а щож там за машинка такаМашинка дійсно варта уваги. Я сьогодні як подивився, то аж слюнькі потекли!!!!!!
Реклама
Луцьктусуйтеся на здоров"ячко
Опубликовано 23 Март 2010 - 14:14
Народ як ви дивитесь на те щоб беспосередньо на трибуні підтримати нашу Волинь
Изменено: lutsyuk, 23 Март 2010 - 14:15

«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 23 Март 2010 - 15:28
футбол пофігу, але покричати піти можуА знаєте ви , що завтра 24,03,2010 о 18,00 на стадіоні Авангард відбудеться півфінал кубка України з фтболу ??? в якому Волинь Луцьк зустрічається з Сімферопільською Таврією .
Народ як ви дивитесь на те щоб беспосередньо на трибуні підтримати нашу Волинь
Опубликовано 23 Март 2010 - 15:44
футбол пофігу, але покричати піти можу
![]()
А мне футбол нра:
Выбираю самого привлекательного игрока - красиво вышел, красиво побегал, красиво упал в нужный момент, красиво полежал, притворился что чет не то... а сам небо рассмотрел, красиво кого-то напинал...красиво получил карточку и известность ))) почти как у нас на форуме
А если забил Гол!!! Мама дарагая - моей радости нет предела )))
Обязательно идите
Опубликовано 23 Март 2010 - 15:56
белочка ти фанат від бога, і в футболі розбираєшся як я зрозумівА мне футбол нра:
Выбираю самого привлекательного игрока - красиво вышел, красиво побегал, красиво упал в нужный момент, красиво полежал, притворился что чет не то... а сам небо рассмотрел, красиво кого-то напинал...красиво получил карточку и известность ))) почти как у нас на форуме
А если забил Гол!!! Мама дарагая - моей радости нет предела )))
Опубликовано 23 Март 2010 - 16:11
тепер буду мучитись догадуючись що ти там написалаМірик, каГ говорит наш Анди "Много написал, но инет сбойнул... и все слетело"
жалко що у нас непопулярний жіночий футбол, я би тоже ходив "подивитись"Я ж тока посмотреть люблю и фсе
- как на картину в музее
Опубликовано 23 Март 2010 - 16:18
Білочка, тіко заради тебе
Ваня вговорив таки мене, вже й квитки взяв. Можеш подзвонити під час матчу - буде тобі прямий ефір
Ждите звонка... непременно позвоню
тепер буду мучитись догадуючись що ти там написала
Да, Анди - тиран
жалко що у нас непопулярний жіночий футбол, я би тоже ходив "подивитись"
Дык у нас много других видов спорта с участием слабого пола хороших есть -- не зна какие?
Опубликовано 23 Март 2010 - 16:30
Вже краще б на художню гімнастику ходив, а то, хоч ти парніша і крепкий, але від волейболістки можеш і получити по голові в разі чого. Знаєш, як у них удар поставлениймож і є, але у нас крім волейболу рідко що буває, простіше зразу на стриптиз сходити
Добро всегда побеждает зло. Значит, кто победил - тот и добрый.
Опубликовано 23 Март 2010 - 16:34
за голову не переживаю, аби не по "шарах"Вже краще б на художню гімнастику ходив, а то, хоч ти парніша і крепкий, але від волейболістки можеш і получити по голові в разі чого. Знаєш, як у них удар поставлений
П.С. а де у нас гімнастки тренуються, хочу
Опубликовано 23 Март 2010 - 16:37
Ну, не знаю... Вдень мабуть в спортшколі, а ввечері в стріпбарі по ідеїза голову не переживаю, аби не по "шарах"
![]()
П.С. а де у нас гімнастки тренуються, хочупопробуватиподивись як вони вигинаються
Добро всегда побеждает зло. Значит, кто победил - тот и добрый.
Опубликовано 23 Март 2010 - 18:57

«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 24 Март 2010 - 15:42
Шашлик готувати бумо прямо на стадіоні, чи мо десь інакше?І так , є чотири білети в 20 сектор 7 ряд . Коля , Андрій , Едік , і Я . Мирослав якщо йдеш то кажи , завтра зранку ще докуплю , або лети вже на стадіон і купуй білет в 20 сектор у мене 7 ряд місця з 14 по 17 .
Опубликовано 25 Март 2010 - 01:34
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 25 Март 2010 - 14:06
блін!!! понабирали по обміну на харчі Абізян і хочуть їх футбол навчити грати. на пальму хадів і своїх вчити.Видишь, траур у мужикофф...
![]()
![]()
![]()
п.с. в мене зявилась ще одна причина не любити крим - ФК Таврія
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 26 Март 2010 - 16:07
п.с. в мене зявилась ще одна причина не любити крим - ФК Таврія
....ёпт....
![]()
![]()
Холостяк , приїдеш літом на Світязь , ответіш за таврію
![]()
![]()
...хотя.....если б поехал....то на футбол точно бы не попали .....
.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОНТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН..........ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН.....ТАВРИЯ ЧЕМПИОН............
..............
Опубликовано 26 Март 2010 - 17:15
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 26 Март 2010 - 18:01
Опубликовано 26 Март 2010 - 18:21
Андрей, таки взяли мы машинку со второго раза :)Бойова Машина Волині
Сегодня уже доехали до дома. Спасибо за всё.
зы: У вас дороги действительно не плохие, а их просто нет! На половине дистанции больше 50 не разгонишься, а если разгонишься, то будешь в яме. Особенно если ехать ночью... Просто ужас. Лишь только приехав в Крым можно было почувствовать на что способна эта машинкаи получить удовольствие от езды. Если на Вектре С нравилась спокойная и вальяжная езда, то на этой просто невозможно не дать ей газу и не погонять как гонщик. Вообщем, машинкой доволен, за 1200 км ничего неслучилось, ни с ходовой, хотя несколько раз таки влетали в ямки, ни с мотором (масло так и стоит на том же уровне), ни с коробкой. Думаю, при такой гоночной манере дерганной езды Верка бы сдохла :(.
Прикрепленные файлы:
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых