Ви так багато написали, що я ще більше заплутався)
Вогнегасник працюючий є? Може краще дати 200грн тому, хто це зробить більш професійно, бо є ризики і чималі...?
Опубликовано 11 Январь 2025 - 10:14
То який метод вибирати ?)
Вибирай той, що зможеш зробити з мінімальною шкодою для авто)))
Підключення реле з сторони прикурювача тобі вже намалювали
Якщо вважаєш що це складно, і треба знімати пів консолі, тоді встановлюй релє у задньму модулі, біля запобіжників
Схема буде виглядати ось так
рек.jpg 38,09К
9 раз скачано
Головне не забути що там купа запобіжників (в тому числі і запобіжник прикурювача) котрі знаходться під постійним живленням.
Тому краще перш ніж щось під'єднувати, скинути клему з акума
Опубликовано 11 Январь 2025 - 12:02
Варіант перемички в РЕКу. Треба доставити відповідне до распіновки реле у гніздо К2, вийняти! та переставити запобіжник №29 у гніздо №39 та з'єднати вихід запобіжника №39 з вихідом гнізда запобіжника №29 перемичкою. Ланка прикурювача буде переведена на живлення по новій схемі від реле К2.
Головним нюансом такого типу з'єднання є забеспечення ЯКІСНОГО контакту в місці під'єднання перемички до контактів гнізд запобіжників.
Яким чином це зробити - чи то імпровізувати з ножевими контактами від запобіжників, паяючи чи обжимаючі дроти, чи намагатися контактами від запобіжників запхати\затиснути дроти в гніздо - справа особиста і доволі авантюрна, відповідальність за можливі наслідки буде цілком на виконувачі робіт.
Якщо цей дисклеймер не зупиняє топік-стартера від подальшої реалізації задуму, то можу додати схему монтажу на самому REC-у, задля спрощеня процесу та підвищення ТБ під час монтажу.
Сумніваюсь що він знає про те що релє Опель/GM мають інше розташування контактів ніж звичайні
Ось колись ще у 2000-х брав релюхі вазівські, распіновка така сама, як на ЖМ. Приміряв в себе в RECу, чудово підходить.
Опубликовано 11 Январь 2025 - 17:01
Сорри, пропустил. А напуркуа ТС-у такие сложности?))
Это еще не сложности))
Все молчат про то что для того чтоб подсоединиться, ТС-у надо разобрать РЕК и подпаиваться непосредственно к плате
Видно в спорах как то упустили тот факт что РЕК в Астре - Н это не классическая коробка предохранителей с обычными клеммами и проводами.
Все гнёзда реле припаяны к плате, и подсоединиться к ним можно только подпаявшись с обратной стороны,
непосредственно к месту пайки гнезда реле к дорожке
Ну а устанавливая реле на прикуриватель в гнезда отсутствующего К2, придется подпаиваться ко всем 4-м гнёздам на плате
Короче, я так думаю что последующий ремонт РЕК будет обеспечен ))))))))
Уже гораздо проще взять 16-амперное реле типа "мини" от Ланоса или от какого то из новых ВАЗов и прицепиться к проводам на выходе из РЕК после разъёма
Провод от FR29 на прикуриватель (красный) уходит с клемы 3 разъёма ХР3 . Его разрезать после разъёма и в разрез ставить реле
А "плюс" от зажигания для управления катушкой реле взять с черного провода от клемы 10 разъёма ХР4. Только предварительно убедиться что вставлен предохранитель FR20
Может всё таки будет проще действовать по плану "А" ? Прицепить релюшку возле прикуривателя
Изменено: Igor C., 11 Январь 2025 - 17:02
Опубликовано 11 Январь 2025 - 17:14
Все молчат про то что для того чтоб подсоединиться, ТС-у надо разобрать РЕК и подпаиваться непосредственно к плате
та, вроде не молчат:
Тільки от процедура демонтажа РЕКа з наступним колупанням в його нутрощах для правильного облаштування з'єднань ніфіга не швидше і не дешевше варіанту з релюхою від вентилятора опалювача у бардачку
Опубликовано 11 Январь 2025 - 17:25
Ну а устанавливая реле на прикуриватель в гнезда отсутствующего К2, придется подпаиваться ко всем 4-м гнёздам на плате
Зачем? Там всё есть, нужно только выход с этого реле перенаправить в цепь прикуривателя. Выше ж схема приведена.
На практике это будет лишь одна перемычка проводом от гнезда 29-го преда до гнезда 39-го. Самое главное правильный контакт этой премычки в гнёздах преда обеспечить. Можно разобрать сгоревший пред и припаять его ножки на концы перемычки. И вставить эти ножки в соответствующие гнёзда предов.
Сорри, пропустил ...... Там по хорошему работы минут на 30, а неделю обсуждаем
Фу, блин... А я уже подумал, что меня не слышат...(с)
Может всё таки будет проще действовать по плану "А" ? Прицепить релюшку возле прикуривателя
"Нормальные герои всегда идут в обход"(с)
Там по хорошему работы минут на 30
С готовыми запчастями - на 2: вставить реле, переставить пред и воткнуть перемычку.
Опубликовано 12 Январь 2025 - 23:30
Ну ТС утверждает, что нет, а ему надо...ничего не сказано как работает подогрев всегда/ключ в положении 1/после пуска
Підігрів є, але він саморобний від попереднього власника (включателі врізані біля ручного тормоза), я думаю запобіжників в багажнику нема.
Опубликовано 13 Январь 2025 - 06:28
Якщо я правильно зрозумів, мені потрібно реле під Опель, запобіжник я ставлю свій на місце підігріва сидінь 39, а від 39 кидаю плюс до 29 плюса ( можна спаяти одну ніжку робочого запобіжника і одну ніжку згорівшо) ? І якщо буде коротке тоді згорить запобіжник 39?Зачем? Там всё есть, нужно только выход с этого реле перенаправить в цепь прикуривателя. Выше ж схема приведена.
На практике это будет лишь одна перемычка проводом от гнезда 29-го преда до гнезда 39-го. Самое главное правильный контакт этой премычки в гнёздах преда обеспечить. Можно разобрать сгоревший пред и припаять его ножки на концы перемычки. И вставить эти ножки в соответствующие гнёзда предов.
Изменено: Darkos, 13 Январь 2025 - 06:30
Опубликовано 13 Январь 2025 - 11:09
а від 39 кидаю плюс до 29 плюса
Некоректне висловлювання. Це не плюсові шини, а вже після запобіжників. Тому під'єднання має бути саме до тих клем, що зображено на останньому малюнку, тобто до верхніх частин гнізд запобіжників, бо нижні - то саме ті плюсові шини +12 та +12 запалювання.
І обов'язково треба вийняти №29, щоб уникнути закільцювання живленя "+12" та "+12 запалювання".
( можна спаяти одну ніжку робочого запобіжника і одну ніжку згорівшо) ?
. Так, але відповідальність за якість реалізаціє я з себе знімаю.
? І якщо буде коротке тоді згорить запобіжник 39?
Так.
І ще бажано залишити нагадування про цей "колхоз" десь самому REC-у.
Місце реле та распіновка.
Изменено: Andre_71, 14 Январь 2025 - 14:52
Опубликовано 14 Январь 2025 - 15:27
ЗІ. Тепер ще Igor C.а залишилось полікувати...
Я теж колись не знав, виправили. І задоволений шо тепер знаю )
https://slovnyk.ua/i...?swrd=запалення
Дивимося пункт 2
Опубликовано 14 Январь 2025 - 15:33
Логіки аж ніякоїhttps://slovnyk.ua/i...?swrd=запалення
Дивимося пункт 2
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 14 Январь 2025 - 15:35
Тільки одне джерело...
Використовуйте як хочете, але імхо, запропонована форма більш доречна.
Запалювання, від запалювати
Опубликовано 16 Январь 2025 - 16:16
Візуально цілий, я навіть пробував рідне реле ( з верхніх зняв ) всерівно не працювало.А отой запобіжник, що на реле встановлений, ти провіряв?
Изменено: Darkos, 16 Январь 2025 - 16:23
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых