Гости очень благодарны за приглашение, вкуснейшую еду и теплую компанию
Сутки на природе как глоток свежего воздуха после раскаленного города.
Особое спасибо от спины за предоставленные лодку и весла...
Опубликовано 21 Июнь 2016 - 09:58
Особое спасибо от спины за предоставленные лодку и весла...
![]()
Як тільки спина перестане про себе нагадувати-заїздіть ще.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 21 Июнь 2016 - 14:38
Андрей Михайлович...а что к Вам снова стали пускать по суше?
или Вы лодку предоставили на 6-м РОПе...и поэтому спина у гостей болит...
?
Вітаю Вас Денис Сергійович)
Ні,по суші до нас зараз добиратись проблематично.Всі,крім однієї дороги через полігон перерито.На не переритій дорозі КП Nської частини з цілодобовим чергуванням озброєної варти.Пробиватись через них-мрак.Може щось зміниться до осені-не знаю.
Вся ця катавасія співпала з моїм подорожуванням човном,тому мене поки що не торкнулось.
Нормальні гості,ставлять авто на парковку в Ржищеві,або на маршрутці час з Видубичів до Ржищева.З Ржищева або самі добираються арендованим катером,або я перевожу через Борисфен.Або ж човном йдуть з Києва прям на місце.
Вам же з Вованом-взагалі повинно бути соромно!Мати човен під двигуном пятнашкою-дві години ходу з Києва мальовничими берегами рідної річки...Це тобі не по занюханому Єгипту з ОЛ та ласкою з мастами шастать!))
Треба Вам якось прогуляти Ваш катерок до ниших Палестин.)
ЗІ Гостям,(щоб горілка швидше виходила)на час рибалки видається "Казанка М" під веслами,але з мотором на транці...Ну щоб життя малиною не здавалося,та відпочинок більш активним видавався
Изменено: Юстас, 21 Июнь 2016 - 14:40
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 29 Июнь 2016 - 20:01
Прохитався на хвилях всі чотири дні Святкування Основного Закону України...
Лєпотааааааааааааааа!)Водичка тепленька,пиво прохолодне.Клас!
В прилові цілий окуняра і ще один судачило грам на 200!!!
Одним словом-відпочив і...риба теж відпочивала.
У нас з собою було,але ми не зловживали)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 03 Июль 2016 - 16:46
Був 29 червня з старшеньким синашем Владом,на своїх грядках.
Ходив тільки в суботу.В основному перевагу віддав глибині.Жарко!
В прилові кілушний судак.
У нас з собою було,але ми не зловживали
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 11 Июль 2016 - 07:08
Мої Вітання Шановній громаді!З Днем Рибака.
Звичайно,що був на своїх грядках 7/10липня з синашем Сашком та Ламбрускою.
В прилові...
Окунь просто шаленів і не пагано брав на салмовскі приманки.Розмір був берибельний.
Зрозуміло,що до святкування були приготовані рибні страви.Були котлети з щуки,само собою уха,ну і куди ж без копченого до пива?)
Святкували в тісному колі сусідів/друзів по берегу.Трохи накрапав дощик,-святкового настрою не зіпсував.
Вихідні минули як одна хвилинка.Стрімко!
У нас з собою було,але ми не зловживали!)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 18 Июль 2016 - 10:10
Був на своїх грядках з 15 по 17липня.
Спека)
Ходив по фарватеру від 33 до 49 знака.Шукав сома,та судака з шучкою).
Не без результатно,але...забрав тільки одного судачка-кілушного.Всіх інших топив-неберибельні!
Ще в прилові було з півдесятка гарних окунів.Всю рибку закоптили та схарчили під пиво...
Вудкою під берегом бере гарний красноп.Клює взаброс)
У нас з собою було,але ми не зловживали)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 26 Июль 2016 - 10:42
Був знову на своїх грядках.
Ловиться щучка,окунь,судак-маленький.
два дні на природі промайнули швидко...
Хочеться ще)
Звичайно,що у нас з собою було,але ми не зловживали)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 26 Июль 2016 - 21:11
Valera,
Ні,у нас дохляка немає.Хіба що промисловики з сітки дохляка викинуть...Звичайно,що КВХ цвіте,але на стрімнині біля Києва-нормально.Водичка прозора-купатись одне задоволення.
Сусіда в Сорокошичах взяв з лодки сома на воблер-90кг! Каже,40 хвилин і дядя здався....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 27 Июль 2016 - 07:56
Привіт рибакам.На останній рибалці окзалось шо мої катушки і жилки на них сильно устали від старості.Катушки куплю в магазині,а жилку заказав на ібеї таку http://www.ebay.ie/i...=STRK:MEBIDX:IT
Які особливості користування такою жилкою,чи я зробив помилку і треба було брати звичайну?Заказав 0.35,умови користування морська вода,спінінг.
Arbeit macht frei
Опубликовано 27 Июль 2016 - 21:50
шо бороду мокру не розмотаєш.Правда?
Не правда.При бажанні розплутується будь яка борода.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Август 2016 - 12:49
Був на своїх грядках 29-31 липня 2016 з синашем Сашком.
Спєка неможлива,але коли йдеш човником по воді зі швидкістю сорокєт.То не так вже й спекотно.По дорозі декілька разів зупинялись скупнутись на Дніпровських островах,та й просто посеред Борисфена.З яхт-клуба "Оболонь" до Спасо Преображенської церкви в селі Гусинці-2.5години ходу з заїздом в Українку(поласувати морозивом ).
Ну,то все лірика.
Рибачили в тяпницю вечором, всю суботу та ранок неділі.
В суботу зранку причепився на кукан берибельний судачок.(піджарили,схарчили з пивом).
В неділю зранку,прям біля входу в Спасо Преображенську церкву причепилася(на карасика) щучка.
Я її закоптив серед лящів і відвіз на Київ друзям до пива.Одним словом-закуска була смачною і...тільки мелькнула!
Дякуючи що була гарна погода-накупались донесхочу,позасмагали.
Само собою,у нас з собою було але ми не зловживали!
ЗІ
Переходив один з моїх сусідів човном Дніпро...
Коли раптом дивиться-перепливає Дніпро єнот!
Не довго думаючи-оглушив єнота лопатою і кинув в човна.Привіз до себе в табір.Посадив поки що в клітку.
Має бажання приручити.Звірятко вже п'ятий день сидить в клітці.Спочатку не їло-очунювало,звикало до оточення,розпорядку,людей та двох собак(вівчарка та невелика дворняга).Зараз єнот трощить все,що покладуть в клітку-печиво,борщі,каші.Почувається нормально.
Зовсім молоденький.
Ось.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Август 2016 - 13:00
ЗІ
Переходив один з моїх сусідів човном Дніпро...
Коли раптом дивиться-перепливає Дніпро єнот!
Не довго думаючи-оглушив єнота лопатою і кинув в човна.Привіз до себе в табір.Посадив поки що в клітку.
Має бажання приручити.Звірятко вже п'ятий день сидить в клітці.Спочатку не їло-очунювало,звикало до оточення,розпорядку,людей та двох собак(вівчарка та невелика дворняга).Зараз єнот трощить все,що покладуть в клітку-печиво,борщі,каші.Почувається нормально.
Зовсім молоденький.
Ось.
Соседу не жалко енота ? Нафига такое делать то.....
Опубликовано 01 Август 2016 - 13:38
Соседу не жалко енота ? Нафига такое делать то.....
Єнот-це звичайна єнотовидна собака...
Паганого в тому,щоб приручити тварину-нічого не бачу.Всісвійські тварини колись були прирученими людиною.
Чесно кажучі,мені більше шкода отих домашніх диванних псів,що дамочки таскають з собою скрізь куди не попадя.А в мого товариша-єнот як жив в тому місці,так і буде там жити.На природі,в тому ж місці де і народився.Не захоче жити поруч з людиною-піде жити окремо.
До речі.В тих місцях де рибачу-єнотів просто безліч.Щось залишати їстівне без нагляду-не можна.Поцуплять.Також з обережністю залишаю щось з сучасних виробів.Легко можуть вкрасти,шльопки,кросовок(в мене таке було)-кудись затягти,бо подобається запах(дякуєм браттям Китайцям).Через два роки-принесли кросовок назад.Але ж образливо!!!Я тільки купив сину взуття-як наступної ночі його вкрали єноти.Прийшлось після рибалки їхати купувати ще одну пару взуття!)
Изменено: Юстас, 01 Август 2016 - 13:44
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Август 2016 - 13:42
Єнот-це звичайна єнотовидна собака...
Паганого в тому,щоб приручити тварину-нічого не бачу.Всісвійські тварини колись були прирученими людиною.
Чесно кажучі,мені більше шкода отих домашніх диванних псів,що дамочки таскають з собою скрізь куди не попадя.А в мого товариша-єнот як жив в тому місці,так і буде там жити.
Лопатой по голове и в клетку - очень гуманно. Ни разу не плохо.
Опубликовано 01 Август 2016 - 14:33
Лопатой по голове и в клетку - очень гуманно. Ни разу не плохо.
Нормально Паша...Нормально.А враховуючі те,що тварина може виявитись хворою на сказ-і потрібно.
Ти ж начебто рибку тролиш на воблера з гаками? А полюєш мабуть набоєм з дробом?Це звичайно більш гуманний спосіб.Гачки в тебе бархатні,а набої з снодійним.Рибу ж ти кидаєш на сковорідку з розпеченою олією.І це по твоєму гуманно?Мені здається не гуманно.
Охота,рибалка,війна-це те місце де виживає(або залишається на волі) сильніший-хитріший.Так було,є і буде завжди!
Тому...В товариша з зброї була лопата-вона й була використана.В єнота була можливість використати зуби.
Один з них переміг.
Виправдовувати,чи тим паче засуджувати-не візьмусь.Товариш мисливець.З якою ціллю приручає єнота-не знаю.
Тварина нагодована,чистенька.Синьоока.
Сезон полювання на єнота з листопада по лютий.Цей єнот не вбитий на полюванні,а сидить в клітці живий здоровий.Як і тисячі його братів по всьому світі сидять в клітках зоопарків.
Тому все гуманно і все добре.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Август 2016 - 14:48
Нормально Паша...Нормально.А враховуючі те,що тварина може виявитись хворою на сказ-і потрібно.
Ти ж начебто рибку тролиш на воблера з гаками? А полюєш мабуть набоєм з дробом?Це звичайно більш гуманний спосіб.Гачки в тебе бархатні,а набої з снодійним.Рибу ж ти кидаєш на сковорідку з розпеченою олією.І це по твоєму гуманно?Мені здається не гуманно.
Охота,рибалка,війна-це те місце де виживає(або залишається на волі) сильніший-хитріший.Так було,є і буде завжди!
Тому...В товариша з зброї була лопата-вона й була використана.В єнота була можливість використати зуби.
Один з них переміг.
Виправдовувати,чи тим паче засуджувати-не візьмусь.Товариш мисливець.З якою ціллю приручає єнота-не знаю.
Тварина нагодована,чистенька.Синьоока.
Сезон полювання на єнота з листопада по лютий.Цей єнот не вбитий на полюванні,а сидить в клітці живий здоровий.Як і тисячі його братів по всьому світі сидять в клітках зоопарків.
Тому все гуманно і все добре.
Рыбу ловлю, да. Охотой не увлекаюсь - жалко животных. Убивать ради развлечения, лично я не понимаю. Что тут поделаешь?
И да, ем мясо и совесть не мучает - потому, что это необходимо.
Каждое животное проверять на "сказ" лопатой по голове? )
Тут можно спорить долго, и все равно останется каждый при своем мнении.
И к слову, если бы увидел такую картину и какой-то нормальный человек в воспитательных целях проверил бы и его на "сказ", даже бы не подошел.
Опубликовано 01 Август 2016 - 14:55
!Pivas!,
Впертий ти Паша...Я теж полювання не люблю-животінку жалко.
Заміни лопату на підсаку та заспокійся.Лопата-це був єдиний спосіб "вимкнути"/вполювати хижака.
Ти ж щуку не береш голими руками без підсаки і в пащу(коли заковтне) до неї за воблером не лізеш пальцями/руками,а обценьками/пінцетами/зажимами???
Звичайно,що воблер/блешня,гачок виглядає меншим за розміром-але той самий інструмент як і лопата.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Август 2016 - 16:51
Каждый при своем
![]()
Так он еще и браконьер
. Охота то запрещена.
Ох ти і тіп!
Охота-це коли вполював!А людина хоче приручити...
Немає на меті-збагатитись,або отримати єнота в споживання як кінцевий продукт.
Товариш хоче з єнотом поріднитись,побрататись,потоваришувати.В крайньому випадку використати в собачій упряжці зимою
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Август 2016 - 17:09
Гжегош,
Любов зла!
Мені самому цікаво,що з цього вийде....
Изменено: Юстас, 01 Август 2016 - 17:10
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Август 2016 - 17:44
Привет рыбацюгам и не очень...
Был в субботу вечером на Десне...полный О! Что только не пробывали, нифига.
Потом перебрались на Днепр, просидели до 3:40 и так же словили..ни-фи-га. Жарко даже ночью.
У соседей такая же беда.
говорили на 1-м шлюзе нормалььно отловились белой - небыл не знаю.
Вот так вот.
Будем ждать...
Опубликовано 02 Август 2016 - 06:36
Привет рыбацюгам и не очень...
Был в субботу вечером на Десне...полный О!
Что только не пробывали, нифига.
Потом перебрались на Днепр, просидели до 3:40 и так же словили..ни-фи-га. Жарко даже ночью.
У соседей такая же беда.
говорили на 1-м шлюзе нормалььно отловились белой - небыл не знаю.
Вот так вот.
Будем ждать...
Говорил - пошли на пивко
Я в отпуске попробую отловиться по карасю на проверенном месте (Черноморка (Очаков)).
Опубликовано 02 Август 2016 - 07:34
Як рука?Вудку(чарку) тримає?)
Привіт. Не дуже, болить, не розгинається. Але спіннінга можу закинути....ну чарчину канєш можу
Говорил - пошли на пивко
Я в отпуске попробую отловиться по карасю на проверенном месте
(Черноморка (Очаков)).
Паш...
Знакомый со своей детворой тоже ездил..куда то на секретку...отловился карась, карп...
Опубликовано 02 Август 2016 - 09:57
спіннінга можу закинути....ну чарчину канєш можу
"Сєня!!!Бережи руку!"
Купив засіб "Ураган"-хочу видалити очерет перед вимосткою.Очерет років за п'ять підійшов впритул,я його викосив-зараз пішли молоді пагони.Буду обробляти,та знищувати на ділянці в 1сотку.
http://www3.syngenta...ges/uragan.aspx
Останні роки Канівське навесні не спуськають.Так би викопав коріння очерету вручну.
Ремонт,Консультації,
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых