Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Беженцы.Пути эвакуации.

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
1997 ответов в теме

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 09:08

Якщо ж подивитись з іншого боку,то Європа пройшла свій шлях боротьби/гільйотин до спокійного життя і з якого ляду їй приймати в своє спокійне життя,тих то за нього не боровся?З цього боку не розглядається теза спокійного життя?.

Я дивлюсь з одного боку , кругом потрібні нормальні роботящі українці - від козлячого мордостану , до атлантичних берегів.
Раз уже всі тут розповідають про свій випадок , то і я встромлюсь .
Моя донька молодша зараз в Дрездені . Дуже переживала і вона в ми , батьки . Сльози , стрес , шок , боялася , дуже хотіла додому .
Зараз пройшла всі бюрократичні процедури , трьокімнатна квартира , ї одна кімната , за житло латить держава .
Чудові люди , дуже добре прийняли , допомогли .
Ходила в соц центр щоб влаштовуватись на роботу , їй не рекомендували зразу цього робити .
- У вас дві вищі освіти , але без мови ви не знайдете гарну роботу .
Так як їй нема 25 років , то по їхнім законам вона ще дитина . Направили на курси німецької мови , але зараз там канікули , заняття почнуться в кінці серпня .
А поки подорожує , до неї приїздять часто подружки з України . Виявляється багато однокласників та одногрупників зараз живуть в Польщі та Німеччині ( виїхали ще до війни ) всі влаштовані , задоволені , молоді та красиві . Займаються своєю справою .

Тому я й дивуюсь цим обговоренням що понаїхали туди лодирі котрим нічого не треба
  • 0
Реклама в подписи запрещена

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 15142
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 09:14

Тому я й дивуюсь цим обговоренням що понаїхали туди лодирі котрим нічого не треба

скільки людей стільки і оцінок.

хоча раз говорять, значить має місце, і не безпідставно.

• 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 09:24

Вігорс , звичайно є .
Це як дивитися новини на один плюс один де внучка зарізала бабусю , п'яний батько втопив немовля , та таке інше .
І малювати із цього картинку світу.
Тому я й питаю , знає хтось особисто людей біженців від войни приїхавших за кордон та які вимагають що їм всі винні .
Щоб не із інтернету
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27782
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 09:25

Я дивлюсь з одного боку , кругом потрібні нормальні роботящі українці - від козлячого мордостану , до атлантичних берегів.

Свою державу розбудовувати хто буде?Чи цього не треба робити?Нехай тоді орки забирають-навіщо опиратись?

Це мої питання до мене,а не до тебе... :ad_new:

По перше це не так...

Але раз ти поділився,то і я поділюсь...

Переслала мені Ірландська тренер малого світлину з церемонії нагородження у внутрішніх,рейтингових перегонах...

Президент Ірландської Асоціації щиро усміхнений,вручає нагороду і пам'ятний диплом...

Малий трохи знічений від скупчення та палких аплодисментів незнайомих людей,батьків,дітей- де він один Українець,а всі інші Ірландці,Британці і т.д....

Спіймав себе на такій думці...Ну виграв,ну отримує там щось стоякийсь раз за кар'єру...

А потім прийшло розуміння,що він наразі робить для своєї країни більше ніж я!

Всі ті люди,спортсмени,діти,батьки бачили "україну" і українця хіба що по телевізору і в новинах...Показують,що ми незалежна держава,чинимо опір...Але це так далеко,недосяжно і нереально як для нас Австралія.

А тут-ось!Справжній українець...,навіть переможець...Тобто картинка в телевізорі за 3000км співпала в у всіх присутніх тут і зараз з реальністю...

Изменено: Юстас, 28 Июль 2022 - 09:37

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

vigors

vigors

Авторитет

• Сообщений 15142
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 09:32

Це як дивитися новини на один плюс один

:faceoff:

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27782
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 09:35

Тому я й питаю , знає хтось особисто людей біженців від войни приїхавших за кордон та які вимагають що їм всі винні . Щоб не із інтернету

Чому не ставиться питання по іншому?

Ти виховав доньку з двома вишшими освітами,я виховав сина ,учасника чемпіонаа Європи...

Чому вони повинні асимілюватись в Європі?Навіщо ти  і я(і ще  сотня українських вихователів,вчителів,тренерів,викладачів вузів)вкладали в це своє життя?Щоб наші діти розбудовували і робили кращою Європу???

Це знову моє запитання до мене-можна не напрягатись відповідати.

Изменено: Юстас, 28 Июль 2022 - 09:35

• 0

Ремонт,Консультації,

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 09:44

Вігорс , ну вибач , я останній раз дивився їхні новини років п'ять назад , і в мене такий стереотип про них .
Пам'ятаю речовку : ТСН вражає

Юстас , скажу за себе .
Якщо відкинути війну , я й до війни хотів щоб моя єдина дитина яка залишилась переїхала в нормальну країну .
Я все життя щось перебудовував та розбудовував . Пронаших батьків та бабусь ти й сам знаєш не менше мого .

Добре , вибачайте , я зараз зайнятий , треба трьох позиційний переключатель придумати куди вмантулити , та схему до генератора зібрати

Изменено: Шусман, 28 Июль 2022 - 09:35

• 0

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3435
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 09:46

Свою державу розбудовувати хто буде?Чи цього не треба робити?Нехай тоді орки забирають-навіщо опиратись?

Це мої питання до мене,а не до тебе... :ad_new:

Можливо ще в якоїсь частини будуть такі питання - напевно вони. Ще хтось буде просто колотити грощі бо йому це в кайф або зручно тут - ще вони будуть. Ще планктон який просто звик тут бути - вони будуть працювати на двох попередніх і також долучаться. От в принципі, в моєму розумінні, хто буде цим займатися.

Маю ОСББ як маленьку модель світу  :sm13_: - всім на все загальне пох при тому що кожен є власником шматка. Є пара-тройка більш активних які зі свого бачення протягують певні малобюджетні їдеї, щось серйозне викликає опір зі сторони частини. Да, якби в нас спробували забрати, відбулась би певна консолідація під загрозою втрати. В звичайному житті - кожен сам собі голова і кожен мав решту десь  :ad_new: Немає мені що з ними будувати...

Изменено: sapphir, 28 Июль 2022 - 09:48

• 0
Реклама в подписи запрещена!

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27782
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 09:59

Якщо відкинути війну , я й до війни хотів щоб моя єдина дитина яка залишилась переїхала в нормальну країну . Я все життя щось перебудовував та розбудовував . Пронаших батьків та бабусь ти й сам знаєш не менше мого .

розумію,сам до війни так думав...Але наразі змінив думку...хочу щоб малий жив нормальній країні,але в своїй,а не чужій.

Немає мені що з ними будувати...

У мене все таки є думка,що ми сильно втрачаємо і підриваємо самі своє майбутнє схиляючись до асимілцяції в чужій країні...

Ну от дивись...Ти,я,Шусман,Манагер інші  створили якісний ресурс.Своїх дітей....Якісним цей ресурс став,тому що батьки на протязі +/-20 років добряче пошевелювали булками щоб це відбулось...

А тепер це вивчене,освічене,якісне буде шукати!!!,а не отримувати по праву щастя в чужій країні...

Можливо ще в якоїсь частини будуть такі питання - напевно вони.

Ми спілкуємось в розрізі поділитись думкою,а не нав'язати своє бачення...

Може десь трохи емоційно перегинаю,прошу не ображатись...,все таки питання серйозне,стосується всіх. :smile44:

Изменено: Юстас, 28 Июль 2022 - 09:57

• 0

Ремонт,Консультації,

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 10:24

Юстас, на эти вопросы нет правильного универсального ответа.

хоть эта фраза и мелькала в странных местах, но - каждому своё.

причем, выбор может быть разным на разных стадиях жизни. и в каждом случае он может быть правильным.

одно время я считал, что правильнее быть в Канаде - проучился 4 года, закончил универ с отличием - решил вернуться в Украину.. просто, через пару лет проходит щенячий визг и ты понимаешь, что там свои проблемы, чужая культура, чужие понятия..

причем, это не потому, что я мегастроитель государственности Украины, даже будучи патриотом. имхо в жизни должен быть баланс. нахвататься кучи работ и света белого не видеть - ума много не нужно. а смысл в итоге даже в тех же деньгах, если у тебя нет времени их потратить?

Можливо...Але як кажуть Манагер і Шварц щоб досягти/покращити результат тренуватись потрібно з сильними...

Йому подобається,я тільки є його менеджером у цій справі....

ну, ты наверное в курсе, что с профи спортом нужно быть осторожным.. с какой-то стадии он теряет здравый смысл. он уже не полезен для здоровье - а может гробить его.

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27782
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 10:35

причем, это не потому, что я мегастроитель государственности Украины, даже будучи патриотом. имхо в жизни должен быть баланс. нахвататься кучи работ и света белого не видеть - ума много не нужно. а смысл в итоге даже в тех же деньгах, если у тебя нет времени их потратить?

Давай зазирнем з іншого боку за разом повернемось в контекст теми...

В країні йде війна...,весь мій свістьож-до спини!Але...

Самий головний ресурс,сама головна цінність-це людина.Дійсно так думаю,без пафосу...

Так,наразі українці вимушені і вимушено зриваються від домівок та віками обжитих місць/міст...

Але ж війна закінчиться...Виїде Саня,осяде/обзаведеться сім'єю в Голандії(наприклад)дочка Шусмана...,пару мільйонів дітей асимілюються що виїхали за кордон...

Скільки повернеться,кому відновлювати,кому тут жити???

Знищення путіним українських міст,людей,народу-це безумовно злочин...Але чи не є,ще більш далекогляднішим злочином вигнання людей з власної країни,розпорошення по світу і знищення Української нації і як наслідок державності???

Ми сильні поки разом....

• 0

Ремонт,Консультації,

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 10:51

Юстас, имхо реальный патриот тот, кто в окопе сейчас. и тот кто работает и платит налоги для содержания тех, кто в окопе..

а взять толпы мужиков, которые тусуются в теробороне в районах явно вне зоны активных боевых действий - в этом точно есть смысл? стал на учет, на связи когда нужен, а тупо просиживать штаны как сторож на складе махорки - это точно стране сильно нужно? при этом, многие бьют себя пяткой в грудь, что они мегапатриоты и делают очень полезное дело.

Изменено: Manager, 28 Июль 2022 - 10:52

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27782
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 11:04

имхо реальный патриот тот, кто в окопе сейчас. и тот кто работает и платит налоги для содержания тех, кто в окопе..

те,про що я казав,не зовсім про патріотизм...,а про майбутнє...

а взять толпы мужиков, которые тусуются в теробороне в районах явно вне зоны активных боевых действий - в этом точно есть смысл? стал на учет, на связи когда нужен, а тупо просиживать штаны как сторож на складе махорки - это точно стране сильно нужно? при этом, многие бьют себя пяткой в грудь, что они мегапатриоты и делают очень полезное дело.

Є така структура Генштаб.

Там знають те,що тобі і мені знати не потрібно.

• 0

Ремонт,Консультації,

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 11:13

те,про що я казав,не зовсім про патріотизм...,а про майбутнє...

тут не знаю. по идее, строить БАМ - дело добровольное.

хотя, пламенные речи звучат красиво.

просто каждый делал бы свою работу - и уже неплохо.

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27782
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 12:11

Manager,

Сліпий сказав-побачим... :sm13_: (приказка)

• 0

Ремонт,Консультації,

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 16029
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 14:40

а там без проблем признают наши классы и их обратно у нас или нужно что-то досдавать и 1-2 класса могут теряться?

Беруть без проблем,класи признають...

Соседи младшую после 11-го класса отправили в Германию. Там она потеряла год на нормальное изучение языка (при том, что отец - немец, бабушки-дедушки там и часто там бывала) и ещё два года училась для полноценного окончания их "средней" школы с предварительным профильным уклоном (или как там она у них называется) перед ВУЗом. Итого вышло -3 года.

Правда это было в 2016 или 2017. Может сейчас как-то проще стали относится.

В Польше у знакомых восьмикласника перевели  год-в-год, хотя проблемы с языком достаточно большие.

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27782
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 16:19

Соседи младшую после 11-го класса отправили в Германию.

В Польше у знакомых восьмикласника перевели год-в-год, хотя проблемы с языком достаточно большие

додаткові курси/репетитори англійська/німецька+можна в школі було ще й польську...

В Ірландії проблем з розумінням не було,були проблеми з "подачою" інформації...))

год на нормальное изучение языка (при том, что отец - немец, бабушки-дедушки там и часто там бывала) и ещё два года училась для полноценного окончания их "средней" школы с предварительным профильным уклоном (или как там она у них называется) перед ВУЗом. Итого вышло -3 года.

І яка зірка після цього для неї яскравіше засяяла на небосхилі?

• 0

Ремонт,Консультації,

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 16029
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 17:48

І яка зірка після цього для неї яскравіше засяяла на небосхилі?

IT в сфері космічних досліджень, німецький аналог NASA.

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27782
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 18:12

IT в сфері космічних досліджень, німецький аналог NASA.

Тоді це мабуть круто і вибачаюсь за сарказм...

"Скритиє фігури" з Кевіном Костнером не дивився?Як на мене-схоже...

Изменено: Юстас, 28 Июль 2022 - 18:30

• 0

Ремонт,Консультації,

Andre_71

Andre_71

Хороводоводовед

• Сообщений 16029
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 18:36

"Скритиє фігури" з Кевіном Костнером не дивився?
гляну, як час буде...
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27782
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 18:56

гляну, як час буде...

Не аби що,але знято на реальних фактах

• 0

Ремонт,Консультації,

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6586
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 19:25

Тому я й питаю , знає хтось особисто людей біженців від войни приїхавших за кордон та які вимагають що їм всі винні .
Овердохбагато. Добра половина а то і більше.

Ходила в соц центр щоб влаштовуватись на роботу , їй не рекомендували зразу цього робити .

А поки подорожує

Німець платить податки, а вона подорожує. Мені б таке життя в 25 років від роду. А ти питаєшся хто особисто знає халявщиків. Сам же своєго маєш.

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27782
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 19:33

А ти питаєшся хто особисто знає халявщиків. Сам же своєго маєш.

Приєднаюсь...

Хвалився мені малий першою виплатою...Показував по телефону 50 євро...

У мене чесно кажучи настрій одразу на нуль впав.

Пояснив,що 50 євро-це не з неба впало!!!

Це батьки у всіх діточок його ірландського класу відняли по цукерці і тому ти отримав оті жебрацькі...

Тому радуваться тут нема чому...Це більше соромно ніж радісно...

Начебто зрозумів...

• 0

Ремонт,Консультації,

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6586
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 19:47

Юстас,До 16 років йому положені державні виплати, навіть до 18 якщо продовжує відвідувати школу чи коледж. Це не соромно. А вот  повнолітня здорова особа на шиї в гостеприїмних людей дико для мене. І роботи вагон. Нема по спеціальності, і не буде в 90% випадків бо український диплом дешевше туалетного паперу. Ну і сильно задумуюсь чому не йти попрацювати аби просто бути незалежним. Українські негри на соціалі. Я після приїзду українців став менше ненавидіти негрів.

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27782
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 19:55

До 16 років йому положені державні виплати, навіть до 18 якщо продовжує відвідувати школу чи коледж. Це не соромно.

Можливо й не соромно...,але й радісного не багато...

• 0

Ремонт,Консультації,

Sanyokk

Sanyokk

Авторитет

• Сообщений 3159
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 20:00

Я після приїзду українців став менше ненавидіти негрів.

Це до вас щє жиди не приїзджали.:sm13_:
  • 0

В ігнорі - Vigors.

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6586
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 20:37

Можливо й не соромно...,але й радісного не багато...

Ми дитячі виплати доньки не чіпали, має тепер на новий фольсваген поло.

Це до вас щє жиди не приїзджали. :sm13_:

Ірландія для жидів сильно некошерна країна. ХЗ чому, хасидів тут не бачив. А в Лондоні їх вагон.

• 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 21:17

Гриш , правильно говориш . Всі студенти дармоїди , вони й після 18 навчаються .

Там у кожного переселенця є куратор , можливо ти , коли був би куратором , направляв би всіх землю копати . а німці по іншому рахують . Саме рахують а не вважають .

Мабуть ( я так думаю ) вони порахували що вигідніше перспективну дівчину навчати , асимілювати , запропонувати більш кваліфіковану роботу , чим  оформити прибиральницею . І це така ініціатива куратора , представника держави . Звичайно її думка ( кураторші ) може відрізнятися від думки совєтского емігранта .

Тілько що розмовляли , заняття почнуться після десятого , коли буде ясно графік , тобі можна буде шукати роботу . Працювати дозволяють в такому випадку не більше 15 годин на неділю .

Курси вісім місяців , учитимуть мову , історію , літературу , ну й комп .

Уже розмовляла з питання її професії , мужик дав візітку , каже учіть мову , нам такі потрібні . а моєе й заміж вийде , буде халявщицею .

я не хотів писати нічого особистого тут , знаю що в інтернеті завжди знайдуться противники чого б не було .

• 0

TPAKTOPICT

TPAKTOPICT

Авторитет

• Сообщений 6586
  •  

Опубликовано 28 Июль 2022 - 21:26

Гриш , правильно говориш . Всі студенти дармоїди , вони й після 18 навчаються .

Там у кожного переселенця є куратор , можливо ти , коли був би куратором , направляв би всіх землю копати . а німці по іншому рахують . Саме рахують а не вважають .

Мабуть ( я так думаю ) вони порахували що вигідніше перспективну дівчину навчати , асимілювати , запропонувати більш кваліфіковану роботу , чим  оформити прибиральницею . І це така ініціатива куратора , представника держави . Звичайно її думка ( кураторші ) може відрізнятися від думки совєтского емігранта .

Тілько що розмовляли , заняття почнуться після десятого , коли буде ясно графік , тобі можна буде шукати роботу . Працювати дозволяють в такому випадку не більше 15 годин на неділю .

Курси вісім місяців , учитимуть мову , історію , літературу , ну й комп .

Уже розмовляла з питання її професії , мужик дав візітку , каже учіть мову , нам такі потрібні . а моєе й заміж вийде , буде халявщицею .

я не хотів писати нічого особистого тут , знаю що в інтернеті завжди знайдуться противники чого б не було .

Викинь ту маячню з голови. Ну і не бухай.

• 0

sapphir

sapphir

Авторитет

• Сообщений 3435
  •  

Опубликовано 29 Июль 2022 - 08:56

Приєднаюсь...

Хвалився мені малий першою виплатою...Показував по телефону 50 євро...

У мене чесно кажучи настрій одразу на нуль впав.

Пояснив,що 50 євро-це не з неба впало!!!

Це батьки у всіх діточок його ірландського класу відняли по цукерці і тому ти отримав оті жебрацькі...

Тому радуваться тут нема чому...Це більше соромно ніж радісно...

Начебто зрозумів...

Може малий і зрозумів, але я не розумію - для мене все бізнес структури які заробляють. І немає різниці країна, церква чи щось інше - пофіг в яку обгортку загорнули - це влада і нажива. І якщо мені щось дають це не робить мене автоматично винним, якщо я за щось не боровся - це не робить мене не вартим цього! 

Тому все що мені дають, продають, роблять "не під дулом пістолета" - значить їм це було зручно, вигідно і т.д. в даниий момент і я нікому нічого не винен! І тим більше я не "відбирав" цукерку в інших дітей - їм би її все одно ніхто не дав. Бо в школі малої використовують в класах один айпад на 4-6 парт ( вони так стоять групками ), вона україномовна - їй дали свій, окремий. Алеж це не значить що якби їй не дали його то решті видали б кожному  :ad_new:  Перед канікулами їй подарували бокс для навчання "Вітаємо в Англії" - там ще один айпад вже для дому, карточка на пів року проплачений номер і інтернет, купа різної канцелярії і книжок. 

Єдине в чому я погоджуюсь - люди це ресурс, який коштує для різних країн по різному. Десь - людину і в 10 тис рублів можуть оцінити, а десь - оцінюють приблизно в мільйон евро. І да, чим старша і професійніша людина попадає - тим більше держава зекономила тобто заробила. Тому, якщо я цікавий комусь - зацікавте мене щоб я лишився. За свої 44 я ні граму цього не відчув - все життя було " не зайо...й нас і ми зробимо вигляд що тебе не існує"  :ac:  Батьки, які зараз пенсіонери, в ще гіршій ситуації ...

Изменено: sapphir, 29 Июль 2022 - 09:26

• 0
Реклама в подписи запрещена!

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 50929
  •  

Опубликовано 29 Июль 2022 - 09:07

Есть за рубежом понятие социальной адаптации. 

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 29 Июль 2022 - 09:14

Сапфір , може й не зрозумів , а лише кивав
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27782
  •  

Опубликовано 29 Июль 2022 - 09:20

Може малий і зрозумів, але я не розумію - 

Що тут не зрозумілого.Ти батько,відповідальний за забезпечення своєї дитини...А якщо хтось щось дає "на шару"-можна і відмовитись...

Ірландці-надали малому комплектного човна-ми подякували!

Але вітрило(яке мені б коштувало в Україні 200євро),ми з малим замовили і воно їхало з Голандії в Ірландію 1.5місяці-вартувало 400євро...

На своєму вітрилі ми набили наш фартовий номер з країною приналежністі UKR71....

На всіх тренуваннях і змаганнях всі хто розуміє і бачили човна під цим номером розуміли...

Човном керує УКРАЇНСЬКИЙ спортсмен!!!

На човні,ірландці особисто зробили наклейку де два дружньо перехрещених державних прапора Ірландії та України і під ними написи Малахайд Яхт-клуб та Оболонь Яхт-клуб...

для мене все бізнес структури які заробляють. І немає різниці країна, церква чи щось інше - пофіг в яку обгортку загорнули - це влада і нажива.

У нас трохи різні погляди,бо я не бачу жодної особисто бізнес зацікавленості керівництва,тренера,дітей Ірландії що тимчасово прийняли малого в свою сім'ю...

Човник,на всяк випадок коштує 3-5кєвро...В Україні малий має два...Логістику чи придбання не розглядав.Придбання не доречне,бо останній рік в цьому класі...

Як віддячити Ірландцям і особисто Ірландському тренеру-вирішим по приїзду малого в Україну.

Изменено: Юстас, 29 Июль 2022 - 09:24

• 0

Ремонт,Консультації,

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 29 Июль 2022 - 11:35

розумію,сам до війни так думав...Але наразі змінив думку...хочу щоб малий жив нормальній країні,але в своїй,а не чужій.

Я не претендую на повчання, все таки ти батько та краще знаєш як краще для дитини. Але якщо слідувати тій логіці що ти лише менеджер для дитини в цьому віці і він самостійно приймає рішення, тоді можливо в нього запитати, де він хотів би жити.

Українські негри на соціалі. Я після приїзду українців став менше ненавидіти негрів.

Чув схожі слова але в іншій інтерпретації від знайомих, які давно мешкають у Німеччині. Вони з самого початку допомагали усім родичам/знайомим які переїхали, а тепер українських біженців вважають потенційними іммігрантами, які можуть зайняти їх місце на роботі

• 0

18+ тільки для повнолітніх

Спойлер

Я - атеїст, але атеїст Київського Патріархату

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18873
  •  

Опубликовано 29 Июль 2022 - 11:51

Цим ми кардинально іідрізняємось від кавказців та азіатів , які переїхавши кудись , тянуть за собою весь вул .
А негрів нашій людині дійсно нема приводу ненавидіти . Чи багато де негрів з трактором

Изменено: Шусман, 29 Июль 2022 - 11:54

• 0

4 пользователей читают эту тему

1 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых

Google (2), LISTER(Guk)