Прапорщик, Толик уже почти год не заходил на УОК
Реклама

А я дом начинаю строить...не мала баба клопоту
Опубликовано 10 Февраль 2021 - 10:42
Прапорщик, Толик уже почти год не заходил на УОК
![]()
аналогично
Удачи....
При защите своих земель надо держать в обойме 10 патронов, один для врага и девять для предателей
Гранитная мастерская
Изготовление, установка памятников, реконструкция захоронений. Постоянный уход.
Опубликовано 19 Февраль 2021 - 11:35
Народ, кто что знает за "фибродах" ? Безасбестовый шифер Ивано-франковского завода.
Завод дает гарантию 10 лет на мех. повреждения и устойчивость краски
Интересуют живые примеры и отзывы. Может кто-то из знакомых/соседей/родственников покрывал им крышу?
От общей демагогии до дела далеко и всем опять, конечно, не легко....

Опубликовано 22 Февраль 2021 - 14:34
да, буду, тем более у них сейчас скидка до марта.
От общей демагогии до дела далеко и всем опять, конечно, не легко....

Опубликовано 28 Февраль 2021 - 10:59
Хоч утеплення ще не закінчене, а результат вже відчувається.
З однієї сторони дотягнув до низу вікон другого поверху з другої до верху.
Зашпаклював один шар зі сторін де тільки перший поверх.
Результат колосальний.
Вчора твердопаливним котлом прогрів тільки теплу підлогу на першому поверсі, ну і пару батарей були увімкнені.
Температура піднялась з 22 до 24.5.
Це було в першій половині дня, до обіду вже все потухло і більше ніякі опалювальні прилади не вмикались.
Майже сутки будинок без опалення, температура з 24.5 впала до 23.3, на 1.2 градуси.
За бортом +5 день, 0...+2 ніч.
Поставив погодну станцію. Можна моніторити стан температури через нет.
При вимкненому опаленні, при - 15 вночі і -8...-5 вдень, температура в будинку за сутки падає на 2...3 градуси.
Опубликовано 28 Февраль 2021 - 13:46
Хоч утеплення ще не закінчене, а результат вже відчувається. З однієї сторони дотягнув до низу вікон другого поверху з другої до верху. Зашпаклював один шар зі сторін де тільки перший поверх. Результат колосальний.
Це силікатна цегла закривається?
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 01 Март 2021 - 08:54
Если прикинуть, сколько лет Вована шпыняют строительством дома на нетрудовые доходы, то не меньше 10 лет давность постройки...
На нетрудові будують якісніше та швидше))
Ще будують, типу як обліцовочним.
Таке собі рішення
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 01 Март 2021 - 11:25
При засыпке в самосвал с кузовом прямоугольного сечения объем щебня рассчитывается путем перемножения линейных размеров длины, ширины и высоты кузова. При засыпке материала до верхнего края борта кузова объем не рассчитывают, а используют паспортную характеристику автомобиля от завода-производителя.
Довольно часто возникает необходимость расчета объема щебня уже после разгрузки самосвала. В этом случае рассчитывается объем конуса, которому соответствует форма образовавшейся кучи щебня.
Рулеткой измеряется радиус основания r и длина образующей l. Высота конуса h определяется по теореме Пифагора: h2 = l2 – r2 . Например, для кучи щебня конической формы с радиусом основания, равным 2 м, и образующей длиной 2,5 м, высота конуса составит 1,5 м. Объем кучи определяется по формуле: V = 1/3 * π*r2 *h = 1/3*3,14*22 *1,5 = 6,3 (куб.м).
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 01 Март 2021 - 12:38
Только короб. Эти бандерлоги высыпают кучу с лёгким встряхиванием кузова или отъездом. На полкуба- куб по любому жухают. Соседу привезли 6 кубов щебня. В коробе оказалось 5,2 по замерам. Так водила отморозился, что он чисто доставщик. А склад съехал на водилу.а подскажите, как определить объем сыпучих привезенных в зиле или камазе . короб ваять для проверки объема, ощущение, что недосыпают
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 01 Март 2021 - 16:14
а далі пропонують безліч варіантів монтажу та обладнання. Що порадите із досвіду.
Далі на свердловину кидаєш два кільця зверху люк.
В саму свердловину глибинний насос, можна Водолей, до нього обернений клапан. Труба ПЕ 25-30, трос.
На свердловину оголовок.
Далі в будинку на трубу кран, 5-ник з гідрокамулятором та реле тиску, фільтр, промивний + тонкої очичиски ВВ10, кран, далі розводка по будинку.
Якщо що в Києві можу і зробити
Изменено: vovan8706, 01 Март 2021 - 16:15
Опубликовано 01 Март 2021 - 16:41
В саму свердловину глибинний насос, можна Водолей, до нього обернений клапан. Труба ПЕ 25-30, трос.
На свердловину оголовок.
Дякую. А де можна почитати як правильно порахувати витрату насоса.
5-ник
Це що таке?
Якщо що в Києві можу і зробити
Це біля Рівного. Будинок початку 2000х, але треба поступово його привести в житловий стан(води і отоплення там поки немає).
Руки ніби з правильного місця, та й інженер за освітою, тому поки хочу своїми силами.
Опубликовано 01 Март 2021 - 17:22
Как захочешь. Я планирую скважину непосредственно в доме. Но для этого специальное помещение нужно. В моем варианте скважина, насос с аккумулятором или станция , котел и т.д и т.п. Отталкивайся от воды и канализации.Питання до знаючих - який ідеально бюджетний і працюючий варіант для монтажу водопостачання приватного будинку.
В моєм розумінні - це свердловина... а далі
Опубликовано 01 Март 2021 - 17:51
Дякую. А де можна почитати як правильно порахувати витрату насоса.
Так в интернете валом.
Це що таке?
https://epicentrk.ua...00-n-06080.html
А глубина скважины какая?
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 01 Март 2021 - 19:43
А де можна почитати як правильно порахувати витрату насоса.
Насоси розраховуються від глибини скважини, в ТТХ насоса написано на яку він розрахований.
Потрібно брати трішки з запасом +30%.
Как захочешь. Я планирую скважину непосредственно в доме.
Ага, бачив варіант коли в котельні люк в підвальчик для скважини.
Опубликовано 01 Март 2021 - 20:55
Опубликовано 02 Март 2021 - 08:55
Я планирую скважину непосредственно в доме.
Теж про таке думав, щоб не копати траншеї по участку. Але як тоді бур туди зайде? Там геть малі вікна і висота біля 2 м.
Це цокольний поверх. В якому гараж і суміжні приміщеня(планувалося С/В і сауна) Але думаю, що це тупе рішення С/В на цокольному поверсі, а жити на 1 і в майбутньому на 2. Вночі поки дійдеш до туалету, то можна
або класти кільця прямо на 20-30 сантиметрів щебня, без всяких заливко бетоном, щебінь трохи забирає вологу, і вразі прориву труби чи ще чогось здатен забирати воду у великих об’ємах, щоб назад в скважину з брудом не пішла.
Так багато де роблять в промисловості(є досвід виконнання проектування дренажу із щебню та геотекстилю на ГОКах Кривбасу. Все працює).
Опубликовано 02 Март 2021 - 09:09
Теж про таке думав, щоб не копати траншеї по участку. Але як тоді бур туди зайде? Там геть малі вікна і висота біля 2 м.
То сверлити потрібно на етапі фундаменту.
А так, плануєш свердловину подалі від каналізації, замовляєш нормальну бригаду, які бурять де скажеш.
Бур в них на машині... а то буває приїжають якісь потім з бубном по участку річки шукають.
Вони бурять, вставляють трубу з фільтром на заборі води, прокачують пару кубів своїм насосом, роблять заміри скільки скважина може давати кубів в годину, паспорт на скважину дають.
Далі вже окрема історія. Щебінь, кільця, обвязка.
Изменено: vovan8706, 02 Март 2021 - 09:11
Опубликовано 02 Март 2021 - 09:09
Але як тоді бур туди зайде? Там геть малі вікна і висота біля 2 м.То уже до бурильщиков

Але думаю, що це тупе рішення С/В на цокольному поверсі,Это решение лучше оставить за женщиной. Где скажет, там и будет. Так дешевле выходит, по нервам.

1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых