...... (с) Станиславский )))))
І от знову температура навколишнього стала вище 0!!!...А це означає!!!
Це явна ознака,для того щоб продовжити будівництво!
Спешил фо Шуша-синоптик Аеропорту Жуляни,стан погоди на момент написання цього посту:
1 час 4 минуты назад на метеостанции было +1.6 °C, небо не видно из-за тумана и/или других метеорологических явлений, атмосферное давление в пределах нормы, очень высокая влажность (100%), тихий ветер (1 м/сек), дующий с юго-запада. Туман или ледяной туман. Горизонтальная видимость 0.1 км
Так от-п'ятниця(14 лютого)День Закоханих в Рибалку,-або перезавантаження Джимніка!
Зранку заїхав на склад, взяв 10м/кв. дошки(довжину брав 4.5м.) долівки(25мм. товщиною)в шпунт!Закинув на експедиційник,гарненько прив'язав та помітив ззаду стрічкою помаранчевого кольору!Заскочив у Нову Лінію(Бориспіль)-докупив утеплювача на долівку і тихесенько,не більше 60км/год-дочалапав до "ГусинціМіськБуд"...

Ага,аха!
Швиденько підобідав і почав готувати низову дошку долівки в будиночку!Не жаліючи,гарненько обробив відпрацьованим мастилом...
Після цього було закинуто гідроізоляцію,утеплювач і паробар'єр...Так і день закінчився!

Ранок суботи(15.02.2014)розпочався,як завжди о 6:30АМ...Поїздка на базар,сніданок-все спливло як за секунду!
Руки чесалися,розум рвався в бій!Хотілося стелити долівку!
Все було як завжди,кострубаті,нерівні,пропелером дошки-як не намагалися чинити опір,а таки рівнесенько вляглися на вказане їм місце...

І от настав момент,встановити Попелюшку і зробити пробну протопку...
Закладаєм у пічку дрова,підпалюєм і насолоджуємся полум'ям,через скляне віконечко у дверці(так як і вангував Шуша-віконечко швиденько закоптилося!)...
(на фото режим максимального насичення киснем(піддувало відкрите на третину)-пічка аж гуде)

Труба теж працює в штатному режимі...(праворуч від будиночка-котик блимнув дальнім світлом очей)

Пічку прогрів близько години,краска піддалася полімерізації...На закладці дров у чверть ємності прибору-пічка пропрацювала у режимі тління-1.5години!!!!Якщо врахувати,що до режиму тління була година інтенсивного горіння(дрова-сосна) на цій же закладці-я більш ніж задоволений результатом випробувань!!!
Шуша-тяга пічки відмінна!Це незважаючи на швидкоруч збірку і те ,що назовні я не встановив ще один згон(1метр) труби!!!Коли я встановлю,ще й те коліно-питань про тягу не виникне ніколи!Все по феншую-димохід буде приблизно 4.3м.(від поверхні планети-близко 5м.),0.5м.від конька...
Враховуючи несприятливі погодні умови для протоплювання(як процесу)-вважаю,що прибор зарекомендував себе відмінно...
Єдине,що мені не сподобалось,це те,-що гріється зовнішня труба навіть через ізоляцію...І гріється напрочуд гарно,чес кажучи розраховував на меншу температуру...
Шуша-в тебе в трубі газ,чи булер?І як гріється зовнішня труба?
Изменено: Юстас, 15 Февраль 2014 - 21:54