Не БіолаНе удивительно.
Реклама

Выбор масла и фильтров
Опубликовано 14 Октябрь 2020 - 10:12
Владимирович можливо помнете з моїх постів я раніше постійно лив LM LL і не збирався з нього спригувати - з ним все мене устраівало _ ємульсії зимою не було , розхід бенза з ним ідеальний , 10тик воно тримало безпроблем , але було одне але __ все таки трошки треба було доливати особливо коли дасиш довгенько під хвіс _ зробив висновок що воно трошки горить _ тому рішив попробувати друге по цінові політиці ідентичне масло __ результатом задоволений - любий режим - масло на щупі намісті .
А вы знаете, что приближаясь к посту ДПС нужно снижать скорость? Потому, что они как дети маленькие, могут выбежать на дорогу..
Опубликовано 15 Ноябрь 2020 - 10:02
Доброго дня. Хочу спробувати для своєї автівки масло Motul. Пробіг біля 200 тис.(якщо минулий господар не скрутив) на 150 встановлено ГБО. Оф. сайт пропонує наступні варіанти для Z14XEP
Motul.jpg 148,5К
25 раз скачано . Розбіжність в ціні між 8100 і 6100 майже 50%.
Підкажіть, хто має досвід використання, яке масло краще обрати. Якщо не хочете озвучувати в темі напишіть, будь ласка, в особисті.
Дякую
Изменено: mnp2610, 15 Ноябрь 2020 - 10:04
Опубликовано 03 Декабрь 2020 - 08:09
На моей Шкоде на этом масле прекратился масложор.На Мицыке стал идеально чистым мотор и расход масла нулевой.Цена роли не играла у меня оно всё по входной и интересной цене.Просто оно мне понравилось.И моим клиентам тоже.Из каких соображений, дешевле или такие рекомендации производителя?
Опубликовано 11 Декабрь 2020 - 10:49
Привіт всім, прохання до прихильників масла GM 5W30 DEXSOS 2 Longlife , просто для порівняння, можете відписатись по ціні продукту? По якій ціні купуєте, просто цікаво взнати ціни у різних регіонах.
Сьогодні придбав каністру 5 літрів, ціна 680 гривень.
Опубликовано 11 Декабрь 2020 - 11:49
Та ціни я бачив, на хотлайні світить цены: 575 – 740 грн , просто цікаво хто по якій реальній ціні купує дане масло. Дивлячись на різницю цін, то дуже велика різниця між мінімальною і максимальною ціною. В свій час , коли авто було на гарантії, то на сервісі заливали масло по ціні в два рази дорожче чим його можна було купити в магазинах і на питання звідки така ціна завжди говорили , що у нас оригінал а в магазинах не зрозуміло що. Я розумію що тупо накручували ціну і втуляли те масло задорого бо ніхто не хотів злетіти з гарантії, хоча реальна його вартість була значно нижча.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых