавірусу чи то від ускладнень спровокованим від нього, у випадку ж з грипом статистика смертності конкретно від грипу, а каталізованв ним ускладнення хвороб які були й до грипу в загальну статистику смертності не попадають, причина смерті сердечника під час ГрВІ чи грипу визначать як зупинка серця, а не грип, а от в теперішній ситуації, проведуть тест на корону, і причину смерті впишуть коронавірусна інфекція спровокувавша зупинку серця.. смертність залишиться та сама, а статистика зовсім інша.. я чесно кажучи не виключаю що такі структури як МВФ, ВООЗ, ООН можуть бути інструментом впливу.

Изменено: Мірик, 02 Апрель 2020 - 20:14

• 0

FINNN

FINNN

Авторитет

• Сообщений 2973
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:12

Мені поки і потім турніка не треба,на роботу хожу,а ричаги в тракторі тяжкі як на турніку.А той управлєнєц чим буде тепер управляти.Ти ніколи не задумувався чому продукти в одну ціну,а то і дорожчі від європейських при майже безплатній робочій силі в порівнянні з європою?Управлєнців багато в ланцюгу від виробника до споживача.

Є така штука як ефективність праці... Німецький фермер= 300-500га землі,два трактори масей фергюсон + комбайн, свій елеватор, і свинарник на 10тис голів свиней+автоматизація процесів=батько, син, дружина і один працівник. При зборі урожаю ще декілька робітників.

У нас без автоматизації це біля сотні робітників а мож і більше.
Т-технології.
  • 0
Реклама в подписи запрещена!

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6559
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:15

TPAKTOPICT

п.с. нічого особистого.

Стер я той овєквотінґ,рідко буваю і забув найважливіші правила форуму. :smile3:

Є така штука як ефективність праці... Німецький фермер= 300-500га землі,два трактори масей фергюсон + комбайн, свій елеватор, і свинарник на 10тис голів свиней+автоматизація процесів=батько, син, дружина і один працівник. При зборі урожаю ще декілька робітників.

У нас без автоматизації це біля сотні робітників а мож і більше.
Т-технології.

Це байка синку.Нє читай совєтских газет.

• 0

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:16

у випадку ж з грипом статистика смертності конкретно від грипу,

Так від самого грипу також не помирають, а від ускладнень ним спровокованих. Як і з короною.

• 0

трой

трой

Авторитет

• Сообщений 14869
    5л - 510л.с.
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:17

чи то від коронавірусу чи то від ускладнень спровокованим від нього,

так он именно осложнением и опасен

причём оказалось, что не только на лёгкие, но и другие органьi

На сайте Минздрава пишут, что коэффициент летальности от коронавируса составляет 3-4%. Для сезонного гриппа летальность обычно значительно ниже 1%.

Изменено: трой, 02 Апрель 2020 - 20:32

• 0

Avtomobilist

Avtomobilist

Авторитет

• Сообщений 11577
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:19

То, что больницы не справляются и врачи вынуждены решать кого лечить, а кого нет, ни о чем не говорит?

Что и с чем вообще сравниваем? Такой наплыв госпитализированных за короткое время, да еще в условиях карантина, ни разу не настораживает? 

Страшно представить, что было бы, если бы не принимались карантинные меры, а все было бы пущено на самотек...

• 0

FINNN

FINNN

Авторитет

• Сообщений 2973
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:20

Стер я той овєквотінґ,рідко буваю і забув найважливіші правила форуму. :smile3:

Це байка синку.Нє читай совєтских газет.

Якщоб я непрожив пару років у німетчині і непрацював у того фермера той сам би не повірив.
У нього в 99-2000році у свиней у вухах програмовані чіпи стояли, а на кормушках датчики, і свинка їла рівно стільки скільки їй по технології положено.
Космічні технології для нас тоді, і зараз напевно також.
А про кондиціонери в тракторі я думаю тобі розказувати нетре.
Забув ще дописати про дотацію на кожен гектар землі, пільгові ціни на соляру для техніки.
Де ти в нормальному тракторі важкі ричаги бачив?

Изменено: FINNN, 02 Апрель 2020 - 20:25

• 0

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 15066
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:24

в нормальному тракторі важкі ричаги бачив?

в мене враження, що він той трактор тягає... :)

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6559
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:27

Якщоб я непрожив пару років у німетчині і непрацював у того фермера той сам би не повірив.
У нього в 99-2000році у свиней у вухах програмовані чіпи стояли, а на кормушках датчики, і свинка їла рівно стільки скільки їй по технології положено.
Космічні технології для нас тоді, і зараз напевно також.
А про кондиціонери в тракторі я думаю тобі розказувати нетре.
Де ти в нормальному тракторі важкі ричаги бачив?

Зменш вполовину ,а то і більше гектари і кількість свиней і я тобі завтра повірю,люблю казки по бухим пятницям.

в мене враження, що він той трактор тягає... :)

Буває часом коли шморгалку пропив і треба з толкача завести. :smile3:

• 0

FINNN

FINNN

Авторитет

• Сообщений 2973
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:29

Зменш вполовину ,а то і більше гектари і кількість свиней і я тобі завтра повірю,люблю казки по бухим пятницям.

Незменшу, 8000на відгодівлі стояли, решта поросята і свиноматки. Дуже багато поросят продавалося. По землі 250га були його, решта в оренду брав.
А ще у нього був свій ліс і ставок у ньому.
Про дочку 16років забув)) А мені тоді 20-21))

Изменено: FINNN, 02 Апрель 2020 - 20:31

• 0

Мірик

Мірик

trouble shooter

• Сообщений 23106
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:36

То, что больницы не справляются и врачи вынуждены решать кого лечить, а кого нет, ни о чем не говорит?
.

ви знаєте мій сімейний лікар( родичка) каже що такого наплива « хворих» у неї не було за її практику, тепер кожен чихнувший чи з поносом біжить в лікарню і кричить зробіть мені тест на коронавірус..

так он именно осложнением и опасен
причём оказалось, что не только на лёгкие, но и другие органьi

На сайте Минздрава пишут, что коэффициент летальности от коронавируса составляет 3-4%. Для сезонного гриппа летальность обычно значительно ниже 1%.

як зараз визначається летальність від тої чи іншої хвороби я написав вище, будуть цифри по загальній кількості смертей хоч за пару місяців тоді і зробим висновок.
  • 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6559
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:38

Незменшу, 8000на відгодівлі стояли, решта поросята і свиноматки. Дуже багато поросят продавалося. По землі 250га були його, решта в оренду брав.
А ще у нього був свій ліс і ставок у ньому.
Про дочку 16років забув)) А мені тоді 20-21))

Фантастична країна та гітлеряндія.За педофільство там не сидів? :smile8:  :sm12_:

• 0

Avtomobilist

Avtomobilist

Авторитет

• Сообщений 11577
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:41

ви знаєте мій сімейний лікар( родичка) каже що такого наплива « хворих» у неї не було за її практику, тепер кожен чихнувший чи з поносом біжить в лікарню і кричить зробіть мені тест на коронавірус..

И к чему это написано?

Их всех госпитализируют? 

• 0

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:42

Народ, може про свиней і трактори в приваті побалакаєте?

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6559
  •  

Опубликовано 02 Апрель 2020 - 20:47

Народ, може про свиней і трактори в приваті побалакаєте?

Я вище нагадував,це боян дєточка.В правильному розділі я буду боятись коронавірусу разом з тобою,трактори кануть в лєту.

• 0

0 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых