apaxuc,я бы просто скинул минут на 10-30 клемму аккума, сбросив таким образом адаптацию робота
Реклама

Peugeot 3008. Отзыв владельца. :-)
Опубликовано 06 Октябрь 2013 - 22:09
apaxuc,я бы просто скинул минут на 10-30 клемму аккума, сбросив таким образом адаптацию робота
а разве он не постоянно под езду адаптируется? ....

Мне глубоко пофиГ, что вы обо мне думаете..... я о вас вообще не думаю!
Кто-то довольно мудрый сказал: "Никогда не спорь с идиотом! Этим самым ты опускаешься до его уровня, где он неминуемо задавит тебя своим опытом". (с)
Опубликовано 06 Октябрь 2013 - 23:22
Можу помилятись, але з новими "ПСА" таке вже не проходить. І варіанта зписати "помилки" шляхом "повернути ключ, натиснути кнопочку, порахувати до п"яти і буде вам щастя" тепер нема. Все тільки через комп з оригінальною прогою.
Ну ты ж пенсионер, тебе даже сабжевый стиль езды не нуна эмулировать ))) Зы не шоп взять ку56 и ездить как нормальные люди )))
Дуже смішно... Можна мати V8 з без малого 300 кіньми під капотом і увесь цей табун буде дуже обережно вожити твій сорокарічний тухес з контори додому і назад, а можно деколи відриватися на, начебто, спокійному і непонтовому "хренцузі" запалювати...
Якщо я прихільник покійного стилю їзди, то це не значить, що у мене часом не перемикає. А навички агресивної їзди залишились і нікуди не ділися. Просто з часом прийшло розуміння, що воно того не варте, як і те, що мордобоєм на дорозі всіх даунів не перевиховаєш.
Доречи! Треба буде по першому снігу виїхати па аеродром і покрутитися в заносі. Трохи відновити навички перед зимою, а зима, кажуть, буде довгою і сніжною...
Изменено: Enjoy, 06 Октябрь 2013 - 23:29
Я симпатизую "СВОБОДІ"...Розмовляю і пишу українською... То може я ФАШИСТ???

Опубликовано 07 Октябрь 2013 - 08:40
варіанта зписати "помилки" шляхом "повернути ключ, натиснути кнопочку, порахувати до п"яти і буде вам щастя" тепер нема. Все тільки через комп з оригінальною прогою.а причем тут ошибки?
"Можно ли простить врага? Бог простит! Наша задача организовать их встречу..." Аль Капоне
Опубликовано 07 Октябрь 2013 - 08:51
а причем тут ошибки?
А при чому тут клема акума? Хтось може підтвердити, що налаштування адаптивного "робота" будуть обнулені після зняття напруги?
По другому сабжу :
Женя! Я дійсно за тебе радий, що ти отримав за зрозумілі гроші добре запаковану тачку! Рули собі у задоволення!
Изменено: Enjoy, 07 Октябрь 2013 - 09:02

Опубликовано 07 Октябрь 2013 - 09:05
А при чому тут клема акума?ну почитай еще раз внимательно
Хтось може підтвердити, що налаштування адаптивного "робота" будуть обнулені після зняття напруги?все настройки обнуляются )) на Гольфе вообще электроника входит в режим паники сообщая об отказе рулевого управления, системы стабилизации, системы адаптивного освещения, через 500 метров все проходит
"Можно ли простить врага? Бог простит! Наша задача организовать их встречу..." Аль Капоне
Опубликовано 07 Октябрь 2013 - 09:28
ну почитай еще раз внимательно
Читав.
все настройки обнуляются )) на Гольфе вообще электроника входит в режим паники сообщая об отказе рулевого управления, системы стабилизации, системы адаптивного освещения, через 500 метров все проходит
Це ти пишеш про ФАГ. Я не впевнений, що на ПСА так само. На сервісі мені дивились т.з. "помилки", коли була маленька проблемка з паливною, і сказали, що на цьому поколінні авто ПСА відключення живлення ніяк не впливає на налаштування БК. Припускаю, що це стосується і налаштувань адаптивного робота. ПРИПУСКАЮ, а не стверджую, тому, що не знаю на 100% впевненно. А ти?
Изменено: Enjoy, 07 Октябрь 2013 - 09:31

Опубликовано 07 Октябрь 2013 - 09:49
Та может стоять батарейка, питающая мозг некоторое время...
Припускаю і таке. Або акум, або кондьор, які підтримують живлення пам"яти БК на короткочасних відключеннях основного АКБ.

Опубликовано 07 Октябрь 2013 - 09:53
Енджой. я где то написал, что говорю только о ваге?
Тобто ти СТВЕРДЖУЄШ, що на ПСА всі налаштування обнуляються при відімкнені живлення?

Опубликовано 07 Октябрь 2013 - 10:26
я смотрю ты великий демагог,проще скинуть и проверитьТобто ти СТВЕРДЖУЄШ, що на ПСА всі налаштування обнуляються при відімкнені живлення?
я смотрю ты великий демагог,проще скинуть и проверитьТобто ти СТВЕРДЖУЄШ, що на ПСА всі налаштування обнуляються при відімкнені живлення?
Опубликовано 07 Октябрь 2013 - 10:31
я смотрю ты великий демагог,проще скинуть и проверить
я смотрю ты великий демагог,проще скинуть и проверить
Баден-Баден?
Шютка!
Олексію! У мене на 3008-му мануалка і я не можу щось стверджувати про вплив зняття клеми АКБ на налаштування адаптивного режиму роботизованої КПП. І зкидання клеми не зробить нічого з моєю "кочергою". Це факт. На що ще впливає відімкнення напруги я не знаю, бо знімав клему на свому "Левеня" і нічого не змінювалося в поведінці машини. Знаю точно, що всі помилки, які на авто старших моделей зписувалися по схемі, що я описав вище, на 308 - 3008 і далі, не зписуються. Для цього є протокол роботи з ПК і спеціальною ПСА-прогою.
На рахунок демагогії... Навпаки! Я за конкретику, але комусь її не бачу. Прошу і не бачу! Порадуй конкретикою.
Изменено: Enjoy, 07 Октябрь 2013 - 10:36

Опубликовано 07 Октябрь 2013 - 11:04
обнуляется по-любому не все. тот же электронный одометр на приборке ведь не обнуляется при каждом отсоединении клеммы... точно так же у меня остаются настройки памяти сидушек... возможно и на мозги в некоторых автомобилях стоят аккумчики.
помню, когда был ниссан, - говорили, что клемму надо сбросить хотя бы на ночь, чтобы потом движок заново подстроил угол опережения зажигания под тот же 98й бензин при переходе с 95го...
ЗЫ тем не менее, в тайоде даже чекэнджин сбрасывается снятием клеммы на 1-2 минуты . рекомендуют при этом еще нажать на педаль тормоза (фиг его знает, наверное, чтобы "остаточное электричество" ушло через стопы? ))
Опубликовано 07 Октябрь 2013 - 14:13
и всё таки возможно что и робот и современные автоматы все адаптивные и постоянно подстраиваются под манеру вождения ... а не один раз и на всю жизнь ... ;)

Кто-то довольно мудрый сказал: "Никогда не спорь с идиотом! Этим самым ты опускаешься до его уровня, где он неминуемо задавит тебя своим опытом". (с)
Опубликовано 07 Октябрь 2013 - 15:17
и всё таки возможно что и робот и современные автоматы все адаптивные и постоянно подстраиваются под манеру вождения ... а не один раз и на всю жизнь ... ;)
Дмитре! Тож воно і "адаптивне" саме тому, що аналізує манеру водіння власника авто і підстроюється під його забаганки! Мова йде, я так розумію, про те, що є якісь усереднені налаштування, тобто без адаптації до конкретного водія, які можно повернути т.з. "обнуленням". Це обнулення можна зробити або підключивши спеціальну прогу, або ж, як стверджують дехто з присутніх , знявши клему з АКБ, в що я ( якщо ми говоримо про машини ПСА ) не дуже вірю. Це - коротко сенс нашої суперечки.
Изменено: Enjoy, 07 Октябрь 2013 - 15:28

Опубликовано 07 Октябрь 2013 - 15:46
а что в них такого?
![]()
![]()
Дуже конкретна репліка...
В них нічого аж такого видатного нема, але ми тут саме про них говоримо, якщо ти не помітив!
Изменено: Enjoy, 07 Октябрь 2013 - 15:46

Опубликовано 07 Октябрь 2013 - 22:47
Так то оно так... Тока, на Пыжо-клубе, те кто прошли адаптацию коробки пишут о значительном улучшении. Возможно, это самовнушение, для собственного успокоения. А возможно и будет толк. Я больше расчитываю на свежую версию прошивки. Вот тут может быть толк. В общем, чего бы и не попробовать... Тем более цена вопроса аж 70 гривен.
Опубликовано 07 Октябрь 2013 - 22:56
Я больше расчитываю на свежую версию прошивки.
а может не мешать агрегату работать? не?;)

2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых