Ну камради, стемніло, помив руки, і за клавіатуру. Гаражні історії некромобіля продовжуються.
Дрібні недоліки пофіксив пару днів тому, машина стала на ходу і поїхала в Київ стояти під будинком як "евак" до наступного нальоту бпла по Солом'янці.
І от сьогодні (після заміни АКПП машина проїхала кілометрів 30) при поїздці в магазин на повороті вгадайте шо? - Тадам - загоряється лампа несправності АКПП, приїхали. Їздтить жеж жінка на ній. Ну перша думка – "рідини мало залили" при заміні либонь. Дотягла якось до придорожного АТееЛу, взяла вона дві літри ATF-ки, брат долив літр у дорозі – ніби поїхала. Але на повороті в Пущу знову "Добрий вечір, я несправність АКПП, всім вийти з машини, руки на капот.
Помалу якось доїхала це драна кішка на домашню рембазу, я на щуп – рівень уже само собою потрійний, зливаю зайве, і підключаю OP-COM – показує помилку 00038, обрив у датчику швидкості АКПП. Думаю, обрив, проблема вроді ж електрична, і це “обнадьожує”. 
Зняв за допомогою матюків датчик, поставив зі старої коробки такий самий, стираю помилки, тест-драйв – 500 метрів і знову той самий "фатал ерор"  На цьому місці я вже почав нервувати
 На цьому місці я вже почав нервувати
Ну думаю, змія,  пожди ж у мене! Тестер, штекера сюда! Прозвонили – та все ок. І тут до мене доходить що датчиків таких там два! А міняв то я якраз і не той, бо помилка ця по нижньому
 пожди ж у мене! Тестер, штекера сюда! Прозвонили – та все ок. І тут до мене доходить що датчиків таких там два! А міняв то я якраз і не той, бо помилка ця по нижньому . Знімаю я колесо, виколупую засранця - і такі да не звониться - "обрив". Переставив я і його з ушатаної АКПП. Знову стираю коди тест драйв - аллілуя
 . Знімаю я колесо, виколупую засранця - і такі да не звониться - "обрив". Переставив я і його з ушатаної АКПП. Знову стираю коди тест драйв - аллілуя .
 .  
На радощах ще й зробив сходження після заміни рейки у місцевих “перукарів” :)) Машина знову поїхала в осінню туманну далечінь як лапочка . Не уявляю що робити якби не було OPCOMа.
 . Не уявляю що робити якби не було OPCOMа.

Изменено: pierre, 04 Октябрь 2025 - 21:26