Реклама

Ура! Карась пошел!Сезон рыбалки открыт!
Опубликовано 11 Сентябрь 2017 - 10:47
трохи пізніше розповім...
невже відмовився від ідеї?
Опубликовано 14 Сентябрь 2017 - 07:51
Гжегош,
Я серед тижня не рибачу.
Та і з такими темпами та кількістю,взагалі можна хайку вибити))
Нєт щоб хтось в гості приїхав,відпочив,порибалив...Сидять всі в моїй темі "рибачать"!)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 14 Сентябрь 2017 - 13:36
100% уже не первый год не могу собраться, а Деныч так и не поддержал, а я был уже готов )Гжегош,
Я серед тижня не рибачу.![]()
Та і з такими темпами та кількістю,взагалі можна хайку вибити))
Нєт щоб хтось в гості приїхав,відпочив,порибалив...Сидять всі в моїй темі "рибачать"!)
Опубликовано 15 Сентябрь 2017 - 17:01
Кльов був гарним і кукан наповнювався кращими представниками Гусинцівських плавнів.
щука в осінній жор пішла?! наче ранувато ще?!
чи то рибалка хвацький?!
та як починаєшь подумки готуватись...
доїхати, човна скинути... пам'ятаючи про зворотні процедури...
з іншого боку: гаджет з і-нетом в руках, а гастроном за рогом...
Опубликовано 17 Сентябрь 2017 - 13:23
16вересня.був на своїх грядках.
Розловився кілушною хайкою та пару окунів.
Нічого особливого,просто відпочив)
У нас з собою було,але ми не зловживали....)
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Сентябрь 2017 - 18:00
22-23вересня...
Довгоочікувана п'ятниця...
Приїхав на свої грядки.
Зібрав Язька і дременув на пошуки хижачки...
Клювало,але дрібнота...
до суботньго вечора назбирав 6хаюшок,та одного матроса...Почав здійматись сильний вітер,збиралося на дощ...
Зібрав причандали,почистив улов і почимчикував до Тата на дачу смажити рибу)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 26 Сентябрь 2017 - 21:53
Щуки клевало много, но некрупная в районе 800-1000 грамм.
Діма,ти на карасика ловиш?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 27 Сентябрь 2017 - 07:51
И на него пробовал, но высокая трава и лучший результат на поппер.
Це рівень-"Бог"!)
Я скільки того попера не кидав-нічого не бере...Те ж саме влітку з мишою на сома)
Поппер красиво
Много промахов было?
Дійсно красиво.Я б із задоволеням просто подивився як хтось ловить)
Изменено: Юстас, 27 Сентябрь 2017 - 07:50
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 27 Сентябрь 2017 - 21:08
Сейчас попробую видео скинуть, мы там снимали когда уже бесились
Нашел самое начало тоже сняли:
Не знаю как видео вставить
Выложат на Ютубе наши и я скину
Да, но только мелочь, крупная брала сразу.Поппер красиво
Много промахов было?
Опубликовано 27 Сентябрь 2017 - 21:14
У нас с крупняком напрягСейчас попробую видео скинуть, мы там снимали когда уже бесились
Нашел самое начало тоже сняли:
Не знаю как видео вставить
Выложат на Ютубе наши и я скину
Да, но только мелочь, крупная брала сразу.
Карандашей гоняю хорватским яйцом
А видео давай
#Я_ПОРОХОБОТ (і цим пишаюсь)
Опубликовано 27 Сентябрь 2017 - 21:18
"Так же удивило меня, когда после утреннего выхода щуки, мы пошли проверить укромные места жереха, и при этом Леонид не поменял насадку, оставив попер. Я при вопросе «а что жерех на попер тоже ловиться???» И вот, как только попер подошел к траве, и Леня отвечает ну да, попробуем…
БАХ! Удар!
Жерх! Я в шоке!!!! :)
Спасибо Леониду и клубу за удивительную поездку. Приятную компанию интеллигентных единомышленников.
...
С клубом Рыбалов Одесса."
Есть у нас канал, можешь посмотреть если интересно:У нас с крупняком напряг
Карандашей гоняю хорватским яйцом
А видео давай
https://www.youtube....migS4GLFkDGfOJg
Опубликовано 01 Октябрь 2017 - 11:19
29-30вересня2017р.
Прискочив на свої грядки в тяпницю зранку.
Озброїв човна,зібрав снасті...
Сів переобідати з береговими.
В процесі виявилось,що один з дідів(Коля) сидить на ямі біля о.Зміїний та ловить рибу на донку...
Спочатку я цьому не придав значення.
Вихожу на пошуки хижачки...І,сам не вірячі собі отримую за півгодини 5!!!покльовок хайки.
Жодна не проскочила повз підсаку,всі сіли на кукан...Розмір від 800грм. до 1.5кг.
З одного боку-воно начебто і ура-ура...А з іншого боку-вийшов і за півгодини не залишилося міста на кукані!Одним словом задоволення було отримано дуже швидко і насолодитись та посмакувати я не встиг!
От що робити?Хоч отчіплюй хайок з кукана!!!
А ж тут з-за очеретів-гульк,виходить човном дід Коля.Не даючи йому отямитись пристаю до його човна і починаю відчипляти хайку за хайкою та насипати йому в човен)У діда-від подиву лізуть очі на лоба!)Я йому швидко пояснюю,що це улов буквально за декілька хвилин і щоб він для берегових по приходу придумав ""правдиву" історію як наловив стільки хайок"!))
Дєд Коля хлопець не промах)На його приїзд,щоб підобідати чекала баба Павліна,сім'я Браги,ще пара сусідів.Одним словом дід Коля майже до вечора водив за носа всю чесну компанію)Хтось вірив "його майстерності",хтось ні-але ж факт був вопіющим-5хайок!!!))
Добре-залишим діду Колю право бути в центрі уваги,тим паче що розповідати байки він великий мастак і душа будь якої кумпанії!)
Я ж "вдало" скинувши улов-почимчикував на пошуки більш вагомих екземплярів.
Довго бродив я Гусинцівськими плавнями.Перекидав майже всі приманки але вчепився на "окуня" тільки окунь.
Сонечко почало хилитись на захід.День добігав свого кінця.
А в мене на кукані-тільки окунчик.
Ну що ж думаю,ще наступний день попереду.Буду тримати курс на базу.
Штильнуло-покльовки я не очікував,ніщо на це не передувало.
Вихожу з ями 11м і йду через перекат з вершиною в 2.5м...Цим містом я прохожу частенько,на ньому дуже рідко щось хапає.
Але удар був гарним і хтось з того боку дуже активно намагається висмикнути з рук прута...
Попускаю трохи трещітку і починаєм змагання-хто кого.
Через деякий час прийшовши до човна та походивши під лодкою.перевіряючи на міцність нерви,снасті,фрікціон-хайка виходить на поверхню води і одразу ж я її засовую в підсаку.Виймаю цупко сидівший в пащі гак і гостинно саджаю полонянку на кукан.Контрольне зважування вказало,що екземпляр важив 3.2кг.
По приходу на берег,виявилося що "хайки діда Колі" вже з половини засмажені,сам дід "розколовся"про походження улову під натиском громадськості)
Мене запросили на вечерю та смажену рибу з пивом...Колектив великий-сім чоловік.
Вечір був гарним,з розмовами,спогадами, про рибальство.Все з гумором,байками,анекдотами.Одним словом-у нас з собою було,але ми не зловживали.
Рідко видається отак посидіти,порозмовляти за столом з близькими по духу людьми,в майже сімейній атмосфері.Але зараз темніє рано-близько 19години,тому посидіти біля вогнища сам бог велів....
Ранок суботи був сонячним і гарним.На світанку я вийшов на воду,де мене зустрічала Гусинцівська церква.
День видався холодним та хмарним...За день мені попалось дві хайки 3.2 та 1кг+невеликий окунь.
В човні було холодно-дув північний вітер.Інколи приходилось вдягати рукавички-руки дубіли від вітру.
Вечором прийшов на базу,зібрався та дременув на Київ.
Весь улов-роздав знайомим та друзям.
Всім наснаги.
ЗІ Вибачаюсь,що не всі хайки влізли в об'єктив.Забувся сфотати)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 07 Октябрь 2017 - 19:47
5-7жовтня.
Був на своїх грядках з синашем Сашком.
Перетягували будиночок на зимові квартири дл Гусинцівської церкви,збирали пожитки...
Допомагали сусідам перетягнути 2 плавдачі.
Змогли вийти порибалити тільки сьогодні післяобід.
Одна хайка гарно хапнула.Але коли я передавав Сані прута,щось у нього заплуталось і хижачка звалила...Була ше покльовка,але що там смикало і швидко звалило-хто зна...?
Задоволення отримано,свіжим повітрям подихано...
У нас з собою було,але ми не зловживали)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 15 Октябрь 2017 - 18:00
День Козака)
Був на своїх грядках 13-14 жовтня...
Що я можу вам сказать за Магадан!...
Магадан він край суровий!...
За все по порядку.
Ще коли збирався,бачив по прогнозу,що легко на воді не буде.Прогноз обіцяв поворот вітру з піденного на північно-західний за півдоби.Все це супроводжувалось зниженням температури,та збільшенням сили вітру-пориви до 20м/с,ну і на додаток короткочасні дощі.
Ну думаю,-а хто обіцяв що буде легко???
Ночував в своєму будиночку з четверга на тяпницю.Будило поставив на 6:30( світає на початку сьомої)-але зась!!!
Народ на рибаловку почав стягуватись ще з 6 ранку.Хто у що гаразд-в кого надуваха в багажнику,у іншого прив'язана до експедиційника на даху,ще хтось тягне за собою надуваху лафетом.Одним словом-всім кортіло на воду...
Тут вже не до сну-такий гармидер та гомін біля будиночку,як на Сорочинському ярмарку.
Піднявся,зробив чайку;розігрів з вечора зроблену печеню(стегно куряче,картопля,морква,цибуля,спеції,перець,часник,сіль)на салі...
Пісят коняки для апетиту,поснідав і на воду(човен в мене ще з ночі озброєним був)...
Вийшов на воду близько сьомої ранку...Покльовки раніше ніж о восьмій не очікував.
Хайка вона теж не дурна.Спочатку піднімається,застилає ліжко,туалет,ранкова гімнастика,водні процедури,а вже по тому сніданок...,якщо дадуть!)
Одним словом хилитаюсь на хвилях підбираю приманки.На цеє не бере,на теє не хоче,цим вередує...
Аж допоки я не вчепив карасика в правильному кольорі.
Потроху діло пішло.Раз покльовка,два покльовка і понеслось...
До обіду з п'яти покльовок-реалізував п'ять.Чотири завісив на кукан,а п'яту прикопав- в язвах була.
Їхав понад берегом до себе на обід,аж раптом в кишені завібрував мобільний-з берега мене побачили знайомі,та запросили на гостину.
Порозмовляли,почаювали і виникла пропозиція зібратись вечором коли стемніє попити пива з смаженою рибкою.Відчепив пару хайок,щоб пацани готували вечерю,а сам поїхав обідати.
Пообіді вийшов знову на пошуки...Поки йшов міляками,ще човни попадались,а коли вийшов на старик то,зрозумів що рибалити буду сам...
Охочих шукати хижака різко зменшилось до нуля)
Але як на мене,саме така погода з рвучким,поривистим,шквальним вітром краще за все для пошуку хижачки...
Хайка-вона теж жива істота.І їй хочеться поповнювати свої енергетичні запаси-незалежно від погоди.Так,якась погода(пора року) більш сприятлива,інша менше...Але їсти хочеться завжди...
Десь тут в цих очеретах та лепесі що гнуться під поривами вітру-чекає на мої приманки хижачка...
Післяобідній час цього дня приніс мені сюрприз,якого в мене ще не було...
Одним словом нашукав я пару хайок,завісив їх на кукан.Задоволення цього дня отримано.Вечоріє.Світловий день добіга свого кінця.
Шурую по свалу.На кінці шнура грає карась вже іншого кольору;вітер попутний-човном керувати легко,хоча хвиля і підкида несамовито.
Як завжди рвучкий та сильний удар і щось,на тому кінці шнура хоче вирвати прут з моїх рук...
Гарно так смикало рази три і...-одчепилося!!!
Лайнувся я щиро від серця,-воблер почав знову свою гру,йду далі не припиняючи руху і...буквально через п'ять секунд!!!
Знову удар-змагаємось-завожу хайку в підсаку...
Такого в мене ще не було-на протязі десяти секунд отримати дві покльовки!!!...
В мене така,версія,що хайка що відчепилася першого разу,таки нагнала свою жертву(мого карасика) і атакувала його вдруге!!!
Кому не розповідаю-мають іншу думку.Це покльовки двох різних хижачок.Буцімто перша звалила,як тільки укололася та звільнилася від гака.
Але ж скільки раз колеться хижачка об карасів,та окунів-що мають непаганий захист???Невже всіх випльовує об кого накололася...
Одним словом-загадка поки що для мене.
Цікава ця хижачка...Яка з тих що клюнули після обід не знаю,я її не мітив)
Вечір пройшов в теплій дружній атмосфері.За пивом з смаженою рибкою та розмовами за цікаве-час летить непомітно....
Наступний день-був ще "веселішим"...Вітер просто шаленів!Після одинадцятої залишились на воді тільки одчайдухи.Інші кудись подівалися разом з човнами та машинами)
Меніі за день вдалося з п'яти покльовок реалізувати три.Одну прийшлося зарити на березі-в язвах...
Вечором розтопив в будиночку Попелюшку,пішло тепло в моє намерзле і стомлене тіло...Відігрівся,повечеряв і біля восьмої вечора заснув)
Зранку піднявся,перечистив та пофасував рибу та дременув додому...
Воно канєшно гарно коли тепленько,гарна погодка і ти майже по штилю шльопаєш по поверхні води відпочиваючи...Але саме отакі вітряні,з різкими змінами від сонця до дощу погоди,приносять найбільше задоволення від рибальства.Як результатом,так і можливістю реалізувати весь свій арсенал навичок та досвіду.
Одним словом-цей вихід був самим що не нає-трудовим!
ЗІ ще був отакий "трофей" причепився)Відпустив,щоб підростав-толстолоб мабуть)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 15 Октябрь 2017 - 18:25
Опубликовано 22 Октябрь 2017 - 20:34
Був 21 жовтня...
Трохи відві душу...
Оце самий темпераментний екземпляр...Довго опиралася поки в підсаку завів...
Изменено: Юстас, 22 Октябрь 2017 - 20:42
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Октябрь 2017 - 20:11
28жовтня...
Погодка гарна,але бридка)
Майже всю суботу моросв дощик.
Назбирав на своїх грядках оцю пару....
Пообіді зібрався-поїхав додому...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Октябрь 2017 - 08:55
Андрей, пятна- это язвы на щуке?
Угумс...Чума щуки.
Такие мерзкие, видел в живую такие. Чесно говоря и готовить такую не хотелось...
Наразі такої дуже багато...
Мені здибалось одразу дві)
Таких додому не забираю-віддав на бЕрезі церковним служкам.Виріжуть непотрібне,а потому приготують і з'їдять...
Уяви скільки розчарування...ВИлазиш півдня за тією покльовкою...Клюне...Тягнеш-переживаєш щоб не зійшла...Береш підсакою...,а там...
Изменено: Юстас, 29 Октябрь 2017 - 08:56
Ремонт,Консультації,
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых