Реклама

"Киевстар" повышает тарифы.
Опубликовано 08 Март 2020 - 12:49
в декабре предложили 35грн и на данный момент 35грн, номером пользуюсь только на приём
Ну тогда есть шанс до декабря.
Одно, но. "Копейку" киевстар прикрыл.
Но "гривночка" осталась, развлекаюсь на двух номерах, главное не забыть положить.
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 11 Март 2020 - 12:44
paa, Так вроде выше писали что минимальное пополнение чирик.
Я правда не пробовал на гривну пополнять. Пока не было необходимости звонить.
Через Global24, создал кошелек и кидаю по гривне на пополнение, у них еще можно, пока.
Опубликовано 03 Декабрь 2020 - 23:32
Сьогодні прислали смс,з 10 грудня оновлюємо спосіб оплати в тарифі-75 гр в місяць.Був таріф 3 гр в день користування.
Ну так клади вечером по 1грн и будет тебе счастье или не пополняй 3-4 месяца и предложат тебе тариф 50грн
Опубликовано 04 Декабрь 2020 - 10:39
Сьогодні прислали смс,з 10 грудня оновлюємо спосіб оплати в тарифі-75 гр в місяць.Був таріф 3 гр в день користування.
у маман и систер были такие тарифы - тоже на днях получили по смс )
для пенсионеров ( старше 60 лет) кстати у них есть контрактный тариф 60 грн в месяц, одна беда огорчение в поселке не центра обслуживания контрактных абонентов киевстар типа подумали за пенсионеров в средних и крупных городах а остальные перебьются
Опубликовано 04 Декабрь 2020 - 21:54
тоже получил такое смс, сейчас мой пакет 60 гришек, с 15 декабря будет 75 гришек...
при этом объем услуг не меняется, только стоимость...
раньше при увеличении абонплаты увеличивали что-нить в пакете, добавляли минуты или Гб...
лучше лучше, чем хуже...
в детстве я думал счастье есть, повзрослев понял - счастье пить!
У каждого волшебника есть волшебная палочка, а у каждой волшебницы есть волшебная дырочка...
Опубликовано 06 Декабрь 2020 - 20:31
Тарифы "Киевстар Онлайн 2019" и "Киевстар Онлайн+ 2019" с 10.12.2020 станут одинаковыми по наполнению: интернет - 6000 МБ, звонки на другие мобильные сети - 100 минут,абонплата - 75 грн/28 дней.Тариф "Киевстар Всегда Онлайн 2019" - с 10.12.2020 увеличивается количество интернета до 10000 МБ, звонки на другие мобильные сети - 100 минут, абонплата 100 грн/28 дней.
Судячи з усього, тарифи утримання будуть починатися від 75, тобто навіть на "голодному" номері розраховувати на повернення до 35 не доводиться.
Контракт за 60 - непоганий тариф для кнопочного в своїй мережі, але інтернету там майже немає, а вартість дзвінків на зовнішні не порадує.
Опубликовано 06 Декабрь 2020 - 22:15
Хм, ні, тарифи утримання є менше, ніж за 75 - робот запропонував за 50 грн. 30 хв. на інші мережі, не пам'ятаю скільки інтернету.
Muzzy,У нас не получается использовать 1000мб за месяц
(почти нигде нет интернета,та и связь не дуже)
Незалежно від того, скільки трафіку передбачав мій пакет (а це було від 2 до 6 ГБ), я ніколи не використовував більше 0.8 ГБ, і це було з ютубом і Дізером.
Звичайні витрати - 0.2-0.3 ГБ за місяць. Відео у ютубі дивлюся коли хочу, ні в чому собі у плані трафіку не відмовляю, стиснення трафіку і інші хитрощі не використовую, зв'язок, як правило, є. Просто я у "товарних" кількостях споживаю це вдома, а "в поході" мені потрібні переважно мессенджери і карта.
А, на дачі я, звичайно, використовував би значно більше, але там максимум EDGE на соплях, а для 3G треба проїхати пару кілометрів у сторону райцентру. Голосовий в'язок на моїй частині вулиці - тільки Київстар, на деяких вулицях і з ним погано, МТС місцями є, також 2G, Лайфселу в принципі не бачив, Інтертелеком з додатковою антеною на даху хати. Київська область за Білою Церквою, єслі што.
Опубликовано 07 Декабрь 2020 - 00:40
paa,Було просто зручно,в основному на прийомі.А тепер якшо не класти гроші шоб подзвонити 10 гр день.
![]()
Ну так клади ввечері по гривні на рахунок.
робот запропонував за 50 грн. 30 хв. на інші мережі, не пам'ятаю скільки інтернету.
3000Мб і 3грн хвилина на місські, а було по 1,5грн.
Опубликовано 07 Декабрь 2020 - 16:34
У жены тоже ,тариф 75гр(если не хватает средств,берет 10 гр в день,пока все не сожре
(раньше было 3гр)
так то если на счету есть деньги, я же говорю ложить по гривне на пустой счет, они списывают что есть, главное положить до 24-00 если на завтра нужна связь.
геморно конечно, но если нужна жесткая экономия то прокатит
Изменено: paa, 07 Декабрь 2020 - 16:34
Опубликовано 08 Декабрь 2020 - 11:40
Може щось неправильно робив або одноразовий глюк - у мене колись 3 грн залишку так зжерло (було на СМС і проспав дату зняття абонплати), пакет не нарахувало, дзвінок на свою мережу тільки за рахунок іншого абонента, а потім нарахувало аж на наступний день, тобто у моєму випадку точно був глюк.
Так як paa каже - працює. Я у це бавився півтора року назад, коли мене замість 35 перевели на 75 - тоді ще навіть не по гривні, а по копієчці можна було поповнювати. КС через півтора місяці запропонував 55, а ще через тиждень - знову 35.
3000Мб
Точно. Перевів на цей тариф одну полочну сімку, яка за все своє життя (майже 4 роки) грошей не бачила і з них три останніх роки була на 35 грн. Очевидно, доведеться на неї через місяць нарешті покласти стартові 100 грн для активації тарифу і поюзати два місяці, поки з'явиться пропозиція на основний номер.
Мабуть і другу полочну переведу, бо там пропозиція тільки до 13 грудня.
Основну поповнив на 35, через місяць буде чисто під вхідні.
За 35 є пропозиція без інтернету, але не бачу сенсу, а прихильникам кнопочних або на резервний номер було б ОК.
А у МТС ще є тариф утримання за 35 - 6 ГБ, 100 хв. на інших операторів. Мені регулярно приходить ця пропозиція на сімку, де на рахунку 50 з чимось гривень і тариф - 3 грн в день користування. А на іншу сімку, з таким же тарифом, де на рахунку 2 грн., приходить пропозиція якогось дорожчого тарифу, але також меншого, ніж їхні звичайні.
Опубликовано 16 Декабрь 2020 - 15:32
До сегодняшнего дня платил 95 грн ( контракт) вечером пошерстю тарифы может попрощаюсь с Киевстар.
Изменено: bzhasso, 16 Декабрь 2020 - 15:33
Опубликовано 16 Декабрь 2020 - 21:28
Такое впечатление ,что они наоборот что то убирают.Т.к связь с каждым днем все хуже.
гыыы)))
по теме: при переходе на лайф ( с киевстара или мтс) - за 80 грн 20 гиг инета +750 на все операторы+ безлим в сети думаю норм, только не понятно на какой срок такое предложение - если хотя бы на год о вообще гуд
Опубликовано 18 Декабрь 2020 - 23:59
Та не,всего,5-10,не пополняю с августа,жду,когда одумаются
В выключенном состоянии? У меня на одной карте лежало 2грн и не списывалось, а на днях автоматом сменили тариф с 60грн на 50грн и списали их.
Также с меткой «Київстар, Киевстар, оператор, МТС, Водафон, Лайф, Лайфселл, Тримоб, Інтертелеком, Интертелеком»
Продам
Базар →
Разное (куплю / продам) →
Мобильные телефоны и аксессуары →
CDMA alcatel one touch 213cесть 2 шт идеал Автор: @sms • Дата: 06 Декабрь 2017 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Что с мобильной связью?Автор: Timothy • Дата: 29 Июнь 2015 ![]() |
|
||
Базар →
ПК и комплектующие →
3g модем Pantech UM 185Интертелеком, активный номер Автор: Виталий Nikopol • Дата: 16 Апрель 2015 ![]() |
|
||
Базар →
Прочее →
Продам бонусы киевстарза 30% на карту ПБ Автор: грешник • Дата: 17 Ноябрь 2013 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
МТС-Украина вводит оплату за отчеты о доставке SMSАвтор: Stalker • Дата: 10 Ноябрь 2011 ![]() |
|
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых