Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Нові тарифи і ліміти цивілки 2025ну шо, містяни, міряли вже на свої трилітрові брички страхівку?

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
143 ответов в теме

PECHKIN

PECHKIN

Частый гость

• Сообщений 46
  • Гос. номер:ВН3208ТР
  •  

Опубликовано 05 Май 2025 - 07:40

ты должен быть владельцем авто

То звісно, бо страхова затребувала крім паспорту і коду ще копії пенсійного та техпаспорту. Як би я не був власником, то і знижки не було б, все по чесноку.

При цьому ця пільга не афішується та на сайті ніяк їй не скористаєшся, потрібно особисте спілкування з оператором (менеджером).

Як це було: зайшов на сайт, глянув ціну - 4500, ага, це ж в Києві, перебив місце мешкання на своє маленьке містечко, вже 2500 стало. Забив свій ІНН (типо особиста пропозиція), стало 2200.

Поспілкувався з дівчиною, надіслав копії документів, вийшло 1100 грн. (страхова - Уніка).

• 0

molodec

molodec

Авторитет

• Сообщений 7756
  •  

Опубликовано 05 Май 2025 - 19:16

Держава чітко зараз позначила що льготне страхування можливе тільки для власника авто, при наявності пільг.

але моно банк через свій додаток оформлює страховку з Орантою аж бігом. для пенсіонера - не власника. 

Вся фішка в законі.....Доречі все що я писав раніше про свої пригоди стосувалось дії старого закону. дтп - у грудні. Новий звісно знову не читавag.gif

Сьогодні подзвонив юристу, сказав платити повну суму не буду, запропонував мирову угоду та 50відсотків двома платежами. зійшлися на 30відс. знижки та термін розрахування - до кінця червня. 

Изменено: molodec, 05 Май 2025 - 19:17

• 0

Ник 78

Ник 78

Авторитет

• Сообщений 21266
  •  

Опубликовано 05 Май 2025 - 19:25

Нус, я з державою намагаюсь не грати в ігри. Оскільки на моїх автівках можуть їздити і інші люди - я їх страхую все рівно як звичайний цивільний.

Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
podpis_2016.png

molodec

molodec

Авторитет

• Сообщений 7756
  •  

Опубликовано 05 Май 2025 - 19:28

Нус, я з державою намагаюсь не грати в ігри. Оскільки на моїх автівках можуть їздити і інші люди - я їх страхую все рівно як звичайний цивільний.

це правильний підхід. у мене ситуація інша, я один на декілька авто

• 0

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых