Добавлю про відкриття навігації на Дніпрі.
http://news.meta.ua/...tsii-na-Dnepre/
Опубликовано 27 Март 2018 - 18:04
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 29 Март 2018 - 09:14
Опубликовано 10 Апрель 2018 - 07:57
7/8/9 квітня.Великдень...
Ніхто не збирався ловити рибу,жодних наживок/прикормок.Поїхали святити паску до Гусинцівської церкви.
Але Сашко попросив вудку і на 2 дні виключився з спілкування)
Ловив на хліб...,десь надибав у церковного сторожа правильну яму і нарив хлобаків.Упирався серйозно,але результативної покльовки не дочекався.
Тиждень як зійшов лід.Погодка балувала теплом.Захотілось скупнуться-пірнув в Дніпро.Водичка придає бадьорості.
Посвятили паску-розговілись.
У нас з собою було,але ми не зловживали.
ЗІ бачив трьох риболюбів.Сіли біля церкви.Гарно закормили і півтора десятка краснопчика впіймали.Були екземпляри більше долоні)
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 10 Апрель 2018 - 20:29
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 15 Апрель 2018 - 09:18
13-14 квітня
Виїзд у плавні до Гусинцівської церкви...
Поки я шліфував стіни будиночка перед лакуванням-молодший науковий співробітник вів активний пошук рибки.
Прокльовувати почало в суботу по обіді.
Мені і голови підняти за роботою було ніколи,а Саня насмикав краснопчиків.Сусід навіть одного карасика зловив.
У нас з собою було,але ми не зловживали)
Відкриття сезону на поплавчанку відбулось!
Изменено: Юстас, 15 Апрель 2018 - 09:19
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 15 Апрель 2018 - 18:02
Юстас, у тебя домик все время там стоит? Это тот который ты в прошлом году Жимником тянул?
Будиночок я тягаю Джимником двічі на рік.
-На зимові квартири тягну до церкви(тут стоїть в зимовий час) під охорону.Але маю можливість приїздити зайнятись хазяйством,посвятити пасху,вискочити до початку льодоставу самостійно тролінгнути човном.Єдине що не зручно-відсутня баня та альтанка...
-На літні квартири тягну1км. вниз по берегу Дніпра...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 15 Апрель 2018 - 21:43
хочу прокатиться тудой, посмотреть на красоты природы, дорога нормальная? через КПП пропускают? (я на луганских номерах, могут и не пустить
) как объехать КПП? Спасибо.
Дорога шикардосна-правда розбита лісовозами.Якщо їхати,то краще жипом.Лопату,трос мати з собою обов'язково)...Да,і трос повинен бути тросом,а не ширнепотріб що продається в гамазинах)
Через КПП пуськають-заїдеш у в/ч візьмеш разову перепустку.
Об'їздити КПП не рекомендую...,можна дуже довго здавати заднім ходом.Такі "об'їзди" регулярно перекопує військовий екскаватор.
Полігон набув статус міжнародного...
Простіше,зручніше,надійніше їхати до Ржищева,на РОПі брать напрокат катер і...велкам розглядати красоти природи)Місць де стати табором,з палатками-"відсидіти вечірню зорьку"-навалом!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Апрель 2018 - 18:30
19-20-21-22квітня.
Переїзд на літні квартири...
Перетягував Джимніком будиночок та причіп.
Сашко хондочкою 2.3 керував завантаженим Язем та буксирував Оптиміст від Гусинцівської церкви до табору.
Було несумно.Тяпниця пройшла як одна хвилина-в клопотах.Виставляв будинок,ставив баню,розгортав господарство.
Але це-неважливо)
Всю нашу згуртовану компашку цікавило,чи взяв тато хробаків та прикормку???!
Звичайно взяв...
Одразу ж зграйкою як горобці-обсіли мою(лід підняв) кривеньку вимостку.
Ловили в заброс,клювало знатно.Якихось півгодини і на пару сковорідок насмикали Дніпровської дрібноти.
Суботнього ранку прокинувся вдосвіта.Почав робити вранішню каву-як почув "постріли" на воді...
То були не постріли.
Хоча,неподалік Бориспільське летовище,але безпосередньо неподалік моєї вимостки відпрацьовувались тренувальні злет/посадки 8 осіб білих лебедів...
Я так і завмер з чашкою в руці,не в силах відвести погляду від цієї краси...Видовищно,сильно,захопливо-коли така махіна відривається від води і плине в небо.
З часом гості перенесли свої тренувальні польоти за кількасот метрів по плесу,а я насолоджуючись безкомаравим ранком,кавою,та частими покльовками краснопчика-продовжував спостергігати за святом весни в природі.
"Вихідні" видалися меганасиченими,трудовими.Але встигли гарно попрацювати і виділили час на відпочинок,хто схотів-порибалив.Банька була душевною-якби Сашко не розпалював кам'янку дубовими віниками для парилки-взагалі було б шикардосно))...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Апрель 2018 - 12:53
По фото вымостка стремно выглядит.
Ще стрьомніше була на ній втрьох рибалити...
Але ж азарт!!!
(на першотравень планую вирівнять)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Апрель 2018 - 08:24
Мы на платнике в воскресенье (. Ниодной поклевки за пол дня.
Це все тому-що в акваріумі життя планує хазяїн ставка,а не риба...
Нерест, рыбе не до клева)))))На Дніпрі красноп бере взаброс."Рука бойца колоть устала!"(с)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Май 2018 - 22:51
27 квітня-1травня...
Спочатку відновив вимостку...Вода прохолодненька-натягнув ватні штани+костюм хімзахисту.В руки кувалду/пилку/сокиру і за пару тройку годин вже зирив на поплавок з вимостки.
Клював в основному краснопчик.Смажили до пива.Мммм-смакота!!!
Першотравневі карасі,лини і жирна чернуха теж почали прокльовувати.
Покльовки-казкові.З паротягами.Задоволення отримав.
У Київ повертатись не хотілося...Банька,свіже повітря,чудовий сон,рибальство.Але!!!
У нас з собою було,але ми не ловживали...
Юстас, были сегодня в церкви на острове. Видел место твоего базирования.
Міг би і зайти якщо бачив)І зателефонувати-теж не завадило б)Телефон в підпису-доступний 7/24.Посидів би з чаркою за столом та з вудкою на вимостці)
Стою край лісової дороги біля озера Авраами..
Їде Хренд Вітара ВВ 36-08ВС
За кермом вусатобородатий дядько в окулярах.Поруч ошатна панянка в білому.На задньому сидінні дитя тикає пальцем в айфон...
Проїхали повз мене-на задньому склі наклейка UОС...
Крім тебе-це ніхто не міг бути)Всіх інших УОКівців на НСГВ я знаю)Тим паче на Луганських номерах...Правда до цього я дотумкав,коли ти вже був від мене далеченько)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Май 2018 - 00:14
Без предварительной договоренности, не удобно было нарушать планы на отдых твоей семьи.
Стою край лісової дороги біля озера Авраами..
это где?
За кермом вусатобородатий дядько в окулярах.Поруч ошатна панянка в білому.На задньому сидінні дитя тикає пальцем в айфон...
Проїхали повз мене-на задньому склі наклейка UОС...
Крім тебе-це ніхто не міг бути) Тим паче на Луганських номерах...
так, це ми були.
Мы не долго были (дочь с поломаной ногой), посмотрели, зашли в Храм, нашли место для отдохнуть, пожарили мяса , поели, отдохнули и поехали в обратный путь.
Опубликовано 02 Май 2018 - 07:02
Без предварительной договоренности, не удобно было нарушать планы на отдых твоей семьи.
нашли место для отдохнуть, пожарили мяса ,
Забобони...Ніхто,нікому,ніколи не заважає...
это где?
Ти коли рушив від церкви вниз вздовж Дніпра,проїхав мій табір...Через 500м виїхав з лісочка.
На узбіччі стояв чуваг в тєльняшці( безкозирка в лєнтах якоря,бруки кльош, на правому плечі папуга ара,в зубах трубка,на лівій руці наколка "арьол парящій над Араратом"" і "серце пронзьоноє стрілой").
Так це був я...
Изменено: Юстас, 02 Май 2018 - 07:54
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Май 2018 - 12:38
А ото справа в тазику, линек лежит?
Так,їх там двоє.Але меншого я після фотосесії випустив підростать у рідну стихію...
Покльовка лина була міцною.Зважаючи на те,що я ловлю майже лозиною(довжина удочки 3м.),то боротьба між нами точилась запекла.Таки завів я його в підсаку...
Изменено: Юстас, 02 Май 2018 - 12:38
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 06 Май 2018 - 16:36
4-6травня 2018року...
Ходив на свої грядки з Києва човном...Обкатував двигун.В Гусиниці зайшов за 6.5годин.З Гусинців до яхт-клубу Оболонь черепашив майже 5 годин.Рвучкий північний(в мордотик) вітер та течія зробили своє діло.
По рибальству:
-красноп з карасем клюють взаброс.З гарною прикормкою хватають все що почепиш на гачок.
Запросили в суботу сусідів на смаженю.Три пательні риби та півввідра холодного пива швидко розчинились в спекотному полудні.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 12 Май 2018 - 17:32
Всем привет! Вот отремонтировали ноут, теперь и я буду резвиться с вами ))))))). Завтра на рыбалку на Оскол. 10 дней назад с берега шла хорошо разнорыбица на поплавок. 3 дня назад хоть плачь - еле-еле. Потом дошло , что рыба отметала и отошла от берега. Заменив простые поплавки на скользящие и применив дальний заброс, классно пошла плотва.Бросали 20-25м . 10-15 сек и поклевка. Разогнал нас по домам вечер. Завтра опять туда. Применял эхолот без проводной. Мне понравилось и моим друзьям. Плотва брала на бровке.
Опубликовано 13 Май 2018 - 21:42
11-13 травня був на своїх грядках.
Карась,лин бере стабільне.
У нас з собою було,але ми не зловживали...)
Ремонт,Консультації,
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых