Реклама

Проблема с зажиганиемНепериодческое появление ошибки Р0302
Опубликовано 22 Ноябрь 2024 - 10:03
Если теплообменник турецкий стоит, то лучше его выбросить. Лотерея ещё та.
При наличии рук и 4-х головок с воротком и удлинителем поменять можно самому.
Кроме теплообменник может давать течь прокладка маслонасоса. Но это совсем другая история.
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 22 Ноябрь 2024 - 10:57
Оригиналльные прокладки, оригинальный теплообменник. Оригинальный антифриз по умолчанию, не?))И антифриз лучше лить оригинал , он не дороже "аналогов"
Оригинальный снят с производства.
Перехожу на Ликви Молли.
Всякие хвалёные хепы жрут систему охлаждения изнутри. ИМХО.
Опубликовано 22 Ноябрь 2024 - 12:10
Це що залишки оригінала ОР ще трошки ходять по магазинам? Доречі на Хепу було прописано допуск по номеру оригінала.
У себе окрім звісі ржі та попливших резинок прокладки передноьої нічого не бачив. Патрубки не слоїлися, то сипалася резина на прокладках.
ІМХО взахалі мотр 16XER важконавантажений, оті танці з екологією дорого вилазять.
Опубликовано 22 Ноябрь 2024 - 14:07
Как видно из ситуации - не))Оригиналльные прокладки, оригинальный теплообменник. Оригинальный антифриз по умолчанию, не?))
Оригинальный снят с производства.
P.s.
А современный оригинал не идёт на древние Опеля?
Опубликовано 22 Ноябрь 2024 - 15:28
Очень сильно сомневаюсь, что у ТС оригинал поставлен и залит.
Как видно из ситуации - не))
Пока не рискну. У PSA всегда были свои допуски со своими заморочками.
А современный оригинал не идёт на древние Опеля?
Опубликовано 22 Ноябрь 2024 - 16:08
bzhasso, а мотор промывали перед заливкой антифриза? Дистилятом несколько раз?
Как за 7км дороги можно растворить нерастворимые материалы типа металл, резина. Может там азотная кислота была? А виноват Хепу.....
Изменено: baton45, 22 Ноябрь 2024 - 16:10
Опубликовано 22 Ноябрь 2024 - 17:11
Так он же написал что хепу...Очень сильно сомневаюсь, что у ТС оригинал поставлен и залит.
Пока не рискну. У PSA всегда были свои допуски со своими заморочками.
Ок ясно
А хз что там было но факт есть факт пришлось промывать и тоталовскую ож заливать....bzhasso, а мотор промывали перед заливкой антифриза?
Дистилятом несколько раз?
Как за 7км дороги можно растворить нерастворимые материалы типа металл, резина. Может там азотная кислота была? А виноват Хепу.....
Опубликовано 22 Ноябрь 2024 - 20:42
Ага, зрозуміло. А винна "невістка".
Осьо Рек цілу пачку вимог виставляє. І як тут не замислитися...
Теплонавантажений блок біля каталізатора. Прокладки на теплообміннику з досить високими температурами ОР та оливи (доречі у оливи вище полюбому), невідома якість прокладок по матеріалу, невідома якість антифризу.
Проварений тонкостінний теплообмінник може з часом потекти від періодичних теплових циклів, ще вроді корпус теплообмінника навіть веде з часом в боки, пливе геометрія площини. І при цьому треба гемороїтися з випускним колектором і каталізатором при черговій заміні пачки прокладок.
А потім дивимося ролік Ільдара знову.....
Хто там вкурсі мотори А16XER, B16XER, D16XER усі такі притрушені, чи GM десь вже надоїсть...
Опубликовано 23 Ноябрь 2024 - 01:02
Так он же написал что хепу...
Ок ясно
А хз что там было но факт есть факт пришлось промывать и тоталовскую ож заливать....
По Hepu нє нє да і вилазять трабли, при чому і офіційний також. Не у 100%, проте і цього вистачає. Моя "практика" клієнта ось свіжа, який сам захотів саме його, постачальник AD - 2 місяці, гамула якась. Система промивалась, те СТО знаю, не чєрті погані, з розумом (Херсон, там всіх знаю)
Правди заради - з ним завжди періодично питання були, вже надцять років на моїй практиці
0677164282, 0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)
У Viber НЕ відповідаю
Опубликовано 23 Ноябрь 2024 - 01:11
Тому хай аматори експериментують зі своїми моторами.По Hepu нє нє да і вилазять трабли, при чому і офіційний також.
Я за деньги клиентів на таке не готовий.))
Опубликовано 04 Декабрь 2024 - 16:11
Вскриття показало:
- між теплообінником та радіатором немає плоскосності
- радіатор весь "покоцаний" (кидались їм, чи що), прийшлося притирати плоскість
- одне ущільнювальне кільце ( до помпи) було закушене
і ВСІ ущільнювачі садовили на герметик
Поміняв усі прокладки, промив 6 разів (5 дисцілятом), залив Неру (що було), проїхав поки приблизно 500 км -дай Бог, щоб так і було ...
Изменено: dzhaith, 04 Декабрь 2024 - 16:12
Опубликовано 04 Декабрь 2024 - 16:15
Жодного разу такого не було, щоб повело плоскость
Крім випадків після "притирання"
Ще не прийшов час допустити наших очумельців до сучасних автівок.
Опубликовано 04 Декабрь 2024 - 16:47
Ні. То я сам притирав, бо дуже "горбата" плоскость була, та ще й глибокими рисками і вм'ятинамиБрешуть курррви. Якби не було плоскості воно б хлестало при запуску. Жоден герметик не допоможе.
Жодного разу такого не було, щоб повело плоскость
Крім випадків після "притирання"
Ще не прийшов час допустити наших очумельців до сучасних автівок.
Опубликовано 16 Декабрь 2024 - 12:13
Кипит при 105+ градусах
Система герметична?
Кришка розширювального працює правильно?
Термостат відкривається повністю?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Декабрь 2024 - 12:25
После всех "ремонтов" вряд ли поиск причины закипания будет результативным. Учитывая квалификацию сервисменов.И снова здравствуйте. Вопрос днепрянам - посоветуйте хорошее СТО, я уже задолбался воевать с системой охлаждения. Кипит при 105+ градусах и какая то пена в расширительном бачке. Заодно хочу натяжной ролик поменять и ещё кое-что
Опубликовано 16 Декабрь 2024 - 15:59
С сто в Днепр немного напряг конечно, с адекватными имеется ввиду...И снова здравствуйте. Вопрос днепрянам - посоветуйте хорошее СТО, я уже задолбался воевать с системой охлаждения. Кипит при 105+ градусах и какая то пена в расширительном бачке. Заодно хочу натяжной ролик поменять и ещё кое-что
+ К тому что бы начать с крышкиКришка розширювального працює правильно?
У меня год назад так было , еду с Новика никого не трогаю начинает гнать температуру, хорошо что у Антона смог купить оперативно новую
Изменено: bzhasso, 16 Декабрь 2024 - 16:01
Опубликовано 16 Декабрь 2024 - 16:16
На мою думку робота з адекватними як ви кажете має певні нюанси.
Власника цікавить надійність якості робіт, та вміняємі ціни, гарантія якась, на якусь тисячу км раз по 10-20.
Але ви усі прекрасно розумієте, що ці мотори геморні.
Так, як це не було би прикро вважати, та вже і власник розуміє, що питання теплообмінника вирішує новий теплообмінник, і він (оригінал) коштує більше сотки-півтори єнотів,
плюс посадкове місце на блоці яке воно рівне, плюс прокладки, плюс технологічність проавильного монтажу з усіма моментами затяжки, а не скоріше бігти додому, бо маршрутка скоро.
Питання скільки вилізе в затратах оте все оригінальне і чи воно того коштує? Якщо на ущільнення резинові чутно хай, бо вони підробка, заварений теплообмінник виявляється може бути
витвором мистецтва майстра або унилим Г.
Взагалі в мене таке враження, що старий власник перехрестився коли продав машину.
dzhaith, на скільки стане переробка машини без теплообмінника, мінус термостат 105, евро шотам два-чотири, чіповка? Як не крути, шо так шо так гроші проситимуть добрі.
Изменено: baton45, 16 Декабрь 2024 - 16:17
Опубликовано 16 Декабрь 2024 - 20:54
А у наших продавцов регилия не дозволяет покупать?Де той оригінал ... запросили vin - надав. Прислали що термостат, що кришку явно не GM, а що було робити? Що прислали, те й поставив. У нас перебирати ні з чого було ...
Азианкарс, Магистр.
Сегодня заказал завтра получил.
И цены в нормальном диапазоне.
Опубликовано 16 Декабрь 2024 - 21:46
Враховуючи, що мій досвід з авто досить малий (з 2010 року), перші роки висів на астра.ру, ну і ореl.ua, натягувався усяких вмілок і страшилок. Почав шукати де знайти правильні запчастини. Взнав шо такоє EXIST.RU потім перейшов на УА звичайно. Там знайшов посилання на оригінальний каталог типу http://www.elcats.ru, а далі маючи свій він код можна знайти всі правильні деталі. Ці каталоги є і у інших продаванів, чи мабуть якийсь там диск Автодата (мабуть). Але на нормальному відкритому оригинальному каталозі зі свом ВІНкодом ти як на паруснику у морі. Є номер деталі і всі магазини перед тобою вже розкриті в інтернеті.
Якось на третій рік руля взяв я вже Комбіка і опинився біля якогось автокіоску, там тільки чел сидів з компом, навіть без запчастин на поличках. Кажу мол така діталюха, а він давай вінкод, і бачу лізе у EXIST. Ну я трохи побалакав і досвідання. По факту я сам можу знайти собі деталь по оригінальному каталогу, сам замовити по країні, а не сподіватися що дядя Вася купить через кума зелєжалий товар. Бог з тими 300грн, що вони зароблять, алеж привезуть хрін зна що. Нє ну справді...
WINcod, ссилка но оригінальний каталог і усьо. Вибирай із купи аналогів чи оригіналу, не хочеш ЕКЗІСТ (його вже і в нас поругують, і може інколи за косяки і правильно), але ж каталог не підробиш, номер знайшов і замовляй по Новій пошті, хочеш пошукай відгуки. Та навіть тут на УОК спитати тільки номер деталі (GM чи Opel, вони різні та база пошуку знайде). Ця інфа першочергова. І наші хлопці ніколи не відмовлять у номері. Можуть бути ньюанси по двигуну чи там ще якомусь пакету, так це треба дивитися по рідному коду у каталозі, там багато що цікавого записано по цій машині.
Вибачаюсь за багато літер та не варто довіряти пошук номеру деталі майстру, він може і аналоговнети у кума пошукати. В крайньому випадку не давати діло на савмотьок. Маєте оригінальний номер, від нього і стрибайте. Але рішення за власником, він платить, він і танцює.
Изменено: baton45, 16 Декабрь 2024 - 21:52
Опубликовано 16 Декабрь 2024 - 23:00
На СТО тебе оригинал точно не предложат. Очередные грабли ждут.Религия позволяет ...по этому и спрашиваю совета по адекватному СТО в Днепре. Сейчас в Днепре - могу заказывать , а раньше ближайший автомагазин - Белицкое ( за Покровском в сторону Доброполье) вот и выкручивались ...
Опубликовано 17 Декабрь 2024 - 07:36
Так, як це не було би прикро вважати, та вже і власник розуміє, що питання теплообмінника вирішує новий теплообмінник, і він (оригінал) коштує більше сотки-півтори єнотів,
Теплообмінник(корпус в зборі) по термотеку вирішує проблему не гірше оригіналу....
ну і міняти звичайно в комплексі з прокладкою маслонасоса якщо туди не ступала рука чєловєка
Не певен що це врегулює температурний режим і перестане закипати двигун
4431.105D має в коробці запиляний оригінал
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых