идея кстати хорошая, на крайняк можно было бы тросом вырвать еёИнтересно получилось ли
Реклама

Киевский дорожный апокалипсисвсе нормально домой добрались?
Опубликовано 23 Март 2013 - 14:08
Опубликовано 23 Март 2013 - 14:10
В самом Вишневом чистят 3-и трактора центральные улицы, на Софиевской Борщаговке видел 3-и трактора. На повороте с Окружной напротив (Автозаза) стола фура с двойным прицепом и маршрутка, для проезда был маленький заснеженый участок. Сейчас снег не идет.
Опубликовано 23 Март 2013 - 14:19
Не все клавиши работают. Нет букві "т", цифр 5,6 "тире" и"=".
Мучаюсь, но писать не брошу)
Опубликовано 23 Март 2013 - 14:22
давай/давай...Тільки що товарищ з Ірпіня приїхав-8годин!Це щоб в'їхати на пл.Шевченка...Та думаю доеду....
Ооооо....у меня цепи есть....2 комплекта....одену побалуюсь..... вот только налезут ли они на 205\55\16 ...... а то на лачетти не хочется ехать
А так...Кількість недоприводнихнеадекватів на дорогах-перебільшує будь які межі уяви...
Деякі вулиці і провулки-заметені по пояс!!!Проїздні тільки для спецтехніки!!!!!!!...
Стан доріг-без особливоважливих справ,навіть на всюдиході з усіма можливими приблудами-нєх соватись...
Більше всього обурюють власники авто,які не тільки не пристосовані до таких доріг,а ще й не вміють керувати авто...
Стоїть таке собі "не їде"-а за ним "швидка"....Просто запхали у сугроб щоб звільнити дорогу і "швидка" проїхала...
Бережанська-повністю проїздна.
Вул.Полярна від вул.Богатирська до пл.Шевченка-стоянка фур в обидва боки-проїздна
Вул Майорова,Рокосовського,Мінське Шоссе-частково проїздна.Лопату в руки щоб проїхати...
Вул.Кондратюка(повністю!!!заметена по пояс та вище),Автозаводська(від Лугової до Полярної)-не проїздна!!!
Спецтехніка таки деінде чистить-по 3 машини одразу в один бік...Не треба їй заважати робити свою справу...
Якщо б не треба було забрати авто товариша-я б навіть з дому не вийшов...А так...Накопався снігу навіть під своїм всюдихідом...І це при тому що тиск в гумі зменшив до 0.8атм.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Март 2013 - 14:31

П.С.
У нас на улице по 2 полосы в каждую сторону,едет одна в обе стороны,удивило что ездят скорые,за 15 минут проехало минимум 3 штуки
и таксисты конечно же

Опубликовано 23 Март 2013 - 14:34
Я ж зовсім забув!!!У Вишневому самі гарні дівчата і сама смачна горілка(вдома такої-ні!!! нема-нєнє)С Борщаговки на Вишневое много путей есть :) тут главное не застрять

Ну!Тоді лопату не забудь...Розмір бери приблизно метр на метр...

Гарненько вивчи маршрут,щоб знати скільки пішки чухрати в одну чи іншу сторону...
Забув додати-Мінський масив-транспорт не ходить...Зовсім...Ніякий...

Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Март 2013 - 14:45
Яка гарна людина...Хоч в гості до тебе набивайся...
пошел откапываться,замело по крышу,офигел,завел машину,раскопался наполовину,плюнул,ушел домой,выпил пива) сижу отдыхаю.
и таксисты конечно же

Таксисти...нічого сказати не можу-пхають одне одного-так і їздять...

До речі забув додати:
Шматок Сирецької(від С.Скляренко до Фрунзе)-непроїздна!!!Встряла технічка з причепленим тролейбусом...
Ну от дивись...Сипать перестане завтра...І Кияни зіллються у товаристському пориві і відчистять рідне місто від снігу(заодно може й владу випруть)...А я в Киев в среду собрался на машине.... Интересно уже полегче будет или таки искать билеты на поезд
Тобто до твоєї появи,тут буде просто Різдвяна Казка...
До речі...Перед тим як сісти давити клаву...Взяв я лопатку і вичистив 10кв/м.перед під'їздом і сходи від снігу...До чистого асфальту...
Так шо якшо хтось хоче до мене в гості-то запрошую...

Приходити з свою горілкою...Закусь маю...

Изменено: Юстас, 23 Март 2013 - 14:45
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Март 2013 - 14:52
То я для Пентагона,та Плеера стараюсь...Юстас, ничёсе прошпарил на украинском :)))))))
А так...Якщо самогон гарний,то я можу і на балалайці вжарить...
Приблизно отак
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Март 2013 - 15:05
Гляну какие там размеры.... одни 99% маленькие...так как ездил на кадете.... а вторые новые лежат нужно поглядеть...брал на лачетти на 195\60 ....налезут ли на больше глянуесли не понадобятся - дай потаскать
чтобы колёса лучше гребли нужно понизить давление в шинах?
сегодня отвоевал 12 метров у двора. осталось ещё 20 ....поломал лопату
Опубликовано 23 Март 2013 - 15:09
Попередили по всіх телерадіо каналах-у Києві п'ятниця/субота-пізд..ц!!!Некуй соваться...Юстас,запрягай своего вездехода да коси бабло за вытягивания со снежного "полона" )))
Тобто виїхали або ті хто вміє і знає що і як і їм дійсно треба,їх по п'ятеро в машині сидить.Легко автівку з любого замету випихають.Їм допомога не потрібна-вони ще мені допомогти можуть...
Ще повиїзджали ті кому дома сумно,ті хто вважає себе дуже розумним.Ще є деякі що вважають що зможуть грудьми й паровоз зупинити,-не те що стихію...
Я людина посередня,талантів супермена не маю,техніку бити не хочу...Вважаю без нагальної потреби,зараз,виїзд на дорогу-нерозумним....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 23 Март 2013 - 15:09
цуко, отобрал у меня "Отжиг-2013"Только что зашел домой. Итого 15 часов от работы (Жуляны) до дома (Троещина )

А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 23 Март 2013 - 15:11

Отправлено с таблетки через Tapatalk

0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых