appiss,Тепер такі ехолоти,що закинув на 30 метрів і дивись чи риба чіпляється з підсвіткою.Класичний ехолот це тільки для промислового використання.
https://www.aliexpre...ce-fishing.html
Опубликовано 04 Март 2018 - 13:19
appiss,Тепер такі ехолоти,що закинув на 30 метрів і дивись чи риба чіпляється з підсвіткою.Класичний ехолот це тільки для промислового використання.
https://www.aliexpre...ce-fishing.html
Опубликовано 04 Март 2018 - 14:00
Спасибо за ссылочку , но я в этом ничего не понимаю, только теоретически. Вот по-подробней если можно. Посоветуй конкретней.
если с берега камера идет по дну?
Опубликовано 04 Март 2018 - 15:28
Спасибо за ссылочку , но я в этом ничего не понимаю, только теоретически. Вот по-подробней если можно. Посоветуй конкретней.
если с берега камера идет по дну?
Це я чисто теоретично,там і по дну,і на поплавку,і гачки на поводках до камери чіпляють.Я не користувався але і сам задумався купити.
А звичайний ехолот не такий і дорогий.
https://ru.aliexpres...608306.html?s=p
Опубликовано 04 Март 2018 - 16:34
Хочу купить эхолот. Говорят двулучевой лучше. У кого уже есть, кто опробовал какие либо модели дайте совет, чтоб недорого и практично. Может у кого есть и лежит за ненадобностью?
Користуюсь хамминберд пиранья макс 15
Використовую чисто для тролінга.Коли йду по свалу,щоб чітко рухатись над потрібною глибиною.
На початку користування трохи постраждало кріплення датчика.Відремонтували.
Один раз всередині відмовила якась електронна деталюха.Напарник перепаяв самостіно...Живе і працює в мене з 2004року.Користуюсь кожні вихи годин від 5 до 16годин на добу.При температурах від +42 до -10*С повітря.Вода +30 до +1.Ні в дощ,ні в мороз,ні в жару не знімаю.Перед вихідними прикрутив і працює,(зрідка буває явище запотівання екрана,якщо дощ йде цілодобово,на інформативність не впливає)..Після вихів зняв.Живиться від АКБ(типа комп'ютерного)-за чотири дні-батарею не висажує.Працює поки в батареї є хоча б 10В.Всякі сигнали "косяків пропливаючої мега риби під нами" відключені.Цікавить тільки глибина під кілем.
Прикупив в запас ще один(б/в в стані нового) на ОЛХ.
Вєщь-неубієнная.
Начебто все...
Изменено: Юстас, 04 Март 2018 - 16:36
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 04 Март 2018 - 17:12
Юстас з лодки рибачить.А ти з берега чи також лодка?
лодка- резинка. с берега больше.раньше на лодке все равно сколько сидеть, а сейчас хочется размяться. потому и привлекает беспроводно, чтоб с берега бросать. до реки 15км, до водохранилища 30км, а озеро - 700м. утром встал и на озеро. до обеда 30-50 шт сковородочных карасей , а если повезет и парочка карпов. интересна безпроводной. стоит ли брать двулучевой?
Опубликовано 13 Март 2018 - 16:28
На лед ходить стремно при нынешних погодах... Ждем ледостава и голодной плотвы на фидер.
на реке лед никакой, а вот на озере 40см .Сегодня стрелял от мороза , было -8
... Ждем ледостава и голодной плотвы на фидер.
А на бомбарду ловите?
Изменено: appiss, 13 Март 2018 - 16:30
Опубликовано 14 Март 2018 - 08:37
А Я, сейчас выезжаю на белую))))
093-717-77-57 ===>>> Viber WhatsApp
Бу шины и диски из ГЕРМАНИИ
Отзывы о моей работе можно оставить ЗДЕСЬ -----> http://www.opel-club...2107-sanyaross/
Опубликовано 14 Март 2018 - 16:25
Вчера на Днепре видел уже две рыбацких лодки.
Це коли хочеться більше ніж болить!
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 15 Март 2018 - 10:05
appiss,
Якщо все зростеться то в серпні поїду з друзями на рибалку в Норвегію.Друг має кампера,бус-дача.Так там прийдеться всю рибу відпускати.Костра не розведеш.В кампері є плитка газова.Ну скільки ти її з"їш у пареному,вареному,жареному вигляді!?Добре що там кроми рибалки є на що подиватись.
Изменено: TPAKTOPICT, 15 Март 2018 - 10:18
Опубликовано 15 Март 2018 - 15:46
Сегодня даже Прогресс видел, и первый буксир ))Це коли хочеться більше ніж болить!
![]()
Ты же не за рыбой туда едешь, а за удовольствием ;)appiss,
![]()
Якщо все зростеться то в серпні поїду з друзями на рибалку в Норвегію.Друг має кампера,бус-дача.Так там прийдеться всю рибу відпускати.Костра не розведеш.В кампері є плитка газова.Ну скільки ти її з"їш у пареному,вареному,жареному вигляді!?Добре що там кроми рибалки є на що подиватись.
Опубликовано 15 Март 2018 - 17:06
с рыбы я делаю
сьогодні останню хайку витяг з морозилки...Малосол вже завтра буде.До картошечки+піісят=
Головне-не зловживати "піісят"
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 15 Март 2018 - 17:25
appiss,
![]()
наверное будешь ловить семгу..., а ее много не сьешь....размер не тот фотоаппарат не забудь
Опубликовано 17 Март 2018 - 17:06
Отзывы о моей работе можно оставить ЗДЕСЬ -----> http://www.opel-club...2107-sanyaross/
Опубликовано 17 Март 2018 - 17:45
Пивасом, если не за рулём, ну или чуток, если на целый день. А так обычно покупные, возможно покупная + перемешка с кашей какой-тоЗавтра с утра на лёд))) у нас лед в Харьковской обл. 3 дня назад был почти метр. Взял опарыша и мотыля жальне взял прикормки. А кто чем прикармливает белую рыбу?
Опубликовано 17 Март 2018 - 18:00
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых