Rek, за підтвердження дякую), бо почали з'являтися думки, що проблема в мені
Або саморіз під двірником вкрутити в якості упору...
або приклеїти на скло упор
Опубликовано 13 Январь 2025 - 13:57
все інше крім пружини- пластикове.
Та я вже роздивився, спочатку глянув без збільшення і сліди клею прийняв за окісли, а яка вона там була в голові вже не держу
Або саморіз під двірником вкрутити в якості упору...
Добра людина, а чого не цвях, забив і нічого крутити не треба
або приклеїти на скло упор
![]()
Та то довго, шукати упор, клей, обезжирювач, а так цвях і все
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 13 Январь 2025 - 14:06
Е рішення простіше))Оце точно, як я намахався з тими двіірниками, які ільки не ставив, недотирає посередині і все, поки не підклав пару шайб під мотор і цім трохи змінив кут осі до скла
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 13 Январь 2025 - 14:19
буває польский MOTGUM 5560RWT3, металевий, під стандартне кріплення щітки типу "гак"
Як то кажуть - колхоз, але якщо муляє, то можна і так
ea3f4e5s-960.jpg 210,6К
23 раз скачано
Изменено: paa, 13 Январь 2025 - 14:22
Опубликовано 13 Январь 2025 - 14:26
Як то кажуть - колхоз, але якщо муляє, то можна і так
ну це не зовсім колхоз, деталь випускається саме для Зафіри А.
Колхоз це коли від 2104 або уаз буханки(і це не жарт , є описані випадки)
На розборках від астри Ф/Ж поводок металевий знайти не варіант?
не факт що підходить, коли знову зламається буду розбиратись . В будь якому випадку з розборками по-місцевому не дуже..
Опубликовано 13 Январь 2025 - 17:58
paa, а у тебе Зафіра хіба не Б була? Я чомусь завжди думав, що Б.
Я у минулому році грався, під поводок підкладав упор (корок з-під вина), щоб двірники не примерзали. На безкаркасному це працювало, хоч і не по краях, а на каркасному, звісно, ні.
Дивлячись на ці два типи двірників, виникає думка, що каркасний взагалі-то технологічніший і має вищу собівартість, хоча б тому, що у ньому більше деталей.
Опубликовано 15 Январь 2025 - 00:24
Опубликовано 15 Январь 2025 - 00:46
Подошёл проведать свою Мериву стоящую на площадке под окнами две недели и обана чуть не зглазил , с этими дворниками
Подтаявший снег не только нормально так прогнул дворник но и снёс наклейку со стекла!)
А у Зафіри скоріш за все зламався б, бо там ричаг більше
Опубликовано 15 Январь 2025 - 18:11
Ага, або знайти спосіб паркувати двірник в вертикальному положенні, типу зимовий режим.
Але то таке, просто коли наступного разу зломається куплю вже металевий.
Сьогодні пильно придивлявся до чужих машин, жодних упорів для щіток не побачив.
Такуж саму зафіру зустрів, без заднього двірника- теж варіант, раз і назавжди вирішити проблему.
Опубликовано 16 Январь 2025 - 17:04
Потім зранку заводиш і примерзлий двірник пробує повернутись в своє домашнє положення)
Є таке, але чому йому примерзати, він стоїть вертикально, якщо якась волога і була, то стікла, а як і примерзне то не сильно і відліпиться
Опубликовано 16 Январь 2025 - 17:18
він стоїть вертикально, якщо якась волога і була, то стікла, а як і примерзне то не сильно і відліпиться
Залежатиме від певних погодних умов. Я в себе так в сервісному режимі залишав передні двірники(вертикально), то коли скло починає вистигати нижче нуля і йде сніг, особливо боковий, там таке намерзає, що не дай боже.
Опубликовано 16 Январь 2025 - 17:20
Примерзае на ура.Є таке, але чому йому примерзати, він стоїть вертикально, якщо якась волога і була, то стікла, а як і примерзне то не сильно і відліпиться
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 09 Февраль 2025 - 16:01
2,5 роки тому міняв зломану антену, вже будучі на новому місці, було не ясно як тут має робити радіо, пару станцій ловило і фіг з ними. З часом стало зрозуміло, що щось не те, але воно не заважало жити.
Прийшов час лізти к задньому плафону, разом вирішив і на підключення антенни уважніше подивитись, може напругу живлення підсилювача поміряти, таке.
Знайшов що я лошара, "підключив" антену до не того роз'єма .
вставив куди треба, зовсім інше кіно)
Опубликовано 15 Март 2025 - 21:04
Періодично не працювали кнопки склопідйомників в задніх дверях (з водійських кнопок все ок).
Водійський блок кнопок знімається легко, з нього і почав, головна підозра на мікроперемикач якій відключає задні підйомники аля "захист від дітей".
Яке ж воно мізерне, був кращої думки по автомобілебудування початку 2000х
І по ходу це з ним і біда, опір натиснутого мікрика в районі 35-40 Ом, точно такі кнопки використовуються і для піднімання/опускання, там опір замнутої кнопки адекватний.
Виглядає як не дуже вдале рішення(нормально разомкнута кнопка без фіксації, яка більшу частину часу фізично натиснута), спробую підібрати нормально замкнуту.
Опубликовано 19 Март 2025 - 11:55
Кнопка, (точніше 5, менше неможливо замовити) десь їдуть з алі, в продажу є нормально замкнуті і нормально разомкнуті.
З перемичкою замість випаяної кнопки задні склопідйомники працюють, але раз "запчастини" недорогі і блок легко знімається, можна і поремонтувати.
Опубликовано 19 Март 2025 - 13:53
забризкати в ті кнопки на платі силіконом з балону,
Силіконом чи контакт-клінером? Бо силікон не дуже сприятливе для проходження струму середовище...
спробую підібрати нормально замкнуту.
Опубликовано 19 Март 2025 - 14:26
Schnauzer,Спробуй спочатку забризкати в ті кнопки на платі силіконом з балону, щоб попало всередину. Порекомендував мені цей спосіб електронщик. Якщо не допоможе хоч на деякий час, то міняй...
Дякую, в будь-якому випадку її вже демонтував і перемкнув на платі до заміни, чисто теоретично рідкий сілікон/вдшка вимили б наприклад продукти тертя того пластикового штока чи мікропил, але за умови що вже зняв- немає сенсу. З кнопками замовив ще монокуляр х10 :), якщо не втрачу цікавість потім розкурочу кнопку подивлюсь, чи було там щось явне.
То це ж змінеться на протилежну логіка того повзунка-перемикача на блоці кнопок?
Змінилась би, але раз довелось замовляти 5штук, то обрав разомкнуті, щоб у раз чого пішли б і на заміну кнопок інших підйомників.
А таки заводська логіка правильна: по по дефолту тримати задні підйомники вимкненими і вмикати лише за потреби .
Хоча мене влаштовував би варіант щоб по дефолту завжди працювали і лише коли діти валяють дурака з вікнами- вимикати. Насправді немає великої різниці, якщо оригінальна під 20 років відпрацювала, то я щось погорячкував, думати про втомленість пружини і деформацію контактів в кнопці за 15 грн, то вже діагноз
Изменено: Schnauzer, 19 Март 2025 - 14:37
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых