4-6серпня 2017.
Давненько не був на своїх грядках і ось при нагоді вирвався...
Спека стояла будь здоров в тіньочку до +34.Але це не спинило.
Ловив зранку і після 15:00...
Ловляться в основному окуня розміром з підошву кирзового чобота...
Екземпляри не зважував-поклав 1.5л плястикову пляшку для порівняння розміру.
6серпня,неділя...
Поставив будило на 4:30...,але піднявся майже о 7 ранку...
Нікуди не поспішав...Штиляга...Місяць у повні...На улов надії майже ніякої...
Поїхав чисто з-за спортивної цікавості...
Вийшов на точку...,закинув воб...,протягнув метрів з 5 і...Борза клювака з розряду "віддай спінінг"!
Нетривала боротьба і...заводжу в підсаку а потому саджаю на кукан кілушну хаю...
Настрій підвищився)В такий день,відійти від ноля велика вдача...
Пішов далі по улюблених свалах стукати воблерочком...
Просто йшов човником,міркував за життя,прут грає від воблерка..,коли зненацька тупий удар і "цепа" що не рухається...!!!
О!Подумав я відпустив трещітку і мотиляю катушкою.Катушечка приємно співа,а ж ось і човник пішов до "цепи".Так,так-не "цепа" до човника,а навпаки!!!
В руках у мене Бас Хантер з тестом 4-21гр.Ламати його не збираюсь.Тому мотиляю катушкою...зненацька "цепа" почала пробувати вирвати прут з рук....Але катушечка повискує,гасить зусилля "цепи"...Через деякий час "цепа" не витримує,вискакує з води і злісно теліпає рилом намагаючись скинути воб...Ааааа-так "цепа" це не хто інший як стара подружайка Хая!Зазвичай я одразу ж при покупці міняю гаки на Гамакатсу,тому у хайки шанси не великі і потихеньку хая здає позиції і починає рух назустріч човну...Не будь дурником-закидаю кукан з папередньою хайкою в човна-щоб "цепа" не переплутала все і не звалила.
"Цепа" прийшла до човна,чотири рази піднімалась та ходила гуляти під човна...Але "цепа" знесилилась і мені вдалося з першої спроби взяти іі в підсаку.
Полонянка трохи поплигала в підсаці по човну,а коли трохи заспокоїлась,я взяв зажим,видер з пащі зубатої улюблений воб і посадив улов на кукан.
Покльовка відбулась о 8:30 на звалі з глибини приблизно 5 метрів.
Крокодайл заважив рівно на 3кг.Зріст приблизно75см.

Свято на воді відбулося.Улов буде закопчено.Частину посмажили і схарчили попутчики)
У нас з собою було,але ми не зловживали) Чого і Вам бажаю.
Наснаги.