оце хлопці- ребята. Да...срать на все. санкціі, шманкціі...
Не слухай всяких дартанянів , із Мелітополя в Шостку приїхати - крим -параша - Литва - Польща , потім Україна
Опубликовано 24 Июль 2023 - 09:33
если завтра будет время, мож поспрошаю своих, кто в теме..
сходу сказали "упс, не сталкивались"
вдруг че полезного узнают (все таки у них своя среда общения), сообщат...
от знакомых знаю, что вариант "передать наличкой", работает,
ну, в смысле автобусы курсируют регулярно, а сколько сама услуга, думаю, как договорится...
Опубликовано 24 Июль 2023 - 10:16
Опубликовано 24 Июль 2023 - 10:51
взяли в Києві
Реклама!!!
Опубликовано 03 Август 2023 - 15:24
шось там порізали біженцям- типу валіть додому.
Ті що на виплатах - напевно і повернуться. Ті які не тільки на виплати сподіваються - думаю і лишаться, враховуючи що мінімум рік вже там і не менше року ще будуть. Інтегруються в те суспільство і асимілюються.
Іноді приходять думки - а хто ж лишиться після війни в Україні?! Картинка така собі вимальовується...
Опубликовано 04 Август 2023 - 07:34
Ті що на виплатах - напевно і повернуться. Ті які не тільки на виплати сподіваються - думаю і лишаться, враховуючи що мінімум рік вже там і не менше року ще будуть. Інтегруються в те суспільство і асимілюються.
Іноді приходять думки - а хто ж лишиться після війни в Україні?! Картинка така собі вимальовується...
дивлячись скільки і хто буде вкладати. Бо таки всі спробували себе у аграріях- і це дуже вигідно, тому вкладати будуть саме в це. Села зникнуть, міста зменшаться. як все буде норм- то за 30 років стане більше...
бо за бугром теж не альо...кент робить водієм- 1500уе, хрен зна на шо він тратить- але грошей особо нема. не алкаш...може вся справа шо житло дороге а він сам, аби з жінкою -було б дешевше
Изменено: rvgu, 04 Август 2023 - 07:36
Реклама!!!
Опубликовано 04 Август 2023 - 08:17
дивлячись скільки і хто буде вкладати. Бо таки всі спробували себе у аграріях- і це дуже вигідно, тому вкладати будуть саме в це. Села зникнуть, міста зменшаться. як все буде норм- то за 30 років стане більше...
бо за бугром теж не альо...кент робить водієм- 1500уе, хрен зна на шо він тратить- але грошей особо нема. не алкаш...може вся справа шо житло дороге а він сам, аби з жінкою -було б дешевше
Вся справа що 1500 Як можна водієм йти на такі гроші ще й без житла
Вчора читав вакансію - водій на контейнеровоз в Клайпеді, 70 євро/день. Ви нормальні на таке погоджуватись - яка жінка, які діти якщо ти з такою зарплатою в тій фурі і будеш жити
Изменено: sapphir, 04 Август 2023 - 08:34
Опубликовано 04 Август 2023 - 08:51
Вся справа що 1500
Як можна водієм йти на такі гроші ще й без житла
Вчора читав вакансію - водій на контейнеровоз в Клайпеді, 70 євро/день. Ви нормальні на таке погоджуватись - яка жінка, які діти якщо ти з такою зарплатою в тій фурі і будеш жити
не, там бус по місту.
-давай і я таких наставлю.
Реклама!!!
Опубликовано 04 Август 2023 - 09:00
не, там бус по місту.
Опубликовано 04 Август 2023 - 11:13
Тогда нормально ещё, а то у нас бус по городу зарплата 10 гривнами, да и на комбинате нашем 10-12. А так, то один знакомый на фуре в Чехии , а другой сварщиком там же, то 3 евро говорят, что получают
Да яке нормально? Це ЗП того хто працює на фабриці, має халявний як мінімум гуртожиток і одноразове харчування. Це за умови якщо дійсно роботу шукає а не так, час вбити. І то на фабриках є овертайми які збільшують заробіток навіть якщо він трошки до тих 1.5 не дотягує і суттево зменшують вільний час для витрачання коштів. Тому той на бусі за 1.5 більше волонтер ніж найманий працівник ;)
Изменено: sapphir, 06 Август 2023 - 08:52
Опубликовано 06 Август 2023 - 08:41
Опубликовано 06 Август 2023 - 09:44
Опубликовано 06 Август 2023 - 12:22
....
Тільки що прочитав, в продовження моїх роздумів, в телеграмі слова Денисенка про заборону мінімум на 3 роки на виїзд чоловіків після закінчення війни. Зрозуміло, хто такий Денисенко, що він там ляпнув - але нагадує стару байку про те що простіше державі - "заборонити" чи "створити"
Тепер вже не тисячі мертвих президентів а і десятки тисяч будуть "не так і дорого" для внесення в шлях, отримання довідки і т.і.
Опубликовано 06 Август 2023 - 18:04
Та ніхто,так балакаюча голова.
Але ж з його аргументами можна погодитись - соціологія показує що з 7 мільйонів половина не планує повернення ( станом на 1.5 роки війни - скільки буде ще через рік? ), до них виїде десь мільйон чоловіків ( а заробітчан ще скільки які звикли добре заробляти - ви вірите що в нас будуть платити достатньо тим самим будівельникам а не виводити на Кіпр ? ). Плюс це сама активна частина біженців які змогли або вміють пристосовуватись а демографічна криза в Европі сама штовхає уряди країн залишити наших біженців. Тому з аргументами я його погоджуюсь, з методами - звісно ні.
Да, а що будуть робити і як будуть платити нашим демобілізованим військовим? Ну в мене жінка така - працюючи там вона переживає за роботу тут яка складає 1/10 тої що отримує там. Ну не всі ж такі дурнуваті і будуть сидіти на мінімалці зате вдома. А враховуючи що той самий Дрезден до довоєнної кількості населення повертається дотепер і планує вийти на цей показник в 2040 році!!! уявіть що буде в нас в східних містах не кажучи про містечка і села...
Опубликовано 06 Август 2023 - 19:18
Звичайно можна.В нас і так нація старіла,а тепер дем.криза неминуча.Але ж з його аргументами можна погодитись
Боюся,що це буде просто один великий депресивний регіон.уявіть що буде в нас в східних містах не кажучи про містечка і села...
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 06 Август 2023 - 19:32
Avega . я дійсно не розумію манеру твого суддівства . Чому фраза про повернення з палати наполеона в тебе не виявило ніякої зацікавленності , а це останній пост у відкритому розділі , сторонні люди заходять , бачать .
А фраза про нік на букву г в закритому розділі в тебе викликає таку реакцію . в той час коли " рек та шуцман " можна спокійно писати в відкритому розділі .
на" скільки можна " спробую відповісти - я гадав що інцидент вичерпано , до твого втручання , цей може ввімкне ігнор . Хоча я багато раз так вважав впродовж останнього року , але потім знову зявлялись чергові повідомлення про боярку в мій бік , в тебе на це не було ніякої реакції .
Нічого що я обговорюю твою поведінку , чи ти дозволяєш тільки " ржати " над собою ? та потім журити пальчиком .
Изменено: Шусман, 06 Август 2023 - 19:38
Опубликовано 06 Август 2023 - 22:43
Шусман, вы оба хороши и друг друга стоите. К чему замусоривание любой темы взаимными выпадами и оскорблениями? Я очень надеялся, что было время подумать у обоих. Но, видимо, напрасно. К сожалению. Нет сил сдерживать себя, поставь оппонента в игнор и живи спокойно. Но нет. Нам нужен срач. Может всё-таки есть смысл прекратить? Это в равной степени относится и к ТРАКТОРИСТу.
Взрослые люди. Держите себя в руках. Пожалуйста.
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых