Можливо в західних обл і буде якась наука до опалювального сезону, в Кривому Розі думаю поки що без шансів, син у 8му класі,
Зондував у Києві-молодша школа і випускні готуються до реальної школи...
В одній з шкіл розглядають дві зміни,як при срср...
Побачим що буде на 1 вересня.
Тоді дві поради - якщо надумали треба вже рухатись. Середню ( 9 клас ) в школу в Англії брали більше 2 місяців. І "там" по іншому вчать, від слова взагалі - хто б міг подумати що моя стане відмінницею по математиці
Я навіть не кажу що вони розв"язують, а як вони розв"язують - вона відповідь знає поки до дошки йде
З її слів там точні науки вчать мінімум і викладають їх як для для розумово відсталих - щоб зрозуміли всі. Домашніх завдань само собою немає в нашому розумінні по 3-5 годин і більше в таких класах.
Зовсім протилежна точка зору.
Ірландія.
12річка
в 9 класі 4-5 уроків на день.Замість першого уроку грають в футбол,баскетбол.
Диференційований підхід в навчанні не приміняється...
Домашні завдання не задають.
Вчився весь травень онлайн в українській школі-важко,2часа різниця.На урок треба піднятись о 6:00.Диплом про неповну середню отримав в гарному стані.
Секція.
На першому ж відвідуванні,в перший день зайняв двічі перше місце у перегонах,на тих дровах що кинули попєрвяні щоб перевірити "новачка"))
Загальний рівень спортсменів країни вельми низький,займаються всього двічі(в Україні 6 днів) на тиждень.Мій займає всього 4місце в рейтингу української асоціації.
Такі самі відгуки батьків української групи спортсменів,що були розкидані по Іспанії,Туреччині,Франції,Хорватії,Греції і т.д....
Наразі Яхт-клуб "Оболонь" проводить тренування в Києві готуючи дітей до змагань 2023.Чекає на повернення спортсменів з-за кордону до 1 вересня
Будемо повертати дітей в Київ.Європейський рівень навчання в школі,а особливо в спорті-взагалі не підходить.Не наше це...
Жодних іллюзій,щодо досягнень у навчанні та спорті українських дітей в іншій країні не маю...Ти чужинець і твої "досягнення"-нікому не цікаві.У них є свої діти для участі в чемпіонатах і навчання в елітних коледжах.
а там без проблем признают наши классы и их обратно у нас или нужно что-то досдавать и 1-2 класса могут теряться?
Беруть без проблем,класи признають...
Але...
Порівняно з навантаженнями в українських школах-шара пліз...
Люди живуть помірковано,стало,нікуди не поспішаючи.Інший ритм життя,цілі,орієнтири...