Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Ура! Карась пошел!Сезон рыбалки открыт!

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
3601 ответов в теме

ShpaK

ShpaK

Дока

• Сообщений 716
  •  

Опубликовано 16 Октябрь 2016 - 17:10

Улов-дай Бог каждому! А я купил десяток угрей, сорри, вьюнов, пойду их купать в понедельник днем. Кстати, дед мне рассказывал, что по поведению этих самых вьюнов можно определять клев-если лежат тихо на дне банки-можно пить дома :) и не рыпаться, а если активно плавают поверху-бегом на рыбалку! Кто-нибудь слышал такое?
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 16 Октябрь 2016 - 19:05

А я купил десяток угрей, сорри, вьюнов, пойду их купать в понедельник днем. Кстати, дед мне рассказывал, что по поведению этих самых вьюнов можно определять клев-если лежат тихо на дне банки-можно пить дома :) и не рыпаться, а если активно плавают поверху-бегом на рыбалку! Кто-нибудь слышал такое?

Саня вітаю.

Вьюн-це спогади дитинства.Повсякчас на літніх канікулах відпочивав з братом у баби в селі.Село в Чернігівській губернії неподалік Батурина протікає поруч р.Сейм.

Після повені на Сеймі ями заповнює вода і стоїть повсякчас все літо+канави меліоративних каналів...

Скільки там того в'юна було!!!-Тьма.Береш климню і гайда на луг по всіх водоймах.

"Надавить" піввідра в'юна в перемішку з карасями та щупаками,для хлопчаків 10-12 років,було раз плюнуть!!!

Смачніше в'юна як насмажити може бути тільки сом!

Дід про в'юна правду каже)

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Деныч

Деныч

Авторитет

• Сообщений 2041
  •  

Опубликовано 17 Октябрь 2016 - 13:55

IMG_1512_500.jpgi.gif

Паш, воблер зачотный!!! Salmo?

• 0
CheBurashka

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 17 Октябрь 2016 - 14:30

Паш, воблер зачотный!!! Salmo?

Та не, какой-то китайский :ad_new: . Есть пару китайский воблерков которые работают на-ура! Этот из той серии. В основном ловлю на другой, у того заглубление до 1,5 метра, у этого до 3-х.

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 23 Октябрь 2016 - 12:18

Зустріч з мистецтвом...

Як завжди,в тяпницю-рвонув на свої грядки порибалити...

В'їхав в селище Сошників і в активному драйві побачив митця за роботою...Так як це було незвичайно,то спочатку не зметикував і проскочив повз.Але оговтався,розвернувся і поспілкувавшись зробив світлину процеса.

dsc04905.jpg

До Спасо-Преображенської церкви в Гусинцях-буднього дня не пускають.На КПП стоять вартові-йдуть навчальні стрельби.Пробирався заячими тропами-благо розмір Джимніка цьому якнайкраще сприяє.

На берег прискочив в тяпницю ополудні.Швиденько розтопив попелюшку,запалив холодильник,нашвидкоруч наварив юшки(переобідав),озброїв човна і рвонув на свої грядки...

До вечора надибав три покльовки.Одна поїхала зі мною на кукані,

а дві як на світлині (після фотосесії)-втопив!

dsc04907.jpg

Ще навечір п'ятниці піднЯвся вітер.

В суботу ж зранку-Дніпро і плавні вкрило "Балтійською" хвилею...

Прокинувся зранку-зробив сніданок.У човна з собою кріп з чаєм...

Йду до човна-стоїть авто Москвич-пиріжок.На даху прикручено надуваху.Погомоніли з мужиками-вони оглянули акваторію,хвилю і...

Розвернулись та поїхали додому-не ризикнули виходити на воду.

Крепко вдягаюсь,щоб вітер не пролазив під одежу-вдягаю рятувально-підтримуючий жилет і сідаю в танцюючого на хвилях човна.

Віддаю швартов і йду на свої грядки.Кручусь між островами,на звалах в надії на борзу клюваку.Майже до обіду перечіплявши весь арсенал приманок і пройшовши всі перспективні місця-ОП.

Але,вперся.Пішов по другому колу і таки реалізував дві берибельні клюваки які посадив на кукан.За два дні мав і на юшку і на посмажити.

dsc04908.jpg

В кишені зателенькав телефонний апарат і Ламбруска сповістила-сьогодні в Палаці "Україна" дає концерт група "Машина Времени"...І якраз є два квиточки,на це дійство...

Спокуса перенестись від холодносвинцевих хвиль Борисфена на концерт знакового гурту і побачити не менш знакового фронтмена...,не залишила мені шансів.Дав добро,що встигну телепортуватись)) до Києва!

Потихеньку,тролінгуючи доплигав по пінних хвилях до будиночка.Склав рибацький реманент,поголився,привів себе до ладу і "прям з корабля на бал" поїхав на концерт.І хоча початок був о 7 вечора,вдало проскочив Південний міст-був вчасно.

Дійство було захоплюючим,і вже в середині вся зала включаючи партер звівшись на ноги-ревіла від захоплення та задоволення.

Був вражений не стільки текстами нових ,та виконанням старих пісень,як тим-з яким задоволенням працювали музиканти.

Одним словом-справжній сейшн...

Отут викладу концерт на Майдані.Схоже.

Спойлер

Підсумую...

День 22 жовтня 100% залишиться незабутнім.Все стисло по часу і дуже контрастна зміна декорацій.З уловом...з плавнів...одразу в Палац-такого в мене ще не було!))

Всім дякую за увагу.

Миру і Добра!

Ты помнишь как всё начиналось Всё было впервые и вновь Как строились лодки и лодки звались Вера Надежда Любовь Как дружно рубили канатыИ вдаль уходила земляИ волны нам пели и каждый пятыйКак правило был у руляЯ пью до дна за тех кто в мореЗа тех кого любит волна За тех кому повезёт И если цель одна и в радости и в горе То тот кто не струсил и вёсел не бросил Тот землю свою найдёт Напрасно нас бури пугали Вам скажет любой моряк Что бури бояться вам стоит едва ли В сущности буря пустяк В буре лишь крепче руки И парус поможет и киль Гораздо трудней не свихнуться со скуки И выдержать полный штиль Я пью до дна за тех кто в море За тех кого любит волна За тех кому повезёт И если цель одна и в радости и в горе То тот кто не струсил и вёсел не бросил Тот землю свою найдёт Я пью до дна за тех кто в море За тех кого любит волна За тех кому повезёт И если цель одна и в радости и в горе То тот кто не струсил и вёсел не бросил Тот землю свою найдёт Землю свою найдёт землю свою найдёт

Изменено: Юстас, 23 Октябрь 2016 - 13:02

• 0

Ремонт,Консультації,

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 29 Октябрь 2016 - 16:26

Покоряли сегодня р. Тетерев. Товарищ поцмал маленького щуренка грамм на 400.

Я от 0 отошел, но не далеко  :sm13_:

IMG_1551_500.jpgi.gif

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 30 Октябрь 2016 - 16:28

Видалась нагода відвідати свої грядки 28та 29 жовтня.

Зібралися з синашем Сашком і потулили...

Передавали вітряну погоду.Так і сталося-високі хвилі ті різкий вітер дещо обмежував пересування по акваторії Канівського Вдсх.

dsc04910.jpg

До вибриків природи ми з Сашком звичні.Вдягнені тепло,та правильно.Але все одно-холодний вітер так і поривається залізти під одежу...Повітря максимум+5,водичка теж має таку температуру.

Відходили всю тяпницю,результат-щупак в кіло...

Пішов я зранку суботи...Вимочив мене дощ,обкидало градом.Чіплятись за приманки рибоід не хотів.

Рибацугоконкуренти плюнули на щуку і стали на окуня.Окуня багато.Деякі за день по відру набили...

Я ж проходивши ранок суботи до обіду-не міг похвастатись зовсім нічим.Душу гріла тільки п'ятнична хая,що гуляла на кукані біля бази.

Пообідали і пішли шукати щастя водами Борисфена з Сашком...

Якось воно так вийшло,що Саня мене весь ранок допікав,що хоче ловити рибу поплавчанкою з берега...

Синок-кажу,-хвиля і вітер такі,що й поплавка з снастями обірвуть!Давай зі мною на хижака!!!

Пообіцявши,що почеплю йому на прут воблера карасика-відплигали човном по хвилях від берега...

Чіпляю,я йому значить "карасика в окуньовому кольорі".Рідко в мене на нього бере,але буває...

Пройшли ми метрів з двісті.Під нами глибина 3.5 метри і навколо куширики.

Краєм ока бачу,як сіпнувся від удару хижака в Сашкових руках прут.Не переживаю.Перед тим як дати Сашку в руки прут-відрегулював фрікціон катухи,щоб пацан зміг замучити покльовку будь якого розміру.

Сашко кричить-Тато-єсть!!!

Співає фрікціон.

Виматую свій прут і керую операцією по вилову хижачки,що порушила наш спокій.

Розвертаю човна боком до хижачки-щоб Сашку було зручно підвести,а мені взяти підсакою хижачку.

Щука дає підвести себе до човна і не підходячи на відстань підсаки-різко йде під човна на глибину.

Фрікціон співає,я заспокоюю молодого спеціаліста,що перемога буде за нами,якщо не втрачати оптимізма)

І ось таки щука нагулявшись під човном стомилась-вийшла на поверхню і я хвацько її загнав в підсаку!!!

Моїй і молодшого спеціаліста радості не було меж.

Я від щирого серця поздоровляв колегу з уловом і трусив його правицю в дружньому рукостисканні!!!))

Одразу ж було вирішено зробити світлину на тлі трохвея)

dsc04911.jpg

Пізніше ваги показали що в трофеі трохи більше 2кг!

Тільки ми видрали з пащі воблера і всадили гостю на кукан,як вперіщив гарний дощисько.

Благо неподалік була плавдача знайомих-до якої ми вдерлись не знижаючи ходу(Саня той взагалі на ходу з човна в плавдачу заскочив))

Господарі спитали-чи всі документи в мене є на мій плавзасіб та вилов водних об'єктів?)

Дістав з кишені флягу з коньяком-одразу було вичерпано всі питання.Сашку з цієї ж кишені перепала плитка молочного шоколадуз горіхами)

Під неспішну бесіду,обсушились та обігрілись на гостинній плавдачі.Як тільки дощ вщух.Одразу ж знову вийшли на воду...

До вечора виходили ще одну кілушну хайку...

Прийшли на базу по темночі і в своєму будиночку влаштували банний день.Після-приготували смачнопоживну вогняну вечерю і присвятили вечір перегляду "Перл Харбор"  з Алек Болдуін.

На ранок неділі зібрались,і поїхали до дому...

Свято на воді відбулось)

У нас з собою було,але ми не зловживали)

Изменено: Юстас, 30 Октябрь 2016 - 16:29

• 0

Ремонт,Консультації,

futbolfans

futbolfans

Авторитет

• Сообщений 6544
  •  

Опубликовано 30 Октябрь 2016 - 18:02

Юстас, :sm302: Я так думаю , что таких как ВЫ нужно заносить в красную книгу  :hi:  

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 30 Октябрь 2016 - 21:25

futbolfans,

Дякую за теплі слова...Але насправді,на воді,народу багато.Не так звичайно багато як хотілось би-але є...

Кожен сам собі злобний Буратін-просто кожен по своєму)

Моєю заповітною мрією є відновлення судохідства Дніпром.Відновлення пасажиро та вантажопотоку.

Щоб відпочинок,та відношення до річки(до всіх річок) набули загальнодержавного значення та підтримки громади.

Популяризацію,повагу,та заохочення до відпочинку/оздоровлення на рідній землі-потрібно відроджувати.

Якби в мене був хист до письменництва-міг розповісти безліч побаченого в природі.

Настільки багатого природою місця як Наша Україна-немає ніде на Планеті!І не важливо що за вікном-сонце,сніг чи вітер з штормом.

Хотілося,щоб кожному пощастило торкнутись того,що оспівується в народних піснях....краси нашої землі...

• 0

Ремонт,Консультації,

futbolfans

futbolfans

Авторитет

• Сообщений 6544
  •  

Опубликовано 30 Октябрь 2016 - 22:14

Мелеют реки Украины  :faceoff:  :angry: Десну по колени можно перейти . Днепр как упал ...цветёт ...Когда чистить будут ...?

Изменено: futbolfans, 30 Октябрь 2016 - 22:15

• 0

ANDY

ANDY

Авторитет

• Сообщений 34596
  •  

Опубликовано 30 Октябрь 2016 - 22:18

Юстас, в такую погоду и волну блеснить... это заслуживает уважения  :sm302: 

Я б ни в жизнь не рискнул :sm13_:  

"Имануил Маркович, когда Вам было столько сколько мне, как часто Вы слушали тех, которым было столько сколько Вам?" (с)

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 31 Октябрь 2016 - 09:08

Днепр как упал ...цветёт ...Когда чистить будут ...?

Як би це правильно донести...

Поки річка (стала озером)зарегульована-буде цвісти постійно.Течії нема.

в такую погоду и волну блеснить... 

Я б ни в жизнь не рискнул :sm13_:  

Нормально...-"щучья погода"... :ad_new:

Чим більший вітер і хвиля-тим краще клює. :sm13_:

• 0

Ремонт,Консультації,

Black Cat

Black Cat

Авторитет

• Сообщений 879
    Opel Vectra A C18NZ '93
  •  

Опубликовано 31 Октябрь 2016 - 18:07

Дед рассказывал, что где-то около 50го года, он где-то в районе Днепра на блесну выловил стерлядку...

Эх, последний раз на рыбалке был лет 20 назад  :ac: ...

• 0

Никто не сделает человеку так плохо, как он себе сам.

Гжегош

Гжегош

Авторитет

• Сообщений 812
  • Гос. номер:9358
  •  

Опубликовано 01 Ноябрь 2016 - 09:31

Ну я ещё помню, как сосед в 80 году (прибл) севрюгу поймал, на уху приглашал. Сеткой правда...

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 01 Ноябрь 2016 - 14:39

Black Cat,Гжегош,

Преданья старіни суровой) 

• 0

Ремонт,Консультації,

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 02 Ноябрь 2016 - 12:42

Преданья старіни суровой

+1 :sm13_:

• 0

18+ тільки для повнолітніх

Спойлер

Я - атеїст, але атеїст Київського Патріархату

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 06 Ноябрь 2016 - 11:23

Мої вітання всім рибацугам на воді і тим хто слідкує за подіями з дивана,але теж мріє на воду!)

Був на своїх грядках з синашем Сашком 4 та 5 листопада...

4листопада прискочили в обід на місце.Вдалося походити тільки до 16:30-швидко падає на Планету ніч.Годинники переведені на зимовий час.Спіймати вдалося тільки облизня.

Ранок 5 листопада був морозним та вітряним.Ми з Сашком поснідали,тепленько вдягнулися і пішли на воду...

День видався гарним,сонячним.Спочатку було холоднувато,але по мірі того як сонечко котилось по небосхилу-теплішало.По обіді ми в човні на всю катушку насолоджувались сонячними ваннами та справжнім Дніпровським загаром.Це мабуть було б самою визначною подією дня.Бо на мої приманки рибка відмовлялась брать.Та й що тут скажеш-йду по глибині 5-6 метрів і бачу кожен куширик чи листочок на дні.

Проходивши до часу дня,облазивши всі плавні та глибини в пошуках покльовки,-а зась!

Майже змирившись з ганебною поразкою...Чіпляю на прут воблер Халко "Соркірер 68" в кольорі "пічкур"...Йдем гарним звалом з перемінними глубинами дном-одним словом(для впіймати хайку)-те що доктор прописав.

Пройшовши метрів 300 з подивом відчув як у моїй руці сіпнувся прут і хтось,з глибини намагається вирвати його!)Команда в особі молодшого помічника хвацько вимотала свій прут і взяла в руки підсаку.Після не дуже тривалої боротьби давноочікувана клювака звалилася в підсаку...Екземпляр в 1.5кг. сподобався всьому екіпажу)

dsc04914.jpg

План виконано,задоволення отримано-свято відпочинку на воді не зважаючи на холоднечу відбулося.

Ще трохи поскиталися в пошуках хижака,але-зась!Правду кажуть-"якщо не бере на воблера Халко-значить ні на що не бере!"))

Прийшли на базу-наварили вогняної юшки.Пообідали і майже по темночі чкурнули на столичні квартири обігріватись.

Звичайно ж у нас з собою було,але ми не зловживали!)

Всім наснаги,добра і гарного відпочинку!...

• 0

Ремонт,Консультації,

an76

an76

.

• Сообщений 4585
  •  

Опубликовано 06 Ноябрь 2016 - 14:08

Мої вітання всім рибацугам на воді і тим хто слідкує за подіями з дивана,але теж мріє на воду!)

Був на своїх грядках з синашем Сашком 4 та 5 листопада...

4листопада прискочили в обід на місце.Вдалося походити тільки до 16:30-швидко падає на Планету ніч.Годинники переведені на зимовий час.Спіймати вдалося тільки облизня.

Ранок 5 листопада був морозним та вітряним.Ми з Сашком поснідали,тепленько вдягнулися і пішли на воду...

День видався гарним,сонячним.Спочатку було холоднувато,але по мірі того як сонечко котилось по небосхилу-теплішало.По обіді ми в човні на всю катушку насолоджувались сонячними ваннами та справжнім Дніпровським загаром.Це мабуть було б самою визначною подією дня.Бо на мої приманки рибка відмовлялась брать.Та й що тут скажеш-йду по глибині 5-6 метрів і бачу кожен куширик чи листочок на дні.

Проходивши до часу дня,облазивши всі плавні та глибини в пошуках покльовки,-а зась!

Майже змирившись з ганебною поразкою...Чіпляю на прут воблер Халко "Соркірер 68" в кольорі "пічкур"...Йдем гарним звалом з перемінними глубинами дном-одним словом(для впіймати хайку)-те що доктор прописав.

Пройшовши метрів 300 з подивом відчув як у моїй руці сіпнувся прут і хтось,з глибини намагається вирвати його!)Команда в особі молодшого помічника хвацько вимотала свій прут і взяла в руки підсаку.Після не дуже тривалої боротьби давноочікувана клювака звалилася в підсаку...Екземпляр в 1.5кг. сподобався всьому екіпажу)

dsc04914.jpg

План виконано,задоволення отримано-свято відпочинку на воді не зважаючи на холоднечу відбулося.

Ще трохи поскиталися в пошуках хижака,але-зась!Правду кажуть-"якщо не бере на воблера Халко-значить ні на що не бере!"))

Прийшли на базу-наварили вогняної юшки.Пообідали і майже по темночі чкурнули на столичні квартири обігріватись.

Звичайно ж у нас з собою було,але ми не зловживали!)

Всім наснаги,добра і гарного відпочинку!...

тебе надо уже рассказы писать, молорик.

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 06 Ноябрь 2016 - 14:23

тебе надо уже рассказы писать,

Не хватає таланту,подій та поціновувачів))

• 0

Ремонт,Консультації,

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 13 Ноябрь 2016 - 17:58

Приємно визирнути у віконечко-бачити хуртовину що намела снігу майже до коліна і згадувати подіїї вчорашнього дня.

(як майже завжди)прискочили з "молодшим науковим співробітником",сином Сашком на улюблений берег в тяпницю 11листопада приблизно о 9 вечора.

Швиденько запалили в будиночку(на термометрі+4) Попелюшку і чкурнули до сусідів на гостинну вечерю...,звісно що не з пустими руками,а з гостинцями з Києва...

Поки суть да діло-погомоніли за маленькою чаркою про свої берегові справи.

Через пару годин поїхали до будиночка вкладатись на ночівлю.Приміщення нагрілось до комфортних +18...Постелилися і поснули...

Ранок...,ранок був надивовижу тихим та сонячним.На воді штиль.І тільки час по часу,розривав ранкову тишу гомінкий шум човнового двигуна або мисливський постріл...Не знаю чи передасть всю красу ранку ця світлина,але було приблизно так.

dsc04915.jpg

Швиденько відварили "трьох поросят",поснідали.Зробили з собою термос кропу,взяли переобідок та плитку шоколаду на десерт вийшли на воду.

Повітря-1,водичка+3.Ми вдягнені тепло-молодший спеціаліст взагалі в  лижному костюмі...

Скинули озброєного човна(Язь320) на воду.Двигун,(що провів ніч поруч з нами в теплі) завівся з півоберта-пустив за човном бурун і ми пішли рибалити тихими водами Борисфена.

Як завжди спитав у молодшого спеціаліста-чи буде він рибалити?Отримавши ствердну відповідь-порекомендував начепити воблера,який відзначився того разу.

Сашка був не проти.

Ідем собі тролінгуючи,роззираємо красоти Борисфена.Час по часу з очеретів то вилетить кряква,то навпаки-в очерети чкурне нирок.На воді багато чайок.

Окунь шаленіючи утворює котли.Ганяє малька.

Підходимо до того місця,де Санька хапнув того разу хайку,і....

У молодшого спеціаліста  удар,-катушка вищить і...Починаєм змагання з супротивником...

Події відбуваються за класичними законами цього жанру-я виматую свій прут.Одним різким рухом розвертаю човна тим боком,яким Сашку буде зручно заводити хайку в люб'язно підготовленою мною підсаку.

Хайка виходить на поверхню біля човна і я одразу беру її в підсаку.

Екземпляр-скромніший(800грм.)чим того разу,але я також щиро і від всього серця трясу руку молодшого спеціаліста-поздоровляючи з уловом.

Звичайно радуємось ми вдвох-але Санька більше.Це ж він нас від нуля відвів))

Робим пам'ятну світлину)

dsc04916.jpg

Чіпляєм екземпляр на кукан.І подорожуєм далі Дніпровськими плавнями...Сонечко піднялося.Температура повітря до +5.Але завдяки тому,що не було взагалі ніякого коливання повітря-було тепло.Ми з задоволенням засмагали підставляючі обличчя під ласкаві сонячні промені)

Ходили як по мілякам так і по фарватеру та по старику.Виходили з човна на острови переобідати...

Більше цього дня на мої приманки нічого не вчепилося.

Вечором вийшли на берег,де нам показали спійманого в Дніпрі карасика-вага 2.2кг.(мені теж такі на вудку попадались-тільки підняти з води ніколи не вдавалось))

dsc04919.jpg

Роззброїли ми з Сашком наш парахєд,розігріли до вогняного солянки,переобідали зібралися та чкурнули до діда на дачу...

День свята на воді відбувся,чого і Вам бажаю.

У нас з собою було,але ми не зловживали)

• 0

Ремонт,Консультації,

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 13 Ноябрь 2016 - 22:29

Дааа, карасище!! Вроде даже не видел таких ))

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 14 Ноябрь 2016 - 09:23

Дааа, карасище!! Вроде даже не видел таких ))

Теж такого не бачив)

1.5кг витягнутого 5м.удочкою-самого більшого бачив.Мається на увазі саме Дніпровського.

• 0

Ремонт,Консультації,

futbolfans

futbolfans

Авторитет

• Сообщений 6544
  •  

Опубликовано 18 Ноябрь 2016 - 19:14

Ось таку рибку ловлять а Киевi http://korrespondent...etrovoho-soma#4

• 0

Гжегош

Гжегош

Авторитет

• Сообщений 812
  • Гос. номер:9358
  •  

Опубликовано 18 Ноябрь 2016 - 22:05

Та шо-то я тех местов не узнаю... Али давно там не бывал... Но сомы там водятся, видел и слышал как был атракцион на Десёнке (почти банан) а потом сколько слов услышал, от всего сердца сказанных. :sm13_:  :sm17_2:

• 0

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 18 Ноябрь 2016 - 22:37

Ось таку рибку ловлять а Киевi http://korrespondent...etrovoho-soma#4

Жаль, что подобных особей не выпускают. Смотришь америкосов - поймали "слона" , пору фот и выпустили. А тут убыл - и хвастается... 

Хотя и рыбаки "спиннингисты" есть дермовые, которые по 50 -100 кг рыбы херячат, потому, что идет. А потом раздают всем родсвенникам, знакомым,  и знакомым знакомых... А до этого жаловались, что рыбы нет, сети, браконьеры и т.д.... 

Изменено: !Pivas!, 18 Ноябрь 2016 - 22:40

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 20 Ноябрь 2016 - 11:36

Був з синашем Сашком на своїх грядках 18-19листопада.

Хооооолодно)

Виходили в тяпницю вечір та суботу до обід....Без покльовки.

Жаль, что подобных особей не выпускают. Смотришь америкосов - поймали "слона" , пору фот и выпустили. А тут убыл - и хвастается... 

Хотя и рыбаки "спиннингисты" есть дермовые, которые по 50 -100 кг рыбы херячат, потому, что идет. А потом раздают всем родсвенникам, знакомым,  и знакомым знакомых... А до этого жаловались, что рыбы нет, сети, браконьеры и т.д.... 

Образливі твої слова Павло))

Чувак,що "вбив" сома-сам не очікував,що на нього таке щастя чекає.Це по перше.По друге-випускати неживу рибу,нелогічно.

По треттє-немає смачнішого м'яса ніж в сома.Воно смачне як жарене,варене так і копчене в'ялене...

Мені вдалося раз піймати сома майже 30кг-він був зростом приблизно 1м.70см. І от я не зможу тобі певно відповісти,що мені більше сподобалось-смак перемоги над супротивником,чи смак приготованих яств з самого сома.Так-майже половину від свого улову,я роздав рідним,близьким,знайомим.Остачу готував в різних стравах-насолоджуючись смаком риби)

Немає Павло нічого приємнішого,ніж приїхати з риболовлі та влаштувати для колег та знайомих "День Нептуна".З пивом,та рибкою приготованою методом гарячого копчіння)І не важливо що це буде-сом,карась,окунь чи щука.Зі столу змітають все))

• 0

Ремонт,Консультації,

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 20 Ноябрь 2016 - 16:17

Був з синашем Сашком на своїх грядках 18-19листопада.

Хооооолодно)

Виходили в тяпницю вечір та суботу до обід....Без покльовки.

Образливі твої слова Павло))

Чувак,що "вбив" сома-сам не очікував,що на нього таке щастя чекає.Це по перше.По друге-випускати неживу рибу,нелогічно.

По треттє-немає смачнішого м'яса ніж в сома.Воно смачне як жарене,варене так і копчене в'ялене...

Мені вдалося раз піймати сома майже 30кг-він був зростом приблизно 1м.70см. І от я не зможу тобі певно відповісти,що мені більше сподобалось-смак перемоги над супротивником,чи смак приготованих яств з самого сома.Так-майже половину від свого улову,я роздав рідним,близьким,знайомим.Остачу готував в різних стравах-насолоджуючись смаком риби)

Немає Павло нічого приємнішого,ніж приїхати з риболовлі та влаштувати для колег та знайомих "День Нептуна".З пивом,та рибкою приготованою методом гарячого копчіння)І не важливо що це буде-сом,карась,окунь чи щука.Зі столу змітають все))

Тут смотря на какие масшабы смотреть. Он не видел, что стреляет? Конечно нет смысла выпускать труп... можно было просто не стрелять в него.

Знакомые не так давно плавали на Киевском, так на драча 100 кг щуки и судака на яме набили на двоих... ЗАчем?????  Взял рыбы сколько надо тебе, остальную поймал и выпустил... А до этого жаловались на браков, сетки и т.д. А сами себя повели как говно. 

И да, 30 килограмового я бы выпустил после фотосессии. 

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 20 Ноябрь 2016 - 19:13

Тут смотря на какие масшабы смотреть. Он не видел, что стреляет? Конечно нет смысла выпускать труп... можно было просто не стрелять в него.

Знакомые не так давно плавали на Киевском, так на драча 100 кг щуки и судака на яме набили на двоих... ЗАчем?????  Взял рыбы сколько надо тебе, остальную поймал и выпустил... А до этого жаловались на браков, сетки и т.д. А сами себя повели как говно. 

И да, 30 килограмового я бы выпустил после фотосессии. 

Знову Паша в тебе якісь "тепличні" роздуми.Чуваки,що набили 100кг різновида рибоїда однозначно такі ж самі браки,як і ті хто сетки ставить.

Чел що встрелив Сома-міг стріляти в пропливаючу тінь і навіть не уявляти масштаби...Навіть якщо завалив свідомо-це його право мисливця.Як і право сома відгризти яйця тому мисливцю-за те що у воду поліз!)

Паша-коли нема чого випускати-не випускаєш.Чим більша рибина,тим краще її забирати.Науково доведено,що в старих риб не настільки гарна репродуктивна функція.

По закону не можна брати сома менше 70см.Це приблизно 3кг. екземпляр.

З свого досвіду скажу так-менше 7кг. брати сома-це просто вбивство,заради вбивства.Там і їсти нічого нема.

• 0

Ремонт,Консультації,

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 20 Ноябрь 2016 - 21:58

Знову Паша в тебе якісь "тепличні" роздуми.Чуваки,що набили 100кг різновида рибоїда однозначно такі ж самі браки,як і ті хто сетки ставить.

Чел що встрелив Сома-міг стріляти в пропливаючу тінь і навіть не уявляти масштаби...Навіть якщо завалив свідомо-це його право мисливця.Як і право сома відгризти яйця тому мисливцю-за те що у воду поліз!)

Паша-коли нема чого випускати-не випускаєш.Чим більша рибина,тим краще її забирати.Науково доведено,що в старих риб не настільки гарна репродуктивна функція.

По закону не можна брати сома менше 70см.Це приблизно 3кг. екземпляр.

З свого досвіду скажу так-менше 7кг. брати сома-це просто вбивство,заради вбивства.Там і їсти нічого нема.

Может в чем-то ты и прав. В какой-то период жизни когда была школа еще СОВКА  я бы брал все, что попадалось и сколько попадалось.  Но теперь совсем по другому. ДУмаю о других и о необходимости этого улова для жизни. Лобвлю рыбу не для пропитания, а я удовольствия. Рыбалка не дешовое удовольствие: снасти, а особенно лодки и моторы (пока у меня этого нет). И человек не может позволить себе купить рыбу? Ну это такое. Я тоже не идеален, и беру только на разок побаловать себя или друзей (иногда и если улов соотвествует весу\размеру). Но, что занадто то не здраво.

Про того сома отчет помню :ad_new:. Еще тогда считал, что это вроде и круто.  :smile44:  Но сейчас бы отпустил после фото. 

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 20 Ноябрь 2016 - 22:16

Может в чем-то ты и прав. В какой-то период жизни когда была школа еще СОВКА  я бы брал все, что попадалось и сколько попадалось.  Но теперь совсем по другому. ДУмаю о других и о необходимости этого улова для жизни. Лобвлю рыбу не для пропитания, а я удовольствия. Рыбалка не дешовое удовольствие: снасти, а особенно лодки и моторы (пока у меня этого нет). И человек не может позволить себе купить рыбу? Ну это такое. Я тоже не идеален, и беру только на разок побаловать себя или друзей (иногда и если улов соотвествует весу\размеру). Но, что занадто то не здраво.

Чьой то ты Паша не тудить гнеш.

Я наприклад,люблю не тільки ловити,а ще й готувати ,а потім пригощати...І вся "бригада" знає,що-вівторок "День Нептуна"!.Тобто рибка з пивом.

А як класно готують рибку на бЕрезі діди?Тебе б за ухо й трактором не відтягнув!!!

Купувати рибу коли ти її наловив?Це схоже  "На зло кондуктору-куплю квиток і піду пішки")

Відкрий Паша паварьонную книгу-там стіко рецептів з риби-пальці оближеш))Хоч готуй з наловленої,а хош з купованої)

От тільки друже,я звик їсти рибу виловлену власноруч,а не куповану виловлену кимось з під Чернобильського реактора.Чого й тобі бажаю.

• 0

Ремонт,Консультації,

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 20 Ноябрь 2016 - 22:32

Чьой то ты Паша не тудить гнеш.

Я наприклад,люблю не тільки ловити,а ще й готувати ,а потім пригощати...І вся "бригада" знає,що-вівторок "День Нептуна"!.Тобто рибка з пивом.

А як класно готують рибку на бЕрезі діди?Тебе б за ухо й трактором не відтягнув!!!

Купувати рибу коли ти її наловив?Це схоже  "На зло кондуктору-куплю квиток і піду пішки")

Відкрий Паша паварьонную книгу-там стіко рецептів з риби-пальці оближеш))Хоч готуй з наловленої,а хош з купованої)

От тільки друже,я звик їсти рибу виловлену власноруч,а не куповану виловлену кимось з під Чернобильського реактора.Чого й тобі бажаю.

Та я же не против вылова. Я против черезмерного вылова или особей особо боьших размеров, трофеев.  :ukr:  Вот не стрельнул бы тот подвох того сома - клюнул бы у тебя, если бы ты его вытащил бы и отпустил то получил бы тоже море эмойций. Может через пол года снова у тебя клюнул бы, или у кого-то,  и по такой же схеме отпустил после фотосессии. Все хотят трофей помать, но мало кто отпускает, что бы потом была возможность снова поймать. 

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 21 Ноябрь 2016 - 08:34

Та я же не против вылова. Я против черезмерного вылова или особей особо боьших размеров, трофеев.  :ukr:  Вот не стрельнул бы тот подвох того сома - клюнул бы у тебя, если бы ты его вытащил бы и отпустил то получил бы тоже море эмойций. Может через пол года снова у тебя клюнул бы, или у кого-то,  и по такой же схеме отпустил после фотосессии. Все хотят трофей помать, но мало кто отпускает, что бы потом была возможность снова поймать. 

Це утопія Паша...

Для того,щоб кожен міг піймати трофей-потрібно перестати забирати судака по 200грм.,щуку по 300грм., і т.ін.

Я бачив як народ наловлює сома півмішка.Самий великий півкіла.Стоїть це падло на фарватері і на хробака їх тягає.А соменя заковтує так,що гак аж у шлунку.От і...

Не буде трофеїв поки не зміниться психологія пересічного.А для цього потрібен контроль держави та громадськості вплоть до розстрілу.

От тоді і трофеї будуть.

Не може один і той же сом клювати по всій довжині Дніпра.Потрібно,щоб їх було-багато!!!А для цього потрібно,щоб не винищувалось підростаюче поколіно.Воно є активним і краще репродуктивним.

• 0

Ремонт,Консультації,

!Pivas!

!Pivas!

Авторитет

• Сообщений 5818
  •  

Опубликовано 21 Ноябрь 2016 - 08:38

Це утопія Паша...

Для того,щоб кожен міг піймати трофей-потрібно перестати забирати судака по 200грм.,щуку по 300грм., і т.ін.

Я бачив як народ наловлює сома півмішка.Самий великий півкіла.Стоїть це падло на фарватері і на хробака їх тягає.А соменя заковтує так,що гак аж у шлунку.От і...

Не буде трофеїв поки не зміниться психологія пересічного.А для цього потрібен контроль держави та громадськості вплоть до розстрілу.

От тоді і трофеї будуть.

Не може один і той же сом клювати по всій довжині Дніпра.Потрібно,щоб їх було-багато!!!А для цього потрібно,щоб не винищувалось підростаюче поколіно.Воно є активним і краще репродуктивним.

Полностью согласен. Но, что бы было много надо отпускать подобные экземпляры. 

Стараюсь начинать с себя, и вырабатываю принципы по которым беру\выпускаю рыбу.

• 0

-akaDemik-

-akaDemik-

Дизельний холодильник

• Сообщений 26895
  •  

Опубликовано 05 Декабрь 2016 - 10:01

народ наловлює сома

вот какую приманку надо использовать :sm13_:

https://www.facebook...90240501209368/

• 0

18+ тільки для повнолітніх

Спойлер

Я - атеїст, але атеїст Київського Патріархату

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27618
  •  

Опубликовано 05 Декабрь 2016 - 10:06

-akaDemik-,

Непагані екземпляри)

Снасть-дорогувата трохи) 

• 0

Ремонт,Консультації,

2 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых