www.Exist.ua, бля, это уже игнор??? про очерёдность вопросов даж не говорю, просто ответьте!!!
Извините за игнор, сами не понимаем как ваще сообщение не увидели. Написали вам в личку.
Опубликовано 15 Август 2017 - 18:28
Увага АКЦІЯ! До Дня народження EXIST.UA крути "Колесо фортуни" та вигравай призи!
Детальніше
Акція діє з 1 серпня 2017 року по 31 серпня 2017 року на всій території України (за винятком тимчасово окупованої території та території проведення АТО).
Опубликовано 15 Август 2017 - 18:51
сыграл, сегодня в пролете
Опубликовано 18 Август 2017 - 17:14
Опубликовано 18 Август 2017 - 17:29
крупний опт на одне замовлення
Спойлер
хочется подарочка фирменного, опт я тоже выигрывал, но не повелся так как цены уже нете
Опубликовано 19 Август 2017 - 19:56
можу підказати як його крутити до надоїдання.....
але там крім знижок інше видно не передбачено
нука нука
Опубликовано 21 Август 2017 - 09:07
можу підказати як його крутити до надоїдання.....
але там крім знижок інше видно не передбачено
Передбачено.
Ото цікаво: чи буває щось середнє між повідомленнями: "лохотрон" та "знаю як накрутити" по цьому "колесу"? Ми навіть не ставили особливого захисту від "накруток", вважаючи це лише розвагою. Але всі призи реальні і всі, що зазначені як такі, що можна виграти, є в наявності і виграти їх цілком можливо.
Опубликовано 22 Август 2017 - 09:54
Опубликовано 24 Август 2017 - 07:41
Передбачено.
Ото цікаво: чи буває щось середнє між повідомленнями: "лохотрон" та "знаю як накрутити" по цьому "колесу"? Ми навіть не ставили особливого захисту від "накруток", вважаючи це лише розвагою. Але всі призи реальні і всі, що зазначені як такі, що можна виграти, є в наявності і виграти їх цілком можливо.
это же сколько крутить его надо, чтобы кроме цен опта что-то выпало? Ничего больше не выпадает . У кого выпадет приз отпишитесь хоть
Опубликовано 25 Август 2017 - 09:32
по темі, як в новому екзісті побачити поштову скриньку? листи приходять, але в профілі пошти не бачу.
это же сколько крутить его надо, чтобы кроме цен опта что-то выпало? Ничего больше не выпадает
. У кого выпадет приз отпишитесь хоть
Опубликовано 25 Август 2017 - 09:37
Ми висилаємо листи лише електронною поштою чи СМС повідомлення.
Чи не могли б Ви надати скрін такого листа, яке передбачено прочитати на нашому сайті, але Ви не можете цього зробити?
Дякуємо.
Тиждень чи 2 тому не було,
зараз вже бачу вікно для введення пошти, але жодної пошти там не вписано, листи на пошту приходять.
Дякую, тепер спробую змінити пошту.
Опубликовано 25 Август 2017 - 10:07
Увага АКЦІЯ! До Дня народження EXIST.UA крути "Колесо фортуни" та вигравай призи! Детальніше Акція діє з 1 серпня 2017 року по 31 серпня 2017 року на всій території України (за винятком тимчасово окупованої території та території проведення АТО).
і куди вводити отриманий код?
200Кс/430Нм by EDS NoAgr -> 240Кс/500Нм by VW.
Опубликовано 26 Август 2017 - 07:29
Можна не париця з тими кодами, там знижка 2-15 грн на позицію "РІВЕНЬ ЦІН ПАРТНЕР", і ту не зроблять, відморозяця!
Позвонив на гарячу лінію, розказали по цінам на товар який цікавить. Зробив замовлення на 1211грн., в писав промокод в коментар до замовлення, як було вказано в інструкції.
Коли прийшло замовлення, знижки не було, відморозилися і сказали що потрібно робити відмову, потім новий заказ, і щоб не паритись пообіцяли "супер" знижку на наступне замовлення, повірив.
Через тиждень роблю ще одне не велике замовлення (масло+фільтр) на майже 500 грн., кажу обіцяли "супер" знижку, то вони мені за масло три дня звонили казали що немає, і висували пропозицію купити дорожче, в результаті взяв масло найдорожче із того що було потрібне. Без всіляких знижок
Ось такі у них знижки, чи то мені так повезло.
Текущий уровень цен - Постоянный
А менеджерів у наше відділення понабірали - це звіздєц і окрема тема. Розмовляти адекватно можна тільки з начальником відділення.
Изменено: leonid9685, 26 Август 2017 - 07:47
Опубликовано 28 Август 2017 - 12:26
і куди вводити отриманий код?
Можна не париця з тими кодами, там знижка 2-15 грн на позицію "РІВЕНЬ ЦІН ПАРТНЕР", і ту не зроблять, відморозяця!
Позвонив на гарячу лінію, розказали по цінам на товар який цікавить. Зробив замовлення на 1211грн., в писав промокод в коментар до замовлення, як було вказано в інструкції.
Коли прийшло замовлення, знижки не було, відморозилися і сказали що потрібно робити відмову, потім новий заказ, і щоб не паритись пообіцяли "супер" знижку на наступне замовлення, повірив.
Через тиждень роблю ще одне не велике замовлення (масло+фільтр) на майже 500 грн., кажу обіцяли "супер" знижку, то вони мені за масло три дня звонили казали що немає, і висували пропозицію купити дорожче, в результаті взяв масло найдорожче із того що було потрібне. Без всіляких знижок
Ось такі у них знижки, чи то мені так повезло.
Текущий уровень цен - Постоянный
А менеджерів у наше відділення понабірали - це звіздєц і окрема тема. Розмовляти адекватно можна тільки з начальником відділення.
Опубликовано 28 Август 2017 - 12:35
В поле коментаря до замовлення.
Доброго дня.
Перепрошуємо за те, що не був врахований рівень цін по акції. Але у Вашому останньому замовленні масло Вам замовляється за рівнем цін Крупний опт (відповідає Опт5). Звичайно, можна б було замовити Вам і по мінімальній ціні: 392 грн, але там строк поставки 4 дні (в Вашому випадку - 1 день), а поставка з таким строком може вже мати нюанси у вигляді затримки.
Скоріш за все (зараз я ще чекаю пояснень від менеджера, але з достатньою долею вірогідності зараз вже можна робити припущення) менеджер хотів зробити як краще: гарантувати максимально швидке отримання Вами масла. Саме ціна у 454 грн є мінімальною для сроку поставки 1 робочий день.
Стосовно Вашого поточного рівня цін, то він і не має мінятися, адже це зміни цін на конкретне замовлення, а не поточний рівень.
Якщо бажаєте (мені лише потрібно буде Ваше "Добре"), я встановлю Вам постійним поточним рівень цін VIP.
Сроки мені ролі не грали, ціна грала роль.
Промокод був введений до коментаря замовлення №017-82053 від 10 серпня
замовлення №s1-136481 від 17 серпня - промокод надиктовано по телефону
Від рівня цін VIP не відмовлюся.
Мої данні у вас в ПП
Изменено: leonid9685, 28 Август 2017 - 15:09
Опубликовано 28 Август 2017 - 12:56
без вин-кода в каталоги никак?
елкатс - номер - екзіст....
я поки тільки так....
п.с. думаю тижня за два зроблять нормально....
п.с.2. на крайняк через https://ua.exist.parts, на елкатс перекидує
Изменено: vigors, 28 Август 2017 - 12:58
Опубликовано 29 Август 2017 - 09:45
Від рівня цін VIP не відмовлюся.
Мої данні у вас в ПП
Встановлю протягом дня.
Перепрошую за затримку. Щось сповіщення про нові повідомлення тут прийшли тільки зараз.
а можна добавити до вже оформленого але не оплаченого замовлення? )
Можна, якщо його ще не відправили до постачальника. Но, як я бачу, Ви вже перезамовили та, навіть, не було потреби щось змінювати.
Опубликовано 29 Август 2017 - 10:07
www.Exist.ua, без вин-кода в каталоги никак?
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых