По теме...
приходит мой знакомый пару дней назад и говорит....что то торкнуло, давай купим бэху..
Я говорю охренеть, с чего это....он говорит, та захотелось, сам не пойму. Дизель 3л, 7 ку.....
Так вот может кому интересно , сейчас оф диллер может привезти из Германии новую (150 авто на остатке) 730ю в зависимости от комплектации от 82 до 90 евро... но хотелось ему 740... отакую https://auto.ria.com...es-1923291.html
а их нет....есть у нас но со странными историями. к примеру авто 21 года, где тынялось все это время по германии не ясно, а може и у нас....
в личном владении бмв не имел (и не жалею) но сколько сталкивался с клиентскими машинами вот ни одна не подарила ни какой эмоции абсолютно , единственное знаю что если заезжает бмв на ремонт то это на долго♀ еще можно понять пацана до трицатки шоб перед девочками повыпендриваться культ БМВистов и т.д. но не понимаю людей у которых уже в голове созрел мозг и он продолжают носиться с этими игрушками бегать искать , покупать за дорого что бы потом успеть её скинуть за дешево шоб она не начала ломаться , и все ради чего ради заветных трех букв ? За то я отлично понимаю профильные сервисы по бмв, это просто золотое дно ... по бмв сервисов ни когда не бывает много ... всегда все занятои цену можно ставить любую все равно заплатят т.к. особо вариантов нет...
З.ы. скажу по секрету за пределами бмв тоже есть жизнь и другие авто тоже существуют и они не хуже как минимум а где то даже и лучше и комфортнее посоветовал знакомому посмотреть С5 вместо бмв до сих пор благодарит , а его друг так и не вылечился от "БМВ головного мозга" купил бмв так и продолжает с ней долбиться ездить от одного сервиса в другой его где не ободрали на бабки то послали н@х€р хотя года машин одинаковые ... и пробег приблизительно тот же ...
З.ы.2 недавно у нас меняли цепи на дизельной двушке бмв со снятием коробки поддона и т.д. и т.п. только за работу взяли 1300€ и висела она на подъемнике 2 недели , то то не походит , то другое что то отрыгнуло при разборе сборе , я видел этого заказчика , походу человек уже давно "болеет" и цены знает отслюнявил не малую катлету пошел довольный (просто рукалицо), ну если деньги ляшку жмут то почему бы и не похоронить их в бмв , лично мое мнение ...
Скільки я наслухався таких історій…:))
В мене жодної BMW не було з пробігом більше 130т.км на момент вже продажу мною. А так то погоджуюсь: можна купити, наприклад, G30 зараз за 25$ з незрозумілою історією по USA або з Європи з пробігом під лям і плакати, що постійно щось відригує. Часи, коли авто робили на десятиліття вже минув. Ну і в мене є декілька PEUGEOT 301 - вони понаїжджали вже по 250т.км і практично не ламаються. А чому ?!? А тому, що там немає чому ламатися :)))
По теме...
приходит мой знакомый пару дней назад и говорит....что то торкнуло, давай купим бэху..
Я говорю охренеть, с чего это....он говорит, та захотелось, сам не пойму. Дизель 3л, 7 ку.....
Так вот может кому интересно , сейчас оф диллер может привезти из Германии новую (150 авто на остатке) 730ю в зависимости от комплектации от 82 до 90 евро... но хотелось ему 740... отакую https://auto.ria.com...es-1923291.html
а их нет....есть у нас но со странными историями. к примеру авто 21 года, где тынялось все это время по германии не ясно, а може и у нас.... https://auto.ria.com...es-1924015.html
740d з пробігом ?!? Бо щось не зміг побачити … та по такому авто б мала бути історія…
Та їздять вони, у нас в якийсь момент пішли міфи про ломучість преміум марок коли вони зробили технологічний скачок, а у наших мізках ще цього скачка не відбулось, і люди на останні гроші брали заізжені скручені преміуми напхані новими технологіями, і обслуговувати їх хотіли за дві копійки як 123тій мерс який терпів все..
НОУ....муха сиділа, але він у цей час не рухався...десь на складі
Та їздять вони, у нас в якийсь момент пішли міфи про ломучість преміум марок коли вони зробили технологічний скачок, а у наших мізках ще цього скачка не відбулось, і люди на останні гроші брали заізжені скручені преміуми напхані новими технологіями, і обслуговувати їх хотіли за дві копійки як 123тій мерс який терпів все..
N20)). Геморойний мотор, особливо на дві турбіни. Хоча якщо мастило міняти раз в 8 тик, а не тоді коли вона сама попросить і знати про пару тройку моментів то буде їздити троха). Х1 у дружини був з таким мотором. Благо ми продали на 80 тиках авто.
0
Были Опеля: OVC 2.2 АКП, OVC 3.2 АКП, еще куча всяких НЕМІ, боксеров и т д не Опелей:).
Долго на одной машине ездить не могу - в поисках своего идеала ....:)
N20)). Геморойний мотор, особливо на дві турбіни. Хоча якщо мастило міняти раз в 8 тик, а не тоді коли вона сама попросить і знати про пару тройку моментів то буде їздити троха). Х1 у дружини був з таким мотором. Благо ми продали на 80 тиках авто.
В мене також була F10 з таким двигуном від 30т.км до 75т. Жодних проблем, заміна мастила на оф. дилері кожні 10т.км
1,5л дизельний… їздять нормально, мастило хочуть добре і якісне пальне. Єдине, що парить мізки - це система AdBlue.
А 1,6л дизель вже став, практично, легендарним по надійності двигуном PSA.
А на G30 2л дизель як по надійності та проблемам?
Там практично нічого нового в порівнянні з попередніми розробками. Все обкатано вже на F10. Німці, в плані двигунів, доволі консервативні. Були б кошти на “правильну” G30 і мала б вона 2,0d - без роздумів би купив.
Варіант номер 1 - реально файна своїм пробігом/опціями, але ціна :( В таку ціну там би мав бути M-пак, чорна стеля і Harman…
Варіант номер 2 - достойна комплектація для авто на кожен день… і ціна прийнятна.
О! можно подробнее? Дизель? Шо-почем? Где будешь обслуживать?
2007г, дизель М57, 330тыс на щитке, покупался не в Украине...
Первые впечатления большой, комфортный, приятный в ходу и управлении. А там дальше эксплуатация покажет)))
я розумію, що не на часі і багато хто засудить, що мов про шо ти зараз, держава у небезпеці, люди гинуть ... але. Я так відволікаюсь, бо дуже багато і нервово працюю. Тому знов підніму цю тему. Може комусь цікаво та і порадить щось розумне.
Вивчаю тему довго, не постійно, але захопився я і хочу доторкнутись до світу бемеве
так от. Вирішив точно що мені, а кожна бєха заточена під чіткі потреби власника , потрібна трійка! онлі вона F30. G20 не хочу, велика вона стала та і дорого.
далі двигун. це як виявилось для мене головне. Тільки б48. всім відомий, n20 не підходить з багатьох міркувань...
потім коробка, як виявилось ці зетєфи теж різні. чіпувати її не планую, але раптом торкне. тому коробка повинна бути "спортивна". як їх відрізняти ще розбираюсь
потім я розібрався що 228мі котрі комплектувались дви гуном б48 и б48 у 330ї теж мають відмінності і 330та більш потужна. Ну як потужна 250+,
ще забув про повний привід. це аксіома! авто на 330 коней на задньому приводі в мене є.
висновок, потрібна 330 та. Потім комплетація, та внутрішньо зовнішній інтерфейс...
тут срака якась. жовті ці салони викликають блювотний рефлекс. все імхо. Сідухи не спортсіди схожі на сідухи авео.
Потрібен чорний салон з спортсідами.
мультімедія, там ще головняк є той сраний карплей чи нема, бажано щоб був.....
я вже мовчу що е широкий екран, а є вузький.
имидиски гума - окрема історія. з америки вони всі на ранфлетах, що по наших дорогах жорстко, але запаски то нема... а є ще з ріноширокі дисками
важливо щоб була не критично бита та зроблена більш менш якісно. і отут нова халепа. везуть їх на продаж, та розлітаються вони як пиріжки. хоча везуть у більшості 320, або 328 мі.
320 та то взагалі ні про що. 180 коней, голі, босі взагалі як ланоси
а ще зовнішній вигляд. М пакет це заморочка не для всіх. Але добре якщо є, та щей м руль.
короче якщо більш менш гарну 328 му можно придбати за 16-17. по моїм потребам цінник зростає до 25. і то ще треба зрозуміти щодочогояк.
Руслан , звичайно війна , майбутнє примарне , й не на часі . Але якщо хочеться та бажання не розходиться з можливістю , то ради бога . Як казав корчагін життя одне й прожити треба щоб мама дорогая .
Є цікава закономірність що щось дуже хочеться , мариш , сниться , а купив , награвся , й через місяць думаєш - І ото воно мені було треба ?
Руслан , є багато речей достойних для володіння мужчиною , якщо розширити коло бажань , то такого цілий всесвіт .
Туфлі з крокодила , вони бувають дуже дорогі . Не будемо дивитися в бік тих що вище десяти тисяч , є доволі більш доступних по три-чотири . На ту суму що ти плануєш відварити за бімер , можна набрати гарну колекцію і синіх , зелених , чорних
, тощо .
Беемве на вулиці як сміття , ніхто на тебе не зверне увагу . А багато ти бачив чоловіків в синіх оксфордах із крокодила ?
Сигари елітні , занадто дорогі не беремо також до уваги , тисячі по чотири за коробку ти можеш собі дозволити кілька . Це ж буде шик , не якась коробка залізна з пропелером на капоті .
Вина елітні на двадцять п'ять тисЯч є вибір портвейн чи бургундія. Я в винах не дуже спец , запитай у Жені , він пива не п'є , то мабуть в винах порадить .
Чи годинники , зверни увагу , якщо тебе захопить світ годинників , про автомобілі забудеш . Там історія , бренди , стилі .
Самий скромний Патек до тридцяти можна знайти , Вашерон Константин навіть до двадцяти , Бреге ще тисячі на чотири дешевше , залишиться й на який небуть Тюдор .
Зате коли одягнеш на руку Вашерон із білого золота , ця річ буде тільки для тебе , ніхто не зверне на твою руку уваги . Тільки ти , любимий , а на весь світ плювати .
Коротше кажучи , краса є і в інших речах окрім БМВ .
Шусман, кожному своє
Годинника в телфоні вистачає, сигар не люблю, вино ще може бути, але не за купу тисяч, щоб через годину висцяти)
А от від гарної бемеве не відмовився би, хоч і не фанат марки.