Реклама

Беженцы.Пути эвакуации.
Опубликовано 08 Август 2023 - 19:15
Український бєшєнєц підробив собі швидку допомогу на польських номерах і возив сірійців з під бульбокордону до німців через чехи.
https://wiadomosci.w...28352234035872a
Опубликовано 09 Август 2023 - 13:10
![]()
Через дирку в заборі за хуліард злотих. Лукашенко сірійцям навіть інструменти видає аби пиляти ті забори.
от аби їх по жосткому затримували і кидали через той же забор- тіко через верх, то і бажаючих було б менше. А взагалі не зрозуміло= чому не можно зону відгородити і замінувати.... шириною в 50 метрів. Рабіца з двух сторін .... і пара табличок
Реклама!!!
Опубликовано 09 Август 2023 - 20:19
А взагалі не зрозуміло= чому не можно зону відгородити і замінувати.... шириною в 50 метрів. Рабіца з двух сторін .... і пара табличок
Зоозахисники порвуть як Тузік грелку, звірі таблички не читають
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 11 Август 2023 - 06:37
У країнах ЄС перебувають 4 млн 70 тисяч біженців з України, які отримали статус тимчасового захисту і ця цифра зростає, — Євростат.
▪️Найбільший приріст біженців із України за місяць зафіксували у таких країнах: Німеччина — 21 830 (+2,0%); Чехія — 9 050 людей (+2,7%); Ірландія — 3100 біженців (+3,7%).
▪️Найбільша кількість українців на тисячу осіб населення зафіксована у таких країнах: Чехії - 32,2; Польщі - 26,6; Естонії - 25,8; Болгарії - 24,9; Литві - 24,7.
▪️Серед отримувачів тимчасового захисту в ЄС 98% були громадянами України. З них 46,6% - жінки, 34,4% - діти, 19% - чоловіки.
Опубликовано 11 Август 2023 - 22:00
Тільки що в єдиному марафоні обговорювали повернення біженців - всі все знають в теорії але любий пункт в даних умовах ( навіть не війни а тої системи що в нас є ) не буде працювати і це всі експерти і ведучі розуміють Тому що звільнити всіх одночасно ( типу як сьогодні анонсували звільнення военкомів
) від найменшого урядовця до самої верхівки і замінити на патріотів-професіоналів неможливо а інакше система буде мінятися десятиліттями і точно не за мого віку з"являться зміни.
Изменено: sapphir, 11 Август 2023 - 22:51
Опубликовано 11 Август 2023 - 23:28
що звільнити всіх одночасно ( типу як сьогодні анонсували звільнення военкомів ) від найменшого урядовця до самої верхівки і замінити на патріотів-професіоналів неможливо а інакше система буде мінятися десятиліттями і точно не за мого віку з"являться зміни..
У нас не осталось десятилетия. Коррупция губит страну хуже войны.
Война из-за коррупции. Поражения тоже.
Если ты об этом.
Тільки що в єдиному марафоні обговорювали повернення біженців - всі все знають в теорії але любий пункт в даних умовах ( навіть не війни а тої системи що в нас є ) не буде працювати і це всі експерти і ведучі розуміютьТут не понять, что там показали и при чём тут увольнения чиновников в военкоматах и прочих ?
Опубликовано 12 Август 2023 - 06:58
.
У нас не осталось десятилетия. Коррупция губит страну хуже войны.
Война из-за коррупции. Поражения тоже.
Если ты об этом.
Тут не понять, что там показали и при чём тут увольнения чиновников в военкоматах и прочих ?
Про те що ти і написав - розповідали що "треба створювати умови". Які "створювати умови" якщо кожен хто має хоть щось підписати чи надати каже "дай,дай,дай" Ти ще нічого не почав виробляти а ти вже платиш
Я не вірю що за десятиліття щось зміниться, ти пишеш що стільки часу нема - перспектива м"яко кажучи така собі.
Изменено: sapphir, 12 Август 2023 - 07:02
Опубликовано 13 Август 2023 - 11:02
О каких цифрах речь?
Про заробітчан питання як я розумію по фразі вирваній з контексту - думаю на заробітки їдуть щоб хочаб 1000-1500 в місяць євро відкладати. Куда далі вони підуть - будуть накопичуватись там чи витрачатись родиною тут - це вже інше питання. Це моя думка і спостереження за тими хто тут працював би в робочих професіях без якоїсь перспективи. Звісно є які їдуть не руками заробляти але вони і тут руками не дуже працювали ...
Изменено: sapphir, 13 Август 2023 - 11:02
Опубликовано 13 Август 2023 - 11:20
Это слишком оптимистично)Про заробітчан питання як я розумію по фразі вирваній з контексту - думаю на заробітки їдуть щоб хочаб 1000-1500 в місяць євро відкладати. Куда далі вони підуть - будуть накопичуватись там чи витрачатись родиною тут - це вже інше питання. Це моя думка і спостереження за тими хто тут працював би в робочих професіях без якоїсь перспективи. Звісно є які їдуть не руками заробляти але вони і тут руками не дуже працювали ...
В польше косарь евро иммигранту заработать очень сложно, не то что отложить. То же в болгариях, чехиях, грециях и тп. В немчах электрик може заработать 2.5€, но отложить полторы не получится. Штука аренда жилья и пол штуки жрачка и тп. Ты пойми что без знания языка тебя могут взять только на самую низкооплачиваемую работу. Мне шеф заявил что украинец не может получать больше чем поляк, независимо от того что поляк старый и тупой. Жилье в польше арендовать тоже дорого. Пол тыщи двухкомнатная хрущевка, и это на Варшава или Вроцлав. Это нищий Быдгощ. И при том что у меня стоит в Николаеве дом на 100 квадратов где я буду платить только за газ и электричество, я всерьез задумываюсь поехать домой тк у меня денег будет больше оставаться, а жить я буду как человек, как бы смешно это не звучало. Я уже и шпрехаю по польски, и привык к этой стране, но дома лучше.
Опубликовано 13 Август 2023 - 11:26
Мне шеф заявил что украинец не может получать больше чем поляк, независимо от того что поляк старый и тупой.Тут ти не правий. Все від особистих домовлень залежить. Шеф тобі дасть більше тупого поляка але про це мають знати тільки ви двоє. Звільняйся якщо він національність поставив вище професійних даних.
Опубликовано 13 Август 2023 - 11:30
Не в бровь, а в глаз!
Цю розмову ти сам почав - я просто написав що заробітчани на заході це вже культура Тупікова але яка є - пашуть там щоб купити щось тут і приїхати доживати віку
А "не руками" - є ж ті хто в тій самій Польші нехай невеликі але бізнеси відкрили, є ті хто звикли до різних "муток" і нічого важче виделки в руках не тримали і т.і.
Ну і в загальному - згідний що біженець це той хто від війни втікає. Але на повернення біженців заробітки в країні перебування також впливають - працедавцю за кордоном все одно чи ти біженець чи заробітчанин.
Изменено: sapphir, 13 Август 2023 - 11:33
Опубликовано 13 Август 2023 - 12:46
Тут ти не правий. Все від особистих домовлень залежить. Шеф тобі дасть більше тупого поляка але про це мають знати тільки ви двоє. Звільняйся якщо він національність поставив вище професійних даних.
Так бывший шэф мне не предлагал зарплату чтобы никто не знал
Как минимум бухгалтер еще будет знать о моей зарплате
Опубликовано 13 Август 2023 - 14:08
Думаю немає нічого соромного працювати не руками . Трудитись , це не обов'язково копати землю .
Так я ж і не кажу що це соромно, якщо звісно це не якесь кідалово чи незаконний бізнес. Робота руками це для біженців/заробітчан напевно найдоступніше за відсутності початкового капіталу. Для роботи головою все-таки треба або початковий капітал або специфічні знання/вміння і мова ( а ще краще все разом ).
Изменено: sapphir, 13 Август 2023 - 14:12
Опубликовано 14 Август 2023 - 06:48
Давайте конкретно, чем может заняться человек в чужой стране не зная местного языка имея, например, 10000$?
Це не конкретно , це вилами по воді в штормову погоду .
Кожна людина індивідуальна , у всіх свій характер , звички , вміння , активність , схильність ризикувати , цілеспрямованість , і таке інше .
Всі різні . Один на дядю піде палети грузити , інший купить ліцензію та піде біржовим спекулянтом .
Опубликовано 14 Август 2023 - 08:47
За 30-40 можно купить маленькую квартиру и сдавать, или положить на депозит. Откуда у беженца из Украины такие суммы? Тут люди с долгами приехали.
Так і в Україні ти з 10-кою нічого не зможеш Хто сказав що з 10-кою ти там вже ФОП? За такого розкладу робота на когось це єдине що лишається.
Слухав розклад по Еміратах одного чорта - там йому для +/- нормального життя треба 10-ка в місяць. Можливо - він з тих наших бабів які зняли відео що їм від 5 до 30 тис треба щоб чоловік заробляв, але є така думка.
Це не конкретно , це вилами по воді в штормову погоду .
Кожна людина індивідуальна , у всіх свій характер , звички , вміння , активність , схильність ризикувати , цілеспрямованість , і таке інше .
Всі різні . Один на дядю піде палети грузити , інший купить ліцензію та піде біржовим спекулянтом .
Да, всі різні. Вчора був на пішому Шегині - таксі з кордону до Франківська ( 200 км ) коштує 200 еврейців Зараз фури по такому тарифу за 1 км, навіть в дві сторони рахуючи, не їздять.
Підкинув з Шегині до Краківця силовика "за дякую" - дорога місцева але ідеальна, таксісти ж йог розводили на гак через Судову Вишню щоб відстань в 2.5 рази збільшити
Изменено: sapphir, 14 Август 2023 - 08:47
Опубликовано 21 Август 2023 - 08:38
Українські біженці в Ірландії бунтують. Маючи безплатне житло в готелі і щотижневу виплату в 210 євро не хотять платити 10 євро за трьохразове харчування.
https://www.sundaywo...1548399051.html
Опубликовано 21 Август 2023 - 10:10
https://www.unian.ua...u-12366801.html
Чехія готова платити українським біженцям, щоб ті поїхали додому
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых