Рекомендую)хтосдесь?!!!

если ты не заметиль - я у Вик-а спрашивал...
Опубликовано 21 Ноябрь 2016 - 13:50
еще радуются жлобы ездящие на лете
Вот щас половине клуба обидно было
По всяким деловым вопросам прошу писать мне в Польшу по Telegram или Whatsapp: +48 пятьсот десять шестьсот восемь триста восемьдесят восемь.
P.S. Jestem dobry człowiek do momentu, aż ktoś mnie nie wkurwi. Potem już nie jestem ani dobry, ani człowiek.
Опубликовано 21 Ноябрь 2016 - 17:51
Ma$ter_x, поэтому только половине, а не 80%
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 21 Ноябрь 2016 - 18:07
Ma$ter_x, поэтому только половине, а не 80%
![]()
![]()
![]()
Ну есть еще эконом вариант - когда продавал свою ОВА, то корешь покупателя (авто мастер) посоветовал своим к зиме взять пару соответствующей резины на перед (машина продалась на лете осенью). Интересно мож и на rwd так сэкономить. ))
Опубликовано 21 Ноябрь 2016 - 18:16
Нах такую экономию. Имел 'счастье' катать одну зиму передок на зимней резине, а жопа 'слики'. Раза три за зиму жопу так бросало, что машину разворачивало. Машино был ТАЗ2108. С тех пор правило, только четыре колеса.В двух колесах против 4х.
С переди новенькая зимана заду летние слики
Иль у кого где ведущие. ))
Опубликовано 21 Ноябрь 2016 - 18:23
Интересно мож и на rwd так сэкономить. ))Нидайбох...
Первый путь к убийству привода и к полету "попой вперед" на гололеде..
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 21 Ноябрь 2016 - 19:26
Нах такую экономию.....................................................................................................................................................................................................С тех пор правило, только четыре колеса.
100% согласен
Опубликовано 22 Ноябрь 2016 - 08:26
Нах такую экономию. Имел 'счастье' катать одну зиму передок на зимней резине, а жопа 'слики'. Раза три за зиму жопу так бросало, что машину разворачивало. Машино был ТАЗ2108. С тех пор правило, только четыре колеса.
І все одно кращу пару вдягнув на передню вісь
Я уже на 5мм меняю.
А я, як правило, катаю роки три і продаю, доки вона ще чогось коштує. Цього року під роздачу попала пара данлопу з 7 мм 2011 р.в.
Опубликовано 22 Ноябрь 2016 - 10:15
І все одно кращу пару вдягнув на передню вісь
А на Фікуса я одягнув шиповану на передок і не шиповану на задок - але і та і та пара зимова і в гарному стані. Хоча об'єктивно Hakkapeliitta 7 краща за hankook i-pike w409. Ну ось такий я ніщеброд що збираю по гаражу те що недоношено на різних авто
Опубликовано 22 Ноябрь 2016 - 10:27
?Циц троляка! Ти не плутай: тоді я одягнув зимову гуму на передню вісь, а задок був на лисій літній гумі. Вону була як мій череп цього літа
А на Фікуса я одягнув шиповану на передок і не шиповану на задок - але і та і та пара зимова і в гарному стані. Хоча об'єктивно Hakkapeliitta 7 краща за hankook i-pike w409. Ну ось такий я ніщеброд що збираю по гаражу те що недоношено на різних авто
Ну я б на твоєму місці поміняв би їх місцями. Краще десь буксонути, ніж дупу ловити.
В мене теж різні пари (Нексен та Росава), хоча й обидві шиповані. То я кращу (новішу) на зад поставив. І так, на передньому так само б зробив (але тоді так склалися зірки, що я всі три бренда катав комплектами).
На верці взагалі цікаво було з зимкою. Першу зиму катав на шипованій камі, що дісталася від жовтого Запорожця, розміру 175\70R13. Ото був лоурайдер. Але тоді вибір був або так, або ніяк (на літі). До речі, цю каму братєльнік й досі зносити не може на тому ж жовтому Запорожці. А потім теж була хака 4-та і 409-й ханкук.
Опубликовано 22 Ноябрь 2016 - 10:33
Ну я б на твоєму місці поміняв би їх місцями. Краще десь буксонути, ніж дупу ловити.
В мене теж різні пари (Нексен та Росава), хоча й обидві шиповані. То я кращу (новішу) на зад поставив. І так, на передньому так само б зробив (але тоді так склалися зірки, що я всі три бренда катав комплектами).
На верці взагалі цікаво було з зимкою. Першу зиму катав на шипованій камі, що дісталася від жовтого Запорожця, розміру 175\70R13. Ото був лоурайдер. Але тоді вибір був або так, або ніяк (на літі). До речі, цю каму братєльнік й досі зносити не може на тому ж жовтому Запорожці. А потім теж була хака 4-та і 409-й ханкук.
Та хз, думав багато, що куди ставити. До мого вибору ще й той фактор, що пари гуми в мене з різною висотою профіля: Ханкук в рідному "фікусовському" розмірі 195/60, а Нокіан 195/65 - трохи додає кліренсу передку. В ідеалі б докупити пару Нокіана 195/65, а Ханкук забарижити.
ЗюІю. А Розяву яку узяв? Про відчуття поки не питаю - і зими не було, да і ти більше стоїш, а ніж їздиш
Опубликовано 22 Ноябрь 2016 - 10:56
О! В мене для тебе є підарунок. Твій любимий девайс. Задній правий. Пару днів як зняв. За призначенням вже не годиться (один отвір розбитий), але погратися із художнім вигибанням - саме те.Nazgul, Lёva, гарячия ахтырския парни!...
![]()
Опубликовано 23 Ноябрь 2016 - 10:52
Да, неделю как пора... им же еще при кататься нужно перед льдом и снегом, если переставляешь местами пары перед/зад, про новые вообще не говорю.
Nazgul, 50км - это мало для обкатки новых колес. 150км и машина становиться управляемая.
Dream On... Dream On...
Опубликовано 23 Ноябрь 2016 - 11:16
Ужо пора ?
На найближчій метеостанції сьогодні о 8-00 було мінус 8.6. Думаєш ще не час зимку вдягати? Ще покататись на літі?
Nazgul, 50км - это мало для обкатки новых колес. 150км и машина становиться управляемая.
Ну зараз вже 120 десь є. Наче, трохи краще стало.
Опубликовано 23 Ноябрь 2016 - 13:02
Як раз до весни накатаєш 150На найближчій метеостанції сьогодні о 8-00 було мінус 8.6. Думаєш ще не час зимку вдягати? Ще покататись на літі?
Ну зараз вже 120 десь є. Наче, трохи краще стало.
Опубликовано 24 Ноябрь 2016 - 09:43
Як раз до весни накатаєш 150
Отправлено с моего C2305 через Tapatalk
А куди зараз їздити?
Ось снігу настріляють - почнеться.
Відправлено з пекла.
Опубликовано 24 Ноябрь 2016 - 10:24
А я давно пропонував це зробити.
Толку от законов которые все не выполняют?
Вопрос нужно решать по другому.
Сначала широкая рекламная компания почему это нужно делать, так сказать объяснить массам, потом разработка текста поправок к закону и механизмов его реализации, потом непосредственно принятие и переходной период. Это в общих чертах
Короче, создавай тему в правильном разделе. Начнем первый этап.
0 пользователей, 8 гостей, 0 скрытых