Хочеться? - Будете)) Відмовляти собі в задоволенні це неправильно))в том то и дело, что хочется больше одного раза
![]()
Реклама
Армейская тушенка
Опубликовано 15 Июнь 2011 - 14:33
в том то и дело что минимальная партия на покупку 1 ящик, 24 банки, по 20грн за банку 525гр. получаеться минимальный заказ 480грн. + доставка у перевозчика не меньше 50-60грн за ящик (это 13кг.)... Может кто-то уже пробовал из наших в Луцке? или попробует и пофоткает...rammstein, ладно возьму пару банок на пробу
rammstein, продай мне пару банок на пробу, я продегустирую, сделаю фотоотчет и поделюсь впечатлениями... если мне понравиться сразу пару ящиков возьму, на рыбалке и в коммандировку нужная штука
Опубликовано 15 Июнь 2011 - 14:37
Без особливих проблем. Найкраще, якщо буде кілька бажаючих, щоб я 1-2 банки не відсилав через всю Україну. Бо відсилатиму на пробу, а потім ви ж самі і будете ділитися результатами з одноклубниками. Тим більше, що за пересилання однієї банки доведеться заплатити по тарифам НП 13 гривень, а ящика - 41. Різниця суттєва. Можу відіслати завтра, тож бажаючих прошу визначитися до 16.00, домовитися між собою (висилатиму на когось одного - знову ж таки задля економії на пересилці), і дати мені знати.как насчет пробы?
Опубликовано 15 Июнь 2011 - 15:14
мог бы пожертвовать диетой ради соклубней)))та є. але я тушонку не їм, не кошерно
![]()
Опубликовано 15 Июнь 2011 - 15:40
о, круто. 6-летнее мясо по цене на 100% выше аналогов. налетай, не скупись. никто ведь не говорит, что контейнеры с ней стояли все это время на солнце и морозе...
скорее всего на складах НЗ
а вообще интересно будет сравнить немецкую тушенку по 40грн за 350гр с нашей по 20грн за 525гр )
Думай-те
Опубликовано 15 Июнь 2011 - 15:43

Мне глубоко пофиГ, что вы обо мне думаете..... я о вас вообще не думаю!
Кто-то довольно мудрый сказал: "Никогда не спорь с идиотом! Этим самым ты опускаешься до его уровня, где он неминуемо задавит тебя своим опытом". (с)
Опубликовано 15 Июнь 2011 - 16:26
а с кем же я тогда гутарю каждый вечер на повышенных тонах? http://www.pivoodessa.od.ua/about.htmlгде ты видел живой хлеб? сказку колобок во внимание не брать!
Опубликовано 15 Июнь 2011 - 17:13
Куди підїхати? Візьму банку на пробу. Якщо завтра на форумі не появлюся - вважайте комуністомМіж іншим. А хіба нікого з клубу в Луцьку немає? Щоб зі мною зустрівся, подивився, спробував, дав авторитетну оцінку на форум?
Добро всегда побеждает зло. Значит, кто победил - тот и добрый.
Опубликовано 15 Июнь 2011 - 17:34
Куди підїхати? Візьму банку на пробу. Якщо завтра на форумі не появлюся - вважайте комуністом
Ты нам её пожалуйста открой,сфоткай и выложи ,ну а потом будешь коммунистом.

Желудок умнее мозга, потому что желудок умеет тошнить. Мозг же глотает любую дрянь.

Опубликовано 15 Июнь 2011 - 17:38
Ага, только продавец не оставил никаких контактов. Ждемс, когда появится на форуме.Ты нам её пожалуйста открой,сфоткай и выложи ,ну а потом будешь коммунистом.
О, нашел телефон. Шша позвоню...
Изменено: ked, 15 Июнь 2011 - 17:40
Опубликовано 15 Июнь 2011 - 19:40

Сама банка - як банка. Вимазана в солідолі. Хто щось розуміє в тих цифрах - може щось нам розказати. Я зрозумів тільки дату виробництва.

Відкриваємо - як і повинно бути: зверху трохи жиру. На мій погляд - не дуже багато.

Збоку від м'яса є трохи "холодцю". В принципі, приблизно так і мало бути. Сторонніх запахів немає. Пахне приємно. Вивалюємо це все на тарілку

І розділяємо на три частини, щоб подивитись, що ж там всередині

Я б сказав, що за часів моєї служби в армії шматки м'яса були більші. Тут вони менші і простір між ними заповнений чимось типу фаршу і спресований. Як кажуть поляки - мєльонка. Хоча, на смак досить пристойно.
Одну з трьох частин вирішив розігріти

В процесі підігріву незвичних або неприємних запахів не було. Все, як і очікувалося (якщо не вважати, що я все-таки очікував більші цілі шматки)
Отримали от таке блюдо:

Результат - тушонку можна їсти, смак і на холодну і на гарячу такий, як і мав би бути, АЛЕ в 2005 році на виробництві вже не було ОБХСС, виробники почали красти і на мій погляд, замість м'яса добавляли быльше жиру і всяких інших продуктів переробки. Хоча смак ще залишився такий, як треба. Зважаючи на те, що розпочинається пляжно-пікніковий сезон - як закусь, або як заправка до картоплі чи каші - може бути. Якщо ж запросити додому гостей у фраках або білих шляпях і подавати на стіл в банках, то вроді некошерно
Смачного.
3 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых