тоже не помешало бы до весны подсуетить...
Реклама

Потенциальным эмигрантам посвящается :)делимся инфой
Опубликовано 05 Декабрь 2017 - 21:12
Толик13, спасибо, буду знать. Но пока не горит. Тем более, Гройсман пообещал заробитчанам по 500 гривен добавить, чтобы они домой вернулись. Заживём )
По всяким деловым вопросам прошу писать мне в Польшу по Telegram или Whatsapp: +48 пятьсот десять шестьсот восемь триста восемьдесят восемь.
P.S. Jestem dobry człowiek do momentu, aż ktoś mnie nie wkurwi. Potem już nie jestem ani dobry, ani człowiek.
Опубликовано 05 Декабрь 2017 - 23:16
Новые номера выбрасывают в 00-00, каждый рабочий день.Электронная очередь в наших уникальных условиях требует личного присутствия. Записаться через сайт нереально, номеров нет.
Пробуй пробиватся на сайт ДМСУ с 00-00 до 00-30 и регистрируйся.
Записывал так жену и брата.
Изменено: rich8, 05 Декабрь 2017 - 23:17
Опубликовано 06 Декабрь 2017 - 11:16
Щойно пробував. Львів та львівська область галяк)
Тут делай. +400грн и все ок. https://pasport.org.ua/contact/tsentri
Опубликовано 06 Декабрь 2017 - 11:20
Новые номера выбрасывают в 00-00, каждый рабочий день.
Пробуй пробиватся на сайт ДМСУ с 00-00 до 00-30 и регистрируйся.
Записывал так жену и брата.
Ну, я записувався і отримував через запис на сайті що до безвізу далеко.
І було теж саме...в 00.00 оновлення дат і хто встиг, той встиг.
Думай-те
Опубликовано 06 Декабрь 2017 - 11:29
Ну, я записувався і отримував через запис на сайті що до безвізу далеко.
До паспортов у меня руки ещё не дошли. Но пришлось ребёнку ID делать, а очередь общая. Дня 3-4 мониторили сайт, пока словили момент и записались. Обічно за 3-5 минут места заканчивались.
Опубликовано 06 Декабрь 2017 - 18:21
Тут делай. +400грн и все ок. https://pasport.org.ua/contact/tsentri
Таки галяк)
Тільки Дніпро, Київ, Харків.
Опубликовано 07 Декабрь 2017 - 00:15
Там с 00-00 нужно сидеть и постоянно, без остановки обновлять страницу онлайн записи. Первых несколько минут она виснет жёстко, но пробиться можно.
Щойно спробував, видало час у відділенні в якомусь зажопинську львівської області, при спробі зареєструватися запропонували довести що я не робот, після чого вільні місця закінчились
Спробую завтра, прикольне спортлото, добре що паспорт не горить робити.
Опубликовано 07 Декабрь 2017 - 00:23
Только что зашёл, посмотрел во Львове в 3-х отделениях есть по несколько номеров на 21.12.17Щойно спробував, видало час у відділенні в якомусь зажопинську львівської області, при спробі зареєструватися запропонували довести що я не робот, після чого вільні місця закінчились
Спробую завтра, прикольне спортлото, добре що паспорт не горить робити.
Как-то так
Прикрепленные файлы:
Изменено: rich8, 07 Декабрь 2017 - 00:21
Опубликовано 07 Декабрь 2017 - 20:28
Моя жінка місяць назад без всякої попередньої реєстрації фізично пішла у центр обслуговування в універмазі "Україна" подавати на закордонний паспорт, через 20 хвилин була вільна. Ніякої черги не було і повно вільних віконець. Київ.
З тих пір трапилося новорічне загострення чи чому навіть кияни з глузду з'їжджають з онлайн-реєстрацією?
На звичайний внутрішній паспорт подавли півроку назад у Святошинському центрі обслуговування - два чоловіки черга на подачу документів, ноль чоловік черга щоб забрати.
Опубликовано 08 Декабрь 2017 - 00:50
Значить мені так "пощастило". Завтра спробую ще раз.
Почав в 0:00
Перших 5 хв - "ведуться технічні роботи"
Решту запитів, кожних пів хвилини - "будь-ласка, повторіть ваш запит через 1 хвилину"
Після десяти спроб зареєструватись, система пропонувала мені довести, що я не робот шляхом підбором картинок з конкретною тематикою, з чим я успішно справився)
Потім завдання ускладнилось, але вільних місць так і не з"явилось)
через 40 хв нічого не змінилось.
tu by kontynyed
Изменено: bazl, 08 Декабрь 2017 - 00:53
Опубликовано 08 Декабрь 2017 - 00:57
начити мовуАзербайджанськаАлбанськаАмхарськаАнглійськаАрабськаАфрикаансБаскськаБенгальськаБілоруськаБірманськаБолгарськаБоснійськаВаллійськаВірменськаВ?єтнамськаГавайськаГаельськаГаїтянськаГалісійськаГіндіГолландськаГрецькаГрузинськаГуджаратіДанськаЕсперантоЕстонськаЗахіднофризькаЗулуськаІвритІгбоІдишІндонезійськаІрландськаІсландськаІспанськаІталійськаЙорубаКазахськаКаннадаКаталонськаКиргизькаКитайська (спрощена)Китайська (традиційна)КорейськаКорсиканськаКурдськаКхмерськаКхосаЛаоськаЛатвійськаЛатинськаЛитовськаЛюксембурзькаМакедонськаМалагасійськаМалайськаМалаяламМальтійськаМаоріМаратхіМонгольськаНепальськаНімецькаНорвезькаНьянджаПанджабіПерськаПольськаПортугальськаПуштуРосійськаРумунськаСамоанськаСебуаноСербськаСингальськаСіндхіСловацькаСловенськаСомаліСото південнаСуахіліСунданськаТаджицькаТайськаТамільськаТелугуТурецькаУгорськаУзбецькаУкраїнськаУрдуФіліппінськаФінськаФранцузькаХаусаХмонгХорватськаЧеськаШведськаШонаЯванськаЯпонськаtu by kontynyedУкраїнська---------------Визначити мовуАзербайджанськаАлбанськаАмхарськаАнглійськаАрабськаАфрикаансБаскськаБенгальськаБілоруськаБірманськаБолгарськаБоснійськаВаллійськаВірменськаВ?єтнамськаГавайськаГаельськаГаїтянськаГалісійськаГіндіГолландськаГрецькаГрузинськаГуджаратіДанськаЕсперантоЕстонськаЗахіднофризькаЗулуськаІвритІгбоІдишІндонезійськаІрландськаІсландськаІспанськаІталійськаЙорубаКазахськаКаннадаКаталонськаКиргизькаКитайська (спрощена)Китайська (традиційна)КорейськаКорсиканськаКурдськаКхмерськаКхосаЛаоськаЛатвійськаЛатинськаЛитовськаЛюксембурзькаМакедонськаМалагасійськаМалайськаМалаяламМальтійськаМаоріМаратхіМонгольськаНепальськаНімецькаНорвезькаНьянджаПанджабіПерськаПольськаПортугальськаПуштуРосійськаРумунськаСамоанськаСебуаноСербськаСингальськаСіндхіСловацькаСловенськаСомаліСото південнаСуахіліСунданськаТаджицькаТайськаТамільськаТелугуТурецькаУгорськаУзбецькаУкраїнськаУрдуФіліппінськаФінськаФранцузькаХаусаХмонгХорватськаЧеськаШведськаШонаЯванськаЯпонськаУкраїнська
tu by kontynyed
повелитель англ грамматики
Опубликовано 07 Октябрь 2018 - 06:25
из приколов:
племяша (вместе с мамой) 3.5 года назад уехал из Одессы в Штаты.
сейчас он живет в 20-25 милях от американской Одессы и регулярно ездит с друганами туда на тусовки.
Одеса (Техас) — Вікіпедія
Опубликовано 13 Декабрь 2018 - 02:45
из приколов:
племяша (вместе с мамой) 3.5 года назад уехал из Одессы в Штаты.
сейчас он живет в 20-25 милях от американской Одессы и регулярно ездит с друганами туда на тусовки.
Одеса (Техас) — Вікіпедія
Совсем не удивил к родному тянет?
Американец
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых