Коли вже держава візьметься за браконьєрство не словом,а ділом?
Реклама

Ура! Карась пошел!Сезон рыбалки открыт!
Опубликовано 07 Август 2017 - 08:45
Коли вже держава візьметься за браконьєрство не словом,а ділом?
У тяпницю в 11:00 бачив поліцейський катер...Відійшов від своєї бази біля недобудованого мосту на Подолі...Пішов вниз і зупинився біля правого берега недойшовши Південного мосту...
Зустрів у цю неділю десь о 15:00 поліцейський катер на патрулюванні вище Українки.Рухався вниз,а я йшов вверх...
Але поліція не виконує функції рибного патруля.Зате в Ютубі "реклами" "роботи" рибного патруля багато)
Останній раз весною до мене підходив рибний патруль прям на вимостку.Я писав про це десь вище...Після того,ніяких рибних патрулів не бачив.
Хотів добавити...
Ще до того,як був створений рибний патруль...
Знаю одного браконьєра-ловили двічі на гарячому з авоською.Штраф-немєряний обидва рази.Пообіцяли якщо впіймають третій раз-дадуть реальний термін)
Изменено: Юстас, 07 Август 2017 - 08:37
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 07 Август 2017 - 09:18
Юстас,А хто знає чи він сплатив ті штрафи. Безробітний,майна на собі нема і т.д.
Все сплатив...Не допомогли ні зв'язки не знайомі...
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 11 Август 2017 - 22:45
Рыбалка на КАРПА летом - что может быть лучше, чем в летний жаркий день поехать на озеро и в тенёчке, в прохладе - порыбачить...
Поехали на рыбалку на незнакомое озеро, рыбалка получилась отличная, клевал карп и красноперка. Ловили на кукурузу и червя, красноперка клевала на все, а вот карп только на кукурузу.
Для отдыха место просто ИДЕАЛЬНОЕ, можно искупаться, есть тенечек, беседка, тишина - далеко от трассы, ну и ко всему ещё и ловиться рыба - ПРОСТО СУПЕР!!!
Озеро находиться между селами Коршовец и Горькая Полонка, Волынская область, Украина - координаты 50.676375, 25.294152
3.JPG 93,06К
33 раз скачано
4.JPG 149,97К
32 раз скачано
5.JPG 110,5К
35 раз скачано
6.JPG 145,08К
35 раз скачано
7.JPG 167,46К
36 раз скачано
Опубликовано 11 Август 2017 - 22:58
Novosiolov,Ты с Волыни?
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661

Опубликовано 12 Август 2017 - 09:21
Ага, с рекламного отдела ;)
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661

Опубликовано 13 Август 2017 - 17:48
Що може бути краще,ніж прокинутись серпневого ранку на світанку???!)Виходиш на воду тихенько йдеш на свої грядки...Десь неподалік сидять в засідках мисливці і зирять на чучела в надії що ось-ось з очеретів вилетить крижень і ринеться до засідки...
Спека була важкуватою +31 в тіні...Але хіба ж це може спинити справжнього цінителя природи?)
11-13 серпня,був на своїх грядках самостійно...
Ніхто не тролінгує-в них жара і риба не клює)
Вдягаюсь як Арабський шейх у все біле...З одежі стримить тільки обличчя)Інколи зупиняю човна,роздягаюсь і плигаю в воду,щоб хоч трохи освіжитись)
Було здійснено два вечірніх(15:00-20:00) та два вранішніх виходи(з 6:00-10:00)...
В прилові десяток окунів розміром з гарний чоловічий черевик та ...
Чотири хайки-700+пара півторачки +двушка.Так,хайка починає потихеньку брати...
Ось,одна з когорти-на фоні 2л.фанти)
Одну хайку виманив,якраз коли вже сонечко сідало і на обрії був тільки краєчок сонця.Чистив поночі.Думав-що швидше відбудеться-мене з'їдять комари,чи я почищу хайку???!Танцював щоб не з'їли так,що і музики не треба))
Свято на воді відбулося,тим паче що ходив до своїх грядок човном-80км туди і 80км додому)
Рибку коптив-схарчили з пивом)
У нас з собою було,але ми не зловживали.
Чого і Вам бажаю...
Изменено: Юстас, 13 Август 2017 - 17:49
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 13 Август 2017 - 22:41
Опубликовано 14 Август 2017 - 13:49
А в это самое время на противоположном берегу Днепра ближе к Обухову "Некоторые" в темных, не очень чистых одеждах заливали бетоном крышку выгребной ямы, но мысленно эти "Некоторые" были в лодке с Андреем. Не всем быть арабскими шейхами в белых одеждах... :)
Ти бачив підпис у Щукар?
"Краще паганий день на рибалці ніж гарний на роботі!"(с)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 15 Август 2017 - 10:44
А караси, оказывается, алкаши!?
http://argumentua.co...a-bez-kisloroda
Опубликовано 20 Август 2017 - 20:33
18-20 серпня...
Ходив на свої грядки з синашем Сашком та компаньїлою Юріком...
В прилові було,але зовсім трохи...
Улов не вирізнявся розмірами,тому будем вважати,що це був тренувальний виїзд)
На світлині самий жирний екземпляр судака,що очепився на цих вихах)
В суботу вечором на гостину завітали УОКовці.Вечір пройшов цікаво,та й Чайку випили)
В неділю походили по своїх грядках майже вхолосту-зібралися і пішли човном додому.)
У нас з собою було-але ми не зловживали(с))))
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Август 2017 - 08:33
Ты бы показывал воблера и тд. Так интересней.
На світлині все видно...
Від того,що хтось купить такий самий воб як у мене-ловиться риба не почне...
Риболовля це постійний процес пошуку...Наживки,місця,часу лова,...
Маю з півсотні воблерів.Активно користуюсь-максимум десятком.В залежності від доби,пори року,глибини місця лову.
Самий уловистий-карасик)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Август 2017 - 13:53
Думаю, еще можно добавить - стиль проводки.
Насправді це мабуть потрібно віднести до вміння працювати приманкою...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 26 Август 2017 - 19:48
В коей-то веке выбрался на хищника. Ловил с береге. Так как вода была чистой выбрал приманку по темнее.
От 0 отошел, все щучки 500-700 грамм, в итоге были утоплены (с). И покупался за воблерком, и через кусты\камыши пробирался, рыбу держал, сопротивлялась приятно, считаю, что день - удался! :)
Так же видел и черепаху )
Опубликовано 27 Август 2017 - 18:16
23-27 серпня.
День прапора,Незалежності...,-пройшли на воді...
Вийшов з яхт-клуба Оболонь о 16годині середи...Настрій був чудовим...В передчутті свята на воді не лякали навіть грозові хмари.
Казанка легко плигала по хвилях між дощовими хмарами...Але на траверзі Украінки мене таки накрила злива...
Вдягаю військовий костюм хімзахисту...На очі насовую сонцезахисні окуляри...Викручую ручку подачі палива наповну і мчу через стіну води на улюблені грядки...
Проходить часу трохи більше години і не знижаючи ходу влітаю через зливу до своєї вимостки...
Нагородою дня стає веселка на небосхилі...
Ходив 24-25серпня-майже безрезультатно,якщо не рахувати десяток окунів розміром з лапоть,одного судака,та кілушної хаюні.
Але я не втрачав надії і ходив звалами,міляками в пошуках хижака.
Навіть не зважав на конкурентів,які були укомплектовані технікою в рази краще)
Таки потроху барометр поповз в догори...Після обіду тяпниці я вийшов на воду.І тут настав той час,коли рука стомлювалася виводити рибу і тримати підсаку!
Що не чіпляв з приманок-ловилося на все.Особливо активно кидалась на приманки щука.За якихось 2.5 вечірніх години-примудрився реалізувати 9 покльовок.
Екземпляри берибельні від 1 до 2.5кг.
Кльов був з вечора тяпниці і всю суботу.Що було далі я так і не взнав,бо в неділю зранку рвонув додому...
Якраз встиг до малого на парусну регату...
Відпочинок на воді був ні з чим незрівняний.
У нас з собою було,але ми не зловживали)
Всім наснаги
Изменено: Юстас, 27 Август 2017 - 18:23
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Август 2017 - 07:34
поймал то редкое время, когда все клюет на все.
Так,був три доби низький тиск,а коли барометр пішов доверху-почався кльов.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Август 2017 - 09:34
.Зате в Ютубі "реклами" "роботи" рибного патруля багато)
В этом выпуске мы отправились вместе с киевским рыбоохранным патрулем на воду, чтобы вершить правосудие над нарушителями законов страны и природы. Удалось ли нам найти нарушителей? Смотрите в этом выпуске...
Опубликовано 02 Сентябрь 2017 - 22:08
1-2 вересня...
1 вересня синашу Сашку йти до школи на урочисту лінійку...
Взнаєм у вчительки наскільки затягнеться вся "тягомотіна"?
Виявляється все не так і пагано, о 11:30-можна звалити з школи...
Швидко заскакуєм до дому.Сашко перевдягається,я збираю походний холодильник.
Заходимо в пару гамазинів...
12:17 Джимнік мчить нас на улюблені грядки...І вже о 13:55 промчавши 100км,з яких 10км по артилерійському полігону-опиняємось на улюбленому березі біля будиночка...
Швиденько обідаєм борщиком з пампушками і...,в путь на Язіку...
Двигун човновий тихенько гур/гур тягне човна з нами по Гусинцівським плавням...Водичка під човном плюсь/плюсь і поміркована гра приманок на наших прутах.
Одразу ж домовляємось про порядок дій якщо "хапне"....,але пока домовлялись-в мене покльовка...Поки я тягну до човна хайку що впирається-Санька встигає виматати свій воблер і вже чекає з підсакою,коли біля борту човна з'явиться зубата,щоб хвацько підвести підсаку...
Перша є!
Саджаєм на кукан і прямуєм далі-не встигаєм відійти і 20 м.-покльовка в Сашка...Тепер ми міняємось ролями,Саня змагається з майбутнім уловом,а я чекаю з підсакою,щоб допомогти "падєльніку")
Але у Сашка хайка сплюнула воб і...,їдем далі...
Такого дурноватого кльову як у ці два дні-не пам'ятаю щоб і було!
Покльовок було дуже багато!!!Але вони були настільки ніжні,що сходів було втричі більше ніж закуканених хижачок.
Вечір тяпниці нам приніс 3щуки...Одну я почистив і засмажив нам з Сашком на ранок...
Піднявся вдосвіта суботи.Вийшов на воду...Погода хмарна,леь моросить дощ.Саня спить в будиночку,а я знову хитаюсь плавнями в пошуках атаки хижака.
До 9 ранку заробив дві результативні покльовки і чотири звала...
Вийшли з Сашком після сніданку та господарських робіт о 12 дня...До 15 годин-весь кукан,5 защіпок були опановані хижачками.Ще 4 покльовки не реалізували...
Отримавши масу задоволення і до несхочу назмагавшись з супротивником,о 16годині прийшли на берег і почали збиратись додому.
Ось наш з Сашком улов(не враховуючи засмаженої хайки,та ще одну відчепив сусідам)
Сама маленька 0.8кг,сама більша 3.8кг.
Що хочеться відмітити.Якби те,що хайка почала осінні розваги-зрозуміло.
При шикарному кльові,сам характер покльовки дуже вялий...
Свято на воді відбулось.Чого і Вам бажаю)
Як і завжди-у нас з собою було,але ми не зловживали.
Всім бобра і наснаги)
Зустрінемось на воді...
Изменено: Юстас, 02 Сентябрь 2017 - 22:10
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 07 Сентябрь 2017 - 09:14
При шикарному кльові,сам характер покльовки дуже вялий...
тобто багато покльовок, але мало чиплається на ґачок?
Опубликовано 07 Сентябрь 2017 - 09:25
тобто багато покльовок, але мало чиплається на ґачок?
Так.Не засікається...
Але якщо в палець-то гачок бодрозаскочить)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 07 Сентябрь 2017 - 10:14
Але якщо в палець-то гачок бодрозаскочить)
це мені відомо, колись так друга зловив
Опубликовано 07 Сентябрь 2017 - 11:09
це мені відомо, колись так друга зловив
Не є проблемою.Часто заганяла риба,навіть в плече...
Жало відкусив,гак вийняв.Дезинфекція на рану та всередину)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 10 Сентябрь 2017 - 18:37
8-10 вересня 2017року...
Весь тиждень був холодний...Я вже навіть в четвер поїхав на заправку і заправив Джимніка паливом щоб їхати на улюблені грядки автівкою...
Але вечором глянувши на прогноз-таки вирішив йти човном...Показувало потепління до +26...І я собі подумав-ще всеньку зиму з-за керма не вилазити!Зроблю собі задоволення-піду човном.
В тяпницю зранку націдив з авто палива в човнові паливні баки.Зібрав човна,повісив двигун...Набрав харчів з собою в холодильник.Трохи розгріб справ на роботі...
і вірний друг Джимні припер улюблену Казаночку на сліп в яхт-клуб.Сліпаюсь я самостійно-вже наловчився.Також можу сам і на лафет човна затягнути,але зазвичай для цього прошу синаша Сашка допомогти.Вдвох-зручніше.
Не зважаючи на сонечко,гуляв свіжий західний(мені попутний)вітер.Я бачив,що по прогнозу повинен дути до 6 балів,тому старався вийти якнайшвидше,щоб встигнути проскочити саме "чарівне" відкрите місце під Трипіллям.Там завжди при вітрі гуляє гарна штормова хвиля...
Пройшов під всіма Київськими мостами,око побалували кручі правого берега Дніпра в зелені якого потопали купола церков...
Трохи попідкидало на хвилях за Корчуватим і як годиться обливало водою під Трипіллям,аж до Витачіва...Але води я не боюсь,прям з яхт-клуба був вдягнений в ОЗК.
Ще трохи...,проскакую Стайки,Гребеня...Двигун на Сокаровському Нано пре як навіжений тільки тихенько погуркує...
Не пройшло і двох годин (по шляху-80км)як переді мною постала рідна красуня Гусинцівська церква...Вся в плавнях,зелені-з усіх боків омита водою...
Прохожу ще 300метрів і швартую Казанку біля улюбленого берега...
Розвантажую човна і заходжу до сусідів поздороватись)
Тут повинен бути ліричний відступ))
Всім відома картина В.І.Перова "Мисливці на привалі"
Картини мені доводиться оглядати не часто,але цього разу Гусинцівська Галерея підкинула картину з життя...Зайшов я до сусідів поздороватись і...теж побачив-мисливців на привалі...Такого я не очікував-народ сидить і чистить зібрані білі гриби ящиками!!!)
Поздоровавшись,та отримавши побажання,щоб в мене на воді теж гарний врожай був-іду збирати Язька та обідати...
Через якусь годину вихожу на воду і...,ось вона насолода від справжньої рідної природи та води...Хвиля що надуває Західняк дає надію,що господарка Гусинцівських плавнів щука-не дрімає!Починаю підбирати приманку...На міляці щось вчепилося посмикало і знову приманка заграла в сталому ритмі...
Не зважаю-йду далі.Головне не улов,а сам процес.
Пішов по звалах-триаю на ехо 4м і тягну за собою ветерана Карасика,що побував не в одному десятку хижих пащ,та на всяк випадок на другому пруті під водою гойдається залізяка...
Десь через годину як завжди неочікувано спрацьовує Карась!Покльовка,борза!Нарвано і несамовито супротивник на тому кінці прута хоче вирвати з моїх рук снасть.Дзуськи!Кріплю цей прут-виматую другий що з залізякою.
І починаєм перегони...Карасик в мене вчеплений за Бас Хантера 4-21гр.Хайка впирається і не здається.Відчуваю,що це не півторакілушний представник завітав...
Потроху,потроху катушка не тільки дзижчить,а й почала наматувати нитку.Зараз ми глянем,хто хотів з'їсти мого карасика!!!
Підвожу до човна і не дайчи шансу супротивнику-кидаю під хайку підсаку і рвучко зачиняю шлях у воду.
Улов переноситься в човна і починає плигати разом з приманкою та підсакою по всьому човну)
Беру хирургічний зажим,виймаю з пащі хижачки приманку і гостинно саджаю гостю на кукан.Як виявиться-це був трофей вихів-екземпляр вагою 3.6 кг...
Навожу лад в снастях,вмощую зручно на місце підсаку і прямую далі...
З перемінним успіхом клювало весь день п'ятниці та всю суботу.
Суботній ранок подарував мені незабутній Гусинцівський світанок...
Снідаю зазвичай на воді.Що може бути смачнішим за бутерброд з ковбасою,та філіжанки кави з наперстком коньяку?
Природа просинається і мені пора брати в руки снасті...
Цього тижня клювало напрочуд хвацько і з проглотом)
Екземпляри попадались різні.
Малі після фотосесії я відпуськав підростати...Не люблю дрібноту брати-нехай підросте в наступному році,чи через рік клюне-так це ж буде екземпляр!!!
Тому цей(та й інші недомірки)щупачок був випущений за борт.
Кльов був гарним і кукан наповнювався кращими представниками Гусинцівських плавнів.
Відрибачивши вечір тяпниці,та в суботу до 6 вечора-пішов на берег.Отримав неймовірне задоволення від процесу-просто припинив рибалити-весь кукан на 10представників був зайнятий хижачками.Мінімум 800грм.-максимум 3.6кг....
Ранок неділі пройшов в чистці улову...За дві години справився...
Зібрався і пішов на Київ...Південний вітер був мені попутний,але треба було валити швидше,бо синоптик обіцяв вітер 7 балів,а це не дуже весело...
Без пригод дістався яхт-клубу Оболонь,де мене зустрічав синаш Сашко.Втягнули лодку на лафет,по сліпу злетіли на берег і почалапали ставити човна в гараж.
Рибацькі пригоди цього тижня завершилися...
Час проведений на природі,гарний улов,вечірня чарка в компанії однодумців,банька на сон грядущий,здоровий сон...
Немає нічого в світі кращого...
У нас з собою було,але ми не зловживали.
Всім бобра і наснаги.
ЗІ запрошував з собою порибалити Олега ака Фішер,але щось у нього не склалось...
Ремонт,Консультації,
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых