а щож там за машинка такаМашинка дійсно варта уваги. Я сьогодні як подивився, то аж слюнькі потекли!!!!!!

Опубликовано 23 Март 2010 - 14:14
Изменено: lutsyuk, 23 Март 2010 - 14:15
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 23 Март 2010 - 15:28
футбол пофігу, але покричати піти можуА знаєте ви , що завтра 24,03,2010 о 18,00 на стадіоні Авангард відбудеться півфінал кубка України з фтболу ??? в якому Волинь Луцьк зустрічається з Сімферопільською Таврією .
Народ як ви дивитесь на те щоб беспосередньо на трибуні підтримати нашу Волинь
Опубликовано 23 Март 2010 - 15:44
футбол пофігу, але покричати піти можу
![]()
Опубликовано 23 Март 2010 - 15:56
белочка ти фанат від бога, і в футболі розбираєшся як я зрозумівА мне футбол нра:
Выбираю самого привлекательного игрока - красиво вышел, красиво побегал, красиво упал в нужный момент, красиво полежал, притворился что чет не то... а сам небо рассмотрел, красиво кого-то напинал...красиво получил карточку и известность ))) почти как у нас на форуме
А если забил Гол!!! Мама дарагая - моей радости нет предела )))
Опубликовано 23 Март 2010 - 16:11
тепер буду мучитись догадуючись що ти там написалаМірик, каГ говорит наш Анди "Много написал, но инет сбойнул... и все слетело"
жалко що у нас непопулярний жіночий футбол, я би тоже ходив "подивитись"Я ж тока посмотреть люблю и фсе
- как на картину в музее
Опубликовано 23 Март 2010 - 16:18
Білочка, тіко заради тебе
Ваня вговорив таки мене, вже й квитки взяв. Можеш подзвонити під час матчу - буде тобі прямий ефір
тепер буду мучитись догадуючись що ти там написала
жалко що у нас непопулярний жіночий футбол, я би тоже ходив "подивитись"
Опубликовано 23 Март 2010 - 16:30
Вже краще б на художню гімнастику ходив, а то, хоч ти парніша і крепкий, але від волейболістки можеш і получити по голові в разі чого. Знаєш, як у них удар поставлениймож і є, але у нас крім волейболу рідко що буває, простіше зразу на стриптиз сходити
Добро всегда побеждает зло. Значит, кто победил - тот и добрый.
Опубликовано 23 Март 2010 - 16:34
за голову не переживаю, аби не по "шарах"Вже краще б на художню гімнастику ходив, а то, хоч ти парніша і крепкий, але від волейболістки можеш і получити по голові в разі чого. Знаєш, як у них удар поставлений
Опубликовано 23 Март 2010 - 16:37
Ну, не знаю... Вдень мабуть в спортшколі, а ввечері в стріпбарі по ідеїза голову не переживаю, аби не по "шарах"
![]()
П.С. а де у нас гімнастки тренуються, хочупопробуватиподивись як вони вигинаються
Добро всегда побеждает зло. Значит, кто победил - тот и добрый.
Опубликовано 23 Март 2010 - 18:57
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 24 Март 2010 - 15:42
Шашлик готувати бумо прямо на стадіоні, чи мо десь інакше?І так , є чотири білети в 20 сектор 7 ряд . Коля , Андрій , Едік , і Я . Мирослав якщо йдеш то кажи , завтра зранку ще докуплю , або лети вже на стадіон і купуй білет в 20 сектор у мене 7 ряд місця з 14 по 17 .
Опубликовано 25 Март 2010 - 01:34
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 25 Март 2010 - 14:06
блін!!! понабирали по обміну на харчі Абізян і хочуть їх футбол навчити грати. на пальму хадів і своїх вчити.Видишь, траур у мужикофф...
![]()
![]()
![]()
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 26 Март 2010 - 16:07
п.с. в мене зявилась ще одна причина не любити крим - ФК Таврія
....ёпт....
![]()
![]()
Холостяк , приїдеш літом на Світязь , ответіш за таврію
![]()
![]()
Опубликовано 26 Март 2010 - 17:15
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 26 Март 2010 - 18:01
Опубликовано 26 Март 2010 - 18:21
Андрей, таки взяли мы машинку со второго раза :)Бойова Машина Волині
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых