jenya574, Жень, переглянув відео ще раз. залишаюсь при своїй думці що дівчина мала б пропустити прадо. це загалом. якщо міряти сантиметри то таки могли б і розїхатись, хоча викривлення регістратора можуть внести помилку. але таки якщо постаратись то могли б і роз'їхатись біля машин.
що би я зробив на місці дівчини, - пропустив би прадо спочатку повороту.
що я би зробив на місці прадо, - не летів би настільки швидко, і знайшов би місце для зустрічного розї'їзду якщо б побачи що зустрічна лізе вперед і не бажає мене пропустити.
після повторного перегляду відео, можу констатувати що не зважаючи на правоту згідно ПДР (моя думка), прадо всетаки мудак, бо і летів низько і коли побачив що з'явилась зустрічна машина не почав одразу гальмувати а продовжував летіти далі, а так само за момент перекриття дороги коли вже зупинився, не кажучі вже про озвучку його думки. і склалось враження що він більше думав про свою кастову перевагу ніж про правову пееревагу (знову ж таки моя думка)
так що пропоную закрити питання, щось мені підказує що ми всеодно залишимось при своїй думці
Изменено: Maks2002, 28 Декабрь 2013 - 22:33