Тут же большинство на бензин в день больше тратит, чем на Киевстар )
Богатая жизнь, она другая
Опубликовано 03 Март 2020 - 16:47
Богатая жизнь, она другая
та ну, ну не так оно там и дорого, если в реале
ну вот если серьезно - чашка кофе стоит 20-25 грн (хорошего, а из автомата), ну пусть даже попроще будет 10-15 грн
за день многие выпивают 2-3 чашки кофе
есть повод выбить меньше кофе и меньше напрячь организм кофеином
про сигареты вообще молчу
если бросить - то хватит на безлим киевстаровский
Опубликовано 03 Март 2020 - 17:40
5 раз)))та ну, ну не так оно там и дорого, если в реале
ну вот если серьезно - чашка кофе стоит 20-25 грн (хорошего, а из автомата), ну пусть даже попроще будет 10-15 грн
за день многие выпивают 2-3 чашки кофе
Опубликовано 03 Март 2020 - 18:09
Блин, кофе не пью, не курю, на бенз много денег не трачу, шо теперь делать?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 03 Март 2020 - 20:58
Юстас, а что это меняет?
Или 100 грн меньше чем 30?
Не знаю що це змінює,але 150грн це більше ніж 100)
То чому 150,а не 100?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 03 Март 2020 - 21:06
отож...нишо уже не делай, - бессмысленно, ты не живешь просто (тьфу*3) :-)))
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 03 Март 2020 - 22:58
нишо уже не делай, - бессмысленно, ты не живешь просто (тьфу*3) :-)))
А шо пить кофе, курить и ганять на машине - это и есть смысл жизни, как все печально.
paa,пью, курю, заправляю бензином 3 машини, ходжу по кабаках та ......, маю два контрактних номери....
Нічого не роблю...
Жесть )))отож...
Скоро в нього сяйво навколо голови проростатимо )))
Рад за тебя, твой кругозор гораздо шире
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 04 Март 2020 - 09:29
Тема про підвищення тарифів Київстаром. Тобто "яке падло цей Київстар" і хто з цього приводу знає корисні поради. Забити на економію - відома порада, але не актуальна для цієї теми. Хочете тусуватися у своїй компанії - зробіть собі окрему тему. Хочете влаштувати філософський холівор з любителями економії - запросіть їх туди або зробіть для цього ще одну тему.
Опубликовано 04 Март 2020 - 11:54
В мене серед запропонованих тарифів немає 100 грн, тому або 75 (взагалі ніякий), або 125 +
Раніше був 75 грн, все влаштовувало.
КС у мене майже 20років.Здуру(колись)перейшов на тариф 35грн...Тепер автоматом перевело на 100грн.
Тому мене і цікавило питання в контексті чому 150,а не 100грн.
100грн з головою,враховуючі що нетом не користуюсь.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 04 Март 2020 - 18:40
Есть номер, тариф 35.
Никуда не перевели.
это не надолго...
я тоже какое-то время думал, шо про меня забыли...
лучше лучше, чем хуже...
в детстве я думал счастье есть, повзрослев понял - счастье пить!
У каждого волшебника есть волшебная палочка, а у каждой волшебницы есть волшебная дырочка...
Опубликовано 04 Март 2020 - 22:32
Вони б все рівно перевели. Маю інший номер КС для закордону, там старий тариф був без абонплати і гривень 90 на рахунку. Самі перевели на 60, зняли гроші і все. Телефон весь цей час був вимкнений.
О!Подякував,мене цікавила саме ця інфа.
Есть номер, тариф 35.
Никуда не перевели.
Знатно ти замаскувався!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Март 2020 - 08:52
Месяц думаю не пройдет, киевстар с думкою про мене и мой кошелек подберёт оптимальный тариф, чтоб кошелек быстрее пустел.:-)
Савєршенна в душу справєдліва!
Дзвонили особисто з ЮМС,турботливо прапанували перейти "на вигідний тариф"...Культурно відмовився.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Март 2020 - 10:51
у меня когда то был единая цена тариф - там по 25 копеек минута на все направления, в т.ч. и на городские
долго они меня мурыжили, предлагая "намного луДшые условия" - но как могут быть лучше условия за 75-100 грн с урезанными объемами разговоров, если я имел этот номер как раз для звонков на городские и других операторов по 25 копеек за минуту
по итогу таки перевели на какую то срань
забил
пока так и пользуюсь
а второй номер - ну там норм по условиям, но и тариф 150
Опубликовано 05 Март 2020 - 23:43
35 грн вже давно немає
У кого давно немає, а у кого і є: https://kyivstar.ua/...arhive/ksonline
Те, що пропонують прямо зараз:
https://kyivstar.ua/.../arhive/kscalls
https://kyivstar.ua/...fs/arhive/ksonl
Мені з 35 грн. пропонують перейти сюди, перша абнплата 50 грн.: https://kyivstar.ua/...s/arhive/ksonlp - ага, зараз все покину.
Опубликовано 06 Март 2020 - 01:47
У кого давно немає, а у кого і є
Не з нашим щастям)
Увага! Тариф закритий для підключення. Ознайомтеся з нашими новими тарифами на наступній сторінці.
Опубликовано 07 Март 2020 - 16:00
35 прямо зараз, цього разу з липня, номером користуюся за повною програмою. Ні, я розумію, що це не назавжди, цей номер в попередні роки вже переводили з 35 і на 50, і на 55, і на 75, але поки що так.
Я готовий був замість 35 платити 50 з пакетними смс, я готовий був платити 55 без пакетних смс, оскільки на той момент вибору не було, але 75 я платити не хотів, погрався з ними в "копієчку" - через два місяці мені повернули 55, а ще до того, як я їх заплатив, через неповний тиждень - дали давно вже забуті 35.
Взагалі, у мене тарифи утримання вже два чи три роки. Вперше запропонували 35 коли я був на "Базовому", де неспішно використовував бонуси за вхідні з "Єдиної ціни" і "Плюс", яких накопичилося багато. Основною сімкою для вихідних на той момент був МТС, у якого багато років були шикарні регіональні тарифи для Києва.
Опубликовано 07 Март 2020 - 22:45
Добре коли є така можливість. В мене без номеру половина роботи загнеться.
"В копієчку" - це поповнював кожен день на одну копійку. Маєш безліміт на Київстар, 10 хвилин на інших операторів на день, 100 МБ трафіку на день. 10 хвилин на інших операторів мені, як правило, на місяць вистачає. А трафіку на місяць я витрачаю 800, якщо відео дивлюся, а так - 100-200.
Якщо цього не вистачає - тоді інша справа.
Знову таки, на вхідні номер працює навіть задурно, причому вічно, тобто навіть так він не випадає з контактів тих людей, які його знають. Складніше, якщо треба, щоб дзвінок від тебе впізнавали за номером - тоді резервний може бути не варіантом. А якщо почнуть на тимчасовий передзвонювати - це буде проблемою, бо потім складніше буде відмовитися від тимчасового, бо дехто перестане до тебе додзвонюватися.
Коротше кажучи, це треба мати можливість і натхнення економити ці тисячу гривень на рік. Я мав і те, і інше.
Продам
Базар →
Разное (куплю / продам) →
Мобильные телефоны и аксессуары →
CDMA alcatel one touch 213cесть 2 шт идеал Автор: @sms • Дата: 06 Декабрь 2017 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
Что с мобильной связью?Автор: Timothy • Дата: 29 Июнь 2015 ![]() |
|
||
Базар →
ПК и комплектующие →
3g модем Pantech UM 185Интертелеком, активный номер Автор: Виталий Nikopol • Дата: 16 Апрель 2015 ![]() |
|
||
Базар →
Прочее →
Продам бонусы киевстарза 30% на карту ПБ Автор: грешник • Дата: 17 Ноябрь 2013 ![]() |
|
||
Opel-Club →
На обочине →
МТС-Украина вводит оплату за отчеты о доставке SMSАвтор: Stalker • Дата: 10 Ноябрь 2011 ![]() |
|
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых