Сабж
Тема для обговорення російського кіно та серіалів:
http://www.opel-club.com.ua/forum/topic/291146-snematograf-rf/
Обговорення російського кіно та серіалів у інших темах буде вважатися офтопом.
Опубликовано 24 Июнь 2006 - 11:34
Сабж
Тема для обговорення російського кіно та серіалів:
http://www.opel-club.com.ua/forum/topic/291146-snematograf-rf/
Обговорення російського кіно та серіалів у інших темах буде вважатися офтопом.
Опубликовано 09 Август 2017 - 17:34
Опубликовано 10 Август 2017 - 16:03
Опубликовано 27 Август 2017 - 12:59
"Розваги дорослих дівчат" (Rough night, 2017) чи як воно там. Ну, де Скарлет Йоханссон з подругами стриптизера кокнули.
Плюсів у кіна небагато:
- вид на Майамі згори десь на 10-12 хвилині фільму;
- це все...
До мінусів віднесу те, що гумор нижче плінтуса пояса, тупуватий і плаский сюжет, акторки фігово (особливо Скарлет) грають п'яних та обдолбаних, актори - ще гірші.
Дуже радію, що не пішов на це лайно у кінотеатр і не витратив чесно зароблену "сотку".
Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.
Опубликовано 07 Сентябрь 2017 - 14:26
Опубликовано 03 Октябрь 2017 - 09:43
Ні і ще раз ні)Спойлер
Не могу не согласиться )))Я художник, я так вижу (с) ))))
Изменено: GORAN, 03 Октябрь 2017 - 09:44
Опубликовано 07 Октябрь 2017 - 22:40
Той, що біжить по лезу 2049 - говно полное. Форд не спасает ситуацию, Лето - тоже. Полная туфта, а не фильм.
Опубликовано 04 Ноябрь 2017 - 19:47
Чудо-женщина. Редчайшая муть... Сценарий убог до неимоверная - столько банальщины и типовщины, простите за мой суржик, что просто страх берёт. Даже "Капитан Америка" со своим геройством выглядит более достойно, чем этот фантасмагорический бред. Спецэффекты слишком печальны, чтобы "вытянуть" все остальное, подбор актёров на нуле (кроме Галь Гадот, естественно)... Если это адаптация оригинальных комиксов DC, то это просто жуть. В оправдание могу лишь сказать, что я больше фанат DC, чем Marvel, предубеждения никакого не имею, когда сажусь смотреть любой фильм, даже с рейтингом 5, но это просто несравненная чушь! Что-то DC начали сдавать, после ухода от них Кристофера Нолана и смены "лица" Бетмена.
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых