АТЕ ок 2300 грн на екзисте по моему... Но долго ждать...На коробці пише Зафіра - А? Візуально схожі бо якраз товаришу вирішуємо що робити - йому треба робити два, ремкомплекти космічні ціни. От і питання - брати нові недорогі, типу АБС чи реставровані. На ТРВ чи тим більше на оригінальні БОШ поки не заробили...
Что именно Зафира А не пишется ,но вполне вероятно что подходит. проверь по парт номеру (521522 ) на всякий случай
Мне по телефону озвучили реанимацию старого суппорта ок 1500 грн с оговоркой +/- от состояния и объема работ.
Ну типа того) хоть она зараза немного кобенилась.Блін, я довго сидів згадував шо там з роз'ємом, наче нічого не робив.
А потім роздивився фотку і побачив знайомий писок
І згадав що ми тобі просто фішку дверну зібрали і зафіксували )))
Для меня там немного система ниппель имхо немного мудрено сделали
Спасибо за великодушие и снисходительное отношение , и вообщеОлександре, я звичайно розумію, що не всім дано розбиратися у схемах та проводках, крутити гайки на коленвалу. Комусь ближче піклуватися про якість шумки та крутість фар. І таке буває, цьому я навіть не дивуюсь. Буває, що у людини просто руки із дупи ростуть, та їй нема рівних у керівництві, комунікаціях, бізнесі. Так що то такоЄ
за ссылку отдельное спасибо: скачал книгу , для чтения долгими зимними вечерами :) ( это уже без сарказма)
Изменено: bzhasso, 15 Май 2024 - 07:24