Є ідея що так себе поводить мар сенсор. Спробую поставити рідний який був.
нічого не дало.... Кульгає тільки ХХ. "На педалі" машина їде, працює ідеально....
Опубликовано 22 Сентябрь 2024 - 22:21
Изменено: pierre, 22 Сентябрь 2024 - 22:23
Опубликовано 24 Сентябрь 2024 - 10:02
Что ж это может так греться( расширяться) что хх начнет колбасить.... У меня помню на сафране гнало воздух в ож из под низа гильзы - грелась и хх немного гулял, но хоть в бачке ож движ был, было понятно куда копать....І свистопляска з плаваючими обертами починається після повного прогріву, і чим вища температура тим гірше, аж глохне
Изменено: bzhasso, 24 Сентябрь 2024 - 10:03
Опубликовано 24 Сентябрь 2024 - 10:45
Продавай ее Петь , оно на РИА 166я Ромео 2.5 Busso за 3300 висит.. ;)
Имхо
Як продавати, а план :
...Тож план був такий:
Якщо знайти машину з АКПП і кондиціонером на підігрівах - то матимемо весь необхідний набір опцій сучасного жіночого авто лише за 1500-2000$
Але піднявши килимки і побачивши реальний стан, зрозуміли що так їздити неможна і вирішили дати їй друге життя розібравши на гайки....
Опубликовано 24 Сентябрь 2024 - 11:21
План на то и план что его корректировать можно)) это ж не приказЯк продавати, а план
:
...Тож план був такий:
Якщо знайти машину з АКПП і кондиціонером на підігрівах - то матимемо весь необхідний набір опцій сучасного жіночого авто лише за 1500-2000$
Але піднявши килимки і побачивши реальний стан, зрозуміли що так їздити неможна і вирішили дати їй друге життя розібравши на гайки....
Та иногда на РИА захожу всякую экзотику позекать, грешен :)А ти шо, моніториш таке?
Брат проїхався по місту, ХХ вроді краще став. Не глохне. А щодо перегріву каже що зима близько
Опубликовано 26 Сентябрь 2024 - 11:14
Паливний насос тримає тиск, чи потихеньку лягає?
Новий насос. І на старому було те саме.
Але тиск в рейці не тримається - це факт. Бо розбирав багато разів, ні разу навіть не пирснуло межиочі. Невже форсунки все зливають?
Як продавати, а план
![]()
Изменено: pierre, 26 Сентябрь 2024 - 11:16
Опубликовано 29 Сентябрь 2024 - 20:44
Не знаю. Невже дорожче під"хати до нормального діагноста с комп"ютером. Подивитися на сигнали датчиків, перевірити як працюють свічки і кожний канал під тиском.
Провести аналіз датчиків двигуна (це для майстра діагноста).
Ах да, тут ще досі не дивилися компресію..... Не розумію. Мабуть я щось пропустив....
Закидувати машину новими деталями. Нахіба?
Изменено: baton45, 29 Сентябрь 2024 - 20:46
Опубликовано 29 Сентябрь 2024 - 21:44
Не знаю. Невже дорожче під"хати до нормального діагноста с комп"ютером. Подивитися на сигнали датчиків, перевірити як працюють свічки і кожний канал під тиском.
Провести аналіз датчиків двигуна (це для майстра діагноста).
Ах да, тут ще досі не дивилися компресію.....
Не розумію. Мабуть я щось пропустив....
Закидувати машину новими деталями. Нахіба?
А якій нормальний діагност буде з 30-ти річним авто зв"язуватись Це шлях самурая і проблеми самого самурая
Опубликовано 30 Сентябрь 2024 - 07:05
Так у діагноста як і у лікаря завдання по старому пацієнту не вилікувати його, а вислухати, заспокоїти, щось порекомендувати, впевнити, що так в усіх і то нормально для такого віку. Плюс зробити ряд аналізів і обстежень. Принаймні буде з чим порівнювати через півроку-рік.
Опубликовано 30 Сентябрь 2024 - 07:27
Так у діагноста як і у лікаря завдання по старому пацієнту не вилікувати його, а вислухати, заспокоїти, щось порекомендувати, впевнити, що так в усіх і то нормально для такого віку. Плюс зробити ряд аналізів і обстежень. Принаймні буде з чим порівнювати через півроку-рік.
Да якраз ні - лікар типу "має" вислухати, діагност може зразу відмовити - він розуміє що заробітку буде суттєво менше ніж геморою, доводити йому щось також немає сенсу. Аналогічно як в мене звертаються клієнти з ремонтом фур/причепів ще з минулого століття - я або пропоную сучасну заміну або відмовляю...
Опубликовано 30 Сентябрь 2024 - 10:51
Ну тоді, що? Продовжується метод наукового тику?
Я питав про логи з ОП-КОМу, але це мабуть було не почуто.
Враховуючи, що всі питання та відповіді розмазані по 5 сторінкам, цю тему просто можна читати як детектив. Складність роботи з цією моделью тільки поглиблює гостроту ньюансів.
Изменено: baton45, 30 Сентябрь 2024 - 11:02
Опубликовано 30 Сентябрь 2024 - 18:09
Не знаю. Невже дорожче під"хати до нормального діагноста с комп"ютером.
Справді, вони підключитися навіть до неї не можуть своїми лаунчами. Тут тільки хардкор і OPCOM. Тим більше є прогрес! Пів дєла вже зроблено! При їзді вперед вже не глохне. Глохне тільки якщо заднім ходом їхати.
Изменено: pierre, 30 Сентябрь 2024 - 18:13
Опубликовано 04 Октябрь 2024 - 21:33
Таке питання до знающіх
на картинці моя система подачі повітря.
Датчик який виконює роль "расходомєра" в каталозі називається -
"SENSOR, AIR TEMPERATURE, ENGINE TIMING"
Чи можуть впливати нещільності, підсоси повітря в цій трубі (після цього датчика але до дроселя) на стабільність роботи двигуна?
Бляха скоро річниця, а так нічого і не зроблено
Опубликовано 04 Октябрь 2024 - 21:55
Заліпи слоями ізоленти і дивися. Така болячка і у мого патрубка дроселя, хомут металевий з гвинтиком, а гвинт закльопаний, короче трохи продавило дірочку за роки. Сильно не заважало, було оперативно закрито, бо вже вкурсі що таке невеличкий підсос повітря.
Опубликовано 04 Октябрь 2024 - 22:51
Заліпи слоями ізоленти і дивися. Така болячка і у мого патрубка дроселя, хомут металевий з гвинтиком, а гвинт закльопаний, короче трохи продавило дірочку за роки. Сильно не заважало, було оперативно закрито, бо вже вкурсі що таке невеличкий підсос повітря.
Нереально. Доступа до цього патрубка немає. Він іде між моторним щитом під низом, під впускним коллектором. Доступ лише зі зняттям мотора. (і це на фото ще немає генератора)
Вирваний відросток на сапун і роздавлено/порвано хомутом на дросель
Изменено: pierre, 06 Октябрь 2024 - 10:39
Опубликовано 05 Октябрь 2024 - 09:38
Не авторитетное имхо.
Таке питання до знающіх
на картинці моя система подачі повітря.
Датчик який виконює роль "расходомєра" в каталозі називається -
"SENSOR, AIR TEMPERATURE, ENGINE TIMING"
Чи можуть впливати нещільності, підсоси повітря в цій трубі (після цього датчика але до дроселя) на стабільність роботи двигуна?
Бляха скоро річниця, а так нічого і не зроблено
Изменено: bzhasso, 05 Октябрь 2024 - 14:56
![]() |
Базар →
Продам →
Запасные части →
Куплю шатуны Х14ХЕ, поддон, и проч.Куплю шатуны Х14ХЕ, поддон, и проч. Автор: Владимир Дубык • Дата: 25 Март 2021 ![]() |
|
|
![]() |
Гараж →
Ремонт →
Двигатель →
Замена двигателя который стоял с АКПП на автомобиль с МКППЗамена двигателя который стоял с АКПП на автомобиль с МКПП Автор: Part1995 • Дата: 20 Октябрь 2020 ![]() |
|
|
![]() |
Базар →
Куплю →
АКПП Omega B 2.2I 2000г.в.Куплю АКПП Автор: Роман Александрович • Дата: 04 Июль 2019 ![]() |
|
|
Гараж →
Ремонт →
ГБО (ГАЗ) →
с20ne пропуски зажигания на газутроит на газу на бензе все гуд. Автор: mark_omega93 • Дата: 10 Май 2019 ![]() |
|
||
Базар →
Куплю →
радиатор АКПП Astra J или Insigniaкуплю б.у. радиатор на АКПП Автор: anTIDot • Дата: 29 Март 2019 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых