А підкажіть комплектацію багажника у цьому автомобілі?
Що там (в багажнику) має бути?
Опубликовано 05 Март 2025 - 13:46
Здається, від комплектації авто і залежитьА підкажіть комплектацію багажника у цьому автомобілі?
Що там (в багажнику) має бути?
Опубликовано 05 Март 2025 - 15:34
Дякую, Андрюха 1981
А де краще дивитися інфу по ВІН з цього питання, з питання комплектації?
Изменено: VMelnik, 05 Март 2025 - 15:34
Опубликовано 12 Март 2025 - 16:40
VMelnik, попробуйте здесь https://catcar.info/opel/?lang=en для моего авто пишет
5A7
БЕЗ ЗАПАСНОГО КОЛЕСА
И так оно и было (лежал компрессор и баллон для устранения проколов)
Изменено: nick6482, 12 Март 2025 - 16:41
Опубликовано 14 Март 2025 - 13:52
У мене те саме пише5A7
Можливо не зовсім в цю тему, але
Якщо за кодом запаски немає її (запаску) поставити можна, чи вона не влізе?
+ Де в Києві є хороша барахолка (розборка) по Астрі J?
Опубликовано 14 Март 2025 - 14:09
+ Де в Києві є хороша барахолка (розборка) по Астрі J?
Нема
Якщо за кодом запаски немає її (запаску) поставити можна, чи вона не влізе?Можна
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 15 Март 2025 - 11:54
Якщо за кодом запаски немає її (запаску) поставити можна, чи вона не влізе?
Самое правильное посмотреть, что может лежать в багажнике в других комплектациях.
Наверняка влезет докатка. А вот полноразмерная запаска - тут надо смотреть. Возможно чем-то придется жертвовать.
Опубликовано 15 Март 2025 - 20:08
Дивлюся характеристики, а точніше лампочки у фари, і не можу зрозуміти які потрібно Н4, чи Н7? Я так розумію то різні види кріплення, чи ні?
По VINу і ті і інші пропонують, але які саме?
Як з'ясувати, без зняття існуючих?
Самое правильное посмотреть, что может лежать в багажнике в других комплектациях.
Наверняка влезет докатка. А вот полноразмерная запаска - тут надо смотреть. Возможно чем-то придется жертвовать.
Як варіант
Саме тому і запитував про барахолки, щоб прям на місці спробувати
Опубликовано 15 Март 2025 - 21:01
Опубликовано 16 Март 2025 - 18:13
Почитав відгуки на Розетці, одні кажуть краще стало, інші різниці не помітили.по стандарту 55W, але зараз ми з товаришами перейшли на h18 з 65w, світять як топові плюсові лампи, а коштують набагато дешевше, плюс живуть довше. Але треба спиляти край вушка, я натфілем за 2хв підганяю лампу
Опубликовано 16 Март 2025 - 18:57
І ще запитання
Хтось пробував ставити ксенонові лампи?
А загалом 2 запитання по лампах у фари:
Яку максимальну потужність пробували ставити (вже є відповідь про 65 w), а можливо хтось ставив більш потужні?
Ксенонові лампи хтось ставив, як результат, чи є сенс?
Опубликовано 16 Март 2025 - 20:49
Опубликовано 16 Март 2025 - 21:10
По правильному колхозити ксенон у галогенову оптику - то злочин, зустрічні водії не зацінять світла стробоскопу, хоча тобі світитиме добре.
це самообман, воно перед машиною світить добре, але далі нічого не видно, я купив попередню машину з ксеноном в рефлекторі, завжди хотів спробувать, але через два тижні поміняв на галоген. Тому перед машиною воно все яскраво і гарно, але далі темнота, бо воно світло не фокусує в потрібному напрямку, а розсіює, тому так собі затія, якшо повністю вигорівші фари то може трохи і різниця буде, але то вже шлях до лінз або нових фар.
Хтось пробував ставити ксенонові лампи?
став у лінзу, або розглянь лед лінзи, в рефлектор я б не ставив
Почитав відгуки на Розетці, одні кажуть краще стало, інші різниці не помітили.
ну іноді відгуки на розетці пишуть люди які не розуміються на темі. Одні чекають вау, але тут відносно чого вау, на галогені вау не буває, тому спробувать є сенс, тим більш це не дорого, мені сподобалось, сусіду і двум друзям теж
я пробував стандартні лампи і різні плюсові, плюси світять краще, але вау точно нема
Изменено: poroh21, 16 Март 2025 - 21:22
Опубликовано 16 Март 2025 - 21:44
а функція адекватних
запитань працює?
в бібліотеку для початку варто зайти ознайомитись з предметом, щоб питання навчитись ставити.
п.с. і щоб надалі менше питань було, Н4 не варто на Н19 міняти, толку ніякого.... (маючи абонемент в гуглі начитався...)
Изменено: vigors, 16 Март 2025 - 21:46
Опубликовано 24 Март 2025 - 21:01
![]() |
Гараж →
Ремонт →
Электрика →
Після скидання сервісу (заміна масла) помилка не зникає - Astra jПомилка Подходит срок технического обслуживания Автор: Nazzz • Дата: 22 Сентябрь 2020 ![]() |
|
|
Гараж →
Ремонт →
Система охлаждения, отопления и вентиляции →
Astra J 2.0 періодичний гул вентилятора мотору.Автор: S_Tsygolko • Дата: 21 Июль 2020 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Отзывы владельцев авто →
Opel Astra K или "Последний из могиканин"Opel Astra K Sports Tourer 1,6 CDTI на 110л.с. (В16DTU), 2016года выпуска, 113 000км. Автор: Sergius2020 • Дата: 08 Март 2020 ![]() |
|
||
Гараж →
Выбор авто →
Astra J 1,6CDTI (Euro 6)Плюси, мінуси, підводні камені? Автор: Hurricane • Дата: 14 Январь 2020 ![]() |
|
||
Базар →
Продам →
Автомобили →
Продам Opel Astra J 1.4 TОфициал Автор: bogdan79 • Дата: 17 Апрель 2019 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых