Перейти к содержимому

Реклама

Фото

И кто кричал, что пора "переобуваться"?в Киеве с утра 0 по Цельсию

• Закрыто Тема закрыта
16299 ответов в теме

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 20:49

так кто-нибудь скажет приблизительный прайс, если овер одна бумага мертвого президента, то нет смысла и спрашивать

Паша,я пам'ятаю тему про вибір кондюка...

Не треба тобі автономка)

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Дядя Коля

Дядя Коля

·

• Сообщений 9767
  •  

Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 20:59

I все? А iншi його теми? Нi? То багато пропустив....

Не треба тобі автономка)

+1
))))))
Что бы в Украине ни происходило, это приводит только к одному - росту цен.
Размещенное изображение

Alex Эвакуатор

Alex Эвакуатор

Старый лис - мудрый лис! (даж ежели общипанный)

• Сообщений 25696
  •  

Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 21:14

А не рано? (с)

таки рановато... а шо робыть...  :smile44:

летняя уже и для лета то не алё...  :ad_new:

Так яка зимка хороша для наших умов?

задай мне этот вопрос в марте 13-го...  :sm17_1:  :ad_new:

ЗЫ. склоняюсь к тому шо след машина будет иметь 3 комплекта резины.. и все на дисках... :sm17_2:

так кто-нибудь скажет приблизительный прайс,

4,5 тыщи за девайс и дня 2 трахания устанавливания и подключения.... :sm17_2:

ЗЫ. у меня запускается и "будильником", и кнопкой, и с дистанции...

прогревает и мотор и кабину.... 

Изменено: Alex Эвакуатор, 23 Ноябрь 2017 - 21:14

(О67)96О3171
(О93)2272О25

ТОЛЬКО эвакуатор!!!!!

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 21:58

у меня запускается и "будильником", и кнопкой, и с дистанции... прогревает и мотор и кабину.... 

І це пише людина,яка за життя бачила Кенеді!,-а його авто навіть було учасником кортежа Брєжнєва в молоді роки))

На початку другого десятка двадцять першого сторіччя ,таки Алєкс зжалівся і було встановлено автономний опалювач-я бачив,як в муках народжувалось це рішення!)

I все?

діло його...

• 0

Ремонт,Консультації,

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Bank

Bank

Фрілансер-сомельє, алчний програміст, егоїстичний ледар

• Сообщений 18363
  • Гос. номер:P0606
  •  

Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 22:03

Не переобувайтесь.

Жестянщикам тоже нужно кушать

• 0

Alex Эвакуатор

Alex Эвакуатор

Старый лис - мудрый лис! (даж ежели общипанный)

• Сообщений 25696
  •  

Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 23:16

я бачив,як в муках народжувалось це рішення!)
брехня!!!

ришення було давно... автономки не было...

(О67)96О3171
(О93)2272О25

ТОЛЬКО эвакуатор!!!!!

LEXA SHUMI

LEXA SHUMI

Авторитет

• Сообщений 25009
  •  

Опубликовано 23 Ноябрь 2017 - 23:17

Ох и нафлудили... :sm12_:

По теме таки пора наверно....вечером замерзла вода в бочке омывателя  :blush:  :smile44:  :sm13_:

• 0
316fcbf74f6b.jpg

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 00:08

Не переобувайтесь.

Жестянщикам тоже нужно кушать

За них не переживай, навіть на новій зимі шипованій оленів вистачає)

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 08:42

автономки не было

Ну і що краще-гріти автономкою,чи торохкотіти трахтуром?

• 0

Ремонт,Консультації,

Nazgul

Nazgul

Авторитет

• Сообщений 15363
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 08:52

Пане Василь...

Номер АКБ я дав.Життя АКБ поруч з  автономкою до заміни-4зимових сезони.Автономка Ебер В4WSC-4кВт.

Хочеться рахувати-будь ласка.

Але...

Автозапуск,порівняно з автономкою-реально відстій.І чим нижче падає температура навколишнього,тим більше відстій.

Андрію, я ж не кажу, що автозапуск  - це крутіше.Я лишу вказую на той факт, що не всі йогурти однаково корисні. Ти живеш в столиці держави. В тебе пробіги апріорі більші за мої. Я, живучі в самому центрі міста, за 5-7 хвилин доїду до будь-якого знаку кінця населеного пункту.  В нас навіть без автономок у людей періодично взимку батарейки сідають, навіть при відносно стабільній їзді.

Якщо не враховувати витрату палива (звісно автономка зжере менше) і ресурс двигуна (досить віртуальний показник), то я не бачу різниці між салоном авто прогрітим двигнум і автономкою. Більше того. В умовах морозів, коли проблеми з недозарядом стають гострішими,  точно не буде зайвим поторохтіти 5-10 хвилин двигуном, а тут вже автономка не рулить, бо з нею треба сидіти цей час в машині (плюс час на компенсацію заряду, що висмоктала автономка), в той час як я можу спокійно цей час провести вдома.

Дик,що тут сперечатись,якщо саме двигун і є основною складовою комфорту)Тобі щоб отримати комфорт потрібно завести двигун, а мені ні))

Поясни принципову різницю між запуском двигуна з брелока сигнали і запуском автономки. Саме у розрізі комфорту.

Давай відкинемо тараканів накшталт "реально відстій". Алгоритм, насправді, слабо відрізняється: натиснув кнопку, зачекав, вийшов, сів, поїхав. Різниця хаба в часі (5-7 хвилин автозапуск, 15 - автономка) і тому, що в мене мотор вже працює, а тобі його треба ще завести. Можу помилятись, але, здається, навіть у нас на форумі були випадки, коли люди приходили до прогрітої автономкою машини, встромляли ключа, а стартер казав клац-клац. І толку з того прогрітого салону тоді? Бємєвє, наприклад, для комплектацій з автономкою, взагалі окрему додаткову АКБ ставило. Мабуть щось теж рахували.

брехня!!!

ришення було давно... автономки не было...

Так трахтур жеж...йо...

В мене колега має діскавери дизельного. Теж обладнаний вебастою. При чому без якихось органів керування. Тупо як догрівач. Завів мотоор, він сам, якщо вважає за потрібне, запустився, догрів його і вимкнувся. Автономно не працює. Так от. в нього періодично вилазить трабл, якщо допустив, що загорілась лампочка палива на приборці, то вебаста не запрацює, доки не скинеш помилки з ноута. Каже, що взимку без неї нагріти дизеля можна тільки проїхавши кілометрів 30. На холостому чи в не жвавому міському циклі - ніяк.

Тут, мабуть, дійсно тільки автономка й рулить.

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 09:26

Поясни принципову різницю між запуском двигуна з брелока сигнали і запуском автономки. Саме у розрізі комфорту. Давай відкинемо тараканів накшталт "реально відстій". Алгоритм, насправді, слабо відрізняється: натиснув кнопку, зачекав, вийшов, сів, поїхав. Різниця хаба в часі (5-7 хвилин автозапуск, 15 - автономка) і тому, що в мене мотор вже працює, а тобі його треба ще завести. Можу помилятись, але, здається, навіть у нас на форумі були випадки, коли люди приходили до прогрітої автономкою машини, встромляли ключа, а стартер казав клац-клац. І толку з того прогрітого салону тоді?

Ех пане Василь...,ти холівариш)

Різниця в тому,що двигун прогрітий автономкою заведеться в будь якому випадку)

А чи заведе автозапуск чи просто стартер-велике питання...

Наприклад в Києві клімат м'якіший...А на Ахтирщині частенько морози до -30.

Розкажи пане Василю,як себе почуває двигун(особливо система змазки),роліки,ремені,підшипники генераторів,водяних насосів,стартер,АКБ при таких морозах під час запуску двигуна.

Різниця в комфорті-це те,що прогрітий автономкою двигун,салон,авто-вже!!! готове до експлуатації.І потрібно просто провернути замок запалення.При цьому запуск двигуна відбувається впевнено з усіма прогрітими агрегатами.

А заведення автозапуском-вееееелике питання)Яке буде залежати від 128чинників...Ще не забудь,що у випадку відсутності у двигуні оливи чи охолоджувальної рідини-це 100%клин двигуна.Автономка ж просто не почне працювати-блок керування відмінить запуск.

Автономкою користуюсь більше 10 років.Жодного разу ніяких клац-клац...І це враховуючи те,що в кишенькових ліхтариках батарейки більші,ніж в моєму авто АКБ.

Фур з півтика в будь-який мороз і поїхав.

халівар,халівар,халівар))

В мене колега має діскавери дизельного. Теж обладнаний вебастою. При чому без якихось органів керування. Тупо як догрівач. Завів мотоор, він сам, якщо вважає за потрібне, запустився, догрів його і вимкнувся.

Перевага автономки в тому,що ти можеш її сам запустити при працюючому двигуні.Буде працювати як догрівач,або виведе двигун на робочу температуру вдвічі швидше...

• 0

Ремонт,Консультації,

Maks2002

Maks2002

Авторитет

• Сообщений 6727
  • Авто:Renault Grand Scenic '12 110FAP (EDC); Renault Scenic '13 110FAP (EDC);
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 09:34

сколько стоит?

як кондиціонер в хату ;) але ж кіко там тої зими ))))

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 09:41

Поясни принципову різницю між запуском двигуна з брелока сигнали і запуском автономки. Саме у розрізі комфорту.

Підїздиш ти пане Василь до гамазину і йдеш за хлібчиком)

Залишаєш авто з працюючим двигуном?Працює-все!Двигун,навісне,паливна...Все що потрібно для забезпечення роботи двигуна...

Якщо в тебе встановлена автономка,ти перед тим як заглушити двигун нажимаєш "пуск" автономки.

Девайс запускається(запрограмовано ЕБУ) на 15хв.

Так,як ти глушиш двигун з робочою температурою,то працює тільки помпа в автономці,та двигун опалювача на 1 швидкість.І буде так працювати поки температура охолоджувальної рідини не опуститься до 73*С.

Ти повернувся з гамазину,сів знову ж в теплий салон,з необмерзшим склом і рушив далі.

Це схоже на комфорт?

• 0

Ремонт,Консультації,

Nazgul

Nazgul

Авторитет

• Сообщений 15363
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 10:02

Наприклад в Києві клімат м'якіший...А на Ахтирщині частенько морози до -30. Розкажи пане Василю,як себе почуває двигун(особливо система змазки),роліки,ремені,підшипники генераторів,водяних насосів,стартер,АКБ при таких морозах під час запуску двигуна.

Знов ти переводиш розмову, в площину емоцій.

Як почувать? Фіг його знає. Я їх про це не запитував. Мабуть, їм важче, але така їхня доля. ))) Головне, що мотор заводиться.

Різниця в комфорті-це те,що прогрітий автономкою двигун,салон,авто-вже!!! готове до експлуатації.І потрібно просто провернути замок запалення.При цьому запуск двигуна відбувається впевнено з усіма прогрітими агрегатами.

Так і в мене ВЖЕ. Навіть ключа повертати не треба (брешу, треба, бо як тільки відпускаєш ручника, то сигналка знімає живлення з запалення і мотор глохне, аби не заглох, треба до цього повернути ключа в режим "запалення он"). Коли я виходжу з дому, то авто ВЖЕ тепле, ВЖЕ з запущеним і прогрітим мотором, ВЖЕ з відталим склом. Більше того. В мене є чудова кнопочка розморозки скла. В цьому режимі всі ресурси опалювача пускаються на те, аби розморозити скло на всій машині + вмикається обігрів заднього скла. Як цей режим буде працювати з автономкою?  Вірно, ніяк. Ну хіба колхозити окреме живлення на клімат та заднє скло. Мені треба просто звечора натиснути ту кнопочку й все.

А заведення автозапуском-вееееелике питання)Яке буде залежати від 128чинників...Ще не забудь,що у випадку відсутності у двигуні оливи чи охолоджувальної рідини-це 100%клин двигуна.Автономка ж просто не почне працювати-блок керування відмінить запуск.

Ну... так. Авто повинно бути справним. Певний ризик є.

В мене, правда ще на вектрі, був випадок, коли охлаждайку прихватило. Я провтикав з концентрацією і в мороз вона підмерзла. Помітив я це вже проїхавши півдороги до роботи, коли пара повалила з-під капоту. Автозапуск вже стояв і свій час відпрацював до того. Радіатори обидва замерзли. Кинув авто на узбіччі і пішов на роботу. Через дві години прийшов, основний радіатор від тепла мотора відтанув. Доїхав до парковки. ДАлі кожні пару годин заводив з того ж дистанційного запуску, аби знов не прихватило. Радіатор пічки відігрівав вже в гаражі феном. Обійшлося без втрат.

Автономкою користуюсь більше 10 років.Жодного разу ніяких клац-клац...І це враховуючи те,що в кишенькових ліхтариках батарейки більші,ніж в моєму авто АКБ.

Ну дивись. Я, на відміну від тебе, не намагаюсь довести, що тільки автозапуск має право на життя, а автономка - відстій. Це альтернатива. В певних умовах, має свої переваги. Є ще альтернатива - кип'ятильник в системі охолодження. Теж, в певних умовах, чудова річ. Треба по обставинам вибирати.

Я також вже майже  7 років на бємєвє і пару років на опелі до того користуюсь автозапуском. І так само відмінний результат. Я не знаю як в тебе вдається за 10 років не попасти на сівший акумулятор. В мене такі випадки були. Але вони не були пов'язані ані з морозами, ані  з автозапуском. Причини банальні: то світло забув вимкнути, то регулятор напруги чогось вирішив, що 13.2 вольта - норм (при чому ця проблема не особливо й про себе знати давала). Автономка тут би точно не допомогла аж ніяк.

Перевага автономки в тому,що ти можеш її сам запустити при працюючому двигуні.Буде працювати як догрівач,або виведе двигун на робочу температуру вдвічі швидше...

Ну норм. Нічого не маю проти.

Підїздиш ти пане Василь до гамазину і йдеш за хлібчиком) Залишаєш авто з працюючим двигуном?Працює-все!Двигун,навісне,паливна...Все що потрібно для забезпечення роботи двигуна...

Якщо хочу, аби в авто було тепло, то так і роблю. піднімаю ручник, натискаю кнопочку на пульті, сигналка підхоплює запалення, повертаю ключа, виходжу, ставлю на охорону. Мотор працює. Стандартний час - 12 хвилин. Можна подовжити, або заглушити з брелока ж.

Так працює все, що поотрібно для мотора. І клімат працює весь. А в чому проблема?

Ти повернувся з гамазину,сів знову ж в теплий салон,з необмерзшим склом і рушив далі. Це схоже на комфорт?

Я так само сів і поїхав. В чому різниця?

Аби підтримувати салон теплим за рахунок залишкового тепла не треба мати автономку. На бємєвє починаючи з 38 кузова вже є кнопочка на клімати, при натисканні якої, він продовжує працювати навіть при вимкненому двигуні. Так, в мене її нема, інколи, хотілося б.

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 10:18

Як почувать? Фіг його знає. Я їх про це не запитував. Мабуть, їм важче, але така їхня доля. ))) Головне, що мотор заводиться.

у мене трохи інше відношення до техніки)

Так і в мене ВЖЕ. Навіть ключа повертати не треба

До того,поки стартером не помаслаєш-всі "вже" відсутні.

Ну... так. Авто повинно бути справним. Певний ризик є.

Це не просто ризик,а реальна небезпека.Навіть якщо опустити,те що потрібно робити перед запуском двигуна...

Авто заведене без присутності власника-не є контрольованим.

Автономний опалювач-не починає працювати,поки ЕБК не побачить,що такий запуск безпечний.

В любому випадку,навіть якщо не відбудеться запуск,я прийду до авто,а не до обгорівшого скелету,чи до авто з стуканувшим двигуном.

Я, на відміну від тебе, не намагаюсь довести, що тільки автозапуск має право на життя, а автономка - відстій. Це альтернатива.

В жодному мануалі не вказано,що твоє авто може самостійно заводитись без твоєї присутності.Це складний механізм,який потребує присутності людини.

На бємєвє починаючи з 38 кузова вже є кнопочка на клімати, при натисканні якої, він продовжує працювати навіть при вимкненому двигуні.

Автономка не дасть двигуну вихолонути і запуститься при досягнені температури 73*C :sm13_:

• 0

Ремонт,Консультації,

pierre

pierre

еколог-археолог

• Сообщений 4079
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 10:21

Теплий гараж рулєт. Чай кава музичка і крісло

Изменено: pierre, 24 Ноябрь 2017 - 10:22

• 0

ptycQHG.jpg

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 10:22

Якщо хочу, аби в авто було тепло, то так і роблю. піднімаю ручник, натискаю кнопочку на пульті, сигналка підхоплює запалення, повертаю ключа, виходжу, ставлю на охорону. Мотор працює. Стандартний час - 12 хвилин. Можна подовжити, або заглушити з брелока ж. Так працює все, що поотрібно для мотора. І клімат працює весь. А в чому проблема?

Проблем багато...Починаючи з того,що в цьому випадку двигуну потрібно паливо,а автономці ні)

• 0

Ремонт,Консультації,

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 10:27

В жодному мануалі не вказано,що твоє авто може самостійно заводитись без твоєї присутності.Це складний механізм,який потребує присутності людини.

протилежне, скоріш за все, також не вказане.

• 0

Nazgul

Nazgul

Авторитет

• Сообщений 15363
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 10:57

у мене трохи інше відношення до техніки)

Ну це вже таргани. Нічого не маю проти, аби кожен мав своїх...унікальних.

До того,поки стартером не помаслаєш-всі "вже" відсутні.

Так я ж не кривим маслаю. інтерфейс маслання досить зручний - два раза натиснути на конопочку зі сніжинкою.

Авто заведене без присутності власника-не є контрольованим. Автономний опалювач-не починає працювати,поки ЕБК не побачить,що такий запуск безпечний. В любому випадку,навіть якщо не відбудеться запуск,я прийду до авто,а не до обгорівшого скелету,чи до авто з стуканувшим двигуном.

Будь які автономні дії - ризик. Теоретично, можна нафантазувати й варіант, коли через автономку авто згорить. Треба слідкувати за корчем, аби з нього гайки не сипались.

В моєму випадку цей ризик, частково компенсується тим, що вранці я бачу авто з вікна, а на роботі під вечір парковка як мурашник.

Це вже софістика. Про ГБО в моєму мануалі теж жодного слова. Але це ж не привід собі в ньому відмовити.

Автономка не дасть двигуну вихолонути і запуститься при досягнені температури 73*C :sm13_:

Зате я можу влітку в спеку запустити мотор і охолодити салон кондюком. Цього твоя автономка точно не зможе зробити. :sm17_1:

Проблем багато...Починаючи з того,що в цьому випадку двигуну потрібно паливо,а автономці ні)

Вона на святому дусі працює? :sm12_:

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 11:14

протилежне, скоріш за все, також не вказане.

:sm13_:

Як це не вказане?

В будь якому мануалі написано-перед запуском двигуна потрібно...,перед рухом автомобіля потрібно...автомобіль повинен бути укомплектованим-вогнегасником,аптечкою і бла-бла-бла.

І все це покладене на власника.

Якщо ти,не перевірив у двигуні рівень оливи,завів-а він заклинив,жодна гарантія не допоможе.

Як ти вважаєш,чи буде платити страхова,якщо виявиться що при заведеному двигуні(але відсутньому власнику) палахнуло авто і поруч згоріло ще пару-тройку автівок?

Ми точно пам'ятаємо те,що транспортний засіб є предметом підвищеної небезпеки?

А взагалі-треба знести цей флуд.Розмовляти по комфорту доцільності,безпечності,подовження моторесурсу та ін-мабуть в іншій темі...

Теоретично, можна нафантазувати й варіант, коли через автономку авто згорить.

Можна-але, я не теоретично,а практично відновив з півдесятка авто після пожежі,саме за відсутності власника.

Автономний опалювач має гарантію від виробника і захист закладений не тільки у блоці керування.

Вона на святому дусі працює?

Ти не уважний пане Василь)

Автономка(процес горіння) запускається при +73*С охолоджувальної рідини.При -5 навколишнього,автономка на протязі 15хв.-не почне режим горіння,а просто буде водяним насосом ганяти рідину прогрітого до 90*С двигуна.

Навіщо торохтіти 15хв. двигуном,якщо можна використати його температуру?)

Зате я можу влітку в спеку запустити мотор і охолодити салон кондюком. Цього твоя автономка точно не зможе зробити.

Ти помиляєшся-фунція вентиляції салону закладена в автономний опалювач,але для авто з клімат контролем. :sm12_:

• 0

Ремонт,Консультації,

Nazgul

Nazgul

Авторитет

• Сообщений 15363
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 11:14

Як це не вказане? В будь якому мануалі написано-перед запуском двигуна потрібно...,перед рухом автомобіля потрібно...автомобіль повинен бути укомплектованим-вогнегасником,аптечкою і бла-бла-бла. І все це покладене на власника.

Нічого подібного. З тої техніки, що я експлуатував, подібне було тільки в Запорожці прописане.

Осьо-сьо

https://www.manualsl...?page=28#manual

ad5ae2d7_o.jpeg

А взагалі-треба знести цей флуд.Розмовляти по комфорту доцільності,безпечності,подовження моторесурсу та ін-мабуть в іншій темі...

А що ще зараз в цій темі робити? Хто хотів - іже перевзулись, хто не хоче - буде тягнути доки останнього "ще не час, ще тільки 3 см снігу - фігня".

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 11:24

Нічого подібного. З тої техніки, що я експлуатував, подібне було тільки в Запорожці прописане.

Чудово,але зазвичай,якщо доходить справа до гарантійних зобов'язань,або не дай бог до суду...Навряд чи хто буде слухати про Запорожець...Правда? :sm13_:

Я тут по гарантії замінив човновий двигун Сузукі,з якого почався вилив оливи.Була тріщина в масляному каналі...Заводський брак.Одне діло пред'явити двигун з витоком оливи-інша,з обірваним шатуном.Правда?

Якби на ньому стояв автозапуск...Ну прилип би я на 3.5куе.

Ти собі можеш таке дозволити?

Я-ні!

• 0

Ремонт,Консультації,

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 11:24

Не треба тобі автономка)

I все? А iншi його теми? Нi? То багато пропустив....

як кондиціонер в хату ;) але ж кіко там тої зими ))))

злые вы :ao: :sm13_:

з.ы. для дизельного двигателя зима начинается когда градусник опускается ниже +5, на летнем топливе приходится несколько раз прогревать свечи накала, а только потом начинать крутить стартером, а когда на градуснике ниже -15, я к машине даже не подхожу :ukr:

• 0

18+ тільки для повнолітніх

Спойлер

Я - атеїст, але атеїст Київського Патріархату

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27646
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 11:25

А що ще зараз в цій темі робити?

Думати про наслідки якщо вони настануть... :smile44:

• 0

Ремонт,Консультації,

Nazgul

Nazgul

Авторитет

• Сообщений 15363
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 11:26

Ти не уважний пане Василь)

Це був sarcasm21.jpg

При -5 навколишнього,автономка на протязі 15хв.-не почне режим горіння,а просто буде водяним насосом ганяти рідину прогрітого до 90*С двигуна.

Те саме робить кнопочка "REST" на трохи новіших БМВ. Штатна кнопочка.

Більше того, вона зберігає налаштування клімата на твоєму рівні.

О! Ще один момент. В мене в авто (та, мабуть у всіх БМВ) температура в салоні регулюється скважністю відкриття клапанів на ліву й праву частину клімату. Коли клімат вимкнений, на клапанах нема живлення і вони відкриті на 100% Без втручання в роботу клімату твоя автономка буде гріти салон максимальною температурою. І замість комфортних +16,,,+18 натопить тобі сауну. Нафіга? Більше того. В мене вимкнений клімат якось дуже хитро паркує заслонки в опалювачі. можу помилятись, але в мене склалося враження, що він повністю закриває їх (якщо потрібна парковочна вентиляція, то є така окрема опція, програмується з БК). Якщо просто подати живлення на моторчик, то дути він буде фіг зна куди, скоріше в нікуди. 

Ти помиляєшся-фунція вентиляції салону закладена в автономний опалювач,але для авто з клімат контролем. :sm12_:

Вентиляція салону й моєму корчі була як штатна опція. Я кажу про охолодження. Коли на дворі под 40, до це краще ніж +60 в машині, але ж ліпше сісти вже в +22.

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 11:27

.Була тріщина в масляному каналі...Заводський брак.Одне діло пред'явити двигун з витоком оливи-інша,з обірваним шатуном.Правда?

Якщо була тріщина по вині виробника, котра призвела до обриву шатуна, то виробник вже не винен?

• 0

Nazgul

Nazgul

Авторитет

• Сообщений 15363
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 11:34

Чудово,але зазвичай,якщо доходить справа до гарантійних зобов'язань,або не дай бог до суду...Навряд чи хто буде слухати про Запорожець...Правда? :sm13_:

Андрію, моєму авто вже 28 років. Про яку гарантію йде мова? :sm13_:

Якби на ньому стояв автозапуск...Ну прилип би я на 3.5куе. Ти собі можеш таке дозволити?

за 3,5 Кує я куплю десь 1 -1.5 своїх авто.  Не скажу, що ціна двигуна (звісно з розборки) мене сильно бентежить. :sm17_1:

Якщо була тріщина по вині виробника, котра призвела до обриву шатуна, то виробник вже не винен?

Кстатіда. :sm12_:

злые вы :ao: :sm13_: з.ы. для дизельного двигателя зима начинается когда градусник опускается ниже +5, на летнем топливе приходится несколько раз прогревать свечи накала, а только потом начинать крутить стартером, а когда на градуснике ниже -15, я к машине даже не подхожу :ukr:

І нафіга таке авто, яке нікуди не везе?

Мінус 12, півтори секунди маслання стартером - впевнений запуск. Відео на минулій сторінці.

в - 20 буває з  другого-третього прокруту.

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 11:37

Без втручання в роботу клімату твоя автономка буде гріти салон максимальною температурою. І замість комфортних +16,,,+18 натопить тобі сауну. Нафіга?

Взимку не зашкодить. Швидше сніг та лід ззовні розтопиться. А сауна на морозі вивітриться за 10 секунд.

• 0

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 11:41

І нафіга таке авто, яке нікуди не везе?

ты думаешь я просто так спрашивал за автономку :ad_new:

при необходимости и в -22 заводилась, но аккум предварительно был заряжен и стартером пришлось маслать 3 минуты

• 0

18+ тільки для повнолітніх

Спойлер

Я - атеїст, але атеїст Київського Патріархату

Nazgul

Nazgul

Авторитет

• Сообщений 15363
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 11:46

Взимку не зашкодить. Швидше сніг та лід ззовні розтопиться. А сауна на морозі вивітриться за 10 секунд.

Так мова була про підтримання температура, доки ти в крамничку за пивом вийшов.

Якщо мені потрібно зранку розтопити авто, то в мене звечора алгоритм такий:

Запаркувавшись, вимикаю клімат, відкриваю всі двері, аби з машини вийшло тепле повітря (допомагає запобігти утворенню льоду з середини авто. Чекаю десь секунд 30. Потім закриваю двері, тисну кнопочку розморозки скла, швиденько закриваю двері (аби в салон потрапило мінімум гарячого повітря) і ставлю авто на охорону. Матор глохне, авто засинає. Вранці вкл з сигналки й пішла розморозка на максимумі можливостей опалювача.

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 11:52

Якщо мені потрібно зранку розтопити авто, то в мене звечора алгоритм такий:

А рівень масла та ОР перевірити?)

• 0

Maks2002

Maks2002

Авторитет

• Сообщений 6727
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 11:52

з.ы. для дизельного двигателя зима начинается ...

Паша на дизелі що у мене зараз ... от до прикладу сьогодні ... -1 і скоринка льоду на склі .... вставив ключ-карту .... натиснув кнопку .... машинка завелась з півоберту .... включив чарівну кнопочку на кліматі "розморозка/розпітнівання" за 3хв зі скла повністю зійшов лід .... а все чому ? та тому що в авто стоїть електро Тен на 1кВт потужності (600Вт+400Вт), який дає тепло одразу після заведення ...  а ще я тобі скажу що в цьому дизелі стоїть електропідігрів тосола погружними свічами накалу сумарна потужність більше 500Вт. і машина реально гріється ну може краплю гірше за бензинку ....

ну і минулої зими зранку при -15 заводився так само без проблем і так само з одного натисенення кнопки ... хіба не з півоберту а з одного оберта і свічі накалу грізи десь 2 секунди .... але машнка завелась сама і юез проблем .... при -20 ставлю в гараж (неопалювалний) ))) бо просто шкода машини аби мучалась але в гаражі при -20 в середині -12..-15

так що дизелі бувають різними

• 0

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 11:59

а ще я тобі скажу що в цьому дизелі стоїть електропідігрів тосола погружними свічами накалу сумарна потужність більше 500Вт. і машина реально гріється ну може краплю гірше за бензинку ....

Читав якось, що в деяких сучасних дизелях один з каналів ОР проходить через випускний колектор, що дозволяє прогріти дизель за декілька хвилин. Після досягнення робочої температури, ОР йде в обхід колектора. Всіх нюансів не знаю, але фіча прикольна)

• 0

Maks2002

Maks2002

Авторитет

• Сообщений 6727
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 12:02

bazl, ну у мене тосол проходить через ЕГР тим самим охолоджуючі його і певно трохи нагріваючі саму ОР ))  але в швидкий нагрів так само вірити не треба бо Т вихлопних газів дизеля десь 200-400грд (холостий - під навантаженням)

• 0

bazl

bazl

Авторитет

• Сообщений 12337
  •  

Опубликовано 24 Ноябрь 2017 - 12:04

але в швидкий нагрів так само вірити не треба бо Т вихлопних газів дизеля десь 200-400грд (холостий - під навантаженням)

Ну якщо в колекторі зробити розгалужену сітку каналів, то навіть 200 грд швиденько нагріють.

• 0

2 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых