На базарі також ціни залежать тільки від жадібності та амбіційних примх продавців.
https://hotline.fina...niv-noviy-zakon
https://hotline.fina...roku-v-ukrajini
Изменено: baton45, 06 Январь 2025 - 10:13
Опубликовано 06 Январь 2025 - 10:00
На базарі також ціни залежать тільки від жадібності та амбіційних примх продавців.
https://hotline.fina...niv-noviy-zakon
https://hotline.fina...roku-v-ukrajini
Изменено: baton45, 06 Январь 2025 - 10:13
Опубликовано 06 Январь 2025 - 13:48
Наполнения ради и отсутствия смысла для.
На мою думку оцим дехто тут в темі може і займаєтеся. На цигарки по 100грн в день да на 365 днів = 36 тис. грн. за рік. Горілочка там частенько. Виходить здоров"я під хвіст, поки гени ще тримають. А даткові 2-3тис.грн для збільшення страхового фонду як не дай Бог так зась. Так калавур! Типова абикнавенна людина у небезпеці!
Изменено: baton45, 06 Январь 2025 - 13:48
Опубликовано 06 Январь 2025 - 14:19
Нововведення виключають можливість європротоколу. Навіть якщо винуватець визнає, а пошкодження мінімальне, то бюрократія схаває допуркуа грошей, якшо по-закону.
Якщо авто до 5 років, то знос авто рахується нульовим і відшкодовувати потрібно повну вартість пошкодженого НОВИМИ деталями.
Льготник має керувати власним авто...
т.д, т.п....
ПТН ПНХ
Опубликовано 06 Январь 2025 - 15:34
На мою думку оцим дехто тут в темі може і займаєтеся. На цигарки по 100грн в день да на 365 днів = 36 тис. грн. за рік. Горілочка там частенько. Виходить здоров"я під хвіст, поки гени ще тримають. А даткові 2-3тис.грн для збільшення страхового фонду як не дай Бог так зась. Так калавур! Типова абикнавенна людина у небезпеці!
Ми тут наче про авто страховки, а не про пенсію
Льготник має керувати власним авто...
Ну це логічно
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 06 Январь 2025 - 16:33
Від місця реєстрації авто, чи від місця реєстрації ( проживання) власника?
навряд шось змінилось... - другий (разом з об'ємом двигуна) найвпливовіший параметр
вище в темі вже було про реєстрацію на будь-кого,
але в "кицівку", аби не "київ\харків\дніпро"
Изменено: lame, 06 Январь 2025 - 16:34
Опубликовано 06 Январь 2025 - 16:53
Возможно отсутствие ДТПОкрім параметрів авто, від чого зараз ще залежить ціна страхування? Від місця реєстрації авто, чи від місця реєстрації ( проживання) власника?
Надіслано від мого M2102J20SG, використовуючи Tapatalk
Так с сигарет и с водки оно сколько пользы) причем здесь и сейчас.На мою думку оцим дехто тут в темі може і займаєтеся. На цигарки по 100грн в день да на 365 днів = 36 тис. грн. за рік. Горілочка там частенько. Виходить здоров"я під хвіст, поки гени ще тримають. А даткові 2-3тис.грн для збільшення страхового фонду як не дай Бог так зась. Так калавур! Типова абикнавенна людина у небезпеці!
Опубликовано 06 Январь 2025 - 19:40
Возможно отсутствие ДТП
Колись за це давали знижку в межах одної страхової, потім перестали, зараз наче казали шо поновлять, але в калькуляторі нема, я правда дивився по номеру авто і допускаю автоматичне врахування
Не дуже.... Він не має прав і його возять до лікарні на процедури як інваліда, наприклад. І також їздить опікун по пігулки, за продуктами, тощо...
Ну це скоріше виключення, льготники ж не тільки такі
До речі це можливо якось регламентується
Опубликовано 07 Январь 2025 - 13:50
Насправді плюшок багато з нововведеннями по страховкам:
- по-перше, ліміти відповідальності: 5млн грн на життя та здоровʼя та 1,25млн грн на майно на одну подію (з обмеженням на 1 потерпілу особу до 250тис грн). Порівняно з 160к, що були, вже набагато краще
- по-друге, європротокол до 250к, замість 75к
- по-третє, франшиза тільки 0
- по-четверте, виплата без урахування зносу запчастин. Зазвичай страховики вираховували від вартості запчастин до 70% зносу. Тепер виплата нараховується з урахуванням вартості нових запчастин!!!!
- і, найголовніше, на мою думку - пряме врегулювання. Тобто, потерпіла особа звертається в свою страхову за виплатою. Тобто, тепер відповідальність за вибір страхової лежить саме на потерпілій особі. Де придбаєш страховку, там і будеш отримувати виплату. А то, зазвичай працював принцип - да пені пофіг, мені найдешевшу, бо все-одно не мені платити будуть. А потім потерпіла особа роками бігає по всім інстанціям, намагаючись отримати свої кошти.
Тому всі нововведення - тільки до кращого.
Стосовно вартості страховки по Києву в середньому від 4 до 8к грн на рік, це всього 10-20грн на день. Тобто, плата за свою безпеку та відповідальність - це менше вартості чашки кави чи цигарок, що ми вживаємо щодня!
- Автоцивілка, КАСКО, Зелена Карта
- Страхування подорожуючих за кордон
- Страхування нерухомості (у тому числі і військові ризики)
(067)704-78-23, (077)440-08-08
Опубликовано 07 Январь 2025 - 15:27
- по-четверте, виплата без урахування зносу запчастин. Зазвичай страховики вираховували від вартості запчастин до 70% зносу. Тепер виплата нараховується з урахуванням вартості нових запчастин!!!!
- і, найголовніше, на мою думку - пряме врегулювання.
Саня, як і належить справжньому президенту, "уміє ето як його" - мєтко подітожить"
Опубликовано 07 Январь 2025 - 16:52
Сумнівно, я наприклад завжди брав з 0
- по-четверте, виплата без урахування зносу запчастин. Зазвичай страховики вираховували від вартості запчастин до 70% зносу.
Тільки авто до 5 років
- і, найголовніше, на мою думку - пряме врегулювання.
Гарна штука, але різниця в вартості поліса 2-4 тисячі такі зіграє не на користь, більшість таки буде брати найдешевшу, поки ррізниця не вийде на рівень +- 1 тисячі
це всього 10-20грн на день. Тобто, плата за свою безпеку та відповідальність - це менше вартості чашки кави чи цигарок, що ми вживаємо щодня!
Тут згоден на 100%, аби ще можна було платити по днях виїзда на дорогу
Опубликовано 07 Январь 2025 - 17:45
Сумнівно, я наприклад завжди брав з 0
Так то ж не за тебе, як потенційного відповідача, перейнялись, а за потенційного позивача. Це тобі нецікаво якісь додаткові рухи робити поза межами страховки. А є люди яких навіть перспектива судових справ за позивами по франшизах не зупиняла від найдешевших варіантів з максимальними франшизами, суто на "відчепись" страхувались. Саме від них захист.
більшість таки буде брати найдешевшу, поки ррізниця не вийде на рівень +- 1 тисячі
Навряд чи вже на таких сумах відшкодування зможуть знизити до такої різниці.
аби ще можна було платити по днях виїзда на дорогу
Це був би самий ідеальний для споживача варіант. Але поточні цифри враховують саме "розмазування" тарифа протягом року. Тенденція добре відслідковується на по-місячних ставках полісу - чим коротше період страхування, тим вище ставка.
І для багатьох ці 1...2 тисячі зовсім не зайві були б.
Нажаль так. Наявна тенденція ще більшого розшарування суспільства на тих, хто може собі дозволити якусь опцію і кого позбавляють такої можливості за матеріальним цензом. Люди, які користувались автівками не дуже часто, вимушені будуть переглядати свої пріоритети і або відмовлятися від такого користуання, або свідомо порушувати закон.
Опубликовано 07 Январь 2025 - 17:53
Тільки авто до 5 років
і після 5-ти також, тільки для розрахунку будуть братись до уваги вартість нових запчастин "аналогів"
- Автоцивілка, КАСКО, Зелена Карта
- Страхування подорожуючих за кордон
- Страхування нерухомості (у тому числі і військові ризики)
(067)704-78-23, (077)440-08-08
Опубликовано 07 Январь 2025 - 18:12
А є люди яких навіть перспектива судових справ за позивами по франшизах не зупиняла від найдешевших варіантів з максимальними франшизами, суто на "відчепись" страхувались. Саме від них захист.
Та всякі є, купляли ж липові поліси, до речі перша моя страховка була з франшизою і коли сталася дтп постраждала на радощах після виплат забула про ту франшизу, та тоді правда і не всі знали шо то таке
Навряд чи вже на таких сумах відшкодування зможуть знизити до такої різниці.
Ти же спробуй ті суми отримати, там такі жуки сидять, сніга зимою не дадуть
Це був би самий ідеальний для споживача варіант. Але поточні цифри враховують саме "розмазування" тарифа протягом року. Тенденція добре відслідковується на по-місячних ставках полісу - чим коротше період страхування, тим вище ставка.
Все залежить від кількості поїздок, хтось може тільки літом на дачу по вихідним виїзжає, йому і подвійний тариф буде вигідний
Нажаль так. Наявна тенденція ще більшого розшарування суспільства на тих, хто може собі дозволити якусь опцію і кого позбавляють такої можливості за матеріальним цензом.
Тут є свої плюси і мінуси, можее поменшати їздунів на коритах по 300-500 баксів, а може зіграти злий жарт, ті їздуни не будуть страхувати авто
Люди, які користувались автівками не дуже часто, вимушені будуть переглядати свої пріоритети і або відмовлятися від такого користуання, або свідомо порушувати закон.
От тут би і срацювала подобова схема
Опубликовано 07 Январь 2025 - 18:13
Опубликовано 07 Январь 2025 - 18:15
і після 5-ти також, тільки для розрахунку будуть братись до уваги вартість нових запчастин "аналогів"
Ну ціна аналога може в рази віідрізнятись і вийде дешевше оригінала з коефіцієнтом ізносу
Изменено: paa, 07 Январь 2025 - 18:15
Опубликовано 07 Январь 2025 - 18:21
Мене за останні три роки за порушення зупинили один раз - забув вимкнути ближній . Розійшлися миром .
Якщо забити на ту страховку , раз на рік заплатити штраф , то виходить дешевше .
Розумію що страховка в разі чого щось покриє , так я лупити нікого не збираюся .
Так камери будуть відслідковувати і вангую, що стане їх набагато більше, та і від підняття штрафів ми не застраховані
І в чому буде плюс? Їми керують неадекватні водії? Так і на дорогих авто їх не менше.
Плюс як мінімум в екології, мабуть в корку не доводилось стояти за гужилями, ну і колеса у нових авто несподіванно не завертаються
Опубликовано 07 Январь 2025 - 19:24
Вони зараз здебільшого пожа межами великих міст. Тому так, в корках дуже нечасто зустрічаються. Відповідно і екологічний аргумент мінімальний.
Ну не знаю, у нас на районі як грязі, проїде по дорозі і якщо вітру нема, то пару хвилин дихати нема чім
Опубликовано 07 Январь 2025 - 21:58
можее поменшати їздунів на коритах по 300-500 баксів, а може зіграти злий жарт, ті їздуни не будуть страхувати авто
В мене приклад перед очима - сусід пенсіонер на вулиці. Він після мікро-інфаркту, дружина після мікро-інсульту, десь років зо два вичухувались, наразі ворушаться більш-менш. Гужилі "шістка", на газу, тех. стан задовільний, слідкує, безаварійний.
Мішок зерна курям з базару привезти, до лікарні з'їздити, невістку з онукою з вокзалу привезти, таке-всяке, не кожен тиждень ті гужилі заводяться. Буде тепер кравчучкою ті мішкитягати і зайвого разу до лікарні не потрапить. Суцільний позитив від того, що той 500-баксовий корч не їздитиме - баласт швидше виздихає, навантаження на пенсійний зменшиться і екологія покращиться. Г- гуманізм.
так я лупити нікого не збираюся .
Покажеш когось, хто збирався?
Плюс як мінімум в екології,
Погодься - трохи не на часі, коли ракети та шахеди на голову падають. Приорітети якось трохи раціональніше треба розставляти.
А якщо тебе?
А його за що?(с)
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых