Да и снега что то нет)
Опубликовано 24 Декабрь 2010 - 11:11
1)Юстас, а не будет наглостью подъехать к тебе как-нить числа после 10го?? И машинку глянуть и пообщаться???
![]()
Мну с собой возмет![]()
![]()
например )))
1)Андрей, так и есть - зажилил))))
![]()
2)Да и снега что то нет)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 13 Январь 2016 - 23:26
Подниму тему) Интересен джимник как вторая машина в дополнение к астре. В основном для девушки ездить по городу, ну и мне на выходные на рыбалку и коп)) Где-то 3-4 года назад ездил на оффроад тест-драйв от сузуки (джимни и витара) тогда особо не впечатлил, сейчас все чуть по другому переосмыслил)) Несколько раз был у Юстаса на ремонтах своих опелей и видел его сузуки (позитивный такой с виду, да и с лягушкой еще=), ну и темы о домике и карасях читал)) Надеюсь на совет в сегодняшних реалиях, прайс на который расчитываем 6-8к.. Надеюсь на ваши отзывы и советы
Опубликовано 14 Январь 2016 - 00:41
И еще вопрос, как у них с кузовом по поводу корозии? По фото с этой объявы не совсем все радужно исходя что 2008 г. http://suzuki-club.o...showtopic=31024
Опубликовано 25 Январь 2016 - 13:45
Подниму тему)
1)Интересен джимник как вторая машина в дополнение к астре.
2)В основном для девушки ездить по городу, ну и мне на выходные на рыбалку и коп))
3)Надеюсь на совет в сегодняшних реалиях, прайс на который расчитываем 6-8к... .Надеюсь на ваши отзывы и советы
![]()
Доброго дня...
1)Затягує зараза той Джимнік!)Дуже в нього багато можливостей при невисоких експлуатаційних витратах...В ремонт вкладати не треба-якийсь він незламнозалізобетоннонадійний.
2)Їздити по місту-одне задоволення.Невеликі габарити дають дуже великі переваги як в потоці так і на парковках.Двигун-високообертовий,тягне непагано...Є великий мінусяра!Безбожно козлить!
Розхід палива-10л/100км.Пох де і як.За містом до 8літрів.Бак40літрів,тому потрібно слідкувати за його наповненням.По бездору якщо жорстко-може схавати і 40/100км.Якщо ж це не хард бездор-більше 12літрів не візьме.
Адекватна крейсерська швидкість=80км/год.
Це та,безпечна швидкість,за якої можна прогнозовано керувати цим снарядом.Маючи трьохконтурний АБС при спрацюванні може пролетіти з десяток метрів без гальм поки схопить.
Виходячи з вищенаведеного-це 100% не гоночний болід.
Але не все так сумно.
Основна перевага-крейсерська швидкість по бездоріжжю теж=80км/год.
Конкурентів(окрім самурая)не має-вага 1050кг.Все інше від снаряги та прокладки між кермом та сидінням...
Є декілька фіч з підключенням ПП,але вони не є доленосними.
Авто швидше за все для двох людей.Більше на дуже невеликі відстані.
Як на мене-бамбардувальник малого радіуса дії.
Комплектація екземплярів проданих в Україні-максимальна.ПТФ,електродеркала+підігрів,електропідіймачі,підігрів сидінь.Шкіра молодого дермантіна з легким вкрапленням натуральної шкіри.Кермо обшите шкурою.
3)В цінах не орієнтуюсь.
4)Тут крім мене,ніхто даний ведровер не юзає...
Кроме него кто посоветовать может. Он свою во сколько оценивает ?
Джимнік це не машина,а друг і член сім'ї.Якихось думок з продажу або заміни не маю...Тому оцінювати-хто його зна?
Буду старатись по можливості продовжити його життя.А там як бог дасть.
Думаю що років з 20 він повинен пробігати.
Ціна на ринку залежить тільки від року виготовлення та пробігу.Тюнінг/офроад підготовка-це швидше мінус чим плюс в придбанні даного авто.
И еще вопрос, как у них с кузовом по поводу корозии? По фото с этой объявы не совсем все радужно исходя что 2008 г. http://suzuki-club.o...showtopic=31024
Спеціально поліз подивився під свій(теж08р.пробіг120тик).Нічого такого в мене немає.Авто весь час припарковане на вулиці під відкритим небом.50% пробігу по місту....
Я зразу після придбання (дуже акуратно,не сверлячи кузов) встановив підкрилки.Не знаю наскільки це могло вберегти від корозії,але в салоні тихо.
Изменено: Юстас, 25 Январь 2016 - 13:51
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 25 Январь 2016 - 23:17
прайс на который расчитываем 6-8к..
На такой прайс нормального джимника не будет, я так думаю.
Пару лет назад искал отцу подобное авто, очень нравился но по деньгам не получилось. Получилось такое:
Только с мотором правильным, не GDI.
К чему столько букав? А к тому, что джимники был по 14+, э пинины по 10+
Я тут: 067 976 23 06
Опубликовано 27 Январь 2016 - 21:56
Посмотрел риа,в натуре за джимников правят не хило 06-08год от 10-ки и выше.За те бабки гранд витару можно нормальную взять.Мой знакомый купил витару 06год с гмо без подкрасов за 9,5.
Не треба порівнювати буй з пальцем.
Прикольный,но очень сильно маленький,был бы размером чуть чуть по больше и двигло 1,3 для внедорожника наверное мало хоть и легенький.
Він не маленький...Він просто компактний.Двигун 1.3(86лиси) не покаже космічного прискорення.Але як для всюдихіда-передбачена повноцінна роздавальна коробка.Вона понижує рівно в два рази.
Кому мало потужності вкидає з СХ4-1.6(107лиси).
Є маньяки ставлять в Джимні 1.8(приблизно 130лиси).Сосуть всі конкуренти скопом-скрізь..
Основна перевага цього авто над всіма конкурентами в стандартній базовій комплектації-саме компактні розміри і вага...
У світі є два правильні авто в яких характеристики прохідності кращі- Самурай,Волинь...Все інше-відпочиває.
Посмотрел риа,в натуре за джимников правят не хило 06-08год от 10-ки и выше
За 10 буде стан так собі...Чим дешевше тим уважніше на стан потрібно дивитись,щоб не був відновлений після ДТП.Якщо авто викликає хоч якісь підозри щодо цілосності рами,кузова-краще пройти повз нього.Відновлення буде вартувати трохи менше вартості атола в Тихому океані.Деталі навіть б/у вартують вульгарних коштів.Авто схильне до "вух"-тому діагностика повинна бути більш ніж ретельна.
Не рекомендую авто тим хто звик економити на з/ч.Цей малюк потребує належного відношення до себе.Комплект свічок обійдеться в 60у.о.;комплект сайленблоків(12шт.) на ричаги(заміна раз в 100тик)-500у.о(без роботи).Аммо 120у.о штука...і т.д.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 27 Январь 2016 - 22:36
У світі є два правильні авто в яких характеристики прохідності кращі- Самурай,Волинь...Все інше-відпочиває.
Я бы не был так категоричен ) Короткий Паджеро с двигателем 3,0 чуть больше Джимника и в два раза мощнее.
Комплект новых японских свечек Beru обошёлся аж в 360 гривен, кстати
По всяким деловым вопросам прошу писать мне в Польшу по Telegram или Whatsapp: +48 пятьсот десять шестьсот восемь триста восемьдесят восемь.
P.S. Jestem dobry człowiek do momentu, aż ktoś mnie nie wkurwi. Potem już nie jestem ani dobry, ani człowiek.
Опубликовано 27 Январь 2016 - 22:40
Я бы не был так категоричен ) Короткий Паджеро с двигателем 3,0 чуть больше Джимника и в два раза мощнее.
Комплект новых японских свечек Beru обошёлся аж в 360 гривен, кстати
Та да, самый правильный в мире как минимум громкое заявление,хотя если хозяин так считает значит он счастливый человек(без стеба)
Опубликовано 28 Январь 2016 - 10:25
Вага,розміри, стандартний типорозмір гуми.ціна,де можна і за скільки придбати нового!!!короткого Паджеро з нерозрізними мостами...
Шоп тобі не кортіло викладу тут.
По условиям боя стандартный Jimny должен брать те же препятствия, что и полностью стандартный Hummer Н2
http://avtomarket.ru..._suzuki_jimny_/
Компактный это гранд витара а джимик маленький,какой то полноприводный смарт.Не в обиду хозяину.Та и цены на запчасти как на икс5
В мене з самооцінкою все гаразд,я не вважаю Джимні маленьким.Він компактний.
Ціна на з/ч адекватна,зважаючі на рівень надійності та їх безвідмовність.
Свічки я міняю раз на 80тик...Кому подобається міняти свічки чотири рази за 80 тик-справа його.
Та да, самый правильный в мире как минимум громкое заявление,хотя если хозяин так считает значит он счастливый человек(без стеба)
Новий Джимні вартує в нашій забутій Богом країні-20куе
Я готовий вислухати конкурентів 4х4 з двома повноцінними розрізними мостами та роздавальною коробкою в цю ціну.
Бажано називати вагу авто,гарантійні умови і з яких з/ч воно зроблене...
Джимні збирається тільки на конвеєрі в Япії.Версії кабріо в Іспанії.
Я просто зважено підхожу до вибору речей якими користуюсь і до грошей якими розраховуюсь за ці речі....
Зрозуміло що всім бобра)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Январь 2016 - 10:43
Тебя могли обмануть.
Нет. Я проверил.
По всяким деловым вопросам прошу писать мне в Польшу по Telegram или Whatsapp: +48 пятьсот десять шестьсот восемь триста восемьдесят восемь.
P.S. Jestem dobry człowiek do momentu, aż ktoś mnie nie wkurwi. Potem już nie jestem ani dobry, ani człowiek.
Опубликовано 28 Январь 2016 - 16:06
Пардон, заврался Таки французские. Это я с Denso перепутал, заказал сначала их, но не было 6 штук.
Опубликовано 28 Январь 2016 - 23:33
Пардон, заврался
До купи-назви ціну на ірідієві свічки)
kurt-59,
А ти не міг би відгук про СХ4,який збирається циганами витерти з цієї теми?
Яке відношення СХ4 має до Джимні?САме в контексті цієї теми))
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 29 Январь 2016 - 00:00
До купи-назви ціну на ірідієві свічки)
Denso иридиевые - 264 грн.
Опубликовано 29 Январь 2016 - 20:37
V6 - 6 свечей.
Опубликовано 31 Январь 2016 - 04:32
Суперпрохідність Волинянки-міф, нема нормальноі роздатки, великий тяжкий передній звис, там де іде без проблем стокова нива, там не завжди проіде волинь, перевірено неодноразово.У світі є два правильні авто в яких характеристики прохідності кращі- Самурай,Волинь...
Опубликовано 01 Февраль 2016 - 17:33
Суперпрохідність Волинянки-міф,
Добре-викреслюю!
Так це що виходить???!
На теперішній час...по складовим вартість,проходимість,есплуатаційні витрати,якість з/ч-так і конкурентів нема?...)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Февраль 2016 - 20:05
Как это - нема? Нива ! Все кусают локти по сравнению с Нивой )
Опубликовано 01 Февраль 2016 - 20:44
Как это - нема? Нива ! Все кусают локти по сравнению с Нивой )
Нива...
Мммм....
Враховуючи те,що особисто мені доводиться по роботі 24години на добу ладнати всякі автомеханізми...,які на порядок краще виготовлені і пристосовані до життя на автомобілях чим продукція автоВАЗ...,якось для себе не розглядаю.
Хотілось би під час відпочинку забути,що таке ящик з інструментами і просто пересуватись на авто,а не думати в якій калюжі ремонтувати чудо Російського автопрому...
Ну добре...То все лірика...Я наведу декілька аргументів,чи то запитань-можем порівнювати як з технічної точки зору,так і з економічної.
Нива-вага 1380кг...Стандартний типорозмір гуми 205/70/15...Тобто Нива важча Джимні на 300кг при тому ж стандартному типорозмірі гуми...Думаю,що нікому в голову не прийде доводити,що в Ниви прохідність краща...А якщо розглянути підвіску-буде зрозуміло,що Джим на своїх чотирьох подовжніх ричагах посуне в багнюках набагато далі.Джимні має ще одну перевагу-повноцінні мости...
Новий Джимні вартує від 18куо.В стандартній комплектації має-кондиціонер ,підігрів дзеркал,склопідіймачі,підігрів сидінь,ГУР,АБС...
100тик або 3 роки гарантії.Повноцінної гарантії!!!
Моторесурс двигуна з VVTI-невідомий,але є екземпляри що наїздили 300тик.Мастила не беруть.Привід ГРМ-цеп.Коробас 5швидкостей.Роздавальна коробка з цепним приводом.Карданів 3 шт.
Я не знаю чим може сподобатись Нива.Зрозуміло,що на вкус та колір.Але...,окрім того,що в цьому конструкторі є повний привід-не знаю чим він ще може пробувати конкурувати?
Ось закину цікаву відяху...)
http://rutube.ru/vid...2f017444c8ccff/
Изменено: Юстас, 01 Февраль 2016 - 21:13
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Февраль 2016 - 20:53
Не рекомендую авто тим хто звик економити на з/ч.
комплект сайленблоків(12шт.) на ричаги(заміна раз в 100тик)-500у.о(без роботи)
Юстас, друже, вот это самый главный минус.
А сколько стоит раздатка или растянутая цепь в неё ?
Опубликовано 01 Февраль 2016 - 21:11
Юстас, друже, вот это самый главный минус.
А сколько стоит раздатка или растянутая цепь в неё ?
Не знаю в чому може бути мінус...
Роздатку вбити можна тільки ціленаправлено.А так річ неубієнна!
Роздатка вартує від 100 до 500уй.Стан буде однаковий-просто різні бажання у продаванів.Собі привіз з Польщі за 120у.е.
Собі замінив-потягнув трохи цеп.Вона працює-навіть цеп не лязгає.Просто протягнув Джимніком будиночок вагою більше 2тонн на відстань 50км.З них 10км по бездоріжжю...
Міняв хрестовину на кардані-ориг100уй(япояпія).,неориг25уй.Кардан б/в з ідеальними хрестовинами-50уй.
Изменено: Юстас, 01 Февраль 2016 - 21:12
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Февраль 2016 - 21:25
Перечитал первое сообщение темы. Аффтар, бери Джимника, под твои задачи самое то.
Опубликовано 01 Февраль 2016 - 21:44
А в чому полягає перевага мостів?
Шруси,напіввісі закриті від зовнішнього впливу...
Ремонт,Консультації,
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых