взув цвяхи! Сьогодні +10, а я приготувався до лютої непогоди!
зараз тоби пояснють шо усэ добрэ.. цэ ж БЭСПЭКА!.. О!...
Изменено: Alex Эвакуатор, 03 Декабрь 2017 - 12:15
Опубликовано 03 Декабрь 2017 - 13:00
Прийшов вчора кум, мясо зїли,чачу випили, машина на літній.Глянув прогноз.
Прикупив мяса, свіжовигнану чачу поставив в холодильник, запросив кума.
Будемо в неділю міняти, якщо зможемо, а якщо ні, то в понедідок, або у вівторок шиномонтажник заробить 100 грн.)))
Я олень? +10 і дощ.а оленей ещё хватает на летней
Опубликовано 03 Декабрь 2017 - 13:36
Я олень? +10 і дощ.перечитай пости вище уважно. У вас напевно ще снігом і не пахне. А ось де вже випав сніг і є приморозки, там і є олені на літній і їх не мало.
Опубликовано 03 Декабрь 2017 - 21:56
-2 и снежка насыпало уже сантиметров 15
Опубликовано 04 Декабрь 2017 - 00:29
Рано еще (с)
Опубликовано 04 Декабрь 2017 - 08:33
Порада тим хто з кумом і чачою перезувається.З мого гіркого досвіду.Зимою болт любить не відкрутитися.Зломав я рідного ключа.Мороз,добре шо білий день був,десь через годину мужик зупинився з хрестообразним правильним ключом.Вот він мені і здав секрет.Болт чи гайку змастити мідним салідолом перед закручуванням і не пожаліти грошей на хороший хрестообразний кдюч і не тримати його в гаражі ,а з собою возити.Від того часу так і роблю.
Опубликовано 04 Декабрь 2017 - 09:21
А если графиткой?
нормально
Опубликовано 04 Декабрь 2017 - 09:45
Рано еще (с)
![]()
Обожнюю такий від з вікна.
Бо, зазвичай, це значить, що я їду під Полтаву катати на сноуборді.
Зранку десь +8. Всі вихідні дощ.
Порада тим хто з кумом і чачою перезувається.З мого гіркого досвіду.Зимою болт любить не відкрутитися.Зломав я рідного ключа.Мороз,добре шо білий день був,десь через годину мужик зупинився з хрестообразним правильним ключом.Вот він мені і здав секрет.Болт чи гайку змастити мідним салідолом перед закручуванням і не пожаліти грошей на хороший хрестообразний кдюч і не тримати його в гаражі ,а з собою возити.Від того часу так і роблю.
Зі мною вже в третю машину подорожує рідний ключ від вухатого Запорожця + кусок хромованиї труби (стрижень від сідла велика аля Мінськ). Завжди чудовий результат. Бувало й стрибав на ньому. Рідні ключі шо Опеля, шо БМВ, у порівнянні з ним, фігня.
Болти також мажу чимось (що під рукою трапиться).
А если графиткой?
Мені подобається суміш нігролу і літолу. Маленька баночка цієї каки завжди в чемодані є. Всі різьби нею мажу.
Опубликовано 04 Декабрь 2017 - 09:57
Обожнюю такий від з вікна.
ось тут ще кілька фото. таки гарно, насипало десь 15-20см снігу )) по Львову комунальники спрацювали на трієчку, але таки спрацювали. правда перевал на Закарпаття стоїть мертво, казали по радіо що доведеться ночувати в дорозі тим хто там застряг. Одноклубник наш Коматоз вертався з Вінниці до Львова то мусив заночувати в Тернополі бо так само ризикував ночувати в машині в дорозі, а він з малою дитиною.
Зі мною вже в третю машину подорожує рідний ключ від вухатого Запорожця
а я придбав суцільний вороток force і з поворотною головкою, також форце, плюс правильну головку форсе на 6 граней (а не на 12) і я своєю масою в 100+кг на ньому пригав )) Під настрій мастив колісні болти маслом отработкою. буквально 1-2краплі на різьбу. До речи, якщо вже заморочуватись смазкою то варто також мідною змастити саме посадочне місце диска на ступицю, бо також там інколи любить дуже сильно прикипіти, а точніше приржавіти ))
Опубликовано 04 Декабрь 2017 - 10:36
ось тут ще кілька фото. таки гарно, насипало десь 15-20см снігу )) по Львову комунальники спрацювали на трієчку, але таки спрацювали. правда перевал на Закарпаття стоїть мертво, казали по радіо що доведеться ночувати в дорозі тим хто там застряг. Одноклубник наш Коматоз вертався з Вінниці до Львова то мусив заночувати в Тернополі бо так само ризикував ночувати в машині в дорозі, а він з малою дитиною.
Я в минулу середу після роботи їздив до Полтави (десь 100 км), то туди дорога була просто мокра. В самій Полтаві скрізь теж було мокро, окрім пагорба де був кабак, до якого, власне, я і їздив (там товариш на концерт ходив). На цьому пагорбі була просто прекрасна ожеледиця.
А от назад застав всякого. Спершу ожеледиця, досить сильна, потім сніг. Шиповка допомогла нормально доїхати. В місті вже було посипано.
Цуцик тієї ночі вперше в житті побачив сніг.
а я придбав суцільний вороток force
Просто мій ключ від Запорожця в мене вже був.
Опубликовано 04 Декабрь 2017 - 10:44
Прикольный собакин.
Це вже другий лабрадор в моєму житті. перший прожив зі мною 12 років зі своїх 14-ти.
І нарешті підготовив грунт в сім'ї для нового цуцика (бо це проблема була, жінка не дуже собак любить, але з донькою на пару опір було подолано). В червні знов взяли щеня:
Ще, правда, взимку жив в мене дворняга Джек. Підібрав восени. Але навесні мав на тиждень поїхати і віддав брату в село. А він втік.
Опубликовано 04 Декабрь 2017 - 10:50
Вчера около восьми вечера возвращался с дачи друга из-за Гостомеля.
Видимость поганая (жена сказала - "Звездные войны" в 3D), под колесами каша. Поток идет от 45-50, до 70. Только 4 джипа "прошелестели" около сотни...
Изменено: Black Cat, 04 Декабрь 2017 - 10:51
Никто не сделает человеку так плохо, как он себе сам.
Опубликовано 04 Декабрь 2017 - 12:00
Вчера около восьми вечера возвращался с дачи друга из-за Гостомеля.
вчера же возвращался с той стороны после 13.30...
тогда еще и видимость была чудесная и каши никакой,
но на пол-пути до кп пуща-водица все стало колом
развернулся и пошел через ирпень - прошелестел без проблем
Опубликовано 04 Декабрь 2017 - 12:43
Я болти антипригарною пастою для свічок накалу змазую, все гарно,ще ніодин не закис.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых