народ є пропозиція в Пятницю на каву зібратись хто за??? дес на 19.00
Будете збиратись,подзвоніть.
Опубликовано 28 Февраль 2010 - 12:05
Он скромный
скрытныйтакой )))
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 01 Март 2010 - 19:33
і тебе з "святом"Народ, с первым днем весны вас )))
коти поки мовчать...Че там - чувствуете ее приход
?
та пора вже десь зібрати банду, а то зимова сплячка задовбалаЮрко, ти що - бампера поміняв на своїй вектрі? Треба замочить
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 01 Март 2010 - 20:18
И тебю с весной! Ну и как, будем менять цвет шубы на летний?Народ, с первым днем весны вас )))
Так 8-ме березня - чисто чоловіче свято! Три дні вихідних. Можна і зібратися десь.та пора вже десь зібрати банду, а то зимова сплячка задовбала
Добро всегда побеждает зло. Значит, кто победил - тот и добрый.
Опубликовано 02 Март 2010 - 20:43
Вань, ти уявляєш: весна, сонце, пташки свищуть..... І тут твій ланос на страшних чорних, стальних дисках! Не фонтан!!!
Ураааа , весна . Білочка вітаю , і всіх вітаю , і нехай летить та клята зима зі своїм снігом і морозами .
Опубликовано 02 Март 2010 - 22:14
і тобі привітДобрый вечер Вашей хате!))))
В Луцке случайно встреча опелеводов не намечается? А то я тут в Вашем славном городе некоторое время буду находиться, хотелось бы увидется.
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 03 Март 2010 - 12:31
Опубликовано 03 Март 2010 - 12:40
Дзвони, телефон в підписі. Знайомих експертів немає, але щось будемо вирішувати.Привіт всім жителям Луцька,завтра збираюся їхати у Ваше місто дивитися на машинку,власне знаю що часто там бувають випадки з автомобілями в яких перебиті номера чи проблеми з доками а експерти в МРЕО часто співпрацюють із продавцями,власне цікаво чи є в когось з Вас рішали в Мрео чи може просто знайомі даішники,дуже чекаю відповіді,дякую.
Опубликовано 08 Март 2010 - 01:21
Изменено: yura_GTR, 08 Март 2010 - 01:23
Опубликовано 08 Март 2010 - 12:51
я так довго приховував маську від вас....Как-то скакала по свои делам... гляжу: нэначе Юрик в Киеве
![]()
Доказательство фотка с телефона:
и не сказал что приезжает... скрытный такой )))
Опубликовано 08 Март 2010 - 15:59
Привіт, заходь. Розкажи щось про себе. В Володимирі є Андрій "Мафія". Може знайомі?Привіт всім. Я от сьогодні зареєєструвався на форумі. Сам я з Древнього міста Володимира.
Приймайте в свої ряди!!!!!!
Опубликовано 09 Март 2010 - 11:34
Опубликовано 09 Март 2010 - 22:23
Дай её Lacrimу... Он её продаст!Lacrim в мене подібна моделька вже третій рік в кухні на шторі вісить
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых