а кто тебе сказал что Фишка модератор???

ФтароЙЕ...
Из твоего: Если Полтавский губернатор бестолочь, означает ли это, что Ю.В. соображающая?
Опубликовано 04 Ноябрь 2009 - 23:35
Опубликовано 04 Ноябрь 2009 - 23:37
Опубликовано 04 Ноябрь 2009 - 23:45
Опубликовано 04 Ноябрь 2009 - 23:51
... выключай его и иди на свежий воздух!!!по ящику сказали.............
Опубликовано 05 Ноябрь 2009 - 00:09
Опубликовано 05 Ноябрь 2009 - 00:22
Опубликовано 05 Ноябрь 2009 - 08:57
+1
Народ, хоть немного читайте, что пишут другие, а то 50 сыылок на Комаровского это жесть....
Опубликовано 05 Ноябрь 2009 - 09:42
Вчора був у міському ДАІ. Така ж сама об"ява на вхідних дверях і це ІМХО нормально. Нефіх розносити бацили. І, до речі, я не вважаю використання масок признаком істерії. Черги під аптеками заради затаритися ліками впрок - може бути, а запобігти можливому зараженню - це нормально. І ще "до речі" - вчора також був у міськвиконкомі. Жоден клерк не одягає маски. Толпи народу - і всі без масок. Оце, ІМХО, ідіотизм.Сьгодні по справах заїхав на одну дистрибюторську фірму "Універсал-Луцьк" . На вхідних дверях читаю оголошення "Вхід в приміщення офісу тільки в масках " , подумав прикалуються
. Захожу і тут на мене прямо з порогу , вийдіть звідсіля , не можна , вон . Я в шоці , ото гонять
. Це вже наскільки народ зашугали , що вже навідь своїх кліентів з фірм гонять
.
Опубликовано 05 Ноябрь 2009 - 10:43
Така ж сама об"ява на вхідних дверях і це ІМХО нормально. Нефіх розносити бацили
Про кошачий грип я уже неделю всем рассказываю - не верят аднака. Собачий не рулит, а вот котов душить придецца, а шкурки на "беличий мех" пойдут, и бюджет наполниццо живой копейкой. Эмиль, кот дома есть? Начинай готовить детей к лекции "куда убежал Барсег".
Опубликовано 05 Ноябрь 2009 - 10:59
Это как раз и есть первый признак истерии! Ладно еще в людных местах... Но на свежем воздухе в парке - смешно! Еще смешнее - когда человек один едет в авто, в маске!Вчора був у міському ДАІ. Така ж сама об"ява на вхідних дверях і це ІМХО нормально. Нефіх розносити бацили. І, до речі, я не вважаю використання масок признаком істерії. Черги під аптеками заради затаритися ліками впрок - може бути, а запобігти можливому зараженню - це нормально. І ще "до речі" - вчора також був у міськвиконкомі. Жоден клерк не одягає маски. Толпи народу - і всі без масок. Оце, ІМХО, ідіотизм.
Опубликовано 05 Ноябрь 2009 - 11:09
Слава, это твоя точка зрения... Я озвучил ( изложил ) свою. Я спокойно отношусь к сегодняшней ситуации. Без истерики. Но считаю нормальным одеть повязку, входя в магазин, офис, ту же мерию и т.п. Одно дело - биться в конвульсиях и совсем другое - наплевательски относиться к вероятности заболеть и отваляться неделю на больничном. Я не знаю как с работой у тебя, а мою за меня не сделает никто и мне через неделю придётся разгр[CENSORED] до позднего вечера шодень..... Поэтому я повторюсь ещё раз - одеваю маску на физиономию в людных местах и не считаю это зазорным. Гулять в маске по улице - идиотизм. Тут я целиком и полностью на твоей стороне.Это как раз и есть первый признак истерии!
Опубликовано 05 Ноябрь 2009 - 11:20
Так и я панике не поддаюсь!)) И меры, укрепляющие здоровье - тоже принимаю. Да и мою работу кроме меня тоже делать некому.Слава, это твоя точка зрения... Я озвучил ( изложил ) свою. Я спокойно отношусь к сегодняшней ситуации. Без истерики. Но считаю нормальным одеть повязку, входя в магазин, офис, ту же мерию и т.п. Одно дело - биться в конвульсиях и совсем другое - наплевательски относиться к вероятности заболеть и отваляться неделю на больничном. Я не знаю как с работой у тебя, а мою за меня не сделает никто и мне через неделю придётся разгр[CENSORED] до позднего вечера шодень..... Поэтому я повторюсь ещё раз - одеваю маску на физиономию в людных местах и не считаю это зазорным. Гулять в маске по улице - идиотизм. Тут я целиком и полностью на твоей стороне.
Опубликовано 05 Ноябрь 2009 - 11:28
А моє ІМХО то це що це ВОНИ повинні маски надягати. Придумали блін собі тут... Не хочуть працювати - нехай тусують на карантин. Чого це я мушу бігати шукати маску яких нема в аптеках?Вчора був у міському ДАІ. Така ж сама об"ява на вхідних дверях і це ІМХО нормально.
Опубликовано 05 Ноябрь 2009 - 12:15
Маски придумали не ДАЙці. І на карантин вони, як би ми не хотіли, не підутьА моє ІМХО то це що це ВОНИ повинні маски надягати. Придумали блін собі тут... Не хочуть працювати - нехай тусують на карантин. Чого це я мушу бігати шукати маску яких нема в аптеках?
Опубликовано 05 Ноябрь 2009 - 12:23
Опубликовано 05 Ноябрь 2009 - 12:39
Цікава позиція. Тебе не цікавить їх здоров"я... Ну давай позакриваємо всі кАнторки, робітники яких не хочуть розносити заразу і самі не хочуть хворіти! Давай я завтра скажу своїм водіям, щоб не виїзджали на вулицю і не возили пасажирів, бо комусь не подобається те, що всі водії - в масках... В країні об"явлен карантин! Подобається це тобі, чи ні - це вже інша розмова, а виконувати правила треба. І, вибач, заходити без маски в людне місце - це не прояв героїзму, а просто нерозумно в наших сьогодняшніх умовах. Це я так м"ягко висловився, щоб нікого не образити...Enjoy, я мав на увазі не тільки даі, а інші канторки де пишуть "вхід без намордніків заборонено". Чого це мене має хвилювати їхнє здоров*я? Боїтесь - сидіть вдома і не рипайтесь, або надягайте маски.
Изменено: Enjoy, 05 Ноябрь 2009 - 12:41
Опубликовано 05 Ноябрь 2009 - 13:33
При чому тут додому? Офіс є офіс, хочеш заробляти - вживай заходи для самозахисту, а не відлякую клієнтів.До себе додому ти вільно впустиш потенційно хвору людину без запобіжних заходів?
Опубликовано 05 Ноябрь 2009 - 13:40
Наступний вислів - "Хазяїн - барин" це стосується і роботи і дому. Не подобається не заходь, йди далі...Enjoy, карантин не в країні, а в державних установах. Всі хто працює з людьми повинен мати маску для своєї ж безпеки. Чи може давай в супермаркет не будемо пускати покупців без масок? Що за тупість?
При чому тут додому? Офіс є офіс, хочеш заробляти - вживай заходи для самозахисту, а не відлякую клієнтів.
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых